back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum si cand iti dai seama ca iubesti

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 15:39

De la: jazzboy, la data 2009-07-19 15:30:06dar unde dragoste nu e....macar sex sa fie.... iubirea dureaza 3 luni. apoi devine obisnuinta, ramai cu acea persoana iar expresia "te iubesc" ia loc de salut, dar totusi se aunge la o casnicie, iar totul se transorma in respect, mai apare si un copil, apoi iubirea se muta la copii, iar dupa 10 ani de casnicie, dupa 10 ani de transiprat in palme si plans alaturi de el/ea dupa 10 ani de impartit totul si 10 ani de sustinere morala, ajung amandoi de.....se inseala... 3 luni...cam atat tine lubirea. restul e obisnuinta. exact cum te obisnuiesti cu un animal de casa.

De unde le scoateti oameni buni??????
Vai de capu vostru (si al nostru ca va citim)

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Fosta membra 9am.ro

1989 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 15:41

De la: jazzboy, la data 2009-07-19 15:30:06dar unde dragoste nu e....macar sex sa fie.... iubirea dureaza 3 luni. apoi devine obisnuinta, ramai cu acea persoana iar expresia "te iubesc" ia loc de salut, dar totusi se aunge la o casnicie, iar totul se transorma in respect, mai apare si un copil, apoi iubirea se muta la copii, iar dupa 10 ani de casnicie, dupa 10 ani de transiprat in palme si plans alaturi de el/ea dupa 10 ani de impartit totul si 10 ani de sustinere morala, ajung amandoi de.....se inseala... 3 luni...cam atat tine lubirea. restul e obisnuinta. exact cum te obisnuiesti cu un animal de casa.
La ceea ce te referi tu de dureaza 3 luni este atractie sexuala(instinct animalic).Iar daca trece repede nu ai cunoscut cu adevarat ce simti pentr-u persoana de linga tine.Alta greseala care o fac multi la casatorie.Am gasit o fata faina pentr-u mine gata, ma insor sa nu o pierd sa o i-a altu,sa vada lumea ce gagica mi-am tras si ce nevasta faina am de nu m-i rusine la usa targului!!!Asta e realitatea iar relatia nu evolueaza continuu sa se inchege ceva durabil stimabile!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 15:42

De la: Tiffany, la data 2009-07-19 15:39:44

Mda...ai dreptate, deja ma enervai!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 15:44

De la: daria_ta, la data 2009-07-19 15:42:02

Ptr ce Daria?
Bucura-te de Duminica asta asa de placuta! GATA!

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Nikita

515 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 15:44

Saracul jazzboy, cred ca isi va lua lumea in cap din cauza voatra!

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 15:52

De la: teodormircea, la data 2009-07-19 12:09:06Teoretic e usor, de pus in practica e mai greu.E usor sa spui cuiva te iubesc, sunt niste cuvinte simple, cu putin curaj le spui fara ca sa cunosti semnificatia profunda a acestora.
Simti ca iubesti si ca esti iubit atunci cand amandoi partenerii va zbateti meru, duceti amandoi povara problemelor care pot apare pe parcurs, faceti eforturi si nu aveti decat un singur tel, sa continuati si sa fiti fericiti impreuna.Cand unul din parteneri oboseste celalalt preia stafeta.Renunti la multe lucruri faci compromisuri,comunicati,aveti incredere ........
A iubi nu este doar un singur verb ci dupa cum am descris mai sus cuprinde eforturi din partea celor doi parteneri iti trebuie o viata ca sa poti dovedi acest lucru, cuvintele aruncate in aer fara capatai pot face mai mult rau decat infidelitatea unuia dintre parteneri.
Las loc si pentru alte pareri, este un subiect interesant mereu de actualitate.

Stii, asa credeam si eu candva. Daar acuma ... inca nu stiu, dar MAI ESTE CEVA

Si, poate tocmai pentru ca am intuit acest lucru, l-am inteles pe cel de alaturi ca NU o putea uita nici dupa inca multi ani pe aceea pe care credea ca o iubise. Ehei, aicea intervine codita aceea ... daca ea nu insista ...

Iubesti cand simti ca-ti FIEBE sangele la o simpla aluzie placuta de a lui. Este INEXPLICABIL cum doar o iluzie te poate face sa te simti mai aprinsa decat ai fost vre-o data intr-o viata ...!
Dar poate ca nu-i decat DORINTA? Dar asa o dorinta ...??? O dorinta ce-ti da niste PUTERI SUPRAOMENESTI. Te face dintr-o furnica, un vultur, te subtiaza fara nici un regim in 4/5 zile, DA GUST DIVIN APEI, ...

Este doar DORINTA? Eu as zice ca-i ESENTA VIETII

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 15:53

De la: yuppy002961, la data 2009-06-24 08:28:52Se intampla multor persoane sa stea alaturi de cineva si sa confunde dragostea cu prietenia, loialitatea, mila sau placerea. Dar oare cum iți poți da seama ca iubesti cu adevarat sau, pur si simplu, iți este teama de singuratate sau ai nevoie de un prieten?

"Palmele ți-au transpirat, inima-ți bate puternic și răsuflarea ți s-a oprit în piept?
Nu e Dragoste, e Plăcere.

Nu poți să-ți desprinzi ochii și mâinile de pe cel/cea drag(a)?
Nu e Dragoste, e Poftă.

Îți dorești să știi că este acolo?
Nu e Dragoste, e Singurătate.

Ești acolo, pentru că partenerul vrea să fii?
Nu e Dragoste, e Loialitate.

Îi asculți confesiunile deoarece nu vrei să-l rănești?
Nu e Dragoste, e Milă.

Îi ierți greșelile pentru că ții la el/ea?
Nu e Dragoste, e Prietenie.

Îi spui că el este cel la care te gândești toată ziua, doar ca să se simtă bine?
Nu e Dragoste, e Minciună.

Inima ta e plină de durere atunci când el/ea este trist?
Atunci e Dragoste!

Îi accepți greșelile pentru că ele fac parte din felul lui/ei de a fi?
Atunci e Dragoste.

Plângi pentru durerea lui/a ei chiar dacă el/ea este puternic(a)?
Atunci e Dragoste.

Îi vei da inima ta, viața ta, moartea ta?
Atunci e Dragoste.

Dacă Dragostea e dureroasă și ne torturează, oare de ce iubim?"

Daaa...si povestea continua aici "www.blow.ro/9/Iubesti-cu-adevarat_.html " de unde ai facut un micut copy/paste.Nici macar nu te-ai muncit sa le scri,daca tot te-au impresionat asa de mult.Zau mai oameni buni,ideile originale sunt mult mai interesante decat poemele filozofice compuse de alti.Asa numai sa deschizi topicuri in "dorul leli" sa iesi in evidenta are vreun sens?
Ma rog,copiaza dar zi-ne si noua c`ai facut asta, sa nu stam cruciti si muti de uimire,oare ce filozof a aparut printre noi?!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 15:56

Simply_i...sensibila ca deobicei...superb si...trist!...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 16:07

De la: Tiffany, la data 2009-07-19 15:44:40
De la: daria_ta, la data 2009-07-19 15:42:02
De la: jazzboy, la data 2009-07-19 15:30:06
ajung amandoi de.....se inseala... 3 luni...cam atat tine lubirea. restul e obisnuinta. exact cum te obisnuiesti cu un animal de casa.

Ptr ce Daria?
Bucura-te de Duminica asta asa de placuta! GATA!

Ok, iti urmez sfatul si inchid! Altfel...cine stie ce bazdaganii mai citesc si imi sare iar mustarul!...
O duminica placuta tuturor in continuare!

P.S. Ma duc sa vad ce face "animalul meu de casa" pe care il iubesc de atatia si atatia ani!

razwan_valcea2005

2 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 16:10

salut..va rog sa-mi trimiteti parerile voastre la urmatoarea mea povestioara...am o prietena foarte buna(cea mai buna)..cu care povestesc aproape orice, si, cu care merg in diferite locuri banale(plimbari,cumparaturi, facultate..)..ea, are prieten de mult timp, ne stim oarecum...dar, care nu e gelos deloc..si, care n-are nicio treaba cu situatia prezenta...cand el e liber, ea sta cu el, de fapt el sta mai mult pe la ea(acasa)..iar cand e la servici, fata sta mai mult cu mine, sau cu mine si alte prietene..i-am zis de multe ori ei, ca nu prea imi place situatia, ca nu e corect ca atunci cand el lucreaza, ea sa se distreze..si, oarecum nu-mi place nici mie..sa stiu ca sunt bun doar in zilele in care el e ocupat...cum vedeti voi situatia asta? astept cu nerabdare raspunsuri de la voi...

Florin_bacalu

88 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 16:26

ati inteles cum ati vrut. este puterea obinuintei. exact cum se duce vaca la cireada 10 ani , apoi cireada de vaci se desfiinteaza iar vaca tot acolo se duce... oricum nu iti garanteaza nimeni ca nu te inseala, iar daca imi spui ca totul e ca in prima zi, minti cu 2 guri. nu vin ditr-o familie de ciudati, am fost crescut intr-un mediu placut. dar partenerul de viata nu ti-l iei din familie. iar din ce am descoperit eu prin alte casnicii,( in general dupa ce unul din ei moare, atunci cealalalt deschide cartea)aflii ca ei s-au inselat pe toate drumurile desi pareau indragostiti..WTF??. sunt de acord cu regulile vietii si vreau sa imi intemeiez si eu o familie, am prietena, tin la ea, vreau sa fac un copil, dar sunt constient ca exista riscul de a ne plictisi/insela/etc. oameni suntem, tentatii exista peste tot. totusi trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant.

ps. ptr daria. a fost doar o comparatie cu animalul de casa, iar iubirea pentru animale poate fi la fel de puternica ca iubirea pentru partenerul de viata. am vazut oameni care s-au despartit din cauza unui caine. iar daca sotul tau e la fel de loial ca un caine, nu pot decat sa te felicit. o zi buna.

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 16:29

De la: razwan_valcea, la data 2009-07-19 16:10:47salut..va rog sa-mi trimiteti parerile voastre la urmatoarea mea povestioara...am o prietena foarte buna(cea mai buna)..cu care povestesc aproape orice, si, cu care merg in diferite locuri banale(plimbari,cumparaturi, facultate..)..ea, are prieten de mult timp, ne stim oarecum...dar, care nu e gelos deloc..si, care n-are nicio treaba cu situatia prezenta...cand el e liber, ea sta cu el, de fapt el sta mai mult pe la ea(acasa)..iar cand e la servici, fata sta mai mult cu mine, sau cu mine si alte prietene..i-am zis de multe ori ei, ca nu prea imi place situatia, ca nu e corect ca atunci cand el lucreaza, ea sa se distreze..si, oarecum nu-mi place nici mie..sa stiu ca sunt bun doar in zilele in care el e ocupat...cum vedeti voi situatia asta? astept cu nerabdare raspunsuri de la voi...

asi fi pus un emoticon d`ala ce se scarpina in cap,da`n-am gasit.Poate tipul ala vrea sa ti-o paseze tie sa i-o tragi si nu-ti poate spune direct in cuvinte,asa ca a gasit stratagema asta.Si daca esti deranjat de conjunctura si vrei sa iesi din ea,paseaz-o unui prieten care e mai "primitor".
Imi vine sa rad cum te fwute pe tine grija de altii.

adrian0718

1 mesaj
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 16:29

A iubi inseamna multe si in acelasi timp nimk.
daca iubesti tu si nu esti iubit nu se merita.eu am 24 de ani si am trecut printr-o casnicie deja:D.sincer sa fiu nu am iubit persoana respectiva pentru ca simteam eu in adancul sufletului ca nu merita.era exagerat de posesiva.acum pot sa zic ca mi-am intalnit jumatatea.Cand iubesti cu adevarat nu te mai intereseaza ce se intampla cu tine, te gandesti numai la cel de langa tine, te gandesti cum sa-l faci sa fie fericit in fiecare zi din ce in ce mai mult.Cand iubesti si esti iubit te trezesti dimineata cu zambetul pe buze si cu un sentiment foarte mare de fericire in suflet.simti ca in viata asta nu meriti sa traiesti pentru nimik altceva decat pentru cel de langa tine.iar atunci cand trebuie sa stai departe de ea/el zilele trec foarte greu, parca ar fi ani.te uiti la telefon din 5 in 5 minute si astepti sa fii sunat sau suni tu.cand iubesti cu adevarat nu te mai intereseaza ce zic cei din jurul tau.

Florin_bacalu

88 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 16:38

ar trebui sa adugati un topic cu "daca ne iubim de ce ne inselam" sau cand se termina iubirea??? femeile si barbatii au "iubire" diferita. iar putini sunt cei care isi recunosc adevarata stare de spirit. de mincinosi e plina lumea. de la iubire se ajunge la "ne impacam bine...ne mai si certam, ca altfel nu am putea sa ne impacam..." sa fiti iubiti.

Nikita

515 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 16:43

De la: jazzboy, la data 2009-07-19 16:38:43ar trebui sa adugati un topic cu "daca ne iubim de ce ne inselam" sau cand se termina iubirea??? femeile si barbatii au "iubire" diferita. iar putini sunt cei care isi recunosc adevarata stare de spirit. de mincinosi e plina lumea. de la iubire se ajunge la "ne impacam bine...ne mai si certam, ca altfel nu am putea sa ne impacam..." sa fiti iubiti.

E o idee interesanta!
In ceea ce priveste iubirea diferita a femeilor fata de a barbatilor, eu cred ca difera doar de la om la om, nu cred ca are vreo legatura cu sexul (femei-barbati).

bate_cl

1 mesaj
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:00

Iti dai seama ca iubesti, atunci cand nu mai ai ce ai avut.....

Nikita

515 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:03

De la: bate_cl, la data 2009-07-19 17:00:02Iti dai seama ca iubesti, atunci cand nu mai ai ce ai avut.....

Nu, atunci suferi!...
Iti dai seama ca iubesti cand iubesti pur si simplu, desi unii mai confunda lucrurile...

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:05

De la: Nikita, la data 2009-07-19 17:03:52
De la: bate_cl, la data 2009-07-19 17:00:02Iti dai seama ca iubesti, atunci cand nu mai ai ce ai avut.....

Nu, atunci suferi!...
Iti dai seama ca iubesti cand iubesti pur si simplu, desi unii mai confunda lucrurile...

Cand ajungi sa suferi iti dai seama ca nu mai iubesti, sau nu mai esti iubit.

Nikita

515 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:08

De la: De_ce, la data 2009-07-19 17:05:08

Nu, atunci suferi!...

Cand ajungi sa suferi, da, inseamna ca nu mai esti iubit, nu cred insa ca daca nu mai iubesti, chiar suferi...cel mult te poate incerca o parere de rau pt celalalt, dar atat!

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:09

De la: Nikita, la data 2009-07-19 17:08:53

Nu, atunci suferi!...

Cand ajungi sa suferi, da, inseamna ca nu mai esti iubit, nu cred insa ca daca nu mai iubesti, chiar suferi...cel mult te poate incerca o parere de rau pt celalalt, dar atat!

ce este iubirea ?

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:14

De la: yuppy002961, la data 2009-06-24 08:28:52Se intampla multor persoane sa stea alaturi de cineva si sa confunde dragostea cu prietenia, loialitatea, mila sau placerea. Dar oare cum iți poți da seama ca iubesti cu adevarat sau, pur si simplu, iți este teama de singuratate sau ai nevoie de un prieten?

"Palmele ți-au transpirat, inima-ți bate puternic și răsuflarea ți s-a oprit în piept?
Nu e Dragoste, e Plăcere.

Nu poți să-ți desprinzi ochii și mâinile de pe cel/cea drag(a)?
Nu e Dragoste, e Poftă.

Îți dorești să știi că este acolo?
Nu e Dragoste, e Singurătate.

Ești acolo, pentru că partenerul vrea să fii?
Nu e Dragoste, e Loialitate.

Îi asculți confesiunile deoarece nu vrei să-l rănești?
Nu e Dragoste, e Milă.

Îi ierți greșelile pentru că ții la el/ea?
Nu e Dragoste, e Prietenie.

Îi spui că el este cel la care te gândești toată ziua, doar ca să se simtă bine?
Nu e Dragoste, e Minciună.

Inima ta e plină de durere atunci când el/ea este trist?
Atunci e Dragoste!

Îi accepți greșelile pentru că ele fac parte din felul lui/ei de a fi?
Atunci e Dragoste.

Plângi pentru durerea lui/a ei chiar dacă el/ea este puternic(a)?
Atunci e Dragoste.

Îi vei da inima ta, viața ta, moartea ta?
Atunci e Dragoste.

Dacă Dragostea e dureroasă și ne torturează, oare de ce iubim?"

Sunt recunoscatoare
pentru ca mi s-a oferit ocazia de a simti ''ceva'' din ce ar trebui sa se numeasca DRAGOSTEA

< < Îți dorești să știi că este acolo?
Nu e Dragoste, e Singurătate. > >, asa este, e SINGURATATEA!

< < Inima ta e plină de durere atunci când el/ea este trist/a?
Atunci e Dragoste! > >, asa este, de aceea si este dureroasa DRAGOSTEA! Si e diferita de compasiunea care e doar o empatie. Dragostea te conecteaza la extremitatile nervoase ale fiintei iubite. DRAGOSTEA te leaga astral de celalalt! ii vei simti dorintele/gandurile mai intense, durerile fizice. Sau si aceasta tot ''dorinta'' sa fie? NU! Caci in peregrinarile mele, in speranta de a-l afla caci se ''inchisese in sine'', am dat peste altcineva pe un web-sit de poezie ... Conexiunea astrala daca o pot numi asa, pe calea visului, m-a surprins caci era o DORINTA IMENSA de ambele parti in vis, totul era zgaltait ca la un cutrmur catastrofal, dar nu ne vedeam si nu puteam ajunge unul la celalalt cu toata incrancenarea noastra. Parca Universul insusi se opunea, dar noi constienti (?) strabateam orice forta si APROAPE ca ne-am atins cand, m-am trezit si, nu mai stiu, sunt vre-o 2 ani de atunci, cred ca am pus in cateva randuri (poezie) cele ce le-am visat.
Dar de ce NU se putea realiza acea apropiere, abia mai tarziu am realizat. In pofida fortei IUBIRII, era greseala/incurcatura ca NU EL era cel pe care eu il cautam.

< < Îi accepți greșelile pentru că ele fac parte din felul lui/ei de a fi? Atunci e Dragoste. > >, categoric IUBESTI omul pentru CEEA CE ESTE ca un INTREG; si cu bune, si cu rele.

< < Plângi pentru durerea lui/a ei chiar dacă el/ea este puternic(a)?
Atunci e Dragoste. > >, si aicea pot spune contrariul, cel/cea care nu-ti ''traiesc'' durerea, sau inca pot accepta ca, deh, o sa-ti treaca ... este evident ca: NU te iubesc :(
Ori astepti precum un parinte iubitor la capataiul copilului bolnav, spre a fi operat, stiind ca orice durere va fi benefica pe mai tarziu ...? Sau altfel cum? Aicea eu as astepta un raspuns ... caci nu inteleg de ce DACA un om care pretinde a iubi lasa sa treaca ANII intre EI DOI, si nu RENUNTA la orice - orice altceva - DOAR PENTRU A FI CU CEL/CEA IUBIT/A? De CE? EU, una NU ii INTELEG. Eu am renuntat la casa mea, precum se spune daca ''ochiul tau te face sa pacatuiesti, scoate-l!'' Si BINE AM FACUT. Mi-am salvat apoi copilul de la un posibil viitor handicap ... Orice veti DARUI, INMIIT VI SE VA INAPOIA, va marturisesc! Nimic nu aveti a regreta atata timp cat DRAGOSTEA va va guverna inima :)Goleste-ti inima, si totul se va intoarce impotriva ta - ti-ai zadarnicit viata. Pastreaza inima/dragostea/credinta/simtirea si vei avea pe masura acesteia.

< < Îi vei da inima ta, viața ta, moartea ta?
Atunci e Dragoste. > >
Si chiar la un pas de moarte daca ai fost, dragostea de viata, CREDINTA te va salva. Ori credinta crestina este chiar DRAGOSTEA increzatoare a lui Dumnezeu in noi oamenii, copii creatiei Lui.
Sacrificiul parintelui este totdeauna masura dragostei lui fata de copil.

< < Dacă Dragostea e dureroasă și ne torturează, oare de ce iubim? > >,

''Life is LOVE'' si este valabila si reciproca :)
Dragostea este VIATA; este sensul viului, existentei.

~ ~ ~

Iisus daca ne-ar fi iubit ''mai putin'', s-ar mai fi lasat sacrificat?
Ori El TOCMAI pentru ''slabiciunile'' noastre A FACUT-O.

Pentru ca NOI sa intelegem CAT DE PUTERNICA ESTE DRAGOSTEA.

Ca DRAGOSTEA poate sa treaca prin orice, chiar si prin moarte, pentru a ne darui noua VIATA, curatenia vietii prin dragoste.

Dragostea e sacrificiu!

denyss

37 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:14

iti dai seama ca o/il iubesti cu adevarat in momentul cand esti in punctul de a o pierde sau te-ai despatit de ea/el,,iti dai seama ce pierzi,iti amintesti clipele frumoase petrecute impreuna,iti dai seama ca nu poti trai fara pers respectiva si ai vrea sa faci orice este posibil pt a te impaca inapoi,,te doare sufletul ca nu ai reusit sa ii oferi mai mult si sa ii demonstrezi mai multa iubire cat ati fost impreuna si acum este prea tarziu,,sunt mai multe lucruri prin care iti dai seama ca iubesti...cand iubesti ai parte si de suferinta

Nikita

515 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:16

De la: De_ce, la data 2009-07-19 17:09:51

ce este iubirea ?

Pt unii...o amintire, frumoasa sau nu, pt altii...un vis, o speranta, cert este ca pana nu o traiesti...nu ai cum sa intelegi; poti doar sa...of! Uite unde ma aduci! Ia inceteaza cu intrebarile existentiale!

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:17

De la: denyss, la data 2009-07-19 17:14:44iti dai seama ca o/il iubesti cu adevarat in momentul cand esti in punctul de a o pierde sau te-ai despatit de ea/el,,iti dai seama ce pierzi,iti amintesti clipele frumoase petrecute impreuna,iti dai seama ca nu poti trai fara pers respectiva si ai vrea sa faci orice este posibil pt a te impaca inapoi,,te doare sufletul ca nu ai reusit sa ii oferi mai mult si sa ii demonstrezi mai multa iubire cat ati fost impreuna si acum este prea tarziu,,sunt mai multe lucruri prin care iti dai seama ca iubesti...cand iubesti ai parte si de suferinta

iubirea nu este suferinta prietene, poate doar atunci cand nu iubesti persoana potrivita.

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:19

De la: Nikita, la data 2009-07-19 17:16:07

ce este iubirea ?

Pt unii...o amintire, frumoasa sau nu, pt altii...un vis, o speranta, cert este ca pana nu o traiesti...nu ai cum sa intelegi; poti doar sa...of! Uite unde ma aduci! Ia inceteaza cu intrebarile existentiale!

cum sa fie iubirea o amintire frumoasa ? cum sa fie un vis ? nu! este insasi viata traiata cu persoana iubita. Amintirile sunt iubiri trecute, iubirea este la prezent...

Nikita

515 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:25

De la: De_ce, la data 2009-07-19 17:19:16
De la: Nikita, la data 2009-07-19 17:16:07

ce este iubirea ?

cum sa fie iubirea o amintire frumoasa ? cum sa fie un vis ? nu! este insasi viata traiata cu persoana iubita. Amintirile sunt iubiri trecute, iubirea este la prezent...

Uite ca nu sunt de acord cu tine!
Iubirea poate fi o amintire frumoasa, chiar daca ramane doar o amintire, iar pt cei care nu au intalnit-o inca...vrei sa spui ca nu reprezinta un vis?
Iubirea este la prezent, daca este, dar daca nu...inseamna ca nu exista?...

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:25

De la: denyss, la data 2009-07-19 17:14:44iti dai seama ca o/il iubesti cu adevarat in momentul cand esti in punctul de a o pierde sau te-ai despatit de ea/el,,iti dai seama ce pierzi,iti amintesti clipele frumoase petrecute impreuna,iti dai seama ca nu poti trai fara pers respectiva si ai vrea sa faci orice este posibil pt a te impaca inapoi,,te doare sufletul ca nu ai reusit sa ii oferi mai mult si sa ii demonstrezi mai multa iubire cat ati fost impreuna si acum este prea tarziu,

sunt mai multe lucruri prin care iti dai seama ca iubesti...cand iubesti ai parte si de suferinta

Stii ce ?! Nu simt nici macar compasiune pentru cei care dupa ce au pus capat unei relatii , brusc se trezesc ca-i apuca mormanul de regrete si intra intr-un soi de sevraj ...intr-o ...cum ii spune ...a da! criza existentiala :)

Dragostea = suferinta , de unde pana unde .... e oare asa de greu sa te bucuri pentru ce a fost si sa astepti cu nerabdare ceea ce va veni ? :)

2 > 1
Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:29

De la: De_ce, la data 2009-07-19 17:17:32
De la: denyss, la data 2009-07-19 17:14:44iti dai seama ca o/il iubesti cu adevarat in momentul cand esti in punctul de a o pierde sau te-ai despatit de ea/el,,iti dai seama ce pierzi,iti amintesti clipele frumoase petrecute impreuna,iti dai seama ca nu poti trai fara pers respectiva si ai vrea sa faci orice este posibil pt a te impaca inapoi,,te doare sufletul ca nu ai reusit sa ii oferi mai mult si sa ii demonstrezi mai multa iubire cat ati fost impreuna si acum este prea tarziu,,sunt mai multe lucruri prin care iti dai seama ca iubesti...cand iubesti ai parte si de suferinta

iubirea nu este suferinta prietene, poate doar atunci cand nu iubesti persoana potrivita.

Intrebare - intrebatoare : poti sa iubesti si sa nu-ti dai seama ?

2 > 1
Fosta membra 9am.ro

391 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:36

Cand IUBESTI, ii doresti celui iubit TOT CEEA CE POATE FI MAI BUN.
De aceea, daca realizezi ca i-ai putea fi o povara, ii oferi libertatea de care are nevoie.

Daca alege alt drum decat cel alaturi de al tau, asta este!
Daca iubeste pe altcineva, asta este!

Suferi daca afli ca-i merge rau...

denyss

37 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 17:39

De la: De_ce, la data 2009-07-19 17:17:32

stiu ca iubirea nu e suferinta,,ma refeream la faptul ca se poate intampla sa iubesti pe cineva si se desparte de tine din anumite motive,ajunge sa se indragosteasca de altcineva sau alte cazuri care s-au mai discutat si pe forum,atunci ajungi sa suferi si poate fi si cum ai zis tu

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum si cand iti dai seama ca iubesti
Mergi la: