Info
x
Am distantat-o de mine
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 10:43
ca si majoritatea lumii de pe forum,am si eu o problema.eu am 22 de ani iar ea are 18.problema mea e defapt ca sumtem impreuna de 5 luni iar de vreo 3 luni ne tot certam pe tot felu de tampenii.ea zice ca sunt chestii care nu se mai fac la varsta mea,iar eu nu stiu ce sa fac.de ex am fost de curand cu parintii si cu fratii mei la un pick nick unde era si seful cumnatei mele.la un moment dat eu am facut o gluma putin stupida dar nimik grav(era vorba ca maicamea ramanea ingura cu sefu cumnatei mele)si ea s-a suparat pe mine ca zicea ca omu ala nu stie ca la mine in familie se fac glume dastea.
e bine si acu sa ajung defapt la problema mea,mai la inceputul relatie nu neaparat k nu am avut incredere in ea dar nu i-am spus chiar toate chestiledespre mine(k am avut o copilarie mai ciudata din cauza ca parintii mei munceaua in germania iar noi eram in romania la scoala,si mai multe)iar la vreo luna jumate dupa ce eram impreuna a inceput sa afle usor usor ba de la ai mei ba de la mine cateceva din chetiile astea.iar de acum 2 luni imi tot reproseaza ca am mintito si ca i-am ascuns multe chestii.(si pe de o parte are si dreptate,i-am ascuns dar nu ai cum sa spui partenerului din prima tot trecutul tau.)dar cel mai rau e ca zice ca nu mai poate sa aiba incredere in mine si ca nu poate sa uite ca am mintit-o.si asta ma omoara.i-am promis ca osa ma schimb dar se pare ca nici asta nu ma ajuta foarte mult ca s-a distat si racit de mine,o simt si o vad.zice ca nu vede nicio schimbare de cand i-am promis ca osa ma schimb si ca nu mai vrea sa se enerveze. imi poate da cineva vreun sfat ce pot face sa nu o pierd? thx Raporteaza abuz de limbaj |