Info
x
Primul sarut
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 14:24
Spunea cineva mai sus, ca e frumos momentul cand te reintalnesti dupa nu stiu cati ani cu persoana cu care ai avut primul sarut....
Acum un an pe 1 mai am plecat sa il caut pe pustiul care m-a sarutat prima oara cand aveam 15 ani. Am plecat pe munte, am gasit cabana, am gasit propietarul cabanei, amintirile de acolo si masa de biliard in acelasi loc. Aceeasi mancare grozava, dar fara urma de el. Nu stiu ce as fi vrut sa fac sau ce sa spun daca l-as fi vazut. Nimic probabil. L-as fi urmarit si mi-as fi adus aminte de nebunia frumoasa de acum 7 ani. Dar am plecat cu acelasi zambet pe buze ca si prima oara... :) Bine v-am regasit dragilor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vale_vava_valentin 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 14:43
bre..tiffany...corecteaza-ma daca gresesc..dar tu ai scris cu manutzele tale..k nu ai experimentat primul sarut...asta a fost in prima parte a topicului...ca dupa 3-4 topicuri mai jos sa insiri o poveste...(adevarul e ca povestirile sunt un pic "mincinoiase" dar au sambure de adevar)...deci te-ai sarutat ori ba
Raporteaza abuz de limbaj |
|
rap_boy 573 mesaje Membru din: 30/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 August 2009, ora 15:03
De la: vale83, la data 2009-08-16 14:43:14bre..tiffany...corecteaza-ma daca gresesc..dar tu ai scris cu manutzele tale..k nu ai experimentat primul sarut...asta a fost in prima parte a topicului...ca dupa 3-4 topicuri mai jos sa insiri o poveste...(adevarul e ca povestirile sunt un pic "mincinoiase" dar au sambure de adevar)...deci te-ai sarutat ori ba :Nu bah e virgina in gura, nu a sarutat decat portocale, mere sau eventual practica cu piersica... Jeez scoateti si voi niste dume.Revenind: Primul sarut nici nu il mai tin minte bine, tin minte doar k tipa respectiva mi-a zis k sarut foaaaarte bine (chestie care nu am crezut-o neam) si k e moarta dupa mine (aveam eu 15 ea 14 )
Raporteaza abuz de limbaj
Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
|
|
iela_lunii 16 mesaje Membru din: 26/06/2009 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 17:49
primul meu sarut n-a avut nimic deosebit, mie imi era indiferent de baiatul cu care m-am sarutat, doar doream sa vad cum este sa te saruti
Luca Victoria
|
|
iela_lunii 16 mesaje Membru din: 26/06/2009 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 17:51
De la: baytu, la data 2009-08-16 09:19:46Imi aduc ceva vag acolo aminte,dar nu pot sa ma mandresc cu primul sarut probabil cred k a fost cel mai urat sarut din viata mea !!!!! tu crezi ca multi sunt multumiti de primul lor sarut ? Raporteaza abuz de limbaj
Luca Victoria
|
|
szaszsandor 34 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 19:11
acum multi ani, la Budapesta,
am fost cu colegii de clasa acolo si neaparat am vrut sa merg la bai. ceilalti nu au vrut asa ca am fost lasat sa merg singur, de d-na prof. Acolo am cunoscut-o pe ea, care era din Rusia. Ea era mai mare decat mine, si era hot n sexy. dupã ce am iesit de la baile termale am plecat la o plimbare si ceva de baut dupã care m-a invitat la ea acasa. parintii ei erau plecati undeva, habar nu am unde si nici nu ma interesa. ne-am sarutat in fata casei dupa care am intrat, am mancat si ne-am mai sarutat de cateva ori. a fost super, stia ea cum trebuie facut. uitandu-ma la ceas am observat ca este ora 22 si ceva, asa ca am luat ramas bun si am luat un taxi cu care am ajuns la hotel unde eram cazati. d-na prof era deja f. ingrijorata si m-a luat la intrebari, mintind ceva bun am scapat de problema. problema era ca nu prea inghitea povestea si ma tot intreba cine era blonda aia cu care ma vazuse prin parc. in ziua aia era si ea in zona. s-a bucurat f. mult ca nu am patit nimic si nu m-a lasat nicaieri singur dupa cele intamplate, dar nici nu a mai pus intrebari... asta a fost primul sarut cu tot ce trebuie, Raporteaza abuz de limbaj |
|
flinghiry 78 mesaje Membru din: 17/11/2008 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 20:05
Nici poveste!...secretii,d'astea....N1H5!!!
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 20:05
Nici poveste!...secretii,d'astea....N1H5!!!
|
|
|
|
Postat pe: 16 August 2009, ora 20:07
Am plecat si eu in cautarea ta...De ce nu ai zis ca vi?
|
sorin_gliga_teodor 49 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 16 August 2009, ora 20:08
vezi ca dupa primul sarut sa nu ramai plina
|
VictorCh 1019 mesaje Membru din: 9/06/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 16 August 2009, ora 21:59
De la: Haps, la data 2009-08-16 10:07:00dar primul pupat in fund va mai amintiti cand a fost ? Oferit sau primit? Si se refera la ceva ce ne implica si pe noi, sau asa, in principiu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 22:16
De la: Greenie, la data 2009-08-16 14:24:02Spunea cineva mai sus, ca e frumos momentul cand te reintalnesti dupa nu stiu cati ani cu persoana cu care ai avut primul sarut....
"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
|
|
Costea_v 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 16 August 2009, ora 22:47
...primul sarut...eram la plaja sh dupa ce am intrat in apa a venit ea la mn sh a vrut sa ma sarute,dar eu iam intors obrazul sh ma pupat.
.dupa kre sa suparat sh a vrut sa se intoarca pe mal,am lasat`o sa indeparteze un pik d mn dupa kre am inotat dupa ea sh iam iesit in fata sh am sarutat`o... toata lumea era a noastra...nu am sa o uit NICIODATA nici p ea sh nici primul sarut.
|
c_suzi_20 31 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 16 August 2009, ora 23:44
Primul sarut a fost ceva mai tarziu, eram in clasa a 9-a... deci avusesem timp sa ma documentez de la celelalte prietene cum e, cum se face, deci aveam nitzica teorie.. Si cand s-a intamplat (cu DJ-ul scolii :)) ), a fost cu totul altfel decat ma asteptam, nu as spune chiar nasol, dar destul de incomod.. Tipul avea ceva experienta si cand si-a incepul "jocul" cu limba, m-am pierdut
. In gandul meu.. Tipul nu stia ca pt mine era prima data si nici nu a banuit (cred) pt ca mi-a spus ca sarut f. bine
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 16 August 2009, ora 23:59
primul meu sarut a fost fantaaaaastic, minunaaaaaaaaaaaaaat, exxtraordinaaaaaaaaaaar. cred ca durat vreo 4-5 ore si vai ce bine a fost....si dupa aia s-a intors cu fata la mine...
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
dan22 25 mesaje Membru din: 15/03/2009 |
Postat pe: 17 August 2009, ora 00:46
Pot sa zic ca am dat primul sarut acus 1 saptamana si a fost ok mai putin ok a fost faptul ca a 2-a zi m-am trezit cu o caruta de cosuri pe spate si urmar...noroc ca exista impachetari cu alge si am scapat de ele. Sper ca la al doilea sarut sa nu mai am caruta de cosuri.
Eu
|
|
valyi2002 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 August 2009, ora 02:34
Primul sarut ...;)) ce vremuri!
|
|
|

:Nu bah e virgina in gura, nu a sarutat decat portocale, mere sau eventual practica cu piersica... Jeez scoateti si voi niste dume.
.