back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Giany_max si contractul

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:

adnana_yuppy

510 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 16:11

De la: giany_max, la data 2009-05-07 16:01:10
De la: adnana, la data 2009-05-07 15:59:56Gata giany ai abandonat topicul???? Si pe mine tot nu m-ai lamurit.

ce nelamuriri ai mey ... credeam ca s-or clarificat treburile pe acila ...

Faci contractul ala, dar asa cum ai inceput. nu cu foaia alba.
Spuneai tu ca ai pune una din clauze sa NU AIBE VOIE EA SA TE PARASEASCA, DOAR TU PE EA....
Vreau si eu modelul de contract

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 16:21

dech ... sa purcedem ... la actiune ...

1 . nesupunerea fomeii in cauza duce la pedeapsa ... pedeapsa se aplica pentru orice rugaminte o adresez nevestei si ea raspunde cu "nu" , " nu am timp" , " nu acum" , " poate mai tarziu " , " imi e putin lene " , " nu acum ca ma cam doare capul " ... si orice eschiva de a executa cerintza mea adresata printr-o rugaminte ...

PEDEAPSA :

pentru incalcarea acestui grav articol ... fomeia ... tre sa faca urmatoarele la alegere :
1 . sa se apuce sa care cu roaba beton la noua constructie pe care o voi face pentru cazul in care vom avea copii ... si asta dureaza dech punctul doi nu va mai avea rost ...

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 23:55

De la: giany_max, la data 2009-05-06 11:41:29
De la: daria_ta, la data 2009-05-06 11:39:34Nu asta e clauza, ci daca dai divort, sa il despagubesti tu pe el!

nu e nici asta ... :D:D:D ... ce o fi oare ??? :D:D:D ... hai ... mai incercati ... poate va spun mai incolo care e faza ... :D:D:D

nu nu nu oameni buni... nici asta nu e raspunsul corect... dar mai incercati va rog.. hai cine are curaj?? cineeee aaareeeee curaj sa incerce?? .... bla bla bla.. tate mari.. etc!!
exprimarea asta nu iti suna cunoscut???

Pagini: << 1 2 3 4 5 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului giany_max si contractul
Mergi la: