Info
x
O parere sincera conteaza enorm pt mine. ¡¡¡help pls!!!
|
L1qu1D 12 mesaje Membru din: 17/09/2008 Oras: Medias |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 21:45
Sunt intro mare dilema ji ash avea nevoia de undele sfaturi ale unor femei q experientza.
Am sa va pov pe scurt mica mea istorie in materie de dragosta kre a inceput aqm un an de zile. Suntem din orase diferite ceea ce ne permitea doar, sa ne putem vedea o data la 2 sapt. Am incercat sa imi gasesc de munca in orasul ei insa criza de fatza si-a pus amprenta ji asta nu a faqt posibil sa fim deocamdata impreuna ....o iubesc mult ji la randu-i stiu k ma iubeste ji totul parea k merge perfect insa a venit ziua knd am obesrvat k incep sa fiu respins ......de aici ji pana la despartire a durat doar 3 zile. Intrebarea mea este "¿De Ce?". Dupa un an de zile a renuntzat asa de repede la mine ji fara sa vreau "Repet" fara sa vreau am observat o conversatie q prietena iei ce-a mai buna unde spune k ii greu sa renuntze la mine ji k is baiatu perfect (inalt , frumos , destept ,ji copil) ce e drept e k asa e umpic (ji ma refer aici la imaturitate) ...... in unele situati bine inteles Mi-a spus k vrea sa ma mai maturizez ji k asta isi dorste ea de la mine dar care e motivul principal pt kare in 3 zile a rupt tot?..... ji aqma nici nu mai vb q mine de parca ash fi inselato sau i-ash fi gresit enorm.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1414 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 23:29
De la: Equ1L1br1uM, la data 2009-05-04 21:45:18 Sunt intro mare dilema ji ash avea nevoia de undele sfaturi ale unor femei q experientza. Si noi de unde dracu sa stim ?! Vorbeste cu ea !!!
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 23:32
DMark bravos, subscriu
Un raspuns ar fi ca si-a gasit pe unu...sau una...dar sincer, nu e mai usor sa o suni si sa o intrebi?
|
Fosta membra 9am.ro 382 mesaje Membru din: 30/04/2009 |
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 10:50
3 zile ... hmmmmm ... i-a luat cam mult ... dar tinand cont ca sunteti la distanta ... :D:D:D ... las-o ... daca ea nu vrea las-o ... ce draq mey ... io nici nu incerc sa inteleg ce draq are fata aia in cap ... ce idei ... ma gandesc serios sa fac un precontract cand mai agatz vreo fata cu care sa am ceva intentii ... ceva cu daune ... :D:D:D ... si daca tot sunt io initiatorul ... clauza clara in contract ... NUMAI EU AM VOIE SA TE PARASESC ... in caz contrar ... DAUNE ... acu mai ramane sa ma gandesc si la suma ... :D:D:D
|
adnana_yuppy 510 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 11:12
De la: giany_max, la data 2009-05-05 10:50:073 zile ... hmmmmm ... i-a luat cam mult ... dar tinand cont ca sunteti la distanta ... :D:D:D ... las-o ... daca ea nu vrea las-o ... ce draq mey ... io nici nu incerc sa inteleg ce draq are fata aia in cap ... ce idei ... ma gandesc serios sa fac un precontract cand mai agatz vreo fata cu care sa am ceva intentii ... ceva cu daune ... :D:D:D ... si daca tot sunt io initiatorul ... clauza clara in contract ... NUMAI EU AM VOIE SA TE PARASESC ... in caz contrar ... DAUNE ... acu mai ramane sa ma gandesc si la suma ... :D:D:D bun sa imi dai si mie modelul de contract.
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 11:18
Bineinteles ca cel mai bine ar fi sa o intrebi pe ea, sa vorbiti despre acest lucru. Cred ca meritam cu totii (si femeile si barbatii) o explicatie atunci cand suntem parasiti/te. Dar probabil ca ea s-a saturat de relatia pe care o aveati la distanta, pt ca femeia vrea sa fi langa ea, aproape, sa va puteti vedea mai des, iti dai seama ca nici ei nu ii este ok. Tu cum te simteai cand ieseai cu prietenii in oras si toti erau cu prietenele si tu erai singur pt ca ea este din alt oras? Probabil ca aiurea te simteai. Asa cum si ea probabil se simtea aiurea cand iesea in oras cu prietenele si ea era singura mai mereu, iar prietenele ei cu prietenii. Acuma, oricat ne-am da noi cu parerea, doar ea stie de ce te-a parasit. Asa ca cel mai bine e sa te duci si sa vorbesti cu ea.
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 11:22
inseal-o cu cea mai buna prietena a ei si sa vezi atunci maturizare...
Raporteaza abuz de limbaj
david...romantic incurabil
|
|
Fosta membra 9am.ro 660 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 13:43
De la: Equ1L1br1uM, la data 2009-05-04 21:45:18 "Repet" fara sa vreau am observat o conversatie q prietena iei ce-a mai buna unde spune k ii greu sa renuntze la mine ji k is baiatu perfect (inalt , frumos , destept ,ji copil) ce e drept e k asa e umpic (ji ma refer aici la imaturitate) Nu te mai vrea si pace :) De ce ? ...ti-ai dat seama singurel. Move on ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 13:50
De la: adnana, la data 2009-05-05 11:12:32De la: giany_max, la data 2009-05-05 10:50:073 zile ... hmmmmm ... i-a luat cam mult ... dar tinand cont ca sunteti la distanta ... :D:D:D ... las-o ... daca ea nu vrea las-o ... ce draq mey ... io nici nu incerc sa inteleg ce draq are fata aia in cap ... ce idei ... ma gandesc serios sa fac un precontract cand mai agatz vreo fata cu care sa am ceva intentii ... ceva cu daune ... :D:D:D ... si daca tot sunt io initiatorul ... clauza clara in contract ... NUMAI EU AM VOIE SA TE PARASESC ... in caz contrar ... DAUNE ... acu mai ramane sa ma gandesc si la suma ... :D:D:D to esti din tabara adversa ... cu tine cel mult as putea sa inchei un contract ...
|
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 17:38
De la: giany_max, la data 2009-05-05 13:50:56De la: adnana, la data 2009-05-05 11:12:32De la: giany_max, la data 2009-05-05 10:50:073 zile ... hmmmmm ... i-a luat cam mult ... dar tinand cont ca sunteti la distanta ... :D:D:D ... las-o ... daca ea nu vrea las-o ... ce draq mey ... io nici nu incerc sa inteleg ce draq are fata aia in cap ... ce idei ... ma gandesc serios sa fac un precontract cand mai agatz vreo fata cu care sa am ceva intentii ... ceva cu daune ... :D:D:D ... si daca tot sunt io initiatorul ... clauza clara in contract ... NUMAI EU AM VOIE SA TE PARASESC ... in caz contrar ... DAUNE ... acu mai ramane sa ma gandesc si la suma ... :D:D:D Cu mine sigur nu cred ca ai putea sa inchei un contract. Pt ca nu cred ca as fi de acord cu clauzele impuse de tine in contract. Raporteaza abuz de limbaj |
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 22:49
vezi ca vecina se uita cam gales la tine,fraiere...
Raporteaza abuz de limbaj
david...romantic incurabil
|
|
L1qu1D 12 mesaje Membru din: 17/09/2008 Oras: Medias |
Postat pe: 5 Mai 2009, ora 23:37
Bai fratzilor normal k am vb q ea
dar singurul raspuns a foat distantza isi pune amprenta ........... eh ji ma intreb io , chiar asa de repede? doar 3 zile ? ... ma rog vad k mai discutata e tema q contractu dekt suferintza celui in cauza .....10q all of u 4 this
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 10:18
De la: Equ1L1br1uM, la data 2009-05-05 23:37:24Bai fratzilor normal k am vb q ea Pai tu crezi ca doar 3 zile ia trebuit ca sa isi dea seama ca distanta este de vina. Si-a dat seama in timp, si probabil ca in ultimele 3 zile sa hotarat ca asa e cel mai bine pentru amandoi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 10:22
De la: adnana, la data 2009-05-05 17:38:01Cu mine sigur nu cred ca ai putea sa inchei un contract. Pt ca nu cred ca as fi de acord cu clauzele impuse de tine in contract. e clarrrr ... ma vrei pt bani ... altfel nu vad de ce nu ai semna contractul ... :D:D:D ...una dintre clauze este ca primesti portie dubla la masa de craciun ... aaaaaaa ... sau la pat ... nu mai stiu exact ... ( poate joc la deruta ... hmmm ... oare cade in capcana ... :D:D:D ) ce e in paranteza nu citi ca e pt mine ... :D:D:D Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 10:36
De la: giany_max, la data 2009-05-06 10:22:28De la: adnana, la data 2009-05-05 17:38:01Cu mine sigur nu cred ca ai putea sa inchei un contract. Pt ca nu cred ca as fi de acord cu clauzele impuse de tine in contract. mda, sigur pentru bani te vreau, cum de ai ghicit. Dar hai sa nu mai discutam despre asta peste topicul postat de Equ1L1br1uM ca se supara. Uite deschid un topic numai pentru tine si contractul tau, vrei????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 10:40
De la: adnana, la data 2009-05-06 10:36:07 Uite deschid un topic numai pentru tine si contractul tau, vrei????? no ... mersic ... esti f dragutza ... oricum ... la deschis subiecte se pricep multi pe acila ... acu sa nu intelegi ca te-as lua peste picior ... no war pls ... dar nu e bine sa deschidem sub asea ... intelegi tu mai bine ... :D:D:D ... mai mere si cate un off topic uneori ... io nu m-as supara la vreun sub deschis de mine daca se face off ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 244 mesaje Membru din: 8/05/2009 |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 07:03
Equ, femeile nu au nevoie de copii sa ii creasca decat de aceea pe care ii fac ele.Si nu intotdeauna.Ai fost suficient de previzibil si de bun, incat sa caute altceva.
|
Fosta membra 9am.ro 1414 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 00:03
Ma, de ce plm (placerea mea) veniti cu subiecte stupide de genul asta ?! Voi nu va dati seama ca la subiectele astea tot ce poate face un outsider e sa speculeze !Raporteaza abuz de limbaj
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
Fosta membra 9am.ro 244 mesaje Membru din: 8/05/2009 |
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 08:09
Da mai.Dar daca este baiat destept, si castiga.
|
|
|

...... in unele situati bine inteles
Mi-a spus k vrea sa ma mai maturizez ji k asta isi dorste ea de la mine dar care e motivul principal pt kare in 3 zile a rupt tot?..... ji aqma nici nu mai vb q mine de parca ash fi inselato sau i-ash fi gresit enorm.
dar singurul raspuns a foat distantza isi pune amprenta
........... eh ji ma intreb io , chiar asa de repede?
doar 3 zile ? ... ma rog vad k mai discutata e tema q contractu dekt suferintza celui in cauza
.....10q all of u 4 this
Ma, de ce plm (placerea mea) veniti cu subiecte stupide de genul asta ?! Voi nu va dati seama ca la subiectele astea tot ce poate face un outsider e sa speculeze !