back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Caut un prieten istet si matur

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 13:06

Buratino, poti sa-ti bagi un bat undeva si sa zici ca ai relatii sexuale.

dreyfus

46 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 13:21

De la: , la data 2009-05-09 12:55:37Salut,

Exista pe aici cineva care isi doreste o prietena?
No sex adica. M-am saturat de mesaje de genul "caut prietena fara complicatii".
Caut un amic, istet si de treaba, cineva cu care sa pot discuta. Un tip matur.
Well.. daca am nimerit din intamplare in locul potrivit, ziceti!

Camelia

100%ca pe mine NU ma vrei

Raporteaza abuz de limbaj
buratino

58 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 14:33

De la: yuppy001770, la data 2009-05-14 13:06:32Buratino, poti sa-ti bagi un bat undeva si sa zici ca ai relatii sexuale.

Ai dreptate. Poti sa iti bagi un bat in cwur si sa zici ca ai relatii sexuale. Dar ceva imi spune ca mai bine iti bagai un bat in cwur adineaori, stii vorba aia nu? A fost un atac la adresa mea sa inteleg sau ti-ai expus simplu si frumos o filozofie a ta de viata?

SA LASAM FEMEILE FRUMOASE BARBATILOR FARA IMAGINATIE
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 Mai 2009, ora 18:19

De la: xavy, la data 2009-05-14 09:39:49
De la: dumitrescu_valentin, la data 2009-05-14 09:28:53Prietenia este mana, ce-ti sterge lacrima cand viata doare !

In alte timpuri da...acum nu mai e valabila.S-a schimbat (nu generalizez,doar ce am vazut eu la unii prieteni) in Prietenia e mana care-ti da peste bot cand nu te astepti!
Ca exemplu...uite...am avut un prieten timp de 15 ani si s-a schimbat din cauza unei femei disperate care l-a prins in mreje .Intamplator,ea era fosta mea iubita (relatie de 4 ani,despartit de 2 ani de ea),persoana pe care el nu a suportat-o niciodata.In fata o critica si o jignea si in spate se intalneau.Faza funny e ca s-a jurat ca nu s-ar combina cu un asemenea specimen .Ceea ce conteaza e ca s-a schimbat in ipocrit si nesimtit si acum profita de orice gest al meu pentru a-i intra ei in gratii.

Nu sunt de acord cu tine! Acel "prieten" doar a mimat prietenia, chiar daca a facut-o timp de 15 ani...Exista asa numitele persoane "cameleon" si, din pacate, tu ai intalnit in calea ta o asemenea faptura, asta insa nu inseamna ca prietenii adevarati au disparut...Sunt foarte rari, e adevarat, dar exista!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 22:12

Aceasta nu este filozofia mea de viata.Eu doar incerc doar sa supravietuiesc in acest mic infern.

order

1 mesaj
Postat pe: 15 Mai 2009, ora 15:05

da eu 37 ani

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 15:17

Nu sunt de acord cu tine! Acel "prieten" doar a mimat prietenia, chiar daca a facut-o timp de 15 ani...Exista asa numitele persoane "cameleon" si, din pacate, tu ai intalnit in calea ta o asemenea faptura, asta insa nu inseamna ca prietenii adevarati au disparut...Sunt foarte rari, e adevarat, dar exista! [/quote]

Pentru prima oara indraznesc sa te contrazic Am intalnit si persoane "amici de amici" dar le-am dat repede cu flit.Aici era mirarea,ca desi credeam ca am vazut/trait multe ,el chiar mi-a demonstrat ca e un prieten de nadejde,aproape ca un frate.Tind sa cred in continuare ca i-a dat shutdown la creierash sau ca i-a adormit neuronii .Aici nota 10 pt.ea
P.s.-am avut si am o zi aglomerata,agitata/ciudata!

Can`t get enought of you...
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 15:27

De la: xavy, la data 2009-05-15 15:17:45
Nu sunt de acord cu tine! Acel "prieten" doar a mimat prietenia, chiar daca a facut-o timp de 15 ani...Exista asa numitele persoane "cameleon" si, din pacate, tu ai intalnit in calea ta o asemenea faptura, asta insa nu inseamna ca prietenii adevarati au disparut...Sunt foarte rari, e adevarat, dar exista!

Pentru prima oara indraznesc sa te contrazic Am intalnit si persoane "amici de amici" dar le-am dat repede cu flit.Aici era mirarea,ca desi credeam ca am vazut/trait multe ,el chiar mi-a demonstrat ca e un prieten de nadejde,aproape ca un frate.Tind sa cred in continuare ca i-a dat shutdown la creierash sau ca i-a adormit neuronii .Aici nota 10 pt.ea
P.s.-am avut si am o zi aglomerata,agitata/ciudata! [/quote]

Ce poveste e asta cu "indraznesc" sa te contrazic?! Ca doar nu detin monopolul dreptatii, ce ai?! Pana la urma tu esti cel care ai trait "evenimentul", tu ai cunoscut oamenii implicati, nu eu! Eu mi-am spus parerea vis-a-vis de ceea ce ai scris tu...
Si inca un lucru: eu le dau nota 2 amandurora!

P.S. Si ziua mea a fost destul de grea, chiar "nasoala" (va place termenul folosit, nu?! ), nici nu mai vorbesc de ultimele...

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2009, ora 15:38

.....Aici nota 10 pt.ea

Desi gestul ei de a se cupla cu amicul meu a fost disperat,trebuie sa recunosc nu credeam ca il poate schimba atat.Ce metode a avut?Nu ma intereseaza (desi il vad cam palid la fata ) Dar eu fost eficiente...iar el s-a infipt ca musca in...asfalt!

Can`t get enought of you...
cristiancornea

6 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 11:00

wll, camelia cauta in continuare.sa nu ramai dezamagita...

Fosta membra 9am.ro

267 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 17:25

De la: yuppy001846, la data 2009-05-14 09:40:32Cum pot scapa de celulita ?

o topesti cu fierul de calcat.daca tu nu te induri,te ajut io ca oameni suntem

Ce sa faci!La toti ni`greu!
ronny_dominique

2 mesaje
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 18:05

mi-ar face o deosebita placere sane cunoastem .................. .

maringiuga

12 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 16 Mai 2009, ora 19:51

Imi place sa discut la orizontala. Ce zici, discutam?

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2009, ora 01:24

Draga Camelia

pentru as incheia cele 10 pagini de ID-uri de mess
numere de telefoane si de a opri aceasta mizerie de la care am asistat

pt coca(nu planta, nu sucul, nici bombonica) insistenti - care acum citesc topicul despre onanitie si se intreaba daca au ajuns la suma de 1300 pe an - va recomand sa va masurati "cuvantul" si sa il treceti langa adresa de mess/nr de tel; cine stie poate sunt doritoare si de 8 cm!

tin sa te informez urmoarea chestie:
citez o fiinta " o fata se maturizeaza pe la 22-24 de ani,
un baiat se maturizeaza"

chiar nu sterge nimeni topicul asta?!
macar un ban sa iau si eu

PS am mai facut un post

PS2 - Baiat cu motor caut fata cu benzina!
PS3 - scump
PS4 - parca apare la anu deci PS1 si PS2 se vor ieftini
PSP

Semnat Gelu Pompieru'

„Nu-ți fie frică de ridicol; dacă simți ce spui, dacă te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum să fii ridicol. Fă-l pe cel de lângă tine să simtă ce simți - dinăuntrul lui. Din afară poți convinge, și poți înțelege lucrurile, dar fără să le simți. Lucrurile pe care nu le simți se uită, sau te poți obișnui până la urmă cu ele, ceea ce e și mai rău. Ce pleacă din tine nu se poate uita, și nu te înșeală, și atunci nu se poate întoarce niciodată împotriva ta; dar pentru asta trebuie să fii foarte curat cu tine, și asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
yuppy001860

3 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 17 Mai 2009, ora 02:47

nu ai mai gasit barbat matur?

torez24

2 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 17 Mai 2009, ora 11:58

eu cred ca are un rol inportant comunicarea asa ca daca vrei pe cineva cu care sa vorbesti sunt mereu deschis oricarei duscuti.

Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 15:58

Dar tacerilor? Poti intelege o femeie din tacerile ei?

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 16:01

De la: yuppy001770, la data 2009-05-17 15:58:51Dar tacerilor? Poti intelege o femeie din tacerile ei?

Sincer ... nu :))Tacerea unei femei poate fi derutanta.

dreyfus

46 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 16:14

Camelia

Cu riscul de a te dezamagi iti spun ca nu ai nimerit locul ....cei care ti-au rasp afirmativ la cerere sunt majoritatea frustrati , nebagati in seama , neadaptati in viata cotidiana ...pe scurt, indivizi care dau rateuri pe 'live' si recurg la spatiul virtual ca solutie salvatoare.

Prietenii in calitate de amici (si atat) trebuie identificati in mediul in care tu iti duci viata. Cu siguranta acum se vor ataca catelusii forumului ,carora le curg balele pe tastatura .....dar asta este adevarul chiar daca nu vor sa admita . Noroc , Camelio !

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 17 Mai 2009, ora 18:03

off Doamne.. ma iesiti drq la agatat..a ti avea mai multe sanse in mijlocul strazii looseri...
am un anunt important de facut: baiat singur caut fata (nu conteaza daca e singura..) pentru relatie.. ofer onestitate siguranta.. comunicare, liniste, satisfactii si bani....

terminatilor......

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 20 Mai 2009, ora 16:53

agatam pe net la preturi avantajoase pt relatii sunati

david...romantic incurabil
puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 21:58

De la: mihaitza2, la data 2009-05-17 18:03:27off Doamne.. ma iesiti drq la agatat..a ti avea mai multe sanse in mijlocul strazii looseri...
am un anunt important de facut: baiat singur caut fata (nu conteaza daca e singura..) pentru relatie.. ofer onestitate siguranta.. comunicare, liniste, satisfactii si bani....

terminatilor......

iti dau dreptate:)

Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2009, ora 19:18

Atentie uzeri barbati.Topicul este o capcana.Ca sa vanezi, trebuie sa stii si cum arata vanatul.

gagea_gabriel

5 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 13:50

DA!!! eu....

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 23 Mai 2009, ora 14:59

De la: yuppy001770, la data 2009-05-22 19:18:13Atentie uzeri barbati.Topicul este o capcana.Ca sa vanezi, trebuie sa stii si cum arata vanatul.

spermatozoiiizi!!! DREPTI!!! la staaaaanga!!! inainteeeeee marsh!!!

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 11:04

De la: , la data 2009-05-12 13:55:10Pai....la 50 de ani Daria....scuze. Daca tot ce poti sa faci la 50 de ani este sa stai pe forum....in loc sa iti scoti nepoteii la plimbare, atunci....no comment... Un om il judeci dupa felul in care scrie???? pe forum???? atunci imi pare rau pentru tine....oricum am cel putin cu 2 biblioteci citite mai mult ca tine...si asta la 30 de ani....asa ca....Iti doresc o viata frumoasa in continuare....cat ti-a mai ramas...

Amuzant insa :
1 Dovedeste ca ai citit N biblioteci.
2 Prea multi se cred inteligenti pt ca au citit N carti/biblioteci... hmpf... cunosc mult prea multi "inteligenti" cu o putere de asimilare mare care sunt varza in celelalte domenii. Nu mai veniti cu naivitati de genul inteligenta este direct proportionala cu nr de carti citite , ne-am inteles ?!

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 11:07

De la: daria_ta, la data 2009-05-15 15:27:24

Ce poveste e asta cu "indraznesc" sa te contrazic?! Ca doar nu detin monopolul dreptatii, ce ai?! Pana la urma tu esti cel care ai trait "evenimentul", tu ai cunoscut oamenii implicati, nu eu! Eu mi-am spus parerea vis-a-vis de ceea ce ai scris tu...

P.S. Si ziua mea a fost destul de grea, chiar "nasoala" (va place termenul folosit, nu?! ), nici nu mai vorbesc de ultimele...[/quote]
A prins lumea frica de tine , ce le-ai facut cat am lipsit ?! Oi fi vreun terminator deghizat in babutza

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 24 Mai 2009, ora 17:12

De la: DMark, la data 2009-05-24 11:07:36
De la: daria_ta, la data 2009-05-15 15:27:24

P.S. Si ziua mea a fost destul de grea, chiar "nasoala" (va place termenul folosit, nu?! ), nici nu mai vorbesc de ultimele...

A prins lumea frica de tine , ce le-ai facut cat am lipsit ?! Oi fi vreun terminator deghizat in babutza [/quote]

Am incercat sa iti tin locul! Desi...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:40

De la: DMark, la data 2009-05-24 11:04:55
De la: , la data 2009-05-12 13:55:10Pai....la 50 de ani Daria....scuze. Daca tot ce poti sa faci la 50 de ani este sa stai pe forum....in loc sa iti scoti nepoteii la plimbare, atunci....no comment... Un om il judeci dupa felul in care scrie???? pe forum???? atunci imi pare rau pentru tine....oricum am cel putin cu 2 biblioteci citite mai mult ca tine...si asta la 30 de ani....asa ca....Iti doresc o viata frumoasa in continuare....cat ti-a mai ramas...

Amuzant insa :
1 Dovedeste ca ai citit N biblioteci.
2 Prea multi se cred inteligenti pt ca au citit N carti/biblioteci... hmpf... cunosc mult prea multi "inteligenti" cu o putere de asimilare mare care sunt varza in celelalte domenii. Nu mai veniti cu naivitati de genul inteligenta este direct proportionala cu nr de carti citite , ne-am inteles ?!

Imi imaginez ce l-a amuzat pe el raspunsul meu la vremea respectiva!...

puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 10:22

Camelia

e cam aiurea daca ai ajuns sa cauti un prieten pe un forum :| daca nu poti avea incredere in cei pe care ii stii de o viata , si pe care ii cunosti , ai putea avea incredere intro persoana de pe acest sau de pe oricare alt forum necunoscuta ?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Caut un prieten istet si matur
Mergi la: