back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care credeti ca va fi viitorul romaniei ?

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

petreaurel

9 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:31

Da dar nu aveam ce minca noi

parisx

26 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 15:17

Economia in urmatorii ani 2-3 ani va stagna.
Salariile nu vor creste , dar nici preturile.
Vor disponibilizari, dar vor apare si noi locuri de munca proportia ,... probabil dispar trei apar doua.
Romania va traversa aceasta perioada de criza fara sa sufere prea mult.
Erau buni banii pe care ii trimiteau romanii care lucreaza in strainatate, fara ei cam greu ....
Cu ei se achitau utilitatile (c.electri, gaz apa...) , seviciile (telefonie,cablu Tv,...) si tot cu ei se faceau o parte din investitiile: electrocasnice, electronice, constructii...)

Sa fim calmi si sa avem speranta.

Raporteaza abuz de limbaj
Beowulf_1

33 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 15:28

Intr-un cuvant,in cotro se indreapta tara noastra draga si frumoasa Romanica?...............LA DRACU......IN HAU......Eu zic sa fugiti din ea cat mai puteti,ca daca nu.......ajungeti sa regretati ca mine.Nu mai fiti patrioti ca nimeni nu tine cu voi,nimeni nu va ofera nimic in tara voastra.Este o tara plina de hoti intre hoti,care mai de care sa obtina ceva pe carca ta.Gandeste-te bine,de 20 de ani ne luptam cu nivelul de trai,sunt state care au plecat de la acelasi nivel cu noi si sunt inaintea noastra,Romania mai are nevoie de inca 50 de ani,cel putin,pana sa devina cu adevarat democratica.Atata timp cat inca mai avem comunisti printre conducatori,nu se va schimba nimic in bine,ca este vorba de salariu,de preturi,de nivelul de trai..........

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 15:46

HOTII SECURISTII DIN PARLAMENT TRADEAZA INTERESUL NATIONAL PT CARE AU MURIT IN TRANSEE BUNICII NOSTRII!RUSINE !SUNTEM O TARA BOGATA CU TOT CE VREM PAMANT FERTIL APA,APA MINERALA ETC ETC SI NOI AM AJUNS SA FIM BOSCHETII EUROPEI!RUSINE!RUSINE!

adrianmoraru

1 mesaj
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 16:02

Excelent comentariul.
Promovarea subculturii de dragul audientei mascheaza insa fapte si tendinte mult mai grave: pericolul unei noi dictaturi comuniste.

julye_yuppy

1 mesaj
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 16:32

intradevar ..tigani fac copii cu nemiluita si romani se protejeaza ...

NIGHTSTORM

45 mesaje
Oras: Campina

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:05

Criza poate sa treaca pe langa Romania f. usor... cu banii primiti de la UE( foarte multi).. se poate pune la punct in trei ani toata agricultura romaneasca... irigatii, indiguiri...etc... forta de munca exista... daca se vrea se face.. Romania are un potential urias pentru o tara de marime medie...si poate aproviziona nu numai tarile vecine cu grau , porumb, etc.... care cu sau fara criza se vor vinde..omul trebuie sa manance....

Concluzie: or pun hotii din conducere mana pe matura, or iese cu revolutie...(or stam ca prostii sa ne fura pan` n`or mai avea ce...)

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:13

De la: NIGHTSTORM, la data 2009-04-23 18:05:21Concluzie: or pun hotii din conducere mana pe matura, or iese cu revolutie...(or stam ca prostii sa ne fura pan` n`or mai avea ce...)

Din pacate experienta ultimilor 20 de ani ne arata ca ne indreptam catre ultima varianta...

grigorescu_nelutu

125 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 19:46

De la: elenaxadriana, la data 2009-04-23 11:52:45buna .am 29 de ani si sunt plecata din romania de 8 ani.de ce am plecat din romnia acum 8 ani?am sa va scriu un pic din viata mea.mam nascut in deva f frumos oras curat etc am gatat liceul si dupa liceu am facut sanitarul 3 ani dar la ora de angajat miau cerut 2000 de euro(multi bani in vremurile acelea)si am preferat sa plec din tara.sunt aici de 8 ani si in acesti ani am fost DOAR 1 DATA IN ROMANIA anulo trecut.impresia mea dupa 8 ani??????????????????dezastru eu mam asteptat ca tara sa mearga mai bine.dar.............in primul rand
1.NU SUNT EDUCATI OAMENIIasta ma detranjat ffff mult in orice magazin intram nu te salutau nu zambeau iti arunca cumparaturile cum vor ei.etc mam urcat intrun autobuz toata lumea avea o fata lunga ....(de suparati)nimeni nu zambeste.....
2. cei f rau pt romnia ii ca romanii nu cumpara produse romnaesti.dar adevarul ii ca produsele rom sunt rele.
3.orarul de 8 ore va disparea....se vor lucra 10 12 ore dar marea problema ii cand ai copii pt ca copii ii vor creste si educa gradinitele.
4.salarii fffff mici si produse ffffff scumpt
ce sa va mai zic ...NU IMI PLACE IN ROMNIA.AAAA UITASEM SA ADAUG DE SOFERII ROMANI MIE MIA INPRUMUTAT O PRIETENA MASINA SI NU AM AVUT CURAJ SA CONDUC....EU MAM SPERIAT CUM SE CONDUCE IN ROMANIA...FARA CENTURA, SOFERUL DE AUTOBUZ VB LA TELEF,DRUMURI RELE. POPULTIA TARII SUNT CARE O DUC RAU DAR SUNT SI CE O DUC F BINE. CINE FURA O DUCE BINE. SE PLANG MULT OAMENII CA NU AU BANI DAR BARURILE SI TERASELE SUNT PLINE, HAINE DE MARCA, ADIDASI DE MARCA,PARFUMURI SI POSETE DE MARCA MASINI DE CELE MAI BUNE ...SI EI ZIC CAI CRIZA.II F FRUMOASA ROMANIA DAR OAMENII O DISTRUG.SUNT OAMENI BUNI SI DESTEPTI IN ROM DAR CEI RAI SI PROSTI SUNT SI MAI MULTI.PACAT MAM NASCUT IN ROMANIA DAR....NU VREAU SA TRAIESC IN ROMANIA.
VIITORUL ROMANIEI? DEZASTROS SOTUL MEU II AICI DE 10 ANI SI NU A FOST NICIODATA IN ROMNIA NICI NU VREA SA AUDA DE ROMNIA.ASTA II.
SUCES OAMENILOR DIN ROMNIA SI SPER...SA SE SCHIMBE IN BINE.
UN SALUT DE PE MELEAGURI INDEPARTATE SI INSORITE.CEAU

Pacat ca inca avem specimente in tara care iti seamana. Pai tu nu vezi ca nu sti limba romana dar ce sa mai zic de altceva. Apropo cunosc foarte multe persoane care au terminat sanitarul la Hunedoara si ca sa vezi, nu au dat spaga la angajare (nu pot garanta 100%); am uitat sa spun ca lucreaza toate. Ramai acolo si nu te mai intoarce niciodata.

Ai timp de pierdut pe net? copiaza metoda mea si castiga bani.. Viziteaza: www.banifrumosi.ws
poto68spedy

1 mesaj
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 22:05

Sintem piata de desfacere a vestului.Nimeni nu v-a face nimic niciodata ptr noi.Doar povesti si basme.Au dat jos vechiul regim doar cu o singura conditie---sa nu punem noi conditii,ci doar sa acceptam gogosile ce ni-i se vind.Singura tara unde se invata in 12 ani cit altii in 30 si nu avem recunoscute diplome.Ne conduc piese de sah ale vestului care incaseaza banii si nu au nici un interes daca TU sau EU sau NOI avem ce pune pe masa.Primesti bani imprumut doar dupa ce distrugi economia.Agricultura e ceva ce a fost cindva.Un vis.sintem o tara la cheremul celor din vest care ne-au obligat sa ne scrie pe buletine ROM.Sa fim insemnati.Cine a acceptat aceasta e unu care probabil nu are mai multa cultura decit un mare NULL.Cind te nasti in locul nepotrivit suferi toata viata,mai ales cind te conduce cineva asemanator de capabil,sau sub nivelul mai bine zis femeii de servici.

cristian_ciucu

2 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 22:33

eu sunt plecat de 1 an si nu mai vreau sa ma intorc...parca am si uitat de romania...ma bucur ca in tara unde sunt nu prea sunt romani

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 22:39

De la: ciucul, la data 2009-04-23 22:33:47eu sunt plecat de 1 an si nu mai vreau sa ma intorc...parca am si uitat de romania...ma bucur ca in tara unde sunt nu prea sunt romani

Cunosc o "doctorita", care atunci cand se supara rau pe cineva, are urmatoarea expresie: "MARS!" (sau, mai pe inteles, MARSH!)
Considera ca ti-am facut cunostinta cu ea si ai suparat-o rau!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
alexandrubucataru

1 mesaj

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 23:14

VIITORUL ROMANIEI?! NU POATE SA-L PREVADA NIMENI, ASA CUM IN "89 NU STIA NIMENI CA O SA FIE REVOLUTIE, CA DACA AR FI STIUT NU S-AR FI INTAMPLAT.
E FOARTE GREU DE CREZUT CA LUCRURILE VOR RAMANE ASA CUM SUNT.. TREBUIE SA SE INTAMLE CEVA PANA LA URMA POATE DIN NOU O REVOLUTIE.
AM AJUNS DE RASUL LUMII DAR PANA ATUNCI CAND SE VA INTAMPLA CEVA SA ASCULTAM MOROMETI CU- ROMANIA TREZESTETE!!!

MarincasMarian

11 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 23:23

parerea mea!! romania nu se va skimba pana nu va fi skimbat sistemul asa ne-am invatat de ceva ani incoace asa o sa mergem si peste 50 salarii mici juburi nema coruptie cat cuprinde iar noi ce facem stam in 89 sa inlaturat un sistem RAU(mai mult sau mai putin) dar acum este mult mai RAU si o sa fie in continuare

yuppy000984

26 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 23:58

Cand cei ce vor conduce tara,vor iubi mai mult pe conationali decat propriul buzunar atunci va fi mai bine decat acum...............pana atunci din rau in mai rau.

Fosta membra 9am.ro

267 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 17:47

Interesant ce am citit pana aici.Hai sa vedem cine poarta vina?
Politic: Este o tara condusa de un regim cu structuri mafiote,unde se preda puterea in dinasti de familie.Inca avem marele noroc ca mai sunt cateva clanuri (partide) care sunt in carti,astfel mai exista o lupta intre ele si mai poate supravietui si poporul.Asta n-ar fi o noutate,noua ordine mondiala se prefigureaza de aceeasi structura in toate tarile.Ce putem face?Putem sa alegem odata la patru ani...alte partide care n-au fost niciodata la guvernare,putem sa initiem proiecte legislative prin adunarea de semnaturi,putem sa revocam un deputat/senator cu doar 2000 de semnaturi.Putem sa iesim in strada si sa manifestam organizat.
Economic: Putem sa boicotam produsele fabricate in afara tarii sau fabricate de filialele societatilor straine care functioneaza pe teritoriul Romaniei.Profitul acestor firme nu ramane in tara se duce la firma mama unde isi are sediul social.Romania s-a stabilit,trebuie sa ramana o societate de consum,pentru asta a trebuit distrusa sistematic industria tarii.Ocidentul avea supraproductie si nu mai exista piata de desfacere,odata cu aderarea la UE a tarilor estice,pentru ei a fost gura de oxigen.
Ce facem noi?Nimic.
Am mai spuso,in aceste conditii scapa fiecare cum poate si cum se pricepe.Vremurile se vor tulbura rau peste doar cativa ani.Si nu mai vorbiti fratilor despre comunism,nu mai exista comunism in RO si nici nu va mai exista vreodata.Treziti-va!Comunismul insemna proprietatea poporului.Adica stapan,statul.Vi se pare ca va apartine ceva din tara asta?
Voi nu vedeti ca odata la patru ani tot se mai elimina cate un partid la pragul electoral?Asta chiar nu va da de gandit nimic?

Ce sa faci!La toti ni`greu!
gabor_ionut15

4 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 17:49

sunt si eu de aceeasi parere....k nu vom avea un viitor prea frumos

NIGHTSTORM

45 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 18:00

care.. aia dintre paranteze..?

Fosta membra 9am.ro

267 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 18:04

Sa ne amintim ca foarte recent in istorie s-a dovedit ca un sistem poate cadea pasnic prin boicot economic-comercial.Sistemul apartheid în Africa de Sud cazut in 1990.Zeci de ani au fost maceluri in aceasta lupta si totul s-a terminat in doar 2-3 luni.In acest timp,negri au refuzat sa mai lucreze,au refuzat sa plateasca impozite si taxe si n-au mai cumparat nimic.Astfel a paralizat statul.Da`dar ei erau negri,pe cand noi suntem albi si mai suntem si romani pe deasupra!

Ce sa faci!La toti ni`greu!
adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 14:47

Viitorul suna bine. Connex. NU stiu ce va urma dar eu am de gand sa plec in maxim 2 ani din RO. Ma uit in jur si vad oameni foarte saraci, foarte bolnavi, prostituate la toate colturile, tigani care vand flori la orice intersectie si asculta manele. Tot acest tablou ma dezgusta si are un miros pestilential. Cine ne mai poate salva daca nu noi insine ?

nicoro79

1 mesaj
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 17:29

Da totul e adevarat ce spui

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 17:33

De la: adycucu_85, la data 2009-04-25 14:47:56Viitorul suna bine. Connex. NU stiu ce va urma dar eu am de gand sa plec in maxim 2 ani din RO. Ma uit in jur si vad oameni foarte saraci, foarte bolnavi, prostituate la toate colturile, tigani care vand flori la orice intersectie si asculta manele. Tot acest tablou ma dezgusta si are un miros pestilential. Cine ne mai poate salva daca nu noi insine ?

Si daca toti ar gandi ca tine...cine "ne"-ar mai salva?

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
teo_joopuk

47 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 21:46

alexandra esi dementa ai trimis mesajul tau de sa saturat lumea de 5 ori fato

teo_joopuk

47 mesaje
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 21:51

stai acolo unde esti si nu mai trimite mesaje poate te uita rominia mai strainezule mi-e sila de tine si de toti aia care se dau mari ca le e scirba de tara asta rusine tie si tutror fraierilor

grigorescu_nelutu

125 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 19:10

De la: ciucul, la data 2009-04-23 22:33:47eu sunt plecat de 1 an si nu mai vreau sa ma intorc...parca am si uitat de romania...ma bucur ca in tara unde sunt nu prea sunt romani

Daca pe voi va dezgusta Romania de ce mai stati fratilor? mergeti si nu va mai intoarceti niciodata. Ati incercat sa faceti ceva util pt tara asta in afara de comentarii stupide? de ex ati plantat macar un pom? daca toti dorim munca de birou cum naiba sa mai facem ceva util; e drept ca politicul este cel mai vinovat pentru toate ce se intampla dar nici noi nu suntem mina de aur. Numai bine.

Ai timp de pierdut pe net? copiaza metoda mea si castiga bani.. Viziteaza: www.banifrumosi.ws
NIGHTSTORM

45 mesaje

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 18:19

Ipocrizie mare aveti in voi... mentalitate de oite.. suntem cu multi ani in urma.. si nu ma refer numai la romani...
luam ca exemplu comm voastre.
Nici nu ar trb sa se dicute despre plecarea in alta tara, cel putin nu daca se pleaca in europa..continent care are o istorie comuna deci un inceput... daca nu ai ce face in tara trb sa pleci..undeva unde poti manca... nu trb sa stai sa rabzi de foame ptr ca e pamant romanesc.. toti suntem egali fie ca suntem in romanica fie ca suntem in anglia ,germania etc.. dac voi nu credeti ca sunteti, o sa profite altii de voi...

Lasati patriotismul asta cu dulce romanica, dulce a noastra limba .. incercati academia sa vedeti ce amara devina limba romana, iti iese pe gat...la propiu...din partea mea poate sa vb cineva cu mine in 10 limbi.. amestecandu-le.. scopul este sa inteleg... nu sa fac o analiza a frazei... ca tot veni vb de patriotism "Truda- Patriot"

A siii.... subiectul este despre viitorul romanicai, nu despre ce a plecat unu si altu din tara(sa se dea mare eu stiu).. sa despre ADEVARATII SOIMI AI PATRIEI.. nu sunteti patrioti, ci comunisti..da aia erau cu romania cea tare, romania stalpul de sprijin al lumii.

PT cei care zic ca s-au saturat de romanica, de spaga, de strazi(sau ma rog..poteci)... TINETI MINTE IPOCRITILOR CA NOI FACEM ROMANICA... noi am creat o, din vina noastra e asa, noi dam spaga si nu spuneti ca nu, noi acceptam sa fim furati... noi acceptam sa se investeasca miliarde de euro in 4 km de autostrada.. asa ca nu inteleg DE CE VA PLANGETI DEE MILA...uofff

Ma scuzati ca am facut acelasi lucru la care v-am atras atentia(am dat o leaca pe langa subiect). hi hi

Toate greselile sunt intentionate!!!

yuppy000984

26 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 19:26

Spui ca toti suntem egali? haida de......in orice tara europeana ai merge , nu esti niciodata privit ca egal . Fa o incercare si afla cine va fi dat afara primul dintr-o institutie cel ce e nascut in acea tara si parintii lui la fel sau tu venit din alta parte? Indiferent cat de bine pregatit ai fi priorotatea o au "bastinasii"fie ca sunt danezi, germani sau oricare alta nationalitate "avansata". NU cred ca doresti sa simti acest lucru si nici dezamagirea ce decurge de aici.

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 18:06

bey nene ... tot am auzit eu ca fac astia teste si vor sa il readuca la viatza pe einstein ... dech ... solutia optima ... sa ii readucem la viatza pe cei care au condus tara bine ... Stefan cel Mare, Mircea cel Batran, Vlad Tepes (asta neaparat trebe), Alexandru Ioan Cuza ... si multi altii ... plussssss ... HAIDUCII de pe vremuri sa ne scape de ciocoii astia si de boierii astia noi de pe piatza ... io m-as baga intr-o ceata de haiduci ... cred ca mi-ar place ... :D:D:D

NIGHTSTORM

45 mesaje

Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 21:22

prioritatea ti-o faci , in orice tara anglia ,danemarca sau ce ai zis tu pe acolo,dupa cum am zis si eu..la faza cu egali nu m-am referit numai la romani... mai citeste odata comentul meu... iti spun eu ca englezi nu sunt prosti(sau nu asa de rau ca noi) o sa dea afara pe cine e mai putin util, nu o sa tina cont ca e bastinasi etc. ... astea ti s-a intamplat probabil tie... si probabil ai gresit si nu ti-ai dat seama...

A si .. iti spun eu ca este teribil de greu sa iei un german la locul sau de munca... el stie multe din putinul pe carel face, nu cum facem noi..stim putine din multe chestii... e si normal sa-l angajeze pe el, cred ca te-ai obisnuit ca in romanica termi politehnica pe inginerie metalurgica si te bagi in constructii..:-?

Fosta membra 9am.ro

99 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 17:31

Emil Cioran spunea ca viitorul nu exista,ca acesta este construit de oameni prin actiunile lor prezente.Deci daca nu vom face noi ceva va fi vai de viitorul nostru.

cand alergi dupa femei poti pierde bani,dar cand alergi dupa bani nu poti pierde femei.
Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care credeti ca va fi viitorul Romaniei ?
Mergi la: