back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Giany_max si contractul

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:12

giany, ma repet? ti'am zis... astfel de lucruri se simt doar de anumite persoane, nu incerca cu oricine iti iese in cale, chiar si intr'o relatie de afaceri, ca s'ar putea sa ramai pe afara, si in fine... poate nu iti dai seama ca ar conta chiar asa de mult, dar e un risc pe care ti'l asumi! si ar trebui sa fii mai mult decat constient de ceea ce urmeaza sa faci pe viitor legat de subiectul asta cu hartia (halatu, unde e halatu?)

daria, vine! vine! e pe vine!!
crede'ma ca de abia astept

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:16

De la: giany_max, la data 2009-05-06 14:08:31
De la: adnana, la data 2009-05-06 14:01:45Asa este daria, increderea se castiga cu greu si se pierde foarte usor. Oricum mie imi place clauza lui giany, chiar daca este mai greu de realizat. Din moment ce el ii cere ei incredere in el inseamna ca stie el ce stie.

mey ... si pt greenie ... faza asta cu semnarea hartiei ... am cerut unei persoane ... mai exact patronului la care lucram ... intr-un fel eram asociati ... e mai greu de explicat ... si i-am spus sa imi semneze o hartie in alb ... ii adusesem f multi bani in firma ... in care eram si eu implicat ... era vb de sume mari de bani ... si nu aveam nevoie sa fac parte la acele sume ... dar vroiam sa stiu eu daca are incredere in mine ... daca e capabil sa recunoasca faptul ca eu am produs ceva bani ... si dope care daca imi semna ii rupeam hartia in fatza ... n-a semnat ... dupa ce i-am mai spus eu ceva ... a vrut sa semneze ... a spus "iti semnez cate hartii vrei tu!!!" ... si eu am renuntzat la toata faza ... am plecat din firma ... si s-a dus fiecare in treaba lui ... rezultatul nu cred ca tre sa il stiti ...

Mey...cum zici tu! Amesteci problemele, ti-am mai spus! Cum poti compara situatiile? Pai una e ceea ce relatezi acum, si alta casatoria, in care sunt implicate sentimente! Situatiile difera ca de la cer la pamant, pt ca in cazul unei afaceri, faptul ca ai adus bani in firma nu inseamna neaparat ca asociatul sa semneze hartii in alb, ar fi un tampit sa faca asa ceva (uite ce cuvinte ma faci sa folosesc!), iar in cazul unei casatorii...femeia poate sa fie indragostita pana peste cap si sa faca aceasta greseala, pt ca, ma repet, consider in continuare o greseala semnarea oricarei hartii in alb! Nici macar nu stiu daca m-am exprimat coerent...

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:19

as putea avea ultimul cuvant si sa bag un GIANY ?!????

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:22

De la: Greenie, la data 2009-05-06 14:12:59giany, ma repet? ti'am zis... astfel de lucruri se simt doar de anumite persoane, nu incerca cu oricine iti iese in cale, chiar si intr'o relatie de afaceri, ca s'ar putea sa ramai pe afara, si in fine... poate nu iti dai seama ca ar conta chiar asa de mult, dar e un risc pe care ti'l asumi! si ar trebui sa fii mai mult decat constient de ceea ce urmeaza sa faci pe viitor legat de subiectul asta cu hartia (halatu, unde e halatu?)

daria, vine! vine! e pe vine!!
crede'ma ca de abia astept

E pe vine???
Sa se ridice si sa vinaaaaaaa cu bratele deschise!

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:25

mda ... rezultatul acelui asociat al meu ... pt ca eram asociatzi ... dar nu pe acte ... a fost ca a DAT FALIMET !!! am plecat amandoi la drum in aceeasi zi in firma ... el a venit cu un rahat de suma mica de bani ... dupa care eu trebuia sa vin cu munca ... si dupa ce a vazut ca merge treaba ... s-a sucit ... io de oameni de genul asta nu am nevoie in preajma mea ... nici nu lucrez pt ei ... problema mare era ca mie chiar imi placea ceea ce munceam ... mi-a fost greu sa renunt ... nu oricui ii place ce face mai ales cand e vorba de munca ... el statea si vroia sa ii vina banii ... si l-am lasat cu o basca de bani cand am plecat ... si acum e cam terminat ... pt ca nu se pricepe ... mda ... o sa se gaseasca careva sa spuna ca ma laud ... in fine ... in viatza orice fac ... daca nu merita macar incredere sa aiba in mine ... io renunt ...

@greenie ... de obicei nu prea repet ceea ce am probat cu altcineva ... dech faza cu contractul e doar o idee la intamplare ... ti-am spus ... am facut-o o data ... restul nu mai are rost sa ti-l spun ...

adnana_yuppy

510 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:29

De la: giany_max, la data 2009-05-06 14:25:16mda ... rezultatul acelui asociat al meu ... pt ca eram asociatzi ... dar nu pe acte ... a fost ca a DAT FALIMET !!! am plecat amandoi la drum in aceeasi zi in firma ... el a venit cu un rahat de suma mica de bani ... dupa care eu trebuia sa vin cu munca ... si dupa ce a vazut ca merge treaba ... s-a sucit ... io de oameni de genul asta nu am nevoie in preajma mea ... nici nu lucrez pt ei ... problema mare era ca mie chiar imi placea ceea ce munceam ... mi-a fost greu sa renunt ... nu oricui ii place ce face mai ales cand e vorba de munca ... el statea si vroia sa ii vina banii ... si l-am lasat cu o basca de bani cand am plecat ... si acum e cam terminat ... pt ca nu se pricepe ... mda ... o sa se gaseasca careva sa spuna ca ma laud ... in fine ... in viatza orice fac ... daca nu merita macar incredere sa aiba in mine ... io renunt ...

@greenie ... de obicei nu prea repet ceea ce am probat cu altcineva ... dech faza cu contractul e doar o idee la intamplare ... ti-am spus ... am facut-o o data ... restul nu mai are rost sa ti-l spun ...

Deci, toata faza asta cu contractul a fost o gluma de a mea si de a lui giany. Nu cred ca trebuia sa se faca ajunga la astfel de discutii.
Eu inca declar deschis topicul. Sper sa nu te superi greenie.
Va pup de toti. ne auzim

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:30

De la: giany_max, la data 2009-05-06 14:25:16mda ... rezultatul acelui asociat al meu ... pt ca eram asociatzi ... dar nu pe acte ... a fost ca a DAT FALIMET !!! am plecat amandoi la drum in aceeasi zi in firma ... el a venit cu un rahat de suma mica de bani ... dupa care eu trebuia sa vin cu munca ... si dupa ce a vazut ca merge treaba ... s-a sucit ... io de oameni de genul asta nu am nevoie in preajma mea ... nici nu lucrez pt ei ... problema mare era ca mie chiar imi placea ceea ce munceam ... mi-a fost greu sa renunt ... nu oricui ii place ce face mai ales cand e vorba de munca ... el statea si vroia sa ii vina banii ... si l-am lasat cu o basca de bani cand am plecat ... si acum e cam terminat ... pt ca nu se pricepe ... mda ... o sa se gaseasca careva sa spuna ca ma laud ... in fine ... in viatza orice fac ... daca nu merita macar incredere sa aiba in mine ... io renunt ...

Mda...zic si eu...
Nu esti singurul caruia i s-a intamplat, stai linistit!...Din pacate, lucrurile au degenerat mult in ultima perioada, oamenii sunt mai rai decat animalele, sunt in stare sa se sfasie pt un amarat de leu, mint, se ascund, se prefac, se "lucreaza" unii pe altii, ba, in unele cazuri ar fi in stare sa ucida...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:30

azi e ziua mea!
deci va rog frumos, m'ati ofticat de la bun inceput cu deschisul topicului lu giany, care sincer, nu merita deloc atata atentie.. :))

haha :P

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:32

De la: adnana, la data 2009-05-06 14:29:20Deci, toata faza asta cu contractul a fost o gluma de a mea si de a lui giany. Nu cred ca trebuia sa se faca ajunga la astfel de discutii.
Eu inca declar deschis topicul. Sper sa nu te superi greenie.
Va pup de toti. ne auzim

as pune pariu ca sunt unii pe acila care ar pune in aplicare metoda asta ... si stiu ce vb ... mai ales barbatii daca ar avea bani multi ... :D:D:D

veniti voi cu idei de contracte mey :D:D:D ...

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:33

De la: Greenie, la data 2009-05-06 14:30:57azi e ziua mea!
deci va rog frumos, m'ati ofticat de la bun inceput cu deschisul topicului lu giany, care sincer, nu merita deloc atata atentie.. :))

ce ai mey ??? nu te supara ... pe planeta asta suntem mai multi ... poate e si ziua mea ... nu tre sa stiti voi ... ce rost ar avea sa scriu data nasterii corect ??? :D:D:D ... nici nu stiu daca se vede pe undeva la profil ... :D:D:D

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:42

De la: giany_max, la data 2009-05-06 14:33:56

ce ai mey ??? nu te supara ... pe planeta asta suntem mai multi ... poate e si ziua mea ... nu tre sa stiti voi ... ce rost ar avea sa scriu data nasterii corect ??? :D:D:D ... nici nu stiu daca se vede pe undeva la profil ... :D:D:D

n'ai inteles.
e vorba de mine! si azi sunt a naibii de egoista :)) si nu ma intereseaza ce probleme au altii, sau cat de frustrati sunt in relatiile anterioare, azi sunt eu si tineretea mea! :)

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:50

De la: Greenie, la data 2009-05-06 14:42:59

n'ai inteles.
e vorba de mine! si azi sunt a naibii de egoista :)) si nu ma intereseaza ce probleme au altii, sau cat de frustrati sunt in relatiile anterioare, azi sunt eu si tineretea mea! :)

Of, of, of!!! Mai tinerete! Azi esti doar tu si tineretea ta, dar si noi pe langa tine! Uite, pana vine...cine vine, te tin eu in brate si te pup continuu! E bine?! Daca mai vor si altii, ma dau la o parte!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:52

De la: daria_ta, la data 2009-05-06 14:50:13
De la: Greenie, la data 2009-05-06 14:42:59

n'ai inteles.

Of, of, of!!! Mai tinerete! Azi esti doar tu si tineretea ta, dar si noi pe langa tine! Uite, pana vine...cine vine, te tin eu in brate si te pup continuu! E bine?! Daca mai vor si altii, ma dau la o parte!

o sa ii dea la o parte pe toti cel ce vine vine vine :))

dar sunt sigura ca de tine ii e drag, deci nu o sa existe nici un incident major in lucrul asta, haha..

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:52

De la: Greenie, la data 2009-05-06 14:42:59n'ai inteles.

nici tu n-ai inteles ... io nu ma oftic ca nu mi-a dat bani ... ca nu i-a impartit cu mine ... ma oftic ca a trebuit sa renunt la ceva care imi placea si era construit si facut de mine ...

hai sa iti dau si sumele care erau in joc ...

dupa ce a venit omu cu 2000 de dolari (pe vremea aia se lucra in dolari acu vreo 12 - 13 ani) au trecut cam trei ani ... si incasarile erau pe luna intre 500 - 700 milioane lei ... nu mai stiu exact cat era dolarul cred ca era doalrul ... nu i-am cerut nimic inca trei ani ... in fine aveam salariu destul de mare ... si el asemenea ... si dope 6 ani de munca si produs bani ... am zis ca ar fi timpul sa vad si io ce ii poate billa ... din vorbe a spus : "doar stii ca suntem asociati !!!" si io l-am intrebat daca are incredere in mine ... ea a spus ca da si mai apoi a urmat faza cu hartia ...

oricum ... am pierdut amandoi ... eu mai intai ... dope care si el ...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:54

giany, eu nu mai citesc! n'am citit nimic din ce ai postat in ultimele 5 minute!
stii de ce?
pt ca tot nu ai inteles ca azi e vorba DOAR de mine, si nu de ce sume ai bagat acum nusj cati ani intr'o mandrie prosteasca!

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:58

De la: Greenie, la data 2009-05-06 14:54:21giany, eu nu mai citesc! n'am citit nimic din ce ai postat in ultimele 5 minute!
stii de ce?
pt ca tot nu ai inteles ca azi e vorba DOAR de mine, si nu de ce sume ai bagat acum nusj cati ani intr'o mandrie prosteasca!

to ... nu fii copil ... te comporti ca un barbat ... stiam ca femeile spun ca barbatii sunt ca niste copii ... acu ce vrei de la mine ??? io am tot postat la tine la subiect ... dar sa stii un lucru esential ... PAMANTUL ... ori ca e ziua ta ... ori ca e ziua mea ... el tot asea se invarte ... :D:D:D hai te poop ... nu mai fi suparata ...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 15:00

De la: Greenie, la data 2009-05-06 14:52:29
De la: daria_ta, la data 2009-05-06 14:50:13

o sa ii dea la o parte pe toti cel ce vine vine vine :))

dar sunt sigura ca de tine ii e drag, deci nu o sa existe nici un incident major in lucrul asta, haha..

Nu va exista niciun incident major...poate doar sa se impiedice de mine in graba de a te lua in brate!

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 15:15

De la: daria_ta, la data 2009-05-06 15:00:33Nu va exista niciun incident major...poate doar sa se impiedice de mine in graba de a te lua in brate!

crezi tu ca nu va exista ??? :D:D:D ... io deja cred ca greenie are o hartie alba langa ea ... mai ales ca azi e ziua ei ... :D:D:D mai bine nu se deschidea trompicul asta ...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 15:18

De la: giany_max, la data 2009-05-06 15:15:01
De la: daria_ta, la data 2009-05-06 15:00:33Nu va exista niciun incident major...poate doar sa se impiedice de mine in graba de a te lua in brate!

crezi tu ca nu va exista ??? :D:D:D ... io deja cred ca greenie are o hartie alba langa ea ... mai ales ca azi e ziua ei ... :D:D:D mai bine nu se deschidea trompicul asta ...

Da, sunt sigura! Dupa cum sunt sigura ca si hartia aia la care faci referire va ramane alba!

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 15:24

De la: daria_ta, la data 2009-05-06 15:18:08Da, sunt sigura! Dupa cum sunt sigura ca si hartia aia la care faci referire va ramane alba!

dech ... mey ... io le am cu desenele astea pe calculator ... daca imi trebe o semnatura de-a ei ... gasesc eu vr`un act prin saltarele ei ... cand s-o muta la mine ... adik in saltarele mele ... si ... ce mai incolo incoace ... o scanez ... o prelucrez ... :D:D:D ... sunt destul de priceput ... sa vezi to ce clauze ii trag dope aia ... :D:D:D ... clar nu va mai fi doar o hartie alba ... :D:D:D

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 16:47

De la: Greenie, la data 2009-05-06 14:54:21giany, eu nu mai citesc! n'am citit nimic din ce ai postat in ultimele 5 minute!
stii de ce?

eu propun ca pana la 12 noaptea sa se posteze numai pe topicul ptr Greenie si numai urari ptr Greenie

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 16:50

De la: Haps, la data 2009-05-06 16:47:22
stii de ce?

eu propun ca pana la 12 noaptea sa se posteze numai pe topicul ptr Greenie si numai urari ptr Greenie

sunt de acord ... insa voturile tre sa le facem pe topicul asta ... :D:D:D ... mai intai sa vedem daca e lumea de acord ... :D:D:D

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 16:51

DE ACORD!

XavY

3163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 16:53

De la: Greenie, la data 2009-05-06 16:51:36DE ACORD!

Greenie...tu trebuia sa faci prezenta! Iar noi sa ridicam manutzele!Eu unul o am sus!Se vede?

Can`t get enought of you...
Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 16:54

De la: Greenie, la data 2009-05-06 16:51:36DE ACORD!

acu` ai scris ... asta e ... sa inceapa votarea ... :D:D:D

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 20:31

v'ati cam dat la fund dragilor! :))) ca romeo dar hai sa nu fiu chiar atat de rea, mai ales de ziua mea. de ziua mea am spus'o. sunt egoista.
ati lasat in paragina si topicu asta si pe al meu. mai ales al meu... :(
m'ati dezamagit................. sau v'au apucat cumva treburile casnice? :))

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Mai 2009, ora 20:34

De la: Greenie, la data 2009-05-06 20:31:36v'ati cam dat la fund dragilor! :))) ca romeo dar hai sa nu fiu chiar atat de rea, mai ales de ziua mea. de ziua mea am spus'o. sunt egoista.
ati lasat in paragina si topicu asta si pe al meu. mai ales al meu... :(
m'ati dezamagit................. sau v'au apucat cumva treburile casnice? :))

Draga Greenie, eu tocmai am terminat cupa de sampanie in cinstea ta, si am venit sa vad ce mai e pe aici!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 20:39

@Greenie, vorba de la Parazitii putin modificata : iti doresc ce-mi doresc eu mie si sa ti se intample tie

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
adnana_yuppy

510 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 15:59

Gata giany ai abandonat topicul???? Si pe mine tot nu m-ai lamurit.

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 16:01

De la: adnana, la data 2009-05-07 15:59:56Gata giany ai abandonat topicul???? Si pe mine tot nu m-ai lamurit.

ce nelamuriri ai mey ... credeam ca s-or clarificat treburile pe acila ...

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului giany_max si contractul
Mergi la: