back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Suma viciilor ramane o constanta !

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 16:53

am auzit de multe ori aceasta remarca...cutare s-a lasat de aia...dar s-a apucat de altceva...nu mai fumeaza...acu bea ...sau...s-a lasat de sport de performanta...acu alearga...dupa femei ...exemple?...concrete daca aveti si combateti sau nu zicala ?

Raporteaza abuz de limbaj
sallamallecum
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:56

suma viciilor noastre e fericirea noastra. nu vad cine si`ar dori sa`si `ingradeasca` fericirea. :P

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 03:10

la institutul francez au venit francezi (ca doar nu kenyeni) sa se dea destepti si sa impartaseasca romanasilor din experienta lor milenara. au venit, ca orice occidental, sa-si faca treaba cu harnicie si daruire pentru pasiunile lor. erau genul de occidentali vesnic punctuali care fac jogging, care merg cu bicicleta in locul masinii, spalati, frumosi, politicosi. intr-o luna mancau ceafa de porc, erau lenesi, intarziau la cursuri, aveau aere de superioritate si burta. deci treaba cu viciile e mai complicata decat o suma sau un produs.

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 19:18

mai bine mergem la produs decat la suma...

david...romantic incurabil
b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 04:33

la produs de suma

id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 15:23

Viciul este o imperfectiune grava care face ca un lucru sa nu corespunda modelului sau ideal sau destinatiei sale, este o obisnuinta anormala nedirijata de vointa si de ratiune, este o patima.
Suma viciilor nu poate fi constanta dintr-un motiv simplu: Nu ne nastem cu vicii, ci mai degraba le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii, a vointei.
Viciile nu se pot aduna. Efectul viciilor poate fi cumulativ dar viciu ca o dependenta psihologica nu se poate aduna. Este la fel cum ai simti nevoia sa te f*** si sa te pisi in acelasi timp. Nu ai cum sa le faci pe ambele. Dupa ce ati satisfaci o nevoie te apuca alta. Nu poate sa-ti fie si foame si somn in acelasi timp, ori tie foame si nu te lasa sa dormi ori esti prea obosit si nu te lasa sa mananci

DumitruDan

50 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 09:41

wvvw.marirepenis.com
Metoda usoara de marire a penisului cu Phallosan, dispozitiv nr 1 in lume
Va recomandam vizitarea acestui site pentru o buna informare despre ultimele descoperiri stiintifice in materia sexului adevarat si a satisfactiei sexuale depline .Pentru produsul Phallosan pentru marirea penisului intra pe hptt://wvvw.goodsex.ro sau la 0742054762

O viata sexuala perfecta incepand de azi!
id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 19:48

Da.... cred ca si asta e un viciu, inghitirea pastilelor pentru o p* mare.

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 18:13

De la: sanatate_sexuala, la data 2009-02-06 09:41:29wvvw.marirepenis.com
Metoda usoara de marire a penisului cu Phallosan, dispozitiv nr 1 in lume
Va recomandam vizitarea acestui site pentru o buna informare despre ultimele descoperiri stiintifice in materia sexului adevarat si a satisfactiei sexuale depline .Pentru produsul Phallosan pentru marirea penisului intra pe hptt://wvvw.goodsex.ro sau la 0742054762

prietene, da un job adevarat cand iti gasesti?

ovi93

146 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 13:39

Fara vicii am fi doar niste roboti

vydwka_avy7

99 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:43

aprob...suma viciilor este o constanta pe cap de locuitor...totusi exista un deficit ne cam inmultim noi

http://vydwka.webs.com---Viata e un joc prost...dar macar are grafica buna!---Pacat de mintile luminate la lanterna.---Datimi oameni tineri ca posibilitatiile sunt nelimitate!---exista si se poate,dar e improbabil si posibil.
apocalypse_yo

1172 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 09:25

De la: idclip, la data 2009-01-30 04:33:04la produs de suma

dis_dmg

1 mesaj
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 15:42

dak e p cap de locuitor nu conteaza k suntem din ce in ce mai multzi si avevarata fraza este k inteligentza pe planeta ramane constanta numai k noi ne inmultzim ;) si u ai fost cel mai bun exemplu

bogdan_cosarca2

27 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 15:02

De la: vydwka_avy7, la data 2009-03-02 16:43:39aprob...suma viciilor este o constanta pe cap de locuitor...totusi exista un deficit ne cam inmultim noi

...nu era vorba de inteligenta ?!!!

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 18:13

De la: tinuotin, la data 2009-02-06 19:48:07Da.... cred ca si asta e un viciu, inghitirea pastilelor pentru o p* mare.
bey omu ... lasa-ne cu prelungitoarele tale ... romanii sunt dotati de la natura ... prea putine reclamatii ... da si romancele stiu sa isi atinga scopul ... :D:D:D

badita_marian

60 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 19:22

eroare de exprimare....suma viciilor si calitatilor este egala...daca nu stii ce e aia o constata nu e vina mea...

GEKADOS

134 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 12:33

se fac confuzii in a avea un viciu si a avea un hoby e diferenta dar au ceva in comun ,placerea, problema e ca viciile ori sint din alea rele ori bune dar nu poti sa mai scapi de ele.e cam apropiata de dependenta.totul pleaca de la controlul nostru mintal totu pleaca de la cap.de aici pleaca problemele ca nu ne putem controla sa nu facem anumite chestii care ori iti fac bine ori de duce de ripa,paradoxal e ca esti constient ca-ti face rau si tot continui sa-l faci .e rau sa nu poti avea control asupra ta.

hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 02:35

De la: tinuotin, la data 2009-01-31 15:23:32Viciul este o imperfectiune grava care face ca un lucru sa nu corespunda modelului sau ideal sau destinatiei sale, este o obisnuinta anormala nedirijata de vointa si de ratiune, este o patima.
Suma viciilor nu poate fi constanta dintr-un motiv simplu: Nu ne nastem cu vicii, ci mai degraba le dobandim in timp datorita slabiciunilor noastre, a absentei ratiunii, a vointei.
Viciile nu se pot aduna. Efectul viciilor poate fi cumulativ dar viciu ca o dependenta psihologica nu se poate aduna. Este la fel cum ai simti nevoia sa te f*** si sa te pisi in acelasi timp. Nu ai cum sa le faci pe ambele. Dupa ce ati satisfaci o nevoie te apuca alta. Nu poate sa-ti fie si foame si somn in acelasi timp, ori tie foame si nu te lasa sa dormi ori esti prea obosit si nu te lasa sa mananci

Foarte bine punctat pana aici subiectul; as mai adauga faptul ca domeniile a ceea ce se desemneaza a fi vicii nu au legatura intre ele, ci doar tendinta omului de a incerca si frecventa diverse experiente, mai mult sau mai putin creatoare de dependenta, mai mult sau mai putin nocive siesi si celor din jur... Intrebarea care se ridica, in mod firesc, intr-un astfel de caz, este daca o lume de sfinti lipsiti de vicii ar fi una plicticoasa, ori ar fi de dorit? (poate fi, daca nu plictiseste prea mult, un nou subiect de topic, pentru cei cu initiativa!)

iubarici

3863 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 13:22

De la: sallamallecum, la data 2009-01-19 16:53:45 am auzit de multe ori aceasta remarca...cutare s-a lasat de aia...dar s-a apucat de altceva...nu mai fumeaza...acu bea ...sau...s-a lasat de sport de performanta...acu alearga...dupa femei ...exemple?...concrete daca aveti si combateti sau nu zicala ?

stiu si eu pe cineva care s'a lasat de fumat dupa 35 de ani si akm s'a apucat de baut si de mancat...s'a si ingrasat ff tare....e dependent de guma de mestecat....deci e ff adevarat ce spui ...zic eu

...Be Uuu ! :*******
LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:24

De la: iubarici, la data 2009-11-03 13:22:56
De la: sallamallecum, la data 2009-01-19 16:53:45 am auzit de multe ori aceasta remarca...cutare s-a lasat de aia...dar s-a apucat de altceva...nu mai fumeaza...acu bea ...sau...s-a lasat de sport de performanta...acu alearga...dupa femei ...exemple?...concrete daca aveti si combateti sau nu zicala ?

stiu si eu pe cineva care s'a lasat de fumat dupa 35 de ani si akm s'a apucat de baut si de mancat...s'a si ingrasat ff tare....e dependent de guma de mestecat....deci e ff adevarat ce spui ...zic eu

de ce oare, daca cineva a apucat sa numeasca un obicei ca fiind viciu, toti trebuie sa ne luam dupa el si sa actionam ca turma?

chiar e necesar sa consideram fumatul/bautul/jocul/femeia/drogul/etc. un viciu?

nu le putem numi alt fel?

iar tu @iubarici: primeste simplu - in psihologie, cineva mai demult a numit ce zici tu ca fiind REFULAREA SI COMPENSAREA
ingrasatul, sau alte fenomene colaterale, sunt doar efecte
asta nu inseamna ca trebuie sa ne insusim definitia de mai sus... putem avea parerea personala
eu m-am lasat de fumat dupa 23 de ani, si eram la cota 3 pachete/zi, si m-am apucat sa mananc mult mai mult si mai consistent decat in perioada fumatoare a vietii mele, si nu am pus pe mine nici un kg peste normal (carne rea, nu-i asa?)

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
iubarici

3863 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:41

de ce oare, daca cineva a apucat sa numeasca un obicei ca fiind viciu, toti trebuie sa ne luam dupa el si sa actionam ca turma?

de ce sa le numim altfel daca sunt numite deja "vicii" ? :))) si nu ma refer la mancare, ci la tigari ,bautura etc de care suntem dependenti :) daca bem un pahar de vin o data pe saptamana,sau fumama o tigare la un party , nu cred k se numeste a fi un viciu :))))

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:45

De la: iubarici, la data 2009-11-03 15:41:21de ce oare, daca cineva a apucat sa numeasca un obicei ca fiind viciu, toti trebuie sa ne luam dupa el si sa actionam ca turma?

de ce sa le numim altfel daca sunt numite deja "vicii" ? :))) si nu ma refer la mancare, ci la tigari ,bautura etc de care suntem dependenti :) daca bem un pahar de vin o data pe saptamana,sau fumama o tigare la un party , nu cred k se numeste a fi un viciu :))))

ce te face sa crezi ca dependenta de ceva transforma acel ceva in viciu?
de ce nu numim vicii "a face dragoste" sau "a merge la servici" etc?

de-aia mi-ar surade ideea sa schimb denumirea...

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
iubarici

3863 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:11

viciu= imperfectiune,defect

bine...iti dau dreptate

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:13

De la: iubarici, la data 2009-11-03 16:11:08viciu= imperfectiune,defect

bine...iti dau dreptate

adica o eticheta...
(ma refer la "viciu= imperfectiune,defect"

nu imi da dreptate, decat daca renunti la dezbatere.... si eu nu vreau ca tu sa renunti...

iubarici

3863 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:41

pai ..daca ai dreptate ce pot sa mai zis? imi iau jucariile si plec :))

iubarici

3863 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:42

sa zic ..scz

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:01

De la: iubarici, la data 2009-11-03 16:42:17sa zic ..scz

nu-mi place... numai ca nu e cum mi-ar place mie, ci cum vrei tu...
vorbim poate pe alte teme, oke?

iubarici

3863 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:46

ok

malasorte3

6 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 12:33

malasorte3

6 mesaje
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 12:33

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Suma viciilor ramane o constanta !
Mergi la: