Info
x
De ce nu ma cere??!
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 10:24
Salut, dragilor. Este primul meu topic pe forum si prima postare, asa ca have mercy on me! Motivul pentru care va scriu este urmatorul (si e luuung): Locuiesc impreuna cu iubitul meu de aproape un an. Inainte de a ne muta impreuna am mai stat un an - eu la mama, el la mama lui. A fost un pic ciudata relatia noastra la inceput. Adica eu veneam dintr-o relatie de doi ani cu un "bad ass mother fu.ck.er", in care am fost de toate, mai putin fericita. El...venea dintr-o relatie de 9 ani(!!!) cu o tipa care in ultimii doi ani de relatie mai era si cu altcineva. Ma rog, s-a aflat, el a fost foarte dezamagit....dar iata-ne impreuna. In primele trei luni ale relatiei noastre, el inca avea pozele ei in camera (am zis sa nu ii spun, sa ii respect trecutul si sa il las pe el sa aleaga momentul operatiunii "cutia cu amintiri"), ea inca il suna in fiecare luna, de ziua "lor"...Buuun. Pana la urma, nu am mai rezistat si i-am spus: Daca crezi ca putem avea ceva impreuna, te rog sa ii iei pozele si toate lucrusoarele si sa le bagi undeva - in cutiuta cu amintiri :P- iar daca crezi ca nu poti trece peste ( o idioata care te-a inselat si care si-a batut joc de tine!!!), atunci let's shake hands si ramanem prieteni. Buuun. In acea seara, al meu s-a descarcat, mi-a povestit tot, a plans ca un copil si...s-a vindecat! A doua zi am facut impreuna curat, am asezat toate amintirile in cutii, si am inceput o noua viata impreuna. In timp, relatia noastra s-a cladit frumos. Incredere, respect, dragoste si mai presus de toate mega-sex. Si iata-ne astazi, impreuna, fericiti...cu planuri de viitor - vrem sa ne facem o casuta, vrem sa facem nunta...dar al meu , NU MA CERE!!! I-am zis despre asta si mi-a zis sa nu il stresez, ca vrea sa fie spontan...dar what the f...k? O nunta nu se planifica de pe o zi pe alta, iar el nu vrea sa faca niciun pas. Asa ca, guys/girls...explicati-mi si mie, va rog, de ce nu vrea? De ce nu ma cere? (mai ales ca stie cat de mult imi doresc sa fie old school facuta chestia asta...). Eu am 24 de ani, iar el face 27. Deja simt ca viata trece pe langa noi aiurea...ceasul biologic imi da alarma ca e timpul pentru un bebe...Dar el nu si nu....De ce asa?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tiffany 438 mesaje Membru din: 16/06/2009 |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 11:12
Se spune ca: "Sexul este pretul pe care femeile il platesc pentru casnicie. Casnicia este pretul pe care barbatii il plitesc pentru sex."
@Jojollina, Stii... ptr noi, femeile, casatoria este un fel de declaratie facuta lumii intregi ca exista un barbat care ne considera "speciale" si intentioneaza sa aiba o relatie monogama cu noi. Acest sentiment de a fi "speciala" are un efect extraordinar asupra actiunii chimice din creierul nostru. Si de ce ne dorim casatoria? Ptr ca... o casnicie fericita si stabila continua sa fie modul cel mai sigur de a creste copii fericiti si sanatosi. In al doilea rind, casnicia are un efect calmant, o liniste extraordinara. Intr-o lume in care viata este traita in viteza, casnicia poate functiona in cel mai bun caz ca un fel de cort in vreme de furtuna, sa zicem, un loc de odihna in care partenerii isi revin dupa stresul cu care se confrunta zilnic, un loc de relaxare in care amandoi sa se simta in sens propriu si psihologic "acasa". Si eu imi doresc asta destul de mult in prezent. Si am trecut si eu prin relatii in care ne doream lucruri diferite, sau erau lucruri ce ne lipseau din ecuatie, astfel incat am preferat sa ma ocup mai mult de mine si lasand sa se intample de la sine, cursul natural al vietii. Uneori barbatii vor sa astept partenera ideala, dar ei nu se aleg decat cu batranetea si experienta care nu ii ajuta foarte mult, decat ii lasa sa se piarda in amintiri. Nu stiu cat te vor ajuta pe tine aceste cateva cuvinte, ptr ca mi-este imposibil sa iti dau vreun sfat. Dar incearca sa ai rabdare si sa fii intelegatoare cu el, are nevoie probabil de putin timp.
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 11:20
Multumesc Tiffany de raspuns. Ai dreptate. Pentru mine, asta ar insemna casnicia. Dovada ca el e doar al meu si siguranta ca de atunci, viata mea ar fi "cum trebuie sa fie". El imi spune ca lucrurile vor fi la fel cum sunt acum, asa ca de ce ma tot grabesc eu sa ne casatorim. Dar pentru mine, ar insemna enorm. Fiindca asta mi se pare ca a mai ramas, stii? Asta e urmatorul pas logic si natural pe care ar trebui sa il mai faca relatia noastra. Ar fi pecetea care ar sigila relatia noastra.
|
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 11:25
De la: Jojollina, la data 2009-06-24 11:20:12Multumesc Tiffany de raspuns. Ai dreptate. Pentru mine, asta ar insemna casnicia. Dovada ca el e doar al meu si siguranta ca de atunci, viata mea ar fi "cum trebuie sa fie". El imi spune ca lucrurile vor fi la fel cum sunt acum, asa ca de ce ma tot grabesc eu sa ne casatorim. Dar pentru mine, ar insemna enorm. Fiindca asta mi se pare ca a mai ramas, stii? Asta e urmatorul pas logic si natural pe care ar trebui sa il mai faca relatia noastra. Ar fi pecetea care ar sigila relatia noastra. Trebuie sa va doriti amandoi acelasi lucru! Asta e clar! Nu trebuie sa se simta impins de tine catre aceasta casatorie. Poate fi cel mai frumos pas pe care il faci, dar esti 100% sigura ca si ptr el reprezinta acelasi lucru? Daca iti spune ca lucrurile vor fi la fel cum sunt acum intre voi doi, inseamna ca el nu se vede mai departe de atat.. Deci?
Raporteaza abuz de limbaj
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 11:28
noi nu te cerem. noi doar te vrem.
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 11:41
Tu ce vrei Haps?
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 11:49
E complicat. Si el vrea, fiindca imi vorbeste de copiii nostri, de casa noastra, de viata noastra impreuna...Ma rog. Chiar nu stiu. So, Haps, tu ce ziceai? :P
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:29
De ce nu-l ceri tu pe el?
|
|
|
|
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 23:33
De la: Jojollina, la data 2009-06-24 11:49:26E complicat. Si el vrea, fiindca imi vorbeste de copiii nostri, de casa noastra, de viata noastra impreuna...Ma rog. Chiar nu stiu. So, Haps, tu ce ziceai? :P daca vorbeste de copii vostri, de casa voastra, e clar ca nu te vrea
|
|
Mirandolina 8 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: Deva |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 23:14
Jojo, relatia ta dureaza de un an. Simt in randurile tale o disperare a maritisului care nu se justifica cel putin acum. Un an este putin sa poti spune, il cunosc, gata! Faci o mare greseala tragand de el sa te ia de nevasta. Parerea mea este ca il vei pierde de tot. Un barbat isi doreste ca aceasta decizie sa ii apartina si in nici un caz sa fie impins de la spate. Plus, dai impresia poate gresita ca realizarea ta ca om sta in aceasta casatorie. Daca il iubesti cu adevarat nu te impiedici de o hartie si ai rabdare. Succesul unei relatii nu este consfintit de Primarie. Ai grija, nu repeta prostia, de ce nu ma iei? Parca ai fi un catelus maidanez care cere mancare. Pastreaza-ti demnitatea si fa-l sa se ia de nevasta din dorinta lui de a fi mereu cu tine sau teama de a nu te pierde. Un barbat agasat cu "ia-ma" intra in panica sau pur si simplu o ia la goana.
|
BabyCriss 2181 mesaje Membru din: 16/03/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 21:42
nu vrea, nu e pregatit pt a trece la un alt nivel
Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…
|
|
danisia666 136 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 21:54
citind tot ceea ce s-a scris aici m-am minunat:))
niciodata sa nu cauti raspunsuri altcineva, pt ca fiecare vede prin prisma lui, prin trairile lui, prin experientele lui si toti vedem diferit... numai tu ai raspunsul la intrebarea ta, numai tu poti "sti" adevarul , pt ca tu-l simti altfel... nimeni nu o sa-ti spuna "de ce" nici el ...dar iti va arata cand va fi pregatit sa fie altfel lucrurile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 21:58
cine iese la o tigara?
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 22:08
De la: danisia666, la data 2010-04-12 21:58:29cine iese la o tigara? ghici ?
|
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 22:12
De la: Haps, la data 2010-04-12 22:08:48De la: danisia666, la data 2010-04-12 21:58:29cine iese la o tigara? mc :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|