back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Deochiul

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

gabita_yuppy

6 mesaje
Oras: Giurgiu

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 13:56

Am o nedumerire.....cum e cu deochiul....se spune cand te doare capul ca esti deochiat......m-a durut s am fost la o baba in cartier la mine sa-mi descante ....aceasta mi-a zis ca am fost deocheat de o fata si am cascat si eu si ea pana ne-am rupt maxilarele si.... cecredet-ti.....dupa ce am cascat mi-a trecut brusc durerea de cap.....incerca-ti sa ma lamuritzi si pe mine ...care stie mai multe despre descantece...... MULTUMESC !!!

Raporteaza abuz de limbaj
b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 06:01

Eo nu m-as duce prea des la ghicitoarele din Daia

gabita_yuppy

6 mesaje
Oras: Giurgiu

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 10:55

tot nu sunt lamurit.....deloc......

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 18:20

uite cum facem, daca-mi zici unde-i pasarela fata de strada garii, eo te cred ca te cheama gabitza, imi zici la cine te-ai dus si eo-ti zic daca-i pe bune sau nu. ok?

cos_erc

16 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 10:56

De la: gabita, la data 2009-02-01 13:56:41Am o nedumerire.....cum e cu deochiul....se spune cand te doare capul ca esti deochiat......m-a durut s am fost la o baba in cartier la mine sa-mi descante ....aceasta mi-a zis ca am fost deocheat de o fata si am cascat si eu si ea pana ne-am rupt maxilarele si.... cecredet-ti.....dupa ce am cascat mi-a trecut brusc durerea de cap.....incerca-ti sa ma lamuritzi si pe mine ...care stie mai multe despre descantece...... MULTUMESC !!!

Cred ca sunt cel mai mare dusman al deochiului...frate traim in anii 2000. Te doare capul, iei o pastila si trece nu te duci prin babe... Si apropo poate reuseste cineva sa mi dea si mie o explicatie cat de cat plauzibila a deochiului... Adica se uita cineva intens la tine si "pac-pac" ti se face rau??? Hai mai ce naiba

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 14:56

Atunci cand casti de ti se rup maxilarele, nu faci altceva decat sa oxigenezi creierul, sa readuci nivelul normal de oxigen in sange. Durerile tale de cap se pot datora intr-o mare masura lipsei de oxigen. Poate fumezi in nestire si evident nivelul oxigenului scade prin marirea cantitatii de mon de carbon. In acelasi timp, se consuma o cantitate mare de vitamine si minerale cum ar fi Calciul, Magneziul. Daca fumezi incearca sa iei dropsuri mentolate, cateva pe zi, nu e nevoie s-o dai intr-un continuu supt, dar te va ajuta si elibera caile respiratorii.

Deochi? E cel mai sanatos sa nu crezi, impune-ti asta, gandeste pozitiv, gandeste-te ca esti format din 2 bucati: minte si trup. Nu trupul invinge mintea. Retine! Si lasa babele, ca numa' pacate iti faci. E pacat sa crezi in asa ceva. Mai da si tu o tura prin Biblie si edifica-te.

Cheers,

simooo83

1 mesaj
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 21:56

Uauuuuuuuuu deochiul.........eu cred an asa ceva pt ca am fost deochiata de n ori.eram ok,si dintr-o data ami era rau si o durere de cap de zici ca am primit un par an cap,si am fost descantata de mami meu,de o colega,de prietena mea,si an cateva minute nu am mai avut nimica.asa ca credetima ca exista deochiu.intradevar caste cel ce ati descanta,si stiti cum spunand tatal nostru an gand de mai multe ori...asa ca grija mare,sau purtati ...ceva pe dos.pop

elle3085

2 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 07:49

salut ... nu am foarte multe posturi pe forum pentru ca aveam impresia ca e forum pt barbati, dar s-au bagat femeile astea si aici , ca peste tot dealtfel....cu deochiul e asa....cred ca e pe bune pt ca am patit-o si eu o data de era sa imi dau duhul, asa de rau mi-a fost...si in momentele alea eram prea sanatoasa si in forma ca sa fi fost altceva..pur si simplu s-a uitat o doamna la mine cand aveam vreo 10 ani, eram bine mersi la o petrecere cu niste colegi de scoala, insotiti de parinti, s-a uitat la mine si mi-a spus ca am ochi frumosi si cat sunt de frumoasa si ce rochitza am etc etc...ii tin minte si acum expresia fetei si nu o zicea cu cele mai bune intentii...si in 10 min maxim mi s-a facut f rau, frisoane, nu ma mai puteam tine pe picioare si curgeau apele de pe mine...si m-a dus mama acasa si mi-a descantat si mi-a trecut instantaneu.e bine sa eviti oamenii care te lauda excesiv si se uita in ochii tai foarte insistent

apocalypse_yo

1172 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 09:05

De la: dasca777, la data 2009-03-26 08:35:31
De la: bellmonda, la data 2009-03-23 07:49:49salut ... nu am foarte multe posturi pe forum pentru ca aveam impresia ca e forum pt barbati, dar s-au bagat femeile astea si aici , ca peste tot dealtfel....cu deochiul e asa....cred ca e pe bune pt ca am patit-o si eu o data de era sa imi dau duhul, asa de rau mi-a fost...si in momentele alea eram prea sanatoasa si in forma ca sa fi fost altceva..pur si simplu s-a uitat o doamna la mine cand aveam vreo 10 ani, eram bine mersi la o petrecere cu niste colegi de scoala, insotiti de parinti, s-a uitat la mine si mi-a spus ca am ochi frumosi si cat sunt de frumoasa si ce rochitza am etc etc...ii tin minte si acum expresia fetei si nu o zicea cu cele mai bune intentii...si in 10 min maxim mi s-a facut f rau, frisoane, nu ma mai puteam tine pe picioare si curgeau apele de pe mine...si m-a dus mama acasa si mi-a descantat si mi-a trecut instantaneu.e bine sa eviti oamenii care te lauda excesiv si se uita in ochii tai foarte insistent

ce bn era dc mureai...aveam coliva ..asa ca tu si initiatorul acestui topic idiot sper sa muriti ,si sa imi dati coliva la moartea voastra asa macar o sa fiti folositori pe planeta,...hahalerelor:)

hi_sense2004

40 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 12:34

dasca, esti distrus. mai bine ai cerceta situatia ca nu e ceva inventat. iti propun in loc sa postezi jigniri(de dragul postarii)sa nu mai postezi deloc. daca atat te duce capul macar foloseste bunul simt

solrigores

32 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 17:52

De la: senselovesmeli, la data 2009-03-26 12:34:54dasca, esti distrus. mai bine ai cerceta situatia ca nu e ceva inventat. iti propun in loc sa postezi jigniri(de dragul postarii)sa nu mai postezi deloc. daca atat te duce capul macar foloseste bunul simt

k bn zici m-am plcitisit eu sa tot raportez abuz de limbaj mediocrului astuia kre tot se crede amuzant sau inteligent postand aici astfel de comentarii avem dreptul la libera opinie nu-ti convine nu citi nu comenta lasa omul sa creada ce vrea cat despre deochi chiar cred km au mai zis se poate muri nu este numai factor medical lipsa de oxigenare etc anumiti oameni poseda o putere a mintii si control excelent inkt dak isi zice in gat adresat tie cazi in sec 2 ai cazut si nu sti de ce sau persoane care cand au fost mici au fost intorsi de la san acestia deochie in mod special si cel ami rau ochii deschisi albastri sau verzi este cunoscut de mult de la indieni kre se tratau k leacuri babesti pana la tiganii nsotri si batrani asa cum unii cred in diavol si dumnezeu sau posedati noroc ghinion asa etse k deochiul:Dsi poate face cnva cv dupa acest forum sa cenzureze sau sa nu permita mesajele grotesti!!!!!!!!

eu
Andrei_is_yuppy

25 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 20:39

Din cite stiu eu,denumirea stiintifica este "vampirism energetic"
Sunt persoane care fac asta voit,fiind constiente de ceea ce fac si sunt persoane care o fac involuntar.Despre ultima categorie,e o vorba din popor care spune ca "sunt intorsi de la tzitza",adica au fost intarcati si dupa aia alaptati din nou.
Despre metodele de deochi,sunt mai multe care dau roade.
Se spune ca se poate ajunge la moarte uneori,daca nu este tratat.

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 21:23

Andrei is are dreptate;despre deochi se poate discuta serios,exista...

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 11:45

Ha ha ha...asa este,eram bine pana cand o babutza m-a privit insistent si apoi am avut cateva ore dureri groaznice de cap,nu ma puteam concentra,nici macar sa dorm...ba chiar cateodata adormeam, dar mai rau ma simteam si pana nu am mers la cineva sa-mi spuna de deochi nu mi-am revenit..ma simteam fresh,serios va spun!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 16:12

De la: solrigores, la data 2009-03-26 17:52:21
De la: senselovesmeli, la data 2009-03-26 12:34:54dasca, esti distrus. mai bine ai cerceta situatia ca nu e ceva inventat. iti propun in loc sa postezi jigniri(de dragul postarii)sa nu mai postezi deloc. daca atat te duce capul macar foloseste bunul simt

k bn zici m-am plcitisit eu sa tot raportez abuz de limbaj mediocrului astuia kre tot se crede amuzant sau inteligent postand aici astfel de comentarii avem dreptul la libera opinie nu-ti convine nu citi nu comenta lasa omul sa creada ce vrea cat despre deochi chiar cred km au mai zis se poate muri nu este numai factor medical lipsa de oxigenare etc anumiti oameni poseda o putere a mintii si control excelent inkt dak isi zice in gat adresat tie cazi in sec 2 ai cazut si nu sti de ce sau persoane care cand au fost mici au fost intorsi de la san acestia deochie in mod special si cel ami rau ochii deschisi albastri sau verzi este cunoscut de mult de la indieni kre se tratau k leacuri babesti pana la tiganii nsotri si batrani asa cum unii cred in diavol si dumnezeu sau posedati noroc ghinion asa etse k deochiul:Dsi poate face cnva cv dupa acest forum sa cenzureze sau sa nu permita mesajele grotesti!!!!!!!!

"blondo"...cre ca pwla pe care o su gi e deocheata:)) de aia aberezi pe aici

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 16:14

"blondule",,mama ta treb sa faca avort decat sa nasca un idiot ca tine,,,cre ca a fost deochiata aka blestemata sa nasca un prost ca tine...saraca fem...mi-e mila de ea:))...pacat k avortul era interzis pe vremea lui ceasca...au iesit si rebuturi ca tn

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 16:15

p.s. ultimele 2 postari ale mele nu-s jigniri sunt doar adevaruri spuse direct:P

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 17:09

De la: gabita, la data 2009-02-01 13:56:41Am o nedumerire.....cum e cu deochiul....se spune cand te doare capul ca esti deochiat......m-a durut s am fost la o baba in cartier la mine sa-mi descante ....aceasta mi-a zis ca am fost deocheat de o fata si am cascat si eu si ea pana ne-am rupt maxilarele si.... cecredet-ti.....dupa ce am cascat mi-a trecut brusc durerea de cap.....incerca-ti sa ma lamuritzi si pe mine ...care stie mai multe despre descantece...... MULTUMESC !!!

Hai sa te lamureasca mosu' cum e cu deochiul.... Este o lege a universului pe care noi oamenii simplii nu putem sa o intelegem.
Deci deochiul este indirect proportional cu inteligenta... ma intelegi ?!
Ca sa evitam o expresie misterioasa precum "indirect proportional".... Cu cat esti deochiat mai des cu atat esti mai prost.... simplu nu ?!

Descantece... .. am auzit ca rahatul de caine consumat in cantitati mari e bun talisman impotriva deochiului .

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
hasu_jr

106 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 14:07

De la: dasca777, la data 2009-03-30 16:12:26
De la: solrigores, la data 2009-03-26 17:52:21

"blondo"...cre ca pwla pe care o su gi e deocheata:)) de aia aberezi pe aici

Bravo dasca

cristianbalan1

20 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 14:38

Draga Dasca777, te-as ruga sa fii dragut si sa intri pe postarea facuta de revista "Orizont" unde vei citi interviul luat lui Cristian Petru Balan de directoarea revistei - aceasta pentru a fi mai bine informat despre oamenii luati de tine in colimator. Asadar,incearca sa intri pe www.orizontcrestin.org. Si-ti multumesc.
Cu sincera prietenie,

c.p.b.

PS - In egala masura, rugamintea este valabila si pt. stimata noastra cunostinta comuna - "Blonda" din Capitala, intrata de asemenea in dueluri nesangeroase.

solrigores

32 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 11:42

crek doamna ma...ta a fost cretina cand te-a facut si ne-a jignit pe toti pt k toti stim sa injuram si apropo nu sug...acadele pt k nu-mi plac pe cand tu la pariu ca le tragi pe savarine si te milogesti sa primesti si tu cv...

eu
romica_2000_2001

158 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:26

exista pentru cine crede in el...mie mi sa intamplat deci...cred...
Sau poate ca e o chestie psihologica si totul se petrece in mintea noastra...probabil de aceea se manifesta cu dureri de cap

luminutza

428 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 09:30

De la: apocalypse_yo, la data 2009-03-26 09:05:47
De la: dasca777, la data 2009-03-26 08:35:31
De la: bellmonda, la data 2009-03-23 07:49:49salut ... nu am foarte multe posturi pe forum pentru ca aveam impresia ca e forum pt barbati, dar s-au bagat femeile astea si aici , ca peste tot dealtfel....cu deochiul e asa....cred ca e pe bune pt ca am patit-o si eu o data de era sa imi dau duhul, asa de rau mi-a fost...si in momentele alea eram prea sanatoasa si in forma ca sa fi fost altceva..pur si simplu s-a uitat o doamna la mine cand aveam vreo 10 ani, eram bine mersi la o petrecere cu niste colegi de scoala, insotiti de parinti, s-a uitat la mine si mi-a spus ca am ochi frumosi si cat sunt de frumoasa si ce rochitza am etc etc...ii tin minte si acum expresia fetei si nu o zicea cu cele mai bune intentii...si in 10 min maxim mi s-a facut f rau, frisoane, nu ma mai puteam tine pe picioare si curgeau apele de pe mine...si m-a dus mama acasa si mi-a descantat si mi-a trecut instantaneu.e bine sa eviti oamenii care te lauda excesiv si se uita in ochii tai foarte insistent

ce bn era dc mureai...aveam coliva ..asa ca tu si initiatorul acestui topic idiot sper sa muriti ,si sa imi dati coliva la moartea voastra asa macar o sa fiti folositori pe planeta,...hahalerelor:)

intra, coane, la loc, sub piatra ta si TACI!!!!

Ganduri bune la dusmani!
luminutza

428 mesaje
Postat pe: 20 Mai 2009, ora 09:39

In ce ma priveste, exista deochi, exista descantec. Cine a patit stie despre ce se vorbeste aici. Cine nu... nici sa nu i se intample!
Toate cele bune tuturor!

ps:pentru cei ce nu stiu si pentru cei ce au uitat: participarea la discutii nu e obligatorie!

Ganduri bune la dusmani!
Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Mai 2009, ora 10:05

De la: dasca777, la data 2009-03-30 16:15:28p.s. ultimele 2 postari ale mele nu-s jigniri sunt doar adevaruri spuse direct:P

Dascalica,
Cum explici, te rog, ca atunci cand urmaresti pe cineva cu privirea si vorbesti despre persoana respectiva si deci te gandesti CLAR la acea persoana, aceasta fiind cu spatele la tine se impiedica - dar se impiedica ''din senin'' mergand pe o suprafata PERFECT PLANA !!! ? Si inca ce impiedicatura, sa vina-n gat, si nu alta! Hm?

Cum explici ca: ducandu-ma la un reputat practicant si profesor de Reiki ... asteptand in anticamera, ma trezesc cu o durere de cap crancena - ceva cumplit, in partea din spate a capului, nu la ceafa, la scurt timp dupa ce in acea incapere intrase o noua persoana si se asezase la o oarecare distanta de mine pe un alt fotoliu, oarecum in spatele meu?
Pana in acel moment ma simtisem perfect, bine. Uitandu-ma spre acea persoana am observat ca statea intr-o pozitie relaxata cu mainile desfacute si palmele in sus ceea ce m-a dus imediat cu gandul la o postura din Yoga.
Am iesit din incapere si mi-am revenit instantaneu. M-am plimbat putin pe culoarul blocului, insa acolo era o atmosfera de nerespirat fapt pentru care a trebuit sa ma intorc in antecamera de asteptare unde era aer, o muzica calma la un nivel sonor foarte scazut, precum si bete de santal parfumate, susurul unei ape ... Revenind in camera insa, la scurt timp dupa ce m-am asezat pe canapea, durerea de la spatele capului mi-a revenit.

Pe mine NU ma doare nici o data capul! Doar daca am un motiv foarte intemeiat, si asta extrem de RAR !!!
Si nici o data pana atuncea nu m-a mai durut IN SPATELE CAPULUI !!!
L-am intrebat pe respectivul ce facea - se relaxa? Si mi-a raspuns ca da, ca nu se simtea prea bine si credea ca-l deochiase cineva

Norocul meu ca aproape imediat a trebuit sa intru la ''maestru''.
Acesta, printre problemele personale ce le avusesem de discutat cu dansul in circa 10 min., imi spune si depre ''vampiri energetici'' - fara a vorbi despre cazul ce ti l-am relatat, ci intr-un cu totul alt context.

Am mai auzit despre ''vampiri energetici'', si NU stiu daca acest caz pe care ti l-am descris este un exemplu, insa este foarte CLAR faptul ca acel om, care spunea ca fusese deochiat, avea o problema energetica si PRODUCEA O PROBLEMA ENERGETICA in acele momente SI CELOR DIN JURUL SAU.

Pana nu te lovesti, n-ai de unde sa sti cum este.

tornak

9 mesaje
Postat pe: 21 Mai 2009, ora 00:10

De la: cristianbalan1, la data 2009-04-04 14:38:59Draga Dasca777, te-as ruga sa fii dragut si sa intri pe postarea facuta de revista "Orizont" unde vei citi interviul luat lui Cristian Petru Balan de directoarea revistei - aceasta pentru a fi mai bine informat despre oamenii luati de tine in colimator. Asadar,incearca sa intri pe www.orizontcrestin.org. Si-ti multumesc.
Cu sincera prietenie,

c.p.b.

PS - In egala masura, rugamintea este valabila si pt. stimata noastra cunostinta comuna - "Blonda" din Capitala, intrata de asemenea in dueluri nesangeroase.

des_cantec pentru linistit gurile rele impotriva piosilor degraba varsatori de sangeroase mariri du(b)ioase :

Fugi, deochi, dintre ochi,
dintre gene, dintre sprancene,
Fugi, uimire, din ochire,
lasa loc de iscodire
si boscorodire
intru preamarire
si nu mania pe mult cantatul
preaintalt descantatul
prin multe tari umblatul
CPB-ul preacuratul
si de prea multi laudatul,
lasa-l
linistit, neprihanit
si de lume mult iubit!

Leac si babii colac!

plecaciune, marite! e timpu sa-ncetez ca mi se zbate deja ochiul drept..m-o vorbi cineva de rau?

yuppy002292

17 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2009, ora 18:23

um...oamenii care umbla pe la biserici si se roaga etc. spun k babele care descanta si care ghicesc in palma si in alte cele umbla cu cel rau ( q dracu mai pe romaneste) de aici rezulta k: dak o baba care iti descanta e cu sata* de ce nu ar fi si cele care te deoache. asta e doar o parere a celor care cred in d-zeu si merg la biserica:D

Adrian_S

137 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 16:35

Consider ca totul sta in puterea gandului. Aceea persoana cand te deoache practic in subconstient iti doreste vindecarea, in acelasi timp tu tranzimiti subconstientului tau ca vei fi vindecat iar prin concentratie este dovedit ca omul poate vindeca si se poate autovindeca (efectul placebo). Cel putin asta mi se pare cea mai logica explicatie, are mai mult sens.

hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 18:11

De la: Adrian_S, la data 2009-07-03 16:35:31

Consider ca totul sta in puterea gandului. Aceea persoana cand te deoache practic in subconstient iti doreste vindecarea, in acelasi timp tu tranzimiti subconstientului tau ca vei fi vindecat iar prin concentratie este dovedit ca omul poate vindeca si se poate autovindeca (efectul placebo). Cel putin asta mi se pare cea mai logica explicatie, are mai mult sens.

Cred ca ai vrut sa te referi la descantec, deci la terapia deochiului. Deochiul e un puternic dezechilibru energetic creat de catre cineva cu astfel de puteri (de multe ori inconstient, neintentionat) care se trateaza de regula prin descantece - reechilibrari energetice facute de catre cineva care simte, cunoaste si poate manipula astfel de energii (bioenergie). Insiruirea unor texte are rol de a induce starea de calm necesara tratamentului, e un fel de hipnoza si da, autosugestia are un rol mare in vindecare, ca si de altfel in vindecarea altor boli - corespondente la randul lor dezechilibrelor energetice. Conditiile favorizante ale sensibilitatii la deochi sunt vulnerabilitatile date de o viata dezechilibrata, la copii mai ales alimentatie nepotrivita, alteori lipsa de miscare fizica etc. Fiind o boala preponderent non-fizica, nu se poate trata cu mijloace fizice (pastile). Nu orice baba care se pretinde a avea puterea de a vindeca deochiul prin descantec si are o asemenea putere, de aceea in acest caz, daca apar ameliorari, sunt datorate exclusiv sugestiei si autosugestiei, cum ai spus tu.

Adrian_S

137 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 22:44

De la: Lion_heart, la data 2009-07-11 18:11:25
De la: Adrian_S, la data 2009-07-03 16:35:31

Cred ca ai vrut sa te referi la descantec, deci la terapia deochiului. Deochiul e un puternic dezechilibru energetic creat de catre cineva cu astfel de puteri (de multe ori inconstient, neintentionat) care se trateaza de regula prin descantece - reechilibrari energetice facute de catre cineva care simte, cunoaste si poate manipula astfel de energii (bioenergie). Insiruirea unor texte are rol de a induce starea de calm necesara tratamentului, e un fel de hipnoza si da, autosugestia are un rol mare in vindecare, ca si de altfel in vindecarea altor boli - corespondente la randul lor dezechilibrelor energetice. Conditiile favorizante ale sensibilitatii la deochi sunt vulnerabilitatile date de o viata dezechilibrata, la copii mai ales alimentatie nepotrivita, alteori lipsa de miscare fizica etc. Fiind o boala preponderent non-fizica, nu se poate trata cu mijloace fizice (pastile). Nu orice baba care se pretinde a avea puterea de a vindeca deochiul prin descantec si are o asemenea putere, de aceea in acest caz, daca apar ameliorari, sunt datorate exclusiv sugestiei si autosugestiei, cum ai spus tu.

Ai exemplificat mult mai bine, se vede ca ai mai multe cunostinte la acest subiect.

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Deochiul
Mergi la: