back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Beneficiile colagenului marin

 


 
 
darius1973

6 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Satu Mare

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 10:06

1oo% MARIN COLLAGEN tipI, II,III,IV
Sa īncepem cu ceea ce se īntāmpla cu corpul dumneavoastra la inaintarea in vārsta!... La doua zeci de ani si mai devreme de 20, exista o mare varietate de hormoni de crestere care promoveaza aceasta crestere a muschilor, a ligamentelor si tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceasta crestere. Cānd ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de crestere sīnt in scadere si se opreste cresterea, iar colagenul produs de catre ficat este utilizat pentru promovarea sanatatii si muschilor existenti, construirea de muschi.
Cu toate acestea, de la vārsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o rata de : 1-1,5% pe an. Acest lucru īnseamna ca la vārsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar īn organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen īn tesuturi, acestea se deterioreaza si fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, īmpiedicata circulatia de nutritie si hidratare care are un efect daunator asupra sanatatii si, prin urmare, aspectului pielii si a altor celule.
Cānd tesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificila, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifesta prin aparitia celulitei,atit la femei cit si la barbati, īn general, supraponderalii. Pentru ca īn organism este grasime, este folosita ca o protectie si asta nu inseamna ca persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileaza tesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor si grasimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutritie si hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- īmbunatatirea conditiei si texturii pielii,elimina cosurile si regenereaza pielea in zona respectiva
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor si ridurilor
- Poliartrita reumatoida
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Īmbunatatirea conditiei parului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita in general, da sanatate tesutului muscular
- reducerea treptata a tesutului adipos, promoveaza noduri sanatoase
Dincolo de aceste īmbunatatiri estetice exista, de asemenea, o īmbunatatire a bunastarii generale a articulatiilor si cartilajele de colagen.
Acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atāt de eficient Collagenul tipI, II,III,IV?

Exista multe alte produse de colagen pe piata cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura. Colagenul de tipI, II ,III,IV,este creat egal. Numai Marin Colagenul tipI, II ,III,IVpoate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse si este garantat, standardizat sa contina niveluri de cea mai īnalta calitate, de tipI, II ,III,IVColagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip I,II ,III,IVeste fabricat īn conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Īntregul proces de fabricatie poate dura pāna la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tipI, II,III,IV
Se administreaza2-3 capsule pe noapte, seara. Este important sa se bea cel putin 1 litru de apa pe zi pentru hidratare completa.
Ca regula generala, admistrarea ar trebui sa fie la 3 ore dupa masa, la 2 ore dupa o masa usoara ( de exemplu: o salata) de 1 ora dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci cānd collagenul intra in stomacul dumneavoastra si atunci va fi defalcat īn functie de acizii din stomac si absorbit complet.
PRODUCATOR PURECLINA UK. www.okazii.ro/catalog/20046499/VIND-CAPS-COLAGEN-MARIN-EFECT-COS...
www.neobizz.ro/product/view/i/1449464/c/2
e-mail darius_lover2000@yahoo.com
id. Mess darius_lover2000
tel.0770471603

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului BENEFICIILE COLAGENULUI MARIN
Mergi la: