Info
x
Caut un prieten istet si matur
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:19
tanar si nelinistiti ( la clasa 125 cc)
student nemanierat cu teluri inalte patron - (aici reclama) "Firma noastra va ofera o gama variata de cuie in care va puteti atarna poftele!" detinator a mai multor restante la intretinere capabil sa despart cuvintele in silabe si tocmai am trecut la cratima, virgula nu am invatat sa o folosesc Tot firma noatra oferta o gama variata de tampoane de tren pentru fetele cu nevoi speciale vand roi de gandaci vand vibrator rotopercutant cu cap vidia tot pt fete cu nevoi speciale (cred ca am gresit rubrica - parca era fara sex )imi cer scuze dar nu intru prea des asa ca dau un mesaj cu raspuns la toate inrebarile de pe forum a da - caut nevasta cu copil peste 5 ani ( nu ii suport pe aia micii - doresc o relatie platonica cu ea, pentru siecs egzista amanta) hai 'mpretienire usoara!
Nu-ți fie frică de ridicol; dacă simți ce spui, dacă te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum să fii ridicol. Fă-l pe cel de lângă tine să simtă ce simți - dinăuntrul lui. Din afară poți convinge, și poți înțelege lucrurile, dar fără să le simți. Lucrurile pe care nu le simți se uită, sau te poți obișnui până la urmă cu ele, ceea ce e și mai rău. Ce pleacă din tine nu se poate uita, și nu te înșeală, și atunci nu se poate întoarce niciodată împotriva ta; dar pentru asta trebuie să fii foarte curat cu tine, și asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:24
De la: LanceR, la data 2009-05-12 10:19:54tanar si nelinistiti ( la clasa 125 cc)
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
GELU1938 113 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:27
eu te as cu mesaje..
o zi escelenta;;
GHE NITULICA
|
|
danclazar 5 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:28
Voi astia cu poze femei la profil sunte gay?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
XavY 3163 mesaje Membru din: 17/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:31
De la: danclazar, la data 2009-05-12 10:28:45Voi astia cu poze femei la profil sunte gay? Altu`
Can`t get enought of you...
|
|
nitacodrin 24 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:38
buna, daca e asta e id meu de mess nitacodrin@yahoo.com, daca vrei discutii on-line :).
|
gabibucuresti 1 mesaj Membru din: 20/03/2009 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:45
Buna,eu sunt gabi,sunt casatorit si am 2 copii mari,imi dores prietenie adevarata,nu am avut niciodata o prietena adevarata si sunt curios daca o prietena imi aduci ceva nou in viata mea...o zi buna
|
Tampitsel 15 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:47
Sincer, nu scriu pe forum, cred ca maxim 2 posturi am but JEZUS CHRIST MOTHER OF GOD si cu toti sfintii. Suna prea disperat anuntul tau. Nu vreau sa te simti prost,doamne fereste dar .. cum sa`ti explic, nicaieri nu cred ca e locul unde se poate cere un prieten matur, si serios, fara sex. Si sa tii minte de la mine , 99% dintre baietii care se imprietenesc cu fetele, ORICUM , se gandesc la sex din secunda 1. Crezi ca restul de 1% stau pe forumul de la yupy? HAH ! Nu stiu .. mai bine cauta`ti prietene, sau daca tii sa-ti cauti prieten , macar cauta`l pt conversatie inteligenta + sex. Haha, iar tipu` care ti`o lasat tie mesaj , ala primul , ori e prichindel , ori impotent. Sa ma scuzi daca am fost prea indraznet. Ziua buna
One of these days ...
|
|
|
|
|
e_militaru 533 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 10:58
Beleaua dreacului, amarata aia cauta un prieten, ceea ce mintea mea ma duce cu gandul la un amic de un pahar de vorba, si primele 2 replici au fost de genu" Descrie-te" adica zi si tu cum arati, sa stiu daca imi place sau nu sa stau de vorba cu tine. Si ala care pune sabie (limba lui ascutita) intre ei, ala e smecher rau. Fratioare, daca iti pui "sabia" bine, si o tii oarecum intre picioarele partenerei de contract, chiar ca nu exista sansa sa deveniti intimi, absolut deloc. "Have you ever seen the rain?"
E o zi frumoasa, superba, nu am mai facut un ban de vreo 2 zile, ieri am facut praf masina de servici, azi m-a sunat una sa ma intrebe de ce dreacului nu i-am mai raspuns la telefon acum 1 luna , e un soare tampit afara care ma moleseste, as privi o fatuca de jos in sus, sa o simt cum se incordeaza , as pleca departe de tot, peste mari si tari, sa aud pe viu un grai pe care nu l-am mai auzit decat la teleenciclopedia, m-as plimba cu vaporul pe Nil si cu elicopterul prin Anzi, as da pe gat o sticla de 75 grade, verde si mentolata.. Daria, daca citesti asta, sa stii ca nu o sa-i dau absinthul lui tinuotin, scrie prea ingrijit. E o vorba...cand scrii si te gandesti, scrii tu, cand scrii fara sa te gandesti, scrie Dumnezeu...in scrierile lui tinuotin, scrie el, din pacate. Nu spun ca nu scrie frumos, ba dimpotriva..dar imi rezerv dreptul. Propune pe altcineva si sticla e gata sa plece. Iar despre fata care a scris ca ar vrea un prieten, lasati-o in pace, oricum aici e haosul pwlii, nu conteaza daca se cauta un prieten, o drujba, chiloti cu imprimeuri, bere sau tractoare. Lasati oamenii sa-si faca de cap, cel putin pe cei sinceri. Chiar, nu vi se pare cam amorteala pe forum de la o vreme? O fi caldura? ...
|
|
sobolanski 1 mesaj Membru din: 29/01/2015 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:01
this could be the beginning of a beautiful friendship!
|
repciuc_alexandru 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:10
Dupa ce am citit citeva posturi, am ajuns la concluzia ca saraca fata este in ceata
. Pina la urma cred ca nu a nimerit unde trebuie .
|
gabymrn 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:22
DESCRIETE SI TU PUTIN NU ? S-AU VB PE MES
|
mariangiurea 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:23
Depinde ce fel de prieten iti doresti, unul de la distanta(via net) sau unul cu o prezenta fizica mult mai consistenta in viata ta...Oricum, cred ca poti gasi.... (acum mai depinde si de norocul pe care il ai) Toate cele bune !
|
dandollo2 14 mesaje Membru din: 11/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:25
De la: hypa, la data 2009-05-09 13:02:06De la: floaredecolt_decolt, la data 2009-05-09 12:55:37Salut, adica cum de sex deocamdata nu esti interesat? n-ai implinit inca 14 ani? stiu parintii ca participi la forumul acesta? Raporteaza abuz de limbaj |
|
stb_florin 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:27
De la: , la data 2009-05-09 12:55:37Salut, sal, eu imi doresc dar sunt greu de multumit. daca chiar esti una care se multumeste sau nu cere prea multe ... sunt al tau iubi
|
stb_florin 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:28
sal sper sa ne intelegem, daca ma vei accepta ... depinde de gustul tau. pe curand
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:31
Prea multe sentimente aici...
|
|
adila_bad 438 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:48
De la: gabymrn, la data 2009-05-12 11:22:35DESCRIETE SI TU PUTIN NU ? S-AU VB PE MES o arzi pe mess toata ziua da drumul la web sa inceapa nebunia cel putin esti sincer te prefaci cati pasa
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:54
la sfarsitul threadului inca nu am inteles cine cu cine s-a imprietenit
|
marian_gebeleizis_shrek 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:59
De la: , la data 2009-05-09 12:55:37Salut, marian_gebeleizis_shrek sunt cel mai frumos barbat urechii clapauge , nas de cangur, gura de soacra si ochii de betiv....cred ca..putem incerca o conversatie...:P Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:21
De la: harlequin, la data 2009-05-12 10:58:05Beleaua dreacului, amarata aia cauta un prieten, ceea ce mintea mea ma duce cu gandul la un amic de un pahar de vorba, si primele 2 replici au fost de genu" Descrie-te" adica zi si tu cum arati, sa stiu daca imi place sau nu sa stau de vorba cu tine. Si ala care pune sabie (limba lui ascutita) intre ei, ala e smecher rau. Fratioare, daca iti pui "sabia" bine, si o tii oarecum intre picioarele partenerei de contract, chiar ca nu exista sansa sa deveniti intimi, absolut deloc. "Have you ever seen the rain?" Am citit...problema e sa te hotarasti odata cui il dai, nu neaparat lui Tinuotin, desi, daca am supune la vot, cred ca el ar castiga! In ceea ce priveste amorteala de pe forum, nu cred ca tine numai de caldura de afara...ci, mai degraba, de participantii la "discutii" si de temele propuse...
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
aladin_sotto 8 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:38
salut
petrec destul de mult timp in fata calculatorului si daca vrei sa vorbim lasa-mi ID-ul tau de mess. "Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii" o zi buna Raporteaza abuz de limbaj |
|
Bastanu2005 1 mesaj Membru din: 29/01/2015 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:39
Ma is deacord cu ce zici u ca nu ai nevoie de sev decat de o relatie de amicitie si ii ceva normal pt ca toate fetele vreau prima data sa cunoasca si pe urma sa descopere.......... asa ca nu te lasa ai sa vezi o sa pice unul care are aceeasi gandire ca si tine.....O zi faina la toti in continuare
|
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:46
De la: aladin, la data 2009-05-12 12:38:00salut Cum era faza aia?Tu esti spiritul din lampa? Am si eu o dorinta...Fara copy/paste!Multumesc,revii in lumea ta,deja ti-am rapit prea mult timp!
|
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:50
N-ai priceput...este spiritul din calculator
Este indeajuns sa freci calculatorul si el apare
|
valicirca 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:50
Buna, ma numesc Valentin... si eu imi doresc pe cineva pentru dialog. Daca vrei, lasa-mi IDul tau de yahoo si... daca intrevezi o alta modalitate de a discuta, cauta-ma, astept...
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:52
Buna, sunt Xulica.....bunaaa Xulicaaaa....si sunt dependent de agatatul pe net...nu conteaza, barbati, femei, camile..orice
|
viorelgsm2004 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:53
DACA AI PLACERE VB .UP
|
ovidon 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:54
imi e greu sa cred iti e de ajuns sa fie istet si de treaba. anyway... sa incercam :)
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 12:57
sunt istet nu nataflet ,sunt matur nu capcaun, sunt de treaba ca o baba...
david...romantic incurabil
|
|
|
|

)
, e un soare tampit afara care ma moleseste, as privi o fatuca de jos in sus, sa o simt cum se incordeaza
, as pleca departe de tot, peste mari si tari, sa aud pe viu un grai pe care nu l-am mai auzit decat la teleenciclopedia, m-as plimba cu vaporul pe Nil si cu elicopterul prin Anzi, as da pe gat o sticla de 75 grade, verde si mentolata.. Daria, daca citesti asta, sa stii ca nu o sa-i dau absinthul lui tinuotin, scrie prea ingrijit. E o vorba...cand scrii si te gandesti, scrii tu, cand scrii fara sa te gandesti, scrie Dumnezeu...in scrierile lui tinuotin, scrie el, din pacate. Nu spun ca nu scrie frumos, ba dimpotriva..dar imi rezerv dreptul. Propune pe altcineva si sticla e gata sa plece. Iar despre fata care a scris ca ar vrea un prieten, lasati-o in pace, oricum aici e haosul pwlii, nu conteaza daca se cauta un prieten, o drujba, chiloti cu imprimeuri, bere sau tractoare. Lasati oamenii sa-si faca de cap, cel putin pe cei sinceri. Chiar, nu vi se pare cam amorteala pe forum de la o vreme? O fi caldura? ...
. Pina la urma cred ca nu a nimerit unde trebuie
.
sal sper sa ne intelegem, daca ma vei accepta ... depinde de gustul tau. pe curand
Prea multe sentimente aici...