back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Daca ierti esti prost sau intelept

andrei_mariana2000

3 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 11:51

Este prima data cand scriu pe acest forum ,desi de citit am mai citi atunci cand un subiect mi s-a parut interesant sau m-am regasit in randuri.Mi se pare foarte interesant ca sunt persoane care citesc gandurile tale si care isi fac timp sa treaca prin filtru mintii sale aceste ganduri .Poate pentru a ajuta sau poate doar pentru as raspunde chiar lui daca s-ar afla in asfel de situati.Problema mea este modul in care eu am tratat anumite evenimente ce au aparut in viata mea .Mai exact modul in care am iertat infidelitatile sotului meu .Acum nu pot scapa de gandul ca nu am fost inteleapta si ca am luat cea mai buna decizie ci ca am fost proasta (sau lasa )si m-am lasat dusa de vorbele lui.Ca sa puteti decide mai bine in ce taler sa ma asezati am sa va dau mai multe detali.Suntem de 5 ani impreuna si am descoperit 4 asfel de situati ,una mai picanta ca alta .Motivul pentru care inca mai sunt in aceasta relatie (scuzele mai bine spus) cred ca il iubesc foarte mult .

Raporteaza abuz de limbaj
Micuta_Daria

138 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 13:33

mai nu stiu ce sa zic...
daca il iertai o data era o chestie, dar de 4 ori??
din punctul meu de vedere profita de bunatatea ta si de faptul ca il iubesti. poate e convins ca il iubesti prea mult pentru a-l parasi. incearca sa-i arati ca nu e asa, ca daca se joaca asa te poate pierde, poate ii vine mintea la cap

Cuvintele nu sunt un joc de artificii, ele sunt arme care pot ucide sau înãlþa.
Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 13:54

De la: andrei_mariana2000, la data 2009-06-16 11:51:59Este prima data cand scriu pe acest forum ,desi de citit am mai citi atunci cand un subiect mi s-a parut interesant sau m-am regasit in randuri.Mi se pare foarte interesant ca sunt persoane care citesc gandurile tale si care isi fac timp sa treaca prin filtru mintii sale aceste ganduri .Poate pentru a ajuta sau poate doar pentru as raspunde chiar lui daca s-ar afla in asfel de situati.Problema mea este modul in care eu am tratat anumite evenimente ce au aparut in viata mea .Mai exact modul in care am iertat infidelitatile sotului meu .Acum nu pot scapa de gandul ca nu am fost inteleapta si ca am luat cea mai buna decizie ci ca am fost proasta (sau lasa )si m-am lasat dusa de vorbele lui.Ca sa puteti decide mai bine in ce taler sa ma asezati am sa va dau mai multe detali.Suntem de 5 ani impreuna si am descoperit 4 asfel de situati ,una mai picanta ca alta .Motivul pentru care inca mai sunt in aceasta relatie (scuzele mai bine spus) cred ca il iubesc foarte mult .

Sincer cand am citit titlu topicului m-am gandit la alt subiect nicidecum la un subiect despre infidelitate si cum ar trebui sa reactionam in fata infidelitatii partenerilor nostri.
Fie ca ne place sau nu, fie ca avem "principii de fier"sau nu, infidelitatea este o realitate cu care ne confruntam, infidelitatea partenerului este un risc pe care ni-l asumam sau nu.
Barbatii inseala din foarte multe motive, unele justificate, altele inventate....pentru ca asa sunt ei construiti.Cauta sa vezi in relatia ta care sunt motivele pentru care sotul tau o face si poate vei stii mai bine ce sa faci de acum incolo.
In ceea ce priveste reactia ta de pana acum la infidelitatea lui, eu cred ca nimic nu se poate ierta la nesfarsit, odata si odata te saturi si constati ca ai pierdut timp, ai consumat nervi si emotii iar timpul nu se mai intoarce inapoi.Ai sa constati mai tarziu ca ti-ai trait viata langa un barbat care nu te merita si atunci nu mai poti face mare lucru.
Nu esti nici proasta nici inteleapta, esti doar o femeie inselata si dezorientata si ai ales solutia cea mai la indemana - pe el - acorda-ti mai multa incredere.

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 13:59

Intelept raspuns, Mell!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 14:26

De la: daria_ta, la data 2009-06-16 13:59:49Intelept raspuns, Mell!

micuta daria e sora,fata,nepoata,amanta ta?sau ce e?

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 14:31

De la: dasca777, la data 2009-06-16 14:26:28

Dasca...nimic din toate astea...e o pura coincidenta de nume! Deosebirea dintre noi doua, e cel putin de varsta...destul de mare, as zice! In rest...e inteligenta, spontana, cu simtul umorului...aaa...si nu are, inca, "rautatea" mea!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 14:42

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 14:42

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 14:48

Multu
Printre altele incercam sa indrept atentia baietilor din albia de...spre altceva.

Micuta_Daria

138 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 14:51

De la: daria_ta, la data 2009-06-16 14:31:32

Dasca...nimic din toate astea...e o pura coincidenta de nume! Deosebirea dintre noi doua, e cel putin de varsta...destul de mare, as zice! In rest...e inteligenta, spontana, cu simtul umorului...aaa...si nu are, inca, "rautatea" mea!

multumesc Daria

Cuvintele nu sunt un joc de artificii, ele sunt arme care pot ucide sau înãlþa.
XavY

3163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 15:42

De la: daria_ta, la data 2009-06-16 13:59:49

Intelept raspuns, Mell!

Hmm...era sa o comit...Dasca..pe scurt e indragostita!

Can`t get enought of you...
andrei_mariana2000

3 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 09:18

In primul rand iti multumesc pentru sfat (cauta motivele si incearaca sa le diminuezi ).Nu sunt chiar de acord cu aceasta replica "motive justificate ",pentru mine nu exista pe lumea aceasta un motiv intemeiat care sa iti permita sa faci o rautate .Mi se pare ca nu este corect ca pentru faptele tale sa plateasca alti cu lacrimi .

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 09:21

De la: andrei_mariana2000, la data 2009-06-17 09:18:32In primul rand iti multumesc pentru sfat (cauta motivele si incearaca sa le diminuezi ).Nu sunt chiar de acord cu aceasta replica "motive justificate ",pentru mine nu exista pe lumea aceasta un motiv intemeiat care sa iti permita sa faci o rautate .Mi se pare ca nu este corect ca pentru faptele tale sa plateasca alti cu lacrimi .

sfatul meu: mori si da-mi coliva:P

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 15:20

De la: andrei_mariana2000, la data 2009-06-17 09:18:32In primul rand iti multumesc pentru sfat (cauta motivele si incearaca sa le diminuezi ).Nu sunt chiar de acord cu aceasta replica "motive justificate ",pentru mine nu exista pe lumea aceasta un motiv intemeiat care sa iti permita sa faci o rautate .Mi se pare ca nu este corect ca pentru faptele tale sa plateasca alti cu lacrimi .

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 15:20

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2009, ora 15:23

De la: mell, la data 2009-06-17 15:20:31

Elimina motivul nu-l diminua.Nu o face din rautate, te asigur.
Paraseste-l ........ca sa nu mai platesti cu lacrimi.Bafta!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 07:35

esti capra patrata:P

baytu_ionut

485 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 14:05

Mariana mamik,uite yo-s mai mucutz !dar cu scuzele de rigoare am sa-ti raspund,orice intelept e si prost si invers,exact asa cum imperfectiunea creeaza perfectiune, acum daca tu spui k el a fost infidel de 4 ori sau ai 4 dubi!nustiu,dar daca is dubi nu uita hotul neprins e cersetor cinstit(asa era park),acuma k tu mai stai cu el ink desi te-a calcat in picioare e problema ta si nicidecum nu o sa gasesti raspunsul aici la ce urmeaza sa faci eu sincer i-as da vant,dar eu comentez doar din ce ai scris tu ,gandeste-te oare nu stai si din alt motiv cu el? cauta adanc in inima ta acolo unde ti-e frica sa intri !ca poate i-ti vei schimba parerea despre voi, oricum n-a facut bine ce-a facut asta in ideea k a facut,exact asa cum el asteapta sa-l respecti exact asa trebuie si el sa te respecte ,desi nu prea inteleg fazele de genu, oricum tu stii ce-i mai bine pentru tine dar pe de alta parte daca merita sa-l ierti iarta-l si mergi mai departe nu trbuie sa duci ura cu tine mai departe in viata....Hai succes,da mai multe detali despre cum s-a petrecut si poate vom putea fi mai obiectivi

andrei_mariana2000

3 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 15:55

Pai mai multe detali spui.Simplu ar fi sa spun ca m-a inselat pentru ca s-a lasat dus de vant si si-a dorit si alteceva decat avea deja .A si clar nu au fost dubi ,dubile nu au nume nu imi vorbesc ,nu au un chip sau un numar de telefon.Prima se numea Catalina a invitat-o in discoteca iar mie mi-a spus ca vrea sa iasa doar cu baieti .A doua se numea Monica si s-a petrecut atunci cand era plecat in Spania cica sa faca bani si se plictisea singurel.A treia se numea Laura si ieseau pe tereasa si in alte parti pentru ca eu abia nascusem si nu prea aveam cu cine sa-l las pe cel mic .A patra se numea Andreea si a aparut in delegati ca era drum mult de mers si se plictisea in masina iar eu avand servici nu imi permit sa merg cu el .Motivele sunt vazute prin ochi mei el nu stiu ce ar spune .Acum ca stau si iti raspund la intrebare incep sa ma pun chiar eu in talerul celui prost.

baytu_ionut

485 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2009, ora 18:05

OK paraseste-l!!!cu totul sunt de acord da cu copilu NNNNNNUUUUUUUUUU

| Varianta pentru tiparire a topicului DACA IERTI ESTI PROST SAU INTELEPT
Mergi la: