Info
x
De ce trecutul nu te lasa sa fii fericit?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 00:53
Dragii mei, sunt nou inscrisa pe yuppy, dar mi se pare interesant ca poti primi sfaturi utile, care chiar ajuta...
Asadar, sa va zic povestioara mea... Eram in liceu, cand s-a infiripat intre mine si acel baiat o poveste de dragoste.. L-am considerat prima mea iubire, poate prea naiva pe atunci... remarcand asta, mai tarziu! Am vrut sa fiu tot ce isi dorea.. planuri multe au urmat. Ai mei au zis k ne ajuta sa ne luam o locuinta, dupa aproape doi ani de cand eram impreuna. M-A INSELAT! EU NU SUPORT ASTA! PANA AICI! M-am despartit de el si am decis sa merg inainte... A trecut mult timp de atunci, un an jumatate, cand el m-a sunat sa imi spuna ca vrea sa ne vedem sa vorbim. A insistat ft mult si am zis sa il ascult totusi, desi in inima nu stiam ce se intampla. Mi-a zis k el a platit pentru fiecare lacrima de-a mea, ca simte ca am suferit din cauza lui si ca ma intelege Am tacut, l-am lasat sa abereze, pana la faptul ca inca mai tine la mine foarte mult, ca nu a putut sa ma uite si am plecat acasa. El, dupa mine, ft insistent, pana l-a auzit pe tata si a plecat. Dupa vreo trei luni de zile CASA DE PIATRA! S-a insurat!!!!! Clar, era mult prea sincer!No problem, am zis cu atat mai bine, sa fie fericit cu aia, pentru ca eu as fi suferit si mai mult, sa fi acceptat atunci sa mai lungesc relatia. Intre timp, am cunoscut un barbat minunat, care ma fascineaza in fiecare clipa, in toate privintele... Este tot ce imi doresc in viata asta, ca model de barbat!Sunt fericita, din punctul asta de vedere... si am discutat cu el si despre trecut.. si mi-a zis k nu conteaza pentru el trecutul, ci faptul k noi ne iubim si mi-a zis k are incredere in mine, cu atat mai mult, eu ii spun orice...Daaaaaaaaaar, ce credeti?Fostul ma cauta, ma suna, ma dispera, intr-o zi m-a asteptat langa masina, sa ma intrebe ce e cu dispretul pe care il am fata de el si de ce nu il bag in seama. I-am zis k eu nu consider ca noi doi am mai avea ceva de discutat, iar in ziua aia era joi, era bagarea in seama, asta ca sa rad putin de el. Am plecat si-l auzeam ca ma striga si i=am zis gata, am terminat orice discutie, pentru ca iubitul meu chiar m-a sfatuit sa vb cu ala, sa ii spun hotarat ca nu mai avem ce vb. Chiar si aseara, cauta vorba cu mine si mi-a zis k eu sunt rea, pentru k am fost concisa. I-am spus iubitului si el mi-a zis:'Draga mea, stiu un lucru sigur, faptul k te iubesc mult mult mult:X'Ce sa fac, nu as vrea sa il pun pe iubitul meu intr-o situatie naspa din cauza dobitocului aluia...Va rog, dati-mi un sfat:* Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 08:57
De la: , la data 2009-06-17 00:53:47Dragii mei, sunt nou inscrisa pe yuppy, dar mi se pare interesant ca poti primi sfaturi utile, care chiar ajuta... Tot ce pot sa iti spun e sas imi sp ,sa mori si sa imi dai coliva...esti tampita:))... p.s. daca poti sa pui si niste bomboane pe coliva si sa mori intr-un accident stupid ar fi perfect(gen: mergi pe strada si iti cade o pisica turbata in cap si iti sfasie fata..sau ceva asemanator)...ms pt ca m-ai ascultat..MORI Raporteaza abuz de limbaj |

Am tacut, l-am lasat sa abereze, pana la faptul ca inca mai tine la mine foarte mult, ca nu a putut sa ma uite
si am plecat acasa. El, dupa mine, ft insistent, pana l-a auzit pe tata si a plecat. Dupa vreo trei luni de zile
CASA DE PIATRA! S-a insurat!!!!! Clar, era mult prea sincer!No problem, am zis cu atat mai bine, sa fie fericit cu aia, pentru ca eu as fi suferit si mai mult, sa fi acceptat atunci sa mai lungesc relatia. Intre timp, am cunoscut un barbat minunat, care ma fascineaza in fiecare clipa, in toate privintele... Este tot ce imi doresc in viata asta, ca model de barbat!Sunt fericita, din punctul asta de vedere... si am discutat cu el si despre trecut.. si mi-a zis k nu conteaza pentru el trecutul, ci faptul k noi ne iubim si mi-a zis k are incredere in mine, cu atat mai mult, eu ii spun orice...Daaaaaaaaaar, ce credeti?