Info
x
De ce mintim?
|
pingui 12 mesaje Membru din: 16/08/2008 |
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 23:32
care ar fii motivele pentru care o persoana ar ascunde un lucru important(cum ar fii un credit la banca) persoanei iubite timp de un an?la baza unei relatii nu ar trebui sa existe incredere si sinceritate, cu atat mai mult daca si locuiesc impreuna?as vrea sa stiu si eu parerea voastra pentru ca de 6 luni tot incerc sa gasesc un raspuns pentru mine, pentru sufletul meu care nu o sa inteleaga never de ce poate o persoana sa-si minta partenerul cu care a avut o relatie de 6 ani.
si mai am o intrebare cum poti sa mai ai incredere in viitorul partener dupa ce treci prin una ca asta? Raporteaza abuz de limbaj
When you're down to nothing, God is up to something. The faithful see the invisible, believe the incredible and then receive the impossible.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 23:39
au
1 an de zile ? asta a durut. un motiv ar fi ca tipul a crezut ca tu nu vei fi de acord cu acel credit (sau cu lucrul respectiv). un alt motiv ar fi acela ca exista si oameni care au tendinta sa ascunda lucruri. asa e firea lor. alte motive sa mai spuna si altii d pe forumul asta. cat despre increderea in urmatorul partener...si acum ce-o sa faci daca ai trecut prin asa ceva ? o sa ramai singura toata viata ? te duci in munti si te calugaresti ? . tot ce poti sa faci e sa speri ca urmatorul nu va fi ca actualul.
Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 23:40
raspuns la titlul topicului: daca n-am minti, n-am fi oameni.
|
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 00:01
De la: Haps, la data 2009-05-31 23:39:33au multumesc haps pentru raspuns sa stii ca asta e unul din multele raspunsuri pe care am incercat singura sa mi le dau si asta cred si eu ca asa este firea unora sa ascunda lucruri si sa minta, doar ca mi se pare foarte urat(ca sa nu mai zic dureros)sa minti persoana care te iubeste si are incredere oarba in tine.macar daca meritam atunci intelegeam si nu ma mai chinuiam sa inteleg. de calugarit nu ma calugaresc doar ca nu-mi vine sa cred nici acum ca s-a intamplat asa, eu cam vedeam viata in roz si am fost lovita mai din toate partile dintr-o data si sincer chiar mi-a pierdut increderea in cuvantul pe care eu il credeam cel mai frumos si adevarat in aceslasi timp "te iubesc" Raporteaza abuz de limbaj
When you're down to nothing, God is up to something. The faithful see the invisible, believe the incredible and then receive the impossible.
|
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 00:17
stai linistita ca nu esti nici prima nici ultima femeie dezamagita de o relatie. ai nevoie doar de timp, ca timpul le rezolva pe toate. si nu ma refer la timp sa intelegi de ce s-a intamplat asa ca oricum nu te mai ajuta la nimic, ci la timp sa uiti, sa iti treaca si poti sa privesti inainte.
|
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 00:21
asa e, cat de cat mi-am revenit ca doar a trecut ceva timp dar inca doare.
merci mult Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 00:24
De la: teodora_angel, la data 2009-06-01 00:21:54asa e, cat de cat mi-am revenit ca doar a trecut ceva timp dar inca doare. inca doare. dar te asigur ca o sa treaca totul trece. cu placere si ptr. nimic ca doar nu ti-am cerut bani ptr. vorbe
|

1 an de zile ? asta a durut. un motiv ar fi ca tipul a crezut ca tu nu vei fi de acord cu acel credit (sau cu lucrul respectiv). un alt motiv ar fi acela ca exista si oameni care au tendinta sa ascunda lucruri. asa e firea lor. alte motive sa mai spuna si altii d pe forumul asta.
. tot ce poti sa faci e sa speri ca urmatorul nu va fi ca actualul.
totul trece.