back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine inseala mai des femeia sau barbatul....?

Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:

Alice_in_Wonderland

3330 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 21:29

De la: LeonKing, la data 2010-01-28 21:18:47
De la: HoneyBunny, la data 2010-01-28 21:16:36
De la: ady_yo13, la data 2010-01-28 21:00:20Barbatul nu inseala BARBATUL COMPARA femeile inseala din CURIOZITATE... parerea mea

n-ar fi mai cinstit sa spuna stop, daca in sufletul lor s-a terminat?

(dar, cum poti pretinde cinste de la o femeie?)
asta ar trebui sa fie tema de topic...

Voi de ce nu spuneti stop in momentul in care s-a terminat?...de ce preferati sa ,,tarati'' relatia(daca mai poate fi numita relatie) sau familia in certuri si neintelegeri acuzand partile celelate de vinovatie?...Barbatii de ce nu sunt sinceri?...

LeonKing

2035 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 21:36

De la: HoneyBunny, la data 2010-01-28 21:29:59
De la: ady_yo13, la data 2010-01-28 21:00:20Barbatul nu inseala BARBATUL COMPARA femeile inseala din CURIOZITATE... parerea mea

n-ar fi mai cinstit sa spuna stop, daca in sufletul lor s-a terminat?

(dar, cum poti pretinde cinste de la o femeie?)
asta ar trebui sa fie tema de topic...

Voi de ce nu spuneti stop in momentul in care s-a terminat?...de ce preferati sa ,,tarati'' relatia(daca mai poate fi numita relatie) sau familia in certuri si neintelegeri acuzand partile celelate de vinovatie?...Barbatii de ce nu sunt sinceri?...

poate ai dreptate...

nu stiu!

eu am spus stop cand a fost cazul
si chiar si cand am observat ca altcineva trebuia sa spuna stop...

de-aia am semnele de intrebare vis-a vis de cinste...

Raporteaza abuz de limbaj
" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
zo_lee

117 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 15:48

Mai des? Oare unii mai des?
Dar dacã femeile mai rar cu cine mai des bãrbaþii??? ªi invers.
Eu cred cã raportul e aproximativ egal. Unii fãrã alþii nu prea pot înºela.
Deci cam toþi înºelãm chiar dacã acest cuvânt nu mi se pare potrivit. Sexul cu o a treia persoanã nu e neapãrat înºelat dacã se referã doar la sex.

maarcu

1 mesaj

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 16:21

de unde stii ca-de fapt-atunci cand e cu tine nu-l inseala pe "celalalt". Una sunt obligatiile,alta e cu motivatiile emotionale,in limbaj popular din inima,din suflet.Dar nu poti sa stii ce-i in mintea omului...
images52.fotki.com/v1566/fileoDnA/8a2e8/0/1334660/7752327/clonaX.jpg
uneori ar putea fi mai bine sa ai pe cineva care sa te mai si insele din cand la o adica,decat sa n-ai pe nimeni.
Daca n-ai pe nimeni,cine sa te insele?

Fosta membra 9am.ro

1302 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 18:36

De la: zo_lee, la data 2010-01-29 15:48:38Mai des? Oare unii mai des?
Dar dacã femeile mai rar cu cine mai des bãrbaþii??? ªi invers.
Eu cred cã raportul e aproximativ egal. Unii fãrã alþii nu prea pot înºela.
Deci cam toþi înºelãm chiar dacã acest cuvânt nu mi se pare potrivit. Sexul cu o a treia persoanã nu e neapãrat înºelat dacã se referã doar la sex.

cine spune ce-i normalitatea?
Fosta membra 9am.ro

1302 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 18:41

Femeile inseala pentru ca in sufletul lor ,,s-a terminat''...simt nevoia sa investeasca afectiunea, sentimentele in ,,altcineva''....femeile inseala si cu sufletul nu numai cu trupul...aproape intotdeauna...

Not true!!
CA se implica poate mai repede ca un barbat, asta poate fii adevarat, dar si o femeie poate sa insele doar ca sa compare, doar pt un sex, doar din curiozitate...

Fosta membra 9am.ro

500 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 19:33

De la: zo_lee, la data 2010-01-29 15:48:38...Sexul cu o a treia persoanã nu e neapãrat înºelat dacã se referã doar la sex.

spune-i si partenerei ca ai facut sex cu o gagica si vezi ce-ti raspunde, ai grija sa mentionezi ca o iubesti numai si numai pe ea!

words!
Fosta membra 9am.ro

500 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 29 Ianuarie 2010, ora 19:37

sorry-double

words!
Saxon1

850 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 11:37

Decor hibernal,o zi din viata Dr Greenthomb in garsoniera laborator unde tocmai s-a taiat curentul iar gazele s-au acumulat in subsolul unde nimeni nu vrea sa mai intre.Ultima echipa de la Distrigaz care s-a aventurat acolo a ajuns bronzata instantaneu in alt cartier,impreuna cu sobolanii si aurolacii din subsol,prin cosul de fum de la etajul 10.Prin Militari adica,iar noi, familia Greenthomb stam in Dna Ghica.Acum toti beau supa cu paiul si stau pe Yuppy.Taierea curentului a avut si un efect benefic asupra casniciei mele datorita faptului ca acum casa e invadata de zeci de luminari parfumate aprinse in scop preventiv,ca sa nu ne mai luam usile in bot cind ne invirtim in cerc ca puscariasii sa ne incalzim.Atmosfera a devenit astfel mai romantica iar vecinii nu ne mai bat in calorifer sa nu mai trintim usile cu capul.Astept si acum banii de pe ultimele 2 carti lansate in Burkina Faso,2 imense succese,dar impresarul meu m-a avertizat ca acolo lucrurile se misca mai greu din cauza birocratiei...de frica sa nu fie mincati de cetateni,functionarii publici stau pititi in copaci inalti unde cetatenii lesinati de foamea de cultura nu pot sa ajunga iar ei,functionarii nu pot sa coboare.Cartile mele au fost mincate din prima zi de la lansare ca...painea calda,la propriu.De fapt,simpaticii burkinofasinezi,obisnuiti cu ajutoarele ONU care cad din avioane maninca absolut tot ce pica de sus.Ultima data mi-au mincat mie cartile,un motor de avion stricat si desprins de pe o aripa si un parasutist american venit in vacanta si care filma fauna burkineza in picaj...nestiind ca cei care se bucurau de aterizarea lui nu mai mincasera de 2 luni.Ultima inregistrare de pe caseta era un omulet nervos care se balanganea amarnic intr-un cer al gurii care se chinuia sa se labarteze indeajuns de mult ca sa inghita capul parasutistului cu tot cu camera.Acum e liniste in Burkina Faso...de fapt au ramas doar cei care au mincat 2 rachete americane aer-sol cu focoase nucleare lansate accidental si neexplodate la impactul cu solul.Restul populatiei a fost evacuata.Apropos,eu si cu nevasta mea ne-am propus sa aflam cine inseala mai mult,barbatii sau femeile.Intr-o seara jucam table si fumam tigari...aveam de mult intrebarea asta pe limba asa ca am pus-o...nevasta mea a tras un fum in piept s-a cracanat asa incit sa-i vad toata maternitatea in splendoarea ei si si-a pus picior peste picior ca Sharon Stone in Basic Instinct.Tare film.Tare nevasta am.Rasa maternitate are ea.Raspunsul ei a fost...hm,eu! Maaama ce de nervi m-au apucat pa persoana fizica care sint...adica femeia vietii mele inseala cel mai mult?Cred ca n-a inteles intrebarea.Nu te joci tu cu Dr Greenthomb asa cum vrea maternitatea ta indiferent cit de mult mi-o doresc eu acum si pururea si-n vecii vecilor...the end!Vazindu-ma nervos si tulburat,draga mea nevasta mi-a zis: dragul meu barbatii cica doar compara femeile iar femeile care sint curioase vor sa stie doar daca barbatii lor mint.Ca atare ele...nevinovatele si gingasele noastre obsesii probeaza in nestire tot ce le trece barbatilor lor prin cap.Din dragoste.Acum e pasajul cu multi trandafiri si se aude imnul incornoratilor...All We Need Is Love...taram tam tam...si din ceata apare idiotul de Mircea Radu...iar prin spatele lui,dintr-o evidenta greseala de filmare,trece ravasita,cu parul vilvoi si chilotii in mina,ultima impacata in culise a lui Mircica...taram tam tam.De remarcat zimbetul impacatei si obrasii rosii.Era trista si neimpacata inainte de emisiune.Numai la iubitul ei se gindea.Revenim...nu stiu exact cine inseala mai mult,barbatii sau femeile.Eu am sute de lucrari,desene,schite,calcule comparative vis a vis de unele femei pe care le compar.Ca orice barbat de altfel.Normal ca ma feresc de nevasta mea.Asta,inselatul adica e o treaba rezervata barbatilor.Femeia face copii.Una din lucrarile mele comparative se refera la vecina mea de vis a vis,de 19 ani,bruneta,care duce mereu gunoiul la ghena in piz-a goala si la cea de 23 de ani,blonda,un etaj mai sus,care-i aduce mereu pisicuta ratacita a brunetei de 19 ani,tot in piz-a goala.Am avut pret dublu pe garsoniera mea inainte de criza si nu m-am mutat de aici.Mi-am modificat usa de la intrare.Din cauza vizorului pe care ma holbam la emotionantele scene cu adusul pisicutei ratacite acasa aveam o moaca ca a ursului panda...nevasta-mea zicea chiar ca arat ca o cobra.Acum am marit vizorul...e cu lcd si are si night vision,in plus inegistreaza,ca mai ies si eu ca omul dupa o rosie sau un cartof si nu vreau sa pierd scene de vis.Apropos de cartof si de rosie...atita imi permit atita cumpar,in piata le zic ca sint pentru cercetari nu pentru mincat,am o gramada de fani acolo care se bat pe mine care sa-mi vinda cartoful sau rosia.Cred ca pustoaicele alea doua stiu ca sint privite ca am senzatia ca joaca putin teatru...blonda se tot apleaca si cauta soneria pe jos cind ajunge la usa brunetei...moment in care pe usa mea se revarsa valuri de bale iar cind bruneta deschide usa...ia pisicuta o pupa-n bot apoi o pupa pe blonda de fericire ca i-a adus pisicuta.Mai nou,cafeaua si-o beau tot in fata usii.In fine,mi-am facut o gramada de ginduri deosebit de palpitante cu cele doua in ghena de gunoi printre resturi de macrou si coji de ou.iar in timp ce eu imi inselam in gind nevasta,ea doar raminea curioasa incurabila pe care o stiam si neincrezatoare in lucrarile mele proba tot.Aseara mi-a venit plina de coji de ou si resturi de macrou in cap.Si n-a stat la ghena decit o ora.Dintr-o data se are bine de tot cu vecinele mele si cu familiile lor care o cheama seara de seara pe la ei sa le ajute pe fete la lectii...sau asa ceva...ca fetele alea nu mai iau lectii de mult.Tot aseara mi-a marturisit transpirata dupa ce a venit de la ghena dupa 2 ore ca n-a crezut ca lucrarile mele sint atit de tari,isi cerea smerita iertare ca n-a avut incredere in mine si a promis sa ma sustina neconditionat ca sa fac si cite 3-4 comparatii pe zi pe care ea sa le verifice ulterior iar in final sa obtin si eu mult rivnitul premiu Stupidtzer care se acorda anual celui mai prolific comparator sexual si sa iesim si noi din mizerie.Chiar acum lucrez la una din lucrarile mele preferate cu care sper in sfirsit sa demonstrez ca noi barbatii inselam cel mai mult.Nevasta-mea? E ok,e la una din fete,joaca tabinet,am inteles ca sint toti barbatii care se pot misca singuri acolo...ce e rau in asta,bine ca nu umbla aiurea ca altele pe care le stiu eu...si care inseala pe unde apuca.

Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
zo_lee

117 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2010, ora 17:05

De la: selwe, la data 2010-01-29 19:33:14
De la: zo_lee, la data 2010-01-29 15:48:38...Sexul cu o a treia persoanã nu e neapãrat înºelat dacã se referã doar la sex.

spune-i si partenerei ca ai facut sex cu o gagica si vezi ce-ti raspunde, ai grija sa mentionezi ca o iubesti numai si numai pe ea!

Nici chiar aºa, numai un porc ordinar spune partenerei aºa ceva. Când e vorba de înºelat e clar cã e secret altfel ar fi traba pe faþã: mi-o trag cu alta deci nu cu tine finish relaþie.
Da mai pot exista ''relaþii deschise'' aici din nou nu mai stã treaba cu înºelatul: nu te înºel, nu mã ascund, accepþi asta accept ºi eu inversul.

dannyello

35 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 19:22

mai cica femeile cauta un motiv pt a insela , pe cand barbatul , cauta un loc

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 08:47

foarte tare! loc si timp.
De la: nu_comentez, la data 2010-01-31 19:22:37mai cica femeile cauta un motiv pt a insela , pe cand barbatul , cauta un loc

analizez, judec si dau verdicte
zo_lee

117 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 22:01

De la: nu_comentez, la data 2010-01-31 19:22:37mai cica femeile cauta un motiv pt a insela , pe cand barbatul , cauta un loc
OK nota 10!

Fosta membra 9am.ro

1302 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 09:59

De la: Saxon, la data 2010-01-30 11:37:34Decor hibernal,o zi din viata Dr Greenthomb in garsoniera laborator unde tocmai s-a taiat curentul iar gazele s-au acumulat in subsolul unde nimeni nu vrea sa mai intre.Ultima echipa de la Distrigaz care s-a aventurat acolo a ajuns bronzata instantaneu in alt cartier,impreuna cu sobolanii si aurolacii din subsol,prin cosul de fum de la etajul 10.Prin Militari adica,iar noi, familia Greenthomb stam in Dna Ghica.Acum toti beau supa cu paiul si stau pe Yuppy.Taierea curentului a avut si un efect benefic asupra casniciei mele datorita faptului ca acum casa e invadata de zeci de luminari parfumate aprinse in scop preventiv,ca sa nu ne mai luam usile in bot cind ne invirtim in cerc ca puscariasii sa ne incalzim.Atmosfera a devenit astfel mai romantica iar vecinii nu ne mai bat in calorifer sa nu mai trintim usile cu capul.Astept si acum banii de pe ultimele 2 carti lansate in Burkina Faso,2 imense succese,dar impresarul meu m-a avertizat ca acolo lucrurile se misca mai greu din cauza birocratiei...de frica sa nu fie mincati de cetateni,functionarii publici stau pititi in copaci inalti unde cetatenii lesinati de foamea de cultura nu pot sa ajunga iar ei,functionarii nu pot sa coboare.Cartile mele au fost mincate din prima zi de la lansare ca...painea calda,la propriu.De fapt,simpaticii burkinofasinezi,obisnuiti cu ajutoarele ONU care cad din avioane maninca absolut tot ce pica de sus.Ultima data mi-au mincat mie cartile,un motor de avion stricat si desprins de pe o aripa si un parasutist american venit in vacanta si care filma fauna burkineza in picaj...nestiind ca cei care se bucurau de aterizarea lui nu mai mincasera de 2 luni.Ultima inregistrare de pe caseta era un omulet nervos care se balanganea amarnic intr-un cer al gurii care se chinuia sa se labarteze indeajuns de mult ca sa inghita capul parasutistului cu tot cu camera.Acum e liniste in Burkina Faso...de fapt au ramas doar cei care au mincat 2 rachete americane aer-sol cu focoase nucleare lansate accidental si neexplodate la impactul cu solul.Restul populatiei a fost evacuata.Apropos,eu si cu nevasta mea ne-am propus sa aflam cine inseala mai mult,barbatii sau femeile.Intr-o seara jucam table si fumam tigari...aveam de mult intrebarea asta pe limba asa ca am pus-o...nevasta mea a tras un fum in piept s-a cracanat asa incit sa-i vad toata maternitatea in splendoarea ei si si-a pus picior peste picior ca Sharon Stone in Basic Instinct.Tare film.Tare nevasta am.Rasa maternitate are ea.Raspunsul ei a fost...hm,eu! Maaama ce de nervi m-au apucat pa persoana fizica care sint...adica femeia vietii mele inseala cel mai mult?Cred ca n-a inteles intrebarea.Nu te joci tu cu Dr Greenthomb asa cum vrea maternitatea ta indiferent cit de mult mi-o doresc eu acum si pururea si-n vecii vecilor...the end!Vazindu-ma nervos si tulburat,draga mea nevasta mi-a zis: dragul meu barbatii cica doar compara femeile iar femeile care sint curioase vor sa stie doar daca barbatii lor mint.Ca atare ele...nevinovatele si gingasele noastre obsesii probeaza in nestire tot ce le trece barbatilor lor prin cap.Din dragoste.Acum e pasajul cu multi trandafiri si se aude imnul incornoratilor...All We Need Is Love...taram tam tam...si din ceata apare idiotul de Mircea Radu...iar prin spatele lui,dintr-o evidenta greseala de filmare,trece ravasita,cu parul vilvoi si chilotii in mina,ultima impacata in culise a lui Mircica...taram tam tam.De remarcat zimbetul impacatei si obrasii rosii.Era trista si neimpacata inainte de emisiune.Numai la iubitul ei se gindea.Revenim...nu stiu exact cine inseala mai mult,barbatii sau femeile.Eu am sute de lucrari,desene,schite,calcule comparative vis a vis de unele femei pe care le compar.Ca orice barbat de altfel.Normal ca ma feresc de nevasta mea.Asta,inselatul adica e o treaba rezervata barbatilor.Femeia face copii.Una din lucrarile mele comparative se refera la vecina mea de vis a vis,de 19 ani,bruneta,care duce mereu gunoiul la ghena in piz-a goala si la cea de 23 de ani,blonda,un etaj mai sus,care-i aduce mereu pisicuta ratacita a brunetei de 19 ani,tot in piz-a goala.Am avut pret dublu pe garsoniera mea inainte de criza si nu m-am mutat de aici.Mi-am modificat usa de la intrare.Din cauza vizorului pe care ma holbam la emotionantele scene cu adusul pisicutei ratacite acasa aveam o moaca ca a ursului panda...nevasta-mea zicea chiar ca arat ca o cobra.Acum am marit vizorul...e cu lcd si are si night vision,in plus inegistreaza,ca mai ies si eu ca omul dupa o rosie sau un cartof si nu vreau sa pierd scene de vis.Apropos de cartof si de rosie...atita imi permit atita cumpar,in piata le zic ca sint pentru cercetari nu pentru mincat,am o gramada de fani acolo care se bat pe mine care sa-mi vinda cartoful sau rosia.Cred ca pustoaicele alea doua stiu ca sint privite ca am senzatia ca joaca putin teatru...blonda se tot apleaca si cauta soneria pe jos cind ajunge la usa brunetei...moment in care pe usa mea se revarsa valuri de bale iar cind bruneta deschide usa...ia pisicuta o pupa-n bot apoi o pupa pe blonda de fericire ca i-a adus pisicuta.Mai nou,cafeaua si-o beau tot in fata usii.In fine,mi-am facut o gramada de ginduri deosebit de palpitante cu cele doua in ghena de gunoi printre resturi de macrou si coji de ou.iar in timp ce eu imi inselam in gind nevasta,ea doar raminea curioasa incurabila pe care o stiam si neincrezatoare in lucrarile mele proba tot.Aseara mi-a venit plina de coji de ou si resturi de macrou in cap.Si n-a stat la ghena decit o ora.Dintr-o data se are bine de tot cu vecinele mele si cu familiile lor care o cheama seara de seara pe la ei sa le ajute pe fete la lectii...sau asa ceva...ca fetele alea nu mai iau lectii de mult.Tot aseara mi-a marturisit transpirata dupa ce a venit de la ghena dupa 2 ore ca n-a crezut ca lucrarile mele sint atit de tari,isi cerea smerita iertare ca n-a avut incredere in mine si a promis sa ma sustina neconditionat ca sa fac si cite 3-4 comparatii pe zi pe care ea sa le verifice ulterior iar in final sa obtin si eu mult rivnitul premiu Stupidtzer care se acorda anual celui mai prolific comparator sexual si sa iesim si noi din mizerie.Chiar acum lucrez la una din lucrarile mele preferate cu care sper in sfirsit sa demonstrez ca noi barbatii inselam cel mai mult.Nevasta-mea? E ok,e la una din fete,joaca tabinet,am inteles ca sint toti barbatii care se pot misca singuri acolo...ce e rau in asta,bine ca nu umbla aiurea ca altele pe care le stiu eu...si care inseala pe unde apuca.

Mama mia, ne-ai ametit cu mesajul asta, dar din toate aiurelile astea, de fapt ai mare dreptate (fiecare ce-a putut intelege )

iancumarin2003

43 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 10:21

la tot acest articol morala este numai una:la capitolul minselaciune ambele sexe sunt la egalitate
ps:ambele inseala de prea mult bine sau de viceversa

yna

42 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 10:36

depinde de educatia primita...daca asa au vazut in familie asa vor face doar au avut un model...in general inseala cei care sunt condusi de hormoni ,cei care nu stiu inca ce vor

cristi1407

485 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 10:45

De la: Saxon, la data 2010-01-30 11:37:34Decor hibernal,o zi din viata Dr Greenthomb in garsoniera laborator unde tocmai s-a taiat curentul iar gazele s-au acumulat in subsolul unde nimeni nu vrea sa mai intre.Ultima echipa de la Distrigaz care s-a aventurat acolo a ajuns bronzata instantaneu in alt cartier,impreuna cu sobolanii si aurolacii din subsol,prin cosul de fum de la etajul 10.Prin Militari adica,iar noi, familia Greenthomb stam in Dna Ghica.Acum toti beau supa cu paiul si stau pe Yuppy.Taierea curentului a avut si un efect benefic asupra casniciei mele datorita faptului ca acum casa e invadata de zeci de luminari parfumate aprinse in scop preventiv,ca sa nu ne mai luam usile in bot cind ne invirtim in cerc ca puscariasii sa ne incalzim.Atmosfera a devenit astfel mai romantica iar vecinii nu ne mai bat in calorifer sa nu mai trintim usile cu capul.Astept si acum banii de pe ultimele 2 carti lansate in Burkina Faso,2 imense succese,dar impresarul meu m-a avertizat ca acolo lucrurile se misca mai greu din cauza birocratiei...de frica sa nu fie mincati de cetateni,functionarii publici stau pititi in copaci inalti unde cetatenii lesinati de foamea de cultura nu pot sa ajunga iar ei,functionarii nu pot sa coboare.Cartile mele au fost mincate din prima zi de la lansare ca...painea calda,la propriu.De fapt,simpaticii burkinofasinezi,obisnuiti cu ajutoarele ONU care cad din avioane maninca absolut tot ce pica de sus.Ultima data mi-au mincat mie cartile,un motor de avion stricat si desprins de pe o aripa si un parasutist american venit in vacanta si care filma fauna burkineza in picaj...nestiind ca cei care se bucurau de aterizarea lui nu mai mincasera de 2 luni.Ultima inregistrare de pe caseta era un omulet nervos care se balanganea amarnic intr-un cer al gurii care se chinuia sa se labarteze indeajuns de mult ca sa inghita capul parasutistului cu tot cu camera.Acum e liniste in Burkina Faso...de fapt au ramas doar cei care au mincat 2 rachete americane aer-sol cu focoase nucleare lansate accidental si neexplodate la impactul cu solul.Restul populatiei a fost evacuata.Apropos,eu si cu nevasta mea ne-am propus sa aflam cine inseala mai mult,barbatii sau femeile.Intr-o seara jucam table si fumam tigari...aveam de mult intrebarea asta pe limba asa ca am pus-o...nevasta mea a tras un fum in piept s-a cracanat asa incit sa-i vad toata maternitatea in splendoarea ei si si-a pus picior peste picior ca Sharon Stone in Basic Instinct.Tare film.Tare nevasta am.Rasa maternitate are ea.Raspunsul ei a fost...hm,eu! Maaama ce de nervi m-au apucat pa persoana fizica care sint...adica femeia vietii mele inseala cel mai mult?Cred ca n-a inteles intrebarea.Nu te joci tu cu Dr Greenthomb asa cum vrea maternitatea ta indiferent cit de mult mi-o doresc eu acum si pururea si-n vecii vecilor...the end!Vazindu-ma nervos si tulburat,draga mea nevasta mi-a zis: dragul meu barbatii cica doar compara femeile iar femeile care sint curioase vor sa stie doar daca barbatii lor mint.Ca atare ele...nevinovatele si gingasele noastre obsesii probeaza in nestire tot ce le trece barbatilor lor prin cap.Din dragoste.Acum e pasajul cu multi trandafiri si se aude imnul incornoratilor...All We Need Is Love...taram tam tam...si din ceata apare idiotul de Mircea Radu...iar prin spatele lui,dintr-o evidenta greseala de filmare,trece ravasita,cu parul vilvoi si chilotii in mina,ultima impacata in culise a lui Mircica...taram tam tam.De remarcat zimbetul impacatei si obrasii rosii.Era trista si neimpacata inainte de emisiune.Numai la iubitul ei se gindea.Revenim...nu stiu exact cine inseala mai mult,barbatii sau femeile.Eu am sute de lucrari,desene,schite,calcule comparative vis a vis de unele femei pe care le compar.Ca orice barbat de altfel.Normal ca ma feresc de nevasta mea.Asta,inselatul adica e o treaba rezervata barbatilor.Femeia face copii.Una din lucrarile mele comparative se refera la vecina mea de vis a vis,de 19 ani,bruneta,care duce mereu gunoiul la ghena in piz-a goala si la cea de 23 de ani,blonda,un etaj mai sus,care-i aduce mereu pisicuta ratacita a brunetei de 19 ani,tot in piz-a goala.Am avut pret dublu pe garsoniera mea inainte de criza si nu m-am mutat de aici.Mi-am modificat usa de la intrare.Din cauza vizorului pe care ma holbam la emotionantele scene cu adusul pisicutei ratacite acasa aveam o moaca ca a ursului panda...nevasta-mea zicea chiar ca arat ca o cobra.Acum am marit vizorul...e cu lcd si are si night vision,in plus inegistreaza,ca mai ies si eu ca omul dupa o rosie sau un cartof si nu vreau sa pierd scene de vis.Apropos de cartof si de rosie...atita imi permit atita cumpar,in piata le zic ca sint pentru cercetari nu pentru mincat,am o gramada de fani acolo care se bat pe mine care sa-mi vinda cartoful sau rosia.Cred ca pustoaicele alea doua stiu ca sint privite ca am senzatia ca joaca putin teatru...blonda se tot apleaca si cauta soneria pe jos cind ajunge la usa brunetei...moment in care pe usa mea se revarsa valuri de bale iar cind bruneta deschide usa...ia pisicuta o pupa-n bot apoi o pupa pe blonda de fericire ca i-a adus pisicuta.Mai nou,cafeaua si-o beau tot in fata usii.In fine,mi-am facut o gramada de ginduri deosebit de palpitante cu cele doua in ghena de gunoi printre resturi de macrou si coji de ou.iar in timp ce eu imi inselam in gind nevasta,ea doar raminea curioasa incurabila pe care o stiam si neincrezatoare in lucrarile mele proba tot.Aseara mi-a venit plina de coji de ou si resturi de macrou in cap.Si n-a stat la ghena decit o ora.Dintr-o data se are bine de tot cu vecinele mele si cu familiile lor care o cheama seara de seara pe la ei sa le ajute pe fete la lectii...sau asa ceva...ca fetele alea nu mai iau lectii de mult.Tot aseara mi-a marturisit transpirata dupa ce a venit de la ghena dupa 2 ore ca n-a crezut ca lucrarile mele sint atit de tari,isi cerea smerita iertare ca n-a avut incredere in mine si a promis sa ma sustina neconditionat ca sa fac si cite 3-4 comparatii pe zi pe care ea sa le verifice ulterior iar in final sa obtin si eu mult rivnitul premiu Stupidtzer care se acorda anual celui mai prolific comparator sexual si sa iesim si noi din mizerie.Chiar acum lucrez la una din lucrarile mele preferate cu care sper in sfirsit sa demonstrez ca noi barbatii inselam cel mai mult.Nevasta-mea? E ok,e la una din fete,joaca tabinet,am inteles ca sint toti barbatii care se pot misca singuri acolo...ce e rau in asta,bine ca nu umbla aiurea ca altele pe care le stiu eu...si care inseala pe unde apuca.

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 12:16

cata imaginatie sa dai un "buzz" cand tiparesti cartea

"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 12:24

@ saxon: ti-ai propus sa culturalizezi poporul?

SANDRA_yuppy

199 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 14:42

...ametitor..aiuristic...zapacitor...dar nu-i rau...

Saxon1

850 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 15:54

De la: PICARD, la data 2010-02-03 12:24:49@ saxon: ti-ai propus sa culturalizezi poporul?

Nu culturalizez pe nimeni fratioare,dar sint oameni care se mai si amuza pe aici,am vazut asta din 2007...nu sint foarte multi, dar sint, iar eu lor ma adresez.Restul? Stii si tu...unul o are de 10 cm si vrea sa stie toata tara chestia asta,alta se plimba cu proxeneti cu masina si vrea sfaturi,unul sufera ca nu stie daca merge puloverul cu anchior peste tricou polo...altul foarte simpatic zice ca isi reguleaza prietena extrem de des...o data la 3-4 saptamini si vrea sa afle cum s-o prinda in fapt,ca are el niscai banuieli ca il inseala,o tanti venerabila vinde un bilet de 500 de euro fara haleala fara transport 14 zile unde vrea muschii fiecaruia si tot asa.Asta e Yuppy,cu asta defilam.L-am uitat pe un fraier care mi-a dat niste mesaje private in care imi zice ca e cu ochii pe mine...ca stiu prea multe despre proxeneti si sigur cu asta ma ocup sa-ti mai zic frate Picard?Sau o lasam asa cum a cazut si ne amuzam? Ca eu unul ma amuz!

Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
SANDRA_yuppy

199 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:02

De la: Saxon, la data 2010-02-03 15:54:19
De la: PICARD, la data 2010-02-03 12:24:49@ saxon: ti-ai propus sa culturalizezi poporul?

Nu culturalizez pe nimeni fratioare,dar sint oameni care se mai si amuza pe aici,am vazut asta din 2007...nu sint foarte multi, dar sint, iar eu lor ma adresez.Restul? Stii si tu...unul o are de 10 cm si vrea sa stie toata tara chestia asta,alta se plimba cu proxeneti cu masina si vrea sfaturi,unul sufera ca nu stie daca merge puloverul cu anchior peste tricou polo...altul foarte simpatic zice ca isi reguleaza prietena extrem de des...o data la 3-4 saptamini si vrea sa afle cum s-o prinda in fapt,ca are el niscai banuieli ca il inseala,o tanti venerabila vinde un bilet de 500 de euro fara haleala fara transport 14 zile unde vrea muschii fiecaruia si tot asa.Asta e Yuppy,cu asta defilam.L-am uitat pe un fraier care mi-a dat niste mesaje private in care imi zice ca e cu ochii pe mine...ca stiu prea multe despre proxeneti si sigur cu asta ma ocup sa-ti mai zic frate Picard?Sau o lasam asa cum a cazut si ne amuzam? Ca eu unul ma amuz!

si eu m-am amuzat!....

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:07

ma refeream la marimea textului . fiind prea elaborat nu toti avem timp sa-l citim in intregime dar sa-l mai si inteleaga.oricum fiecare scrie ce vrea in functie de starea in care se afla.

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:25

De la: PICARD, la data 2010-02-03 16:07:11ma refeream la marimea textului . fiind prea elaborat nu toti avem timp sa-l citim in intregime dar sa-l mai si inteleaga.oricum fiecare scrie ce vrea in functie de starea in care se afla.

si cum ai vrea, frate?

sa scrie omul cu prescurtari ca pe mess?

mai bine ma mut in cambodgia...

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:35

nu dar mai scurt. eu sunt la servici si n-am timp sa lecturez romane intregi

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 16:55

De la: PICARD, la data 2010-02-03 16:35:36nu dar mai scurt. eu sunt la servici si n-am timp sa lecturez romane intregi

tu n-ai timp nici de colega de birou, nici sa iesi la o bere, nici sa-ti plimbi soacra sau motanul...
eu cred ca tu nu ai timp sa traiesti...

da... chiar asa... de ce nu-ti iei concediu de viata?

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 09:10

ai dreptate. trebuie sa fiu mai dezordonat si sa fac ce-mi trece prin cap fara prea multa gandire. ..si nu mai am nici o colega de birou pentru ca afost concediata

Fosta membra 9am.ro

2349 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 09:14

deci pana la urma cine inseala ,mai mult???

tot eu...
Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 09:18

sper ca barbatii
De la: Lucia38, la data 2010-02-04 09:14:51deci pana la urma cine inseala ,mai mult???

Fosta membra 9am.ro

2349 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 09:21

cum adica... speri?????
eu totusi cred ca e fifty-fifty...
pe de alta parte, are vreo importanta cine inseala mai mult?
eu cred ca mai important e sa nu se afle...

tot eu...
Pagini: << 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cine inseala mai des Femeia sau Barbatul....?
Mergi la: