back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum si cand iti dai seama ca iubesti

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Xerxes_10

22 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 11:14

De la: jazzboy, la data 2009-07-19 15:30:06dar unde dragoste nu e....macar sex sa fie.... iubirea dureaza 3 luni. apoi devine obisnuinta, ramai cu acea persoana iar expresia "te iubesc" ia loc de salut, dar totusi se aunge la o casnicie, iar totul se transorma in respect, mai apare si un copil, apoi iubirea se muta la copii, iar dupa 10 ani de casnicie, dupa 10 ani de transiprat in palme si plans alaturi de el/ea dupa 10 ani de impartit totul si 10 ani de sustinere morala, ajung amandoi de.....se inseala... 3 luni...cam atat tine lubirea. restul e obisnuinta. exact cum te obisnuiesti cu un animal de casa.

Dragostea este un sentiment masochist.Eu unul,actualmente prefer doar sa traiesc cat se poate de intens fiecare clipa placuta din aceasta viata care este in general "plina de kkt".

googoodoll

1642 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 11:24

vorbiti ca sa n-adormiti.
daca aveti impresia ca ratiunea prevaleaza, va inselati.

Raporteaza abuz de limbaj
kostyx84

112 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 15:39

De la: Xerxes_10, la data 2009-07-21 11:14:00
De la: jazzboy, la data 2009-07-19 15:30:06dar unde dragoste nu e....macar sex sa fie.... iubirea dureaza 3 luni. apoi devine obisnuinta, ramai cu acea persoana iar expresia "te iubesc" ia loc de salut, dar totusi se aunge la o casnicie, iar totul se transorma in respect, mai apare si un copil, apoi iubirea se muta la copii, iar dupa 10 ani de casnicie, dupa 10 ani de transiprat in palme si plans alaturi de el/ea dupa 10 ani de impartit totul si 10 ani de sustinere morala, ajung amandoi de.....se inseala... 3 luni...cam atat tine lubirea. restul e obisnuinta. exact cum te obisnuiesti cu un animal de casa.

Dragostea este un sentiment masochist.Eu unul,actualmente prefer doar sa traiesc cat se poate de intens fiecare clipa placuta din aceasta viata care este in general "plina de kkt".

Neaaah,nu cred!inseamna ca nu ai cunoscut persoana potrivita.Fiecare clipa alaturi de persoana iubita e speciala.Eu am vazut batranei in parc care ink se mai giugiuleau:1.nu cred ca erau amanti=)))
2.nu mi s-a parut dizgratios,ce..numai tinerii sa se giugiuleasca?:P

adila_bad

438 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 22:37

De la: Tiffany, la data 2009-07-19 23:44:01
De la: adriandanieel, la data 2009-07-19 22:16:37
De la: Tiffany, la data 2009-07-19 18:27:16
De la: adriandanieel, la data 2009-07-19 18:25:36cand iti dai seama ca iubesti?
-cand pierzi un suflet drag
-cand ai douazeci de mii de motive sa o uiti si nu poti
-cand ai douazeci de mii de motive sa o urasti si nu poti
-cand ai emoti cand te-ntalnesti cu ea/el si nu esti emotiv sau sentimental din fire ...
...

Ce zambet frumos si trist mi-ai pus pe fatza....

Se mai poate continua dar nu are nici un rost .

"frumos si trist" e zambetul ?
ma intreb de ce oare ?

De ce oare? :-)
Ai aflat?

Nu am aflat !
Tu ai aflat?

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 08:17

De la: adriandanieel, la data 2009-07-22 22:37:08
-cand ai emoti cand te-ntalnesti cu ea/el si nu esti emotiv sau sentimental din fire ...
...

ma intreb de ce oare ?

Ai aflat?

Nu am aflat !
Tu ai aflat?

Categoric ea stie, iar daca traiai asa ceva...zambeai si tu la fel!...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
areku

7604 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 10:44

De la: daria_ta, la data 2009-07-23 08:17:41
...

ma intreb de ce oare ?

Ai aflat?

Nu am aflat !
Tu ai aflat?

mda...un zambet acru ati mai vazut?sau amar? ....oricum...mai sunt si alte explicatii...cum ar fi sa te trezesti langa persoana iubita...si sa o privesti o ora 2...si sa incepi sa plangi...da nu de durere..poate de fericire?....sa poti sa te uiti in ochii ei si numai sclipirea din ochii ei sa te faca sa zambesti?

live your life so u have nothing to regret
Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 11:15

First of all: In viata ta, iubirea ar trebui sa fie o realitate, nu doar o poezie, nu doar un vis. Ea trebuie concretizata. Nu este niciodata tarziu sa traiesti, pentru prima data, iubirea. Astfel, INVATA SA IUBESTI. Foarte putini oameni stiu cum sa iubeasca. Cu toate au nevoie de iubire, cu totii stiu ca, fara iubire, viata nu are sens, dar nu stiu cum sa iubeasca.

"Nu va fi un trandafir adevarat, va fi o floare din plastic." spunea cineva despre iubirea neimpartasita..

Si atunci cum si cand iti dai seama ca iubesti?
Atunci cand nu traiesti. Ptr ca o data ce ai trait anumite momente cu cineva nu esti decat fericit, si se vede foarte mult la exterior lucrul asta. Interior, esti impacat cu tine, dar totodata ai un suflet greu ptr ca iubirea incearca sa-si faca loc sa iasa la suprafata dar tu nu stii ce sa faci in momentul ala. Ca un copil care plange si nu stii de ce, dar poti banui ca plange de foame sau de somn sau ca i-ai acordat prea putina atentie...

Iubirii sa o lasi sa se desfasoare in sufletul tau, sa creasca in interior sa-si faca radacini si sa o lasi sa respire sa iti iasa prin toti porii corpului, sa evadeze in lumea reala si nu doar cea imaginara, nu doar visele pe care le ai, ci sa iti ivadeze teritoriul tangibil.
Dar ca om, nu vei face asta decat atunci cand vei ramane fara iubire, si de abia atunci o vei aprecia ptr ce a fost, si vei avea un suflet trist si gol, "nemuritor si rece", pana cand iubirea aceasta te va hrani atata si atata timp cat va fi nevoie de vindecarea sufletului parasit....

Si apoi intrebi "oare ce am vrut sa spun"???
Daria, jos palaria! (iar din nou!)

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
areku

7604 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 11:20

De la: Tiffany, la data 2009-07-23 11:15:48First of all: In viata ta, iubirea ar trebui sa fie o realitate, nu doar o poezie, nu doar un vis. Ea trebuie concretizata. Nu este niciodata tarziu sa traiesti, pentru prima data, iubirea. Astfel, INVATA SA IUBESTI. Foarte putini oameni stiu cum sa iubeasca. Cu toate au nevoie de iubire, cu totii stiu ca, fara iubire, viata nu are sens, dar nu stiu cum sa iubeasca.

"Nu va fi un trandafir adevarat, va fi o floare din plastic." spunea cineva despre iubirea neimpartasita..

Si atunci cum si cand iti dai seama ca iubesti?
Atunci cand nu traiesti. Ptr ca o data ce ai trait anumite momente cu cineva nu esti decat fericit, si se vede foarte mult la exterior lucrul asta. Interior, esti impacat cu tine, dar totodata ai un suflet greu ptr ca iubirea incearca sa-si faca loc sa iasa la suprafata dar tu nu stii ce sa faci in momentul ala. Ca un copil care plange si nu stii de ce, dar poti banui ca plange de foame sau de somn sau ca i-ai acordat prea putina atentie...

Iubirii sa o lasi sa se desfasoare in sufletul tau, sa creasca in interior sa-si faca radacini si sa o lasi sa respire sa iti iasa prin toti porii corpului, sa evadeze in lumea reala si nu doar cea imaginara, nu doar visele pe care le ai, ci sa iti ivadeze teritoriul tangibil.
Dar ca om, nu vei face asta decat atunci cand vei ramane fara iubire, si de abia atunci o vei aprecia ptr ce a fost, si vei avea un suflet trist si gol, "nemuritor si rece", pana cand iubirea aceasta te va hrani atata si atata timp cat va fi nevoie de vindecarea sufletului parasit....

Si apoi intrebi "oare ce am vrut sa spun"???
Daria, jos palaria! (iar din nou!)

eu cred ca totu trebuie tratat...precum un trandafir...asa e si viata si iubirea :)...trandafirul e o floare foarte frumoasa...iti ia ochii..dar..la fel...te si inteapa..cand il atingi :)....eu cred ca i mai simplu asa nu?prea devenim sentimentali

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 11:40

De la: areku, la data 2009-07-23 11:20:26eu cred ca totu trebuie tratat...precum un trandafir...asa e si viata si iubirea :)...trandafirul e o floare foarte frumoasa...iti ia ochii..dar..la fel...te si inteapa..cand il atingi :)....eu cred ca i mai simplu asa nu?prea devenim sentimentali

Mai simplu, fara complicatii, fara batai de cap, asta nu e iubire.
Areku, observ ca esti destul de limitat in "sentimente", ca si in cuvinte din ceea ce am 'notificat' pana acum in postarile tale pe forum. Sau poate sunt doar eu...

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
areku

7604 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 11:44

De la: Tiffany, la data 2009-07-23 11:40:59
De la: areku, la data 2009-07-23 11:20:26eu cred ca totu trebuie tratat...precum un trandafir...asa e si viata si iubirea :)...trandafirul e o floare foarte frumoasa...iti ia ochii..dar..la fel...te si inteapa..cand il atingi :)....eu cred ca i mai simplu asa nu?prea devenim sentimentali

Areku, observ ca esti destul de limitat in "sentimente", ca si in cuvinte din ceea ce am 'notificat' pana acum in postarile tale pe forum. Sau poate sunt doar eu...

poate sunt..limitat la cuvinte...nu sunt Pruteanu ce i drept...dar problema mea este ca sunt destul de "comod" si...nu am chef sa vorbesc prea mult....+ ca faci o greseala judecand oamenii :)...din pacate nu ai habar ce e in sufletul meu..ce a fost inchis in el...si cate operatii pe suflet am suferit :)....poate o sa intelegi ce spun..

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 11:48

De la: areku, la data 2009-07-23 11:44:12

poate sunt...nu sunt Pruteanu cei drept...dar problema mea este ca nu am chef sa vorbesc de asta..+ ca faci o greseala judecand oamenii :)...din pacate nu ai habar ce e in sufletul meu..ce a fost inchis in el...si cate operatii pe suflet am suferit :)....poate o sa intelegi ce spun..

Nu iti cere nimeni sa fii Pruteanu (Dumnezeu sa-l odihneasca).
Nu ai nici o problema, ai doua maini, doua picioare, un cap pe umeri si picioarele pe pamant. Totul vine de acolo (din capul de pe umeri). Relax, take it easy si enjoy your life. Fara regrete, cu multa iubire, transplat de trandafiri si mergi inainte fiind optimist. Asta e singurul lucru care conteaza decati toti spinii care te ataca pe interior.
Iar "autovindecarea" incepe prin cuvinte, si prin "hai sa vorbim despre". Uite, mi-ai adus aminte de un banc intre doi doctori psihologi care coborau impreuna scarile. Unul se impiedica si cade pe scari. Celalalt ii da o mana si il ridica si il intreaba "vrei sa vorbim despre?".
Ia-o ca atare. :-)

Fosta membra 9am.ro

537 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 11:58

De la: Tiffany, la data 2009-07-23 11:48:42

poate sunt...nu sunt Pruteanu cei drept...dar problema mea este ca nu am chef sa vorbesc de asta..+ ca faci o greseala judecand oamenii :)...din pacate nu ai habar ce e in sufletul meu..ce a fost inchis in el...si cate operatii pe suflet am suferit :)....poate o sa intelegi ce spun..

Nu ai nici o problema, ai doua maini, doua picioare, un cap pe umeri si picioarele pe pamant. Totul vine de acolo (din capul de pe umeri). Relax, take it easy si enjoy your life. Fara regrete, cu multa iubire, transplat de trandafiri si mergi inainte fiind optimist. Asta e singurul lucru care conteaza decati toti spinii care te ataca pe interior.
Iar "autovindecarea" incepe prin cuvinte, si prin "hai sa vorbim despre". Uite, mi-ai adus aminte de un banc intre doi doctori psihologi care coborau impreuna scarile. Unul se impiedica si cade pe scari. Celalalt ii da o mana si il ridica si il intreaba "vrei sa vorbim despre?".

Ma simt stanjenita rau cand cineva ii spune altcuiva ca e limitat in cuvinte si in sentimente. Tiffany, ai hotarat ca bogatia de cuvinte (care la tine este risipa de multe ori) inseamna si bogatie de sentimente?! Incerci sa scrii ceva frumos si important despre iubire ... si imediat dupa ataci ceva scris simplu si sincer ... Nu merge, nu se potriveste, ba chiar zdrangane neplacut.

areku

7604 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 12:01

De la: Tiffany, la data 2009-07-23 11:48:42

:))

stai calma i enjoy life the way it is:)...doar ca daca e sa fiu superficial..o fac pt ca in mine s au strans atatea sentimente...din pacate sunt varsator..si...cum mi a spus cineva odata...citand si el la randul lui dintr un zodiac chinezesc.."esti unul dintre cele mai sentimentale semne intalnite,esti altruitul in inima caruia ar putea intra tot globul pamantesc si tot ar mai ramane loc;pt cea care te iubeste cu adevarat"...asta nu o sa uit niciodata..pt ca atunci eram mai copi...si am ras..insa cu trecerea anilor...am realizat ca avea dreptate..si am strans in mine...mii...poate sute de mii de momente unice...si poate cateva iubiri..care au lasat urme adanci...ma trec fiori...si mi arde insusi esenta in mine..cand ochii mei se intalnesc cu orice fata pe care am iubit o..nu am iubit prea mult cu adevarat...spun asta pt ca in lumea de azi multi doar se indragostesc..si ei cred ca acest "drog" e de fapt iubire...insa e doar un drog...a iubi inseamna mult mai mult...inseamna sacrificiu fara compromisuri chiar daca tie nu ti place ceea ce trebuie sa faci...si totusi o faci din placere ...si multe altele..iar m ai pus sa scriu hm...ajunge....ce e prea mult strica :D

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 12:06

De la: canalia, la data 2009-07-23 11:58:13
Ma simt stanjenita rau cand cineva ii spune altcuiva ca e limitat in cuvinte si in sentimente. Tiffany, ai hotarat ca bogatia de cuvinte (care la tine este risipa de multe ori) inseamna si bogatie de sentimente?! Incerci sa scrii ceva frumos si important despre iubire ... si imediat dupa ataci ceva scris simplu si sincer ... Nu merge, nu se potriveste, ba chiar zdrangane neplacut.

Scuze, dar nu sunt de acord cu ce scrie Areku, si nici nu vad ca scrie ceva concret decat un "nu am chef sa vorbesc despre", pai atunci nu mai zice nimic, ar fi mai eficient ptr altii care urmaresc acest topic.
Dar cine sunt eu sa "fac curat pe aici?" si sincer chiar nu-mi permit, atunci sa ma iertati.
Dar e al naibii de placut cand cineva scrie aici pe forum despre o poveste prin care a trecut si te face inconstient sa iti puna un zambet pe fatza si sa te tzina toata ziua cu acea stare de optimism care iti confirma ca dragostea inca mai exista in fiecare dintre noi chit ca mai parem si superficiali, ca ne ascundem sau ca ne folosim de cuvinte in mod excesiv dar de fapt nu spunem nimic.
Uite, de data asta mi-a placut ce a scris Areku, si mandra sa-i fie lui soarta si dulce inima daca va mai iubi astfel si peste 10 ani de acum incolo si la fel va zambi la toate iubirile din trecut cand o sa le intalneasca pe strada.
Dar.... mai bine nu foloseai ultima fraza Arekule, asta e pacat.
Pacat ptr ca tu consideri ca'i pacat ceea ce ai scris, si ai simtit ca a fost prea mult. Niciodata nu e prea mult.
Parerea mea.
Canalia, tu ce ai raspunde la acest topic si cum si cand iti dai tu seama ca iubesti?

areku

7604 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 12:06

vreau sa adaug...in graba cu care am scris tot...poate se va intelege ceva...gresit..din context...cand am spus ca nu am prea iubit cu adevarat..ma referam la cantitate...nu la calitate...de iubit am iubit..iubesc inca ..:)....iubirea adev.nu moare niciodata ...doar se inchide intr o celula din noi...si ne facem ca o uitam.....insa cantitativ...doar 3 persoane am iubit cu adev...pana la varsta de 25 de anisori ai mei...poate mult poate putin..oricum ma simt un norocos...multi poate nu ajung sa traiasca o iubire...

areku

7604 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 12:22

De la: Tiffany, la data 2009-07-23 12:06:47
De la: canalia, la data 2009-07-23 11:58:13

Scuze, dar nu sunt de acord cu ce scrie Areku, si nici nu vad ca scrie ceva concret decat un "nu am chef sa vorbesc despre", pai atunci nu mai zice nimic, ar fi mai eficient ptr altii care urmaresc acest topic.
Dar cine sunt eu sa "fac curat pe aici?" si sincer chiar nu-mi permit, atunci sa ma iertati.
Dar e al naibii de placut cand cineva scrie aici pe forum despre o poveste prin care a trecut si te face inconstient sa iti puna un zambet pe fatza si sa te tzina toata ziua cu acea stare de optimism care iti confirma ca dragostea inca mai exista in fiecare dintre noi chit ca mai parem si superficiali, ca ne ascundem sau ca ne folosim de cuvinte in mod excesiv dar de fapt nu spunem nimic.
Uite, de data asta mi-a placut ce a scris Areku, si mandra sa-i fie lui soarta si dulce inima daca va mai iubi astfel si peste 10 ani de acum incolo si la fel va zambi la toate iubirile din trecut cand o sa le intalneasca pe strada.
Dar.... mai bine nu foloseai ultima fraza Arekule, asta e pacat.
Pacat ptr ca tu consideri ca'i pacat ceea ce ai scris, si ai simtit ca a fost prea mult. Niciodata nu e prea mult.
Parerea mea.
Canalia, tu ce ai raspunde la acest topic si cum si cand iti dai tu seama ca iubesti?
..mai ..eu doar m am obisnuit sa nu prea mai vb de mine...pot da un sfat..precis exact...si atat..in asta consta ajutorul..sau sa fac pe psihologul..si pe cel ce mi cere ajutor sa l fac sa si gaseasca singur greselile ...sunt optimist si eu...de fel..poate inainte eram unul fanatic :))...tot cat de prost mergea vedeam ceva bun...acum paote sunt mai...distrat..mai aerian..iau viata un pic in gluma...si trec prin probleme precum gasca prin apa......asta numesc eu suflet de copil..la care nu o sa renunt niciodata..sper..:)...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 12:22

Cine iubeste, o face o singura data in viata! Aceea este iubirea reala, cea care este pt totdeauna! In rest...doar amagiri, sentimente care pot fi incadrate, cred, doar la capitolul "povesti romantate", atat!

Tiffany...toti avem amintiri, dar nu toti putem sa le descriem la fel, nu toti suntem dispusi sa le "oferim" altora, nu toti oamenii simt la fel...iar cand ai suferit "interventii pe cord deschis", atunci mai bine nu arati cicatricea...e dureros si sa te gandesti la ea!
Areku...viata e frumoasa, ia-o ca atare si mergi mai departe! Categoric pana acum nu ai intalnit acea femeie despre care vorbesc eu in primele cuvinte!

areku

7604 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 12:24

De la: daria_ta, la data 2009-07-23 12:22:40Cine iubeste, o face o singura data in viata! Aceea este iubirea reala, cea care este pt totdeauna! In rest...doar amagiri, sentimente care pot fi incadrate, cred, doar la capitolul "povesti romantate", atat!

Tiffany...toti avem amintiri, dar nu toti putem sa le descriem la fel, nu toti suntem dispusi sa le "oferim" altora, nu toti oamenii simt la fel...iar cand ai suferit "interventii pe cord deschis", atunci mai bine nu arati cicatricea...e dureros si sa te gandesti la ea!
Areku...viata e frumoasa, ia-o ca atare si mergi mai departe! Categoric pana acum nu ai intalnit acea femeie despre care vorbesc eu in primele cuvinte!

daria..:))..iar nu ai nimerit nu i nik... te iert si de data asta...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 12:27

De la: areku, la data 2009-07-23 12:24:24

Eee...nu am nimerit! Ai dreptate insa, si eu mai mint uneori!

areku

7604 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 12:35

De la: daria_ta, la data 2009-07-23 12:27:11

..eh ..o sa ti dau un mesaj privat...asa tu o sa ma cunosti ce l mai bine ....o sa ai onoarea asta (glumeam..nu s un print....sau cine stie ce )

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:30

De la: areku, la data 2009-07-23 12:35:27

..eh ..o sa ti dau un mesaj privat...asa tu o sa ma cunosti ce l mai bine ....o sa ai onoarea asta (glumeam..nu s un print....sau cine stie ce )

Off...copilul asta e chiar print!
Dincolo de gluma, iubirea, dupa parerea mea, exista sau nu exista! Ea nu depinde de conditii, de speranta si de sansa de reusita a relatiei, ba dimpotriva, cand relatia se rupe, sentimentul poate creste atat de mult in intensitate, incat te poate defiinta, iar unii oameni pot iubi o viata, pot duce cu ei in mormant acel sentiment si "imaginea" a ceea ce a reprezentat!
Iubirea nu presupune, neaparat, sa ramai o viata cu cel pe care il iubesti, in acel caz te poti considera doar norocos (asa ca mine! )! In rest...o multime de fluturi care zboara printre flori si amintirile calde pe care le provoaca!

areku

7604 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:33

De la: daria_ta, la data 2009-07-23 13:30:15
De la: areku, la data 2009-07-23 12:35:27

Off...copilul asta e chiar print!
Dincolo de gluma, iubirea, dupa parerea mea, exista sau nu exista! Ea nu depinde de conditii, de speranta si de sansa de reusita a relatiei, ba dimpotriva, cand relatia se rupe, sentimentul poate creste atat de mult in intensitate, incat te poate defiinta, iar unii oameni pot iubi o viata, pot duce cu ei in mormant acel sentiment si "imaginea" a ceea ce a reprezentat!
Iubirea nu presupune, neaparat, sa ramai o viata cu cel pe care il iubesti, in acel caz te poti considera doar norocos (asa ca mine! )! In rest...o multime de fluturi care zboara printre flori si amintirile calde pe care le provoaca!

eh..nici eu nu o puteam spune mai bine...

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:52

De la: Tiffany, la data 2009-07-23 11:40:59Mai simplu, fara complicatii, fara batai de cap ....
>

In sfarsit ceva on topic si 'sanatos' ,in acelasi timp ...

Btw , s-a cam deviat de la subiect.

2 > 1
adila_bad

438 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 18:30

...

ma intreb de ce oare ?

Ai aflat?

Nu am aflat !
Tu ai aflat?

Mai bine era sa nu fi trait asemenea momente si sa nu am o inima sa ma framante caci deja e trecuta prin foarte multe

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 22:39

De la: adriandanieel, la data 2009-07-23 18:30:17

Mai bine era sa nu fi trait asemenea momente si sa nu am o inima sa ma framante caci deja e trecuta prin foarte multe

Imi pare rau!...

areku

7604 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 23:01

De la: daria_ta, la data 2009-07-23 22:39:52

Imi pare rau!...

omule...orice durere trece cu timpul...insa momentele frumoase raman.....sa nu regreti niciodata nimik in viata...iti spun asta ca paote stiu cel mai bine cum te simti...nu te sufoca singur...be happy

adila_bad

438 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 10:40

Imi pare rau!...

Se spune ca in viata toate sunt trecatoare , dar nimic nu trece fara sa lase urme !
Asta-i f... de viata .

adila_bad

438 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 10:46

De la: areku, la data 2009-07-23 23:01:59

Imi pare rau!...

omule...orice durere trece cu timpul...insa momentele frumoase raman.....sa nu regreti niciodata nimik in viata...iti spun asta ca paote stiu cel mai bine cum te simti...nu te sufoca singur...be happy

Da asa e, ai perfecta dreptate .
Am invatat sa nu imi para rau de nimic orice ar fi , nu cred ca merita sa traiesti din regrete cu atat mai putin din amintiri .
orice rana se cicatrizeaza , ramane cicatricea.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 11:14

De la: adriandanieel, la data 2009-07-26 10:40:15

Imi pare rau!...

Se spune ca in viata toate sunt trecatoare , dar nimic nu trece fara sa lase urme !
Asta-i f... de viata .

Doar se spune...
Buna dimineata!

areku

7604 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 11:53

De la: daria_ta, la data 2009-07-26 11:14:40
De la: adriandanieel, la data 2009-07-26 10:40:15

Imi pare rau!...

Asta-i f... de viata .

Doar se spune...
Buna dimineata!

neatza mami

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum si cand iti dai seama ca iubesti
Mergi la: