Info
x
Deochiul
|
rroberrt_jmk 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 August 2009, ora 11:02
De la: , la data 2009-03-08 14:56:15... Mai da si tu o tura prin Biblie si edifica-te. hai ca m-am spart de ras :)) ziceai ca suntem facuti din doua partzi...trup si spirit... nu shtiu cat cunoshti tu despre spirit ca ne-ai oferit o explicatzie referindu-te strict la corp... eu cred in deochi si lafel si cei carora nu le-a trecut durerea de cap cu o aspirina ci mai degraba cu "Tatal nostru" Raporteaza abuz de limbaj |
|
granchio 19 mesaje Membru din: 17/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 August 2009, ora 19:44
Dupa unele persoane este o prostie sa crezi in DEOCHI,as vrea sa cred ca este adevarat pentru ca eu nu vreau sa cred in farmece si totusi,cand am fost mica(8 ani) am fost deochiata.
Dece cred? Pai iata dece.Cu toate pastilele care mi-au fost administrate nu mi-a trecut durerea de cap insotite de voma. Intr-un tarziu o batrana (vecina) auzind, a venit si a zis ea acolo ceva si a stins 3 carbuni aprinsi intr-o cana cu apa din care mi-a dat sa beau 3 inghitituri.Am adormit si cand m-am trezit nu mai aveam nimic. A fost sau nu DEOCHI nu am de unde sti,stiu doar ca acea durere de cap nu mi-a trecut cu medicamente.Si eu as vrea sa inteleg bine fenomenul,fara gluma,nu este ninic de luat in ras,se stie doar ca farmece se fac decand lumea si pe tot PAMANTUL.
Raporteaza abuz de limbaj
Philotheus
|
|
sotto062736 334 mesaje Membru din: 27/09/2009 |
Postat pe: 30 August 2009, ora 19:46
De la: gabita, la data 2009-02-01 13:56:41Am o nedumerire.....cum e cu deochiul....se spune cand te doare capul ca esti deochiat......m-a durut s am fost la o baba in cartier la mine sa-mi descante ....aceasta mi-a zis ca am fost deocheat de o fata si am cascat si eu si ea pana ne-am rupt maxilarele si.... cecredet-ti.....dupa ce am cascat mi-a trecut brusc durerea de cap.....incerca-ti sa ma lamuritzi si pe mine ...care stie mai multe despre descantece...... MULTUMESC !!! ...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
AnneD 1 mesaj Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 31 August 2009, ora 22:31
Buna tuturor!!!!
De curand am devenit mamica,bebe are 4 luni. Sunt o persoana credincioasa deci nu cred in vraji si nici in deochi (pana acum). Am sa incerc sa va relatez ce mi s-a intamplat mie cu bebele meu : -am venit acasa dupa trei zile de maternitate , in camera copilului nu au intarat decat membrii familiei si viitori nasi.Toate bune si frumoase pana in momentul cand a intrat nasul sa-l vada ,doar ce a bagat capul pe usa (fiind foarte mic nu ii lasam prea mult)si a fost de ajuns ,pe seara dupa baita copilul a inceput sa planga isteric si de durere (era schimbat ,mancat iar de colici nu se pune problema la o saptamana de viata). Credeti-ma ca nu stiam ce sa-i mai fac, mama mea era cu mine l-a luat si ea dar degeaba am inceput sa-i zicem Tatal Nostru nimic atunci mama a adus un pahar cu apa a stins trei bete de chibrit in timp ce ii zicea un descantec("furat"de la o baba se spune ca ,descantecele nu se spun sa le inveti se fura in timp ce persoana le spune)dupa care i-am dat trei lingurite din acea apa si i-am facut cruce pe frunte si pe manute , in sec 3 copilul s-a linistit si a adormit. Dupa aceasta intamplare am fost la biserica sa-mi faca preotul molifta si l-am intrebat si de deochi spunandui ca eu nu cred in asa ceva atunci el mi-a spus "Ba sa cezi ,eu cred ,ca mi s-a intamplat chiar mie cu baiatul cel mare" .Intradevar mi-a spus ca persoanele cu ochii deschisi si cei intorsi de la san sunt cei care deoache cel mai mult.Mi-a dat aghiasma mare si aghiasma de baita si mi-a spus sa-i zic Tatal Nostru si sa-i ud fruntea cu aghiasma. Acum micutul este botezat, saptamana trecuta am fost cu el la o cununie (in curtea sfatului) l-am dat jos din masina ,am intrat cu el in curte nasul a venit la el l-a luat si doar ce l-a dus la mama si sora lui sa le prezinte pe finutu si copilul a inceput sa planga din ce in ce mai tare si nu am putut sa-l linistesc in nici un fel,la inceput am crezut ca s-a speriat vazand atata lume dintr-o data dar plansul devenea din ce in ce mai puternic si nu se oprea deloc pana a inceput sa-mi gafai incercand sa traga aer moment in care am intrat in panica (mi-a fost frica sa nu lesine de plans ne mai putand sa respire) am luat copilul ne-am urcat in masina si am plecat . Mama mea era cu el in spate si incerca sa-l linisteasca eu la volan intrasem rau de tot in panica pt ca, copilul nu facea nici macar o pauza de plans , in tot acest timp mama ii zicea Tatal Nostru si descantecul pe care il stia, la inceput nimic nu avea nici efect pana nu ne-am indepartat de acel loc. Pana in fata blocului (norocul meu ca era aproape de casa)copilul s-a linistit,am urcat cu el si l-am udat cu apa sfintita pe cap instantaneu a adormit. Nu doresc nici celui mai mare dusman sa treaca prin ce am trecut eu cu copilul si nici sa faca "cunostinta cu deochiul" pe propriul copil. Se mai spune ca trebuie sa ai mare grija sa nu adoarma copilul deochiat ca poate muri in somn. Concluzia o puteti trage si voi singuri eu am trait pe pielea copilului meu ce inseamna deochiul. La un bebe de 4 luni nu poti vb de subconstient. Seara buna tuturor !!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
danut_dr 39 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 07:10
La prima vedere treaba asta cu deochiul este o nebunie, o chestie babeasca. Totusi lucrurile sunt mai serioase decat par. Deochiul are si o explcatie stiintifica. Totul incepe de la nivel energetic. O persoana care deoache etse o persoana cu o capacitate mare de transmitere/comunicare "Telepatica"(am pus ghilimele pentru ca termenul este putin fortat). De multe ori persana care deoache nu stie ce inzestrare are.
Unde energeticca transmisa "loveste" persoana deocheata undeva deasupra ochilor. Dataorita constitutiei cutiei craniene aceasta unda nu poate intra prea usor spre creierul "victimei". toate cele 8 oase ale craniului sunt prinse intre ele prin articulatii de tip "sinartroza" adica articulatii fixe care s-au sudat si care nu permit miscarea unei parti in raport cu celelalte. Unda energetica de mai devreme vine si actioneaza asupra acestor articulatii fixe, face presiune asupra lor cu scopul de ale indeparta pentru as face loc sa intre. Aici apare durerea de cap, starea proasta, voma si multe alte manifestari. Prin descantec de multe ori se anuleaza acea unda care a provocat deochiul. Se spune ca doar persoanele cu har pot sa inlature deochiul. Si iarasi apare explicatia stiintifica. Doar unel persoane, constient sau nu, si-au dezvoltat capacitatea de a - si modula gandurile pentru a transmite pozitivitate, energie vindecatoare. In urma descantecului apare cascatul, care iarasi nu este intamplator. Rolul sau este de a detensiona articulatiile fixe ale craniului. Dispare tensiunea - dispare durerea - dispare starea de voma etc. Ceea ce nu stiu oamenii este ca fiecare avem capacitatea de a ne "repara" singuri de deochi. Diferenta este ca unii au invatat sa o foloseasca si altii nu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
tolerant 32 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 20:03
i-ti trimit un descintec ,, furat care pe mine m-a ajutat
itr-o salcie despletita sta o baba-nbrobodita cu un ochi de foc si unul de sticle ochiul de foc a sarit in apa sa stinga deochiul lui.......... sa ramina curat luminat ca maica precista ce din cer s-a lasat il spui de 3 ori si atit leac si babii colac Raporteaza abuz de limbaj |
|
vikingu31 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 12:08
asa e ... aceeasi chestie am patit-o si eu....cu toate ca imi impuneam sa stau in picioare... eram moale ca o carpa...iar in momentul in care am fost descantat....am simtit ceva pe sira spinarii urcand ca un fior rece.....pana atunci eram de acord cu el..."ce aveti mai... nu e adevarat"....pana am facut contact vizual cu o fata cu ochii atat de albastrii..in 10 min....mi s-a taiat pamantu' de sub picioare....
|
danut_dr 39 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 15:40
Daca credeti in rugaciuni, implicit credeti si in deochi.
Prin rugaciunea(doar cine crede cu adevarat) te conectezi la energia universala si reusesti sa transmiti o unda pozitiva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am175054 12 mesaje Membru din: 29/11/2009 |
Postat pe: 30 Noiembrie 2009, ora 19:07
Oare sa fie simple minciuni sau este ceva adevar in toate aceste pareri?Personal, cred ca exista lucruri care scapa intelegerii noastre, a muritorilor de rand; cred ca numai o parte privilegiata de oameni sau femei au "darul" de a deochia.Am pus cuvantul darul in ghilimele intrucat nu cred ca asa ceva poate fi numit dar;mai degraba trebuie compatimit un asemenea om care poate face descantece,intrucat biblia infiereaza cu toata puterea asemenea ocupatii,pentru ca nu-i sunt placute lui Dumnezeu.De ce sa iscodim puterile satanice pentru a ne afla viitorul? Viitorul soseste si singur, fara a incerca sa il aflam noi inainte de vreme.Asa ca...sa renuntam la serviciile celor care se pricep la asemenea servicii intrucat nu sunt vrednice de bunavointa Domnului.Cel putin asa cred eu....
|
puiul_h5n1 90 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 10:22
Aseara mi se intamplat si mie sa fiu deochiat. I-am dus pe varul meu si parintii lui pana la niste prieteni de familie sa faca Craciunul impreuna si am permis de 6 luni , iar unchiul meu imi zicea "vai ce bine conduci " si am intrat si in casa in care au petrecut , am stat vreo juma de ora , dupa care am plecat.Am venit acasa , mam dus la patinoar si cand am venit eram fff obosit , desi nam patinat decat vreo ora si ceva si cu pauze...eram obosit , frant , cascam incredibil , nici mie numi venea sa cred si era ceasul doar 10 ..am adormit ,dar visam...sau cred ca dormeam , nu stiu sigur daca dormeam sau magandeam eu ce am facut in ziua respectiva si de foarte mlte ori ma intorceam pe partea cealalta . Apoi am simtit o durere du burta , pe la 12 , mam dus la baie si am vomat . Am trezito pe mama si iam zis ca mi-e rau , ma descantat si in 10 minute eram ca nou .Nici macar nu aveam somn , pt ca nu eram obisnuit sa ma culc la ora aia , desi si inainte sam a descante as fi dormit si ma simteam obosit si somnoros. Si mia zis mama ca ma deocheata o femeie si un barbat ca a cascat la un moment dat , si cred ca ma deocheat unchiul meu si o femeie din casa aia in care am fost ( Cred ca stiu cine , mia zis o femeie "Vai ce mare teai facut si tu ", cred ca atunci am fost deocheat)
iar varul meu asta vara la tara a vomat de 3 ori , nu se putea ridica din pat a luat pastile si nu ia trecut si dupa ce la descantat mama ia trecut tot