back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

La ce se gandesc barbatii cand fac sex? dar femeile?

Alexis77

31 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 12:09

La ce va ganditi cand faceti sex?

Raporteaza abuz de limbaj
oktober

43 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 18:46

trebuie sa ma gandesc la ceva ??? si atunci ???

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 01:17

femeile se gandesc la milioane de lucruri in timpul sexului.
uneori ai puterea sa crezi ca sexul e atat de simplu incat te crezi o pers multifunctionala.
ha! multifunctionala pe dreq, e simplu ceea ce urmeaza sa spun.
un scenariu perfect, pentru un orgasm sigur, fara alte griji si mustrari de constiinta, femeia trebuie supusa, si atunci singurul lucru la care se gandeste este modul in care aceasta nu are scapare.
altele se gandesc la sex atat de mult si se concentreaza sa ajunga la orgasm incat faza cu lasatu pe val si trecand peste limita placerilor si a fanteziilor, se cam duce naibii..
din oboseala ar spune altele, se gandesc la o partida mica de dragul lui, compromis ca faci sex pt iubitul tau? ca el are chef si tu nu? ca tu te gandesti la ce ai de pregatit ca vin ai tai in vizita pe seara? sau ca nu ai cumparat nu stiu ce de la magazin?
sau pur si simplu nu te gandesti la nimic. la absolut nimic.
memorezi fiecare moment, fiecare centimetru de pe corpul partenerelui pentru a mentine senzatia aia timp de cateva minute bune, cu greu ajungi la ore, pt ca senzatia dispare, tocmai d'aia su gi orice parte ce iti da fiori straini..
dar asta nu cred ca s'ar mai incadra in categoria "sexului" si atunci am da alta pagina....

Alexis77

31 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 16:28

De la: Greenie, la data 2009-03-31 01:17:01femeile se gandesc la milioane de lucruri in timpul sexului.
uneori ai puterea sa crezi ca sexul e atat de simplu incat te crezi o pers multifunctionala.
un scenariu perfect, pentru un orgasm sigur, fara alte griji si mustrari de constiinta, femeia trebuie supusa, si atunci singurul lucru la care se gandeste este modul in care aceasta nu are scapare.
altele se gandesc la sex atat de mult si se concentreaza sa ajunga la orgasm incat faza cu lasatu pe val si trecand peste limita placerilor si a fanteziilor, se cam duce naibii..
din oboseala ar spune altele, se gandesc la o partida mica de dragul lui, compromis ca faci sex pt iubitul tau? ca el are chef si tu nu? ca tu te gandesti la ce ai de pregatit ca vin ai tai in vizita pe seara? sau ca nu ai cumparat nu stiu ce de la magazin?
memorezi fiecare moment, fiecare centimetru de pe corpul partenerelui pentru a mentine senzatia aia timp de cateva minute bune, cu greu ajungi la ore, pt ca senzatia dispare, tocmai d'aia su gi orice parte ce iti da fiori straini..
dar asta nu cred ca s'ar mai incadra in categoria "sexului" si atunci am da alta pagina....

Putin confuz la acel asa zis "scenariu perfect", dar e interesant ceea ce spui.
Cum e cu "senzatia dispare, tocmai d'aia su gi orice parte ce iti da fiori straini.."? Cand epuizezi tot ce e de su pt si te obisnuiesti cu "fiorii straini", care-ti devin familiari...ce faci? Schimbi peisajul, partenerul?

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:45

De la: Alexis77, la data 2009-03-31 16:28:32
De la: Greenie, la data 2009-03-31 01:17:01femeile se gandesc la milioane de lucruri in timpul sexului.

Putin confuz la acel asa zis "scenariu perfect", dar e interesant ceea ce spui.
Cum e cu "senzatia dispare, tocmai d'aia su gi orice parte ce iti da fiori straini.."? Cand epuizezi tot ce e de su pt si te obisnuiesti cu "fiorii straini", care-ti devin familiari...ce faci? Schimbi peisajul, partenerul?

asta face parte din dorinta, pasiune, extaz, in cele din urma sex si cu toate astea, o dragoste neconditionata..
DAR, cand toate sunt "epuizate" .... of... traiesti! :)

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 15:46

sau te duci pe topicu cu "mi'a zis ca nu ma mai iubeste" jeeeee !?

Fosta membra 9am.ro

2008 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 16:00

eu cred ca barbatii nu au nimic de pierdut cand fac sex ,deci la nimic deosebit

?
Georgian

14 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 16:34

De la: pearl_cris, la data 2009-04-01 16:00:37eu cred ca barbatii nu au nimic de pierdut cand fac sex ,deci la nimic deosebit

Si femeile au?!

Alexis77

31 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 12:04

De la: pearl_cris, la data 2009-04-01 16:00:37eu cred ca barbatii nu au nimic de pierdut cand fac sex ,deci la nimic deosebit

Asta-i tare! Nu m-am gandit ca pot pierde ceva daca fac sex. Stai sa ma gandesc...ce as putea pierde.
Timp? - nu, pentru ca sexul nu-l consider o pierdere de timp
Bani sau alte chestii...hmmm, aici exista o posibilitate pentru cazul "one night stand", (n-am patit-o, dar sunt sanse :D)
Energie si calorii... da, dar merita
Virginitatea... o pierzi o singura data pentru fiecare gaura :P

Voi ce aveti de pierdut?
Vocea?

| Varianta pentru tiparire a topicului La ce se gandesc barbatii cand fac sex? Dar femeile?
Mergi la: