Info
x
Scuze tuturor
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 09:01
Train in lumea in care in Parlamentul european ne reprezinta Becali si Eba ,suntem in recesiune si base promite marirea sal la profi ...suntem someri cu diploma intr-o tara de ...rahat..si de aia imi cer scuze idiotilor care spun tampenii pe forum cum ca se despart de prietena sau ca au pb conjugale..mai bn ati muri toti..dar na..daca va simtiti jigniti..EU VA CER SCUZE ..eu spuneam adevarul va vreau morti tampitilor...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 09:03
De la: dasca777, la data 2009-06-15 09:01:54Train in lumea in care in Parlamentul european ne reprezinta Becali si Eba ,suntem in recesiune si base promite marirea sal la profi ...suntem someri cu diploma intr-o tara de ...rahat..si de aia imi cer scuze idiotilor care spun tampenii pe forum cum ca se despart de prietena sau ca au pb conjugale..mai bn ati muri toti..dar na..daca va simtiti jigniti..EU VA CER SCUZE ..eu spuneam adevarul va vreau morti tampitilor... Ai uitat sa spui SP
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 09:10
mersi spider...app...scuze iar ..am uitat sa va spun SP...va spun acum..sry ca sunteti idioti..SP
|
Fosta membra 9am.ro 254 mesaje Membru din: 11/06/2009 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 10:09
@Dasca, tu cand scrii asa ( adica mai mereu) razi de fapt? Adica esti mai tot timpul vesel? Asta e bine!. Esti unul din putinii care reusesc sa vada moartea ca pe un fenomen social. Si esti si printre putinii care se p*sa pe femei si le trage la m*ie, si ele rad si te aplauda. Cred ca ai muncit mult sa ajungi aici!
Raporteaza abuz de limbaj
VIETILE NOASTRE INCEP SA SE SFARSEASCA, IN ZIUA IN CARE TACEM IN FATA LUCRURILOR CARE CONTEAZA
|
|
danailiescu2005 128 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 15:16
De la: dasca777, la data 2009-06-15 09:01:54Train in lumea in care in Parlamentul european ne reprezinta Becali si Eba ,suntem in recesiune si base promite marirea sal la profi ...suntem someri cu diploma intr-o tara de ...rahat..si de aia imi cer scuze idiotilor care spun tampenii pe forum cum ca se despart de prietena sau ca au pb conjugale..mai bn ati muri toti..dar na..daca va simtiti jigniti..EU VA CER SCUZE ..eu spuneam adevarul va vreau morti tampitilor... Imi cer scuze dar eu nu cred ca esti amuzant deloc. Ce crezi ca daca ai diploma ai dreptul neaparat la un loc de munca? Ce te tot dai mare ca ai diploma de parca n-ar avea milioane diploma ca si tine. De la Revolutie incoace scoatem absolventi de studii superioare pe banda rulanta ca sa umflam conturile unora care au deschis facultati particulare. Pentru cine nu stie - aceste diplome se cumpara cu bani - asa ca faptul ca ai patalama nu mai inseamna nimic. Nu ca inainte cand chiar se intra greu la unele Universitati ar fi fost neaparat o dovada de genialitate faptul ca ai terminat o facultate. Asa ca mai lasa scarba si pune osul la treaba. Nu moare de foame cine munceste. Si asta ti-o spune cineva care are si diploma si nici nu moare de foame. Nici corupta nu sunt, nici implicata in politica - pur si simplu am ales calea grea sa muncesc. Nu zic ca in Romania e bine ce se intampla. Dar nici n-o sa schimbam nimic daca doar criticam. Fa tu ce e bine. Raporteaza abuz de limbaj |