Info
x
Fete de treaba !?
|
irina_24ro_yuppy 209 mesaje Membru din: 3/12/2007 Oras: Sibiu |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 18:13
Pai da tu draga daca sunt 1000 de oameni rai si un om bun,multi merg la cei rai.Pt ca multi oameni sunt prea slabi sa se impuna si se integreaza.Trebuie sa lupti dar pt asta avem nevoie de curaj si putere de la Dumnezeu.Pt ca decat sa fii pedepsit impreuna cu ceilalti mai bine lupti pt sufletul tau si asa poti sa fii un exemplu bun si pt ceilalti si poti sa ii ajuti si pe altii daca tu esti tare si te rogi la Dumnezeu sa iti dea putere sa devii mai bun si putere sa lupti.
Trebuie sa lupti pt dreptatea ta.Sa nu te lasi doborat,ci mereu sa te rogi la Dumnezeu sa iti dea curaj si putere sa te ajute pe tine si sa ii poti ajuta si pe ceilalti care sunt in aceeasi situatie ca si tine.Ei nu se vad pe ei,ci vad doar ce fac altii,Diavolul baga ura intre oameni sa se urasca,le incurca mintile.sa dezbine oamenii pt ca asa se produc razboiele si oamenii ajung sa se omoare intre ei.De asta gandurile negative trebuie ignorate din mintea noastra pt ca nu duc decat la distrugerea caraterul nostru.si al celorlalti.oameni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
irina_24ro_yuppy 209 mesaje Membru din: 3/12/2007 Oras: Sibiu |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 18:13
Eu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci sex dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 20:41
eram la un mic party si o tipa zice...oare de ce nu le plac la barbati fetele de treaba...raspund pt ca va credeti de treaba
Raporteaza abuz de limbaj
david...romantic incurabil
|
|
michelle25 8 mesaje Membru din: 17/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 10:01
Restul sunt 25+ sau 30+ si sunt deja combinate...deci nu te intereseaza... Raporteaza abuz de limbaj
xxx
|
|
michelle25 8 mesaje Membru din: 17/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 10:03
Pt irina_ro24....haide mai fato baiatul asta vrea sa faca si el ceva si tu il iei cu dumnezeu si diavol si de`astea...ii tai tot cheful bietului baiat... Ps in topic a mentionat si fetele credincioase ca tine:))))))))) Raporteaza abuz de limbaj
xxx
|
|
xcomm_office 4949 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 10:04
De la: irina_24ro, la data 2009-09-03 18:13:27Eu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci sex dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor. o parere care se inscrie in curentul feminist...erai buna ca activista a drepturilor femeiilor la inceputul sec.XX...dar fiecare e liber sa creada si sa spuna ce vrea, nu?!
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 00:52
imi plac fetele de treaba si nu gasesc multe asa...rar imi face una mancare,curat masaj,spala hainele...nu prea sunt fete de treaba
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 14:06
De la: dasca777, la data 2009-09-27 00:52:35imi plac fetele de treaba si nu gasesc multe asa...rar imi face una mancare,curat masaj,spala hainele...nu prea sunt fete de treaba ca bine zici... fete de treaba
"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1050 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 16:16
De la: Romeo86, la data 2009-01-22 14:19:37uite una noua: "as vrea sa cunosc o fata care intelege ca daca ea este fericita atunci si eu sunt fericit, si invers, adica daca eu sunt fericit atunci e si ea" ! E greu;e imposibil;pleaca din tara cat timp mai ai sa faci experimente (cat timp iti permite varsta, sa o poti lua "de la capat", in caz de "esec" si afara).Chiar iti dau o sugestie cu deplina responabilitate, motivata. Indiferent cat ai de oferit, pentru o femeie, aici, trebuie sa incepi cu banii;multi sa fie;restul calitatilor sunt "anexe".
|
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 18:21
De la: Yuppy_7, la data 2009-09-27 16:16:35De la: Romeo86, la data 2009-01-22 14:19:37uite una noua: "as vrea sa cunosc o fata care intelege ca daca ea este fericita atunci si eu sunt fericit, si invers, adica daca eu sunt fericit atunci e si ea" ! Uite, iar ma obligi sa iti spun ca vorbesti prostii! Ce naiba ai, ca imi creasesi impresia ca ti-ai revenit?!.. .
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 23:42
De la: daria_ta, la data 2009-09-28 18:21:11De la: Yuppy_7, la data 2009-09-27 16:16:35De la: Romeo86, la data 2009-01-22 14:19:37uite una noua: "as vrea sa cunosc o fata care intelege ca daca ea este fericita atunci si eu sunt fericit, si invers, adica daca eu sunt fericit atunci e si ea" ! Daria, nu lua chiar in serios;m-am adaptat si eu la forum...
|
|
martie02 65 mesaje Membru din: 21/01/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 12:18
De la: Yuppy_7, la data 2009-09-27 16:16:35De la: Romeo86, la data 2009-01-22 14:19:37uite una noua: "as vrea sa cunosc o fata care intelege ca daca ea este fericita atunci si eu sunt fericit, si invers, adica daca eu sunt fericit atunci e si ea" ! Nuuuuuu, tu nu crezi asta! |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 00:15
De la: martie02, la data 2009-09-29 12:18:16De la: Yuppy_7, la data 2009-09-27 16:16:35De la: Romeo86, la data 2009-01-22 14:19:37uite una noua: "as vrea sa cunosc o fata care intelege ca daca ea este fericita atunci si eu sunt fericit, si invers, adica daca eu sunt fericit atunci e si ea" ! Sigur ca eu nu cred, pe deplin, asta;din pacate, experienta si observatiile mele conduc spre concluzia ca "obsesia saraciei", in Romania, au creat mutatii profunde in comportamentul unor fete, de pe la noi...Pur statistic, pot afirma, fara remuscari, ca majoritatea fetelor/femeilor cu varsta de peste 15 ani (majoritatea poate insemna 50,01% dintre ele) au un "cult al banului", autoindus sau indus de grupul lor social sau familial.Probabil ca sunt mai ghinionist, din moment ce intalnesc, suparator de "preponderent", acea parte de 50,01 %.
|
|
Octavian_b 145 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 08:54
De la: Romeo86, la data 2009-01-22 00:04:12Dragi colegi de taste, Pai tocmai le-ai enumerat pe toate...ce sa mai gasesti ?? Daca vrei ceva gen "new entry"...incearca un barbat sau vreun catelus ceva !! Ca sa nu mai vb ca daca vrei sa ai parte de ceva extrem de calitativ...si tu tre sa fi la un nivel mai ridicat !! Nu vreau sa ajungi la concluzia ca cea mai "de treaba" fata este barbat, dar totusi eu iti urez mult succes in sapaturile tale arheologice !!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
lukaluka 25 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 11:45
De la: Greenie, la data 2009-01-22 10:35:57De la: Romeo86, la data 2009-01-22 10:30:18majoritatea fetelor imi zic ca sunt julieta! da ce credeti may ca am orgasm daca imi ziceti asta :-p? eu vreau sa cunosc o fata pe care o cheama ana/lidia/ioana/cornelia/andreea/alina/cristina/mihalela/madalina..si acum prosteala...victorita/gina/vasilica/adela/georgina/lenunta etc. Si inca cat de naspa!
|
gothicgirl 21 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 10:52
Am vazut o multime de pareri pe tema asta si m-am distrat copios
femei trase la indigo..mai mult de o gramada care merita toate epitetele si personificarile alocate,barbati..la fel,unul mai natang ca altul etc Doua aspecte au scapat de mintile d-voastra stralucite:1.Femeile si barbatii sunt 2 specii total opuse si diferite,e normal sa nu ne intelem unii pe altii pe deplin!ce e important pentru un reprezentant e nesemnificativ pentru celalat samd,de aceea am fost creati sa ne COMPLETAM nu sa ne CONTOPIM! 2.Fiecare om se comporta cu cel de langa el in functie de ce acesta ii ofera(de cum lasa impresia ca ar fi caracterul lui si de actiunile pe care le-a interprins in trecut).Asta ca sa nu mai vorbim de amprenta care o lasa oamenii din jurul nostru asupra noastra. Daca o domnisoara a trecut prin traume in trecut se va razbuna pe primul venit si vice-versa,aceasta reprezentand o bariera impotriva altor dezamagiri,probabil ca nu e o solutie foarte fericita dar este una la indemana.. Suntem toti formati din parti pozitive si negative,important e sa extragem pozitivul si sa-l ajutam sa evolueze nu sa judecam! Raporteaza abuz de limbaj |
|
alx_bejan 947 mesaje Membru din: 23/01/2009 |
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 11:13
De la: gothicgirl, la data 2009-10-18 10:52:46Am vazut o multime de pareri pe tema asta si m-am distrat copios Filozoafa mica ce esti...ai mare dreptate, dar esti prea profunda..
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 13:25
De la: Azzido, la data 2009-10-18 11:13:49am efectul acesta asupra barbatilorDe la: gothicgirl, la data 2009-10-18 10:52:46Am vazut o multime de pareri pe tema asta si m-am distrat copios
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 14:22
De la: gothicgirl, la data 2009-10-18 10:52:46Am vazut o multime de pareri pe tema asta si m-am distrat copios Am extras din opiniile tale partea contradictorie, cu care nu sunt de acord. 1.Femeile si barbatii nu numai ca sunt aceeasi "specie" (finte umane) dar daca ar fi fost, cum ai scris, "total opuse si diferite", nu si-ar fi gasit niciodata ceva in comun;daca ar fi cum spui tu, se pare ca relatiile dintre barbati si femei reprezinta un interminabil si inevitabil sir de compromis-uri, doar pentru a perpetua "speciile diferite";in esenta, am inteles ceea ce ai vrut sa "spui", dar formularea nu cred ca a fost cea mai inspirata; 2.Doar domnisoarele stupide si baietii "handy" se razbuna pe primul venit daca, anterior, au avut o drama sentimentala; -si nu, nu intotdeauna, ne comportam in functie doar de ceea ce obtinem sau ni se ofera de la celelalt;cate cazuri nu cunosti cand unul ofera "totul" si celalalt "nimic"?In iubire intotdeauna va exista un DEZECHILIBRU, mai mare sau mai mic, unul va fi implicat mai mult iar celalalt mai putin...
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 14:48
Cainele si maimuta sunt ambii animale dar sunt specii diferite, am spus specii diferite nu categorii de fiinte diferite
Nu am spus ca nu avem nimic in comun(ca nevoia de dragoste,afectiune,papik,somnic samd)ci doar ca suntem total opusi,ca de exemplu tu ca barbat nu o sa intelegi in totalitate marea mea drama ca mi sa rupt un toc cum nici o nu o voi intelege pe a ta cand vei baga 5 beri ca nu a inscris Real si lista este lunga,lunga..cat despre aceea razbunare..daca acorzi increderea totala unui om si acesta te dezamageste,cu urmatorul esti de 10 ori mai precaut si mai atent(peste limita normala)deci nu-i oferi sanse egale sau reale si acest lucru nu se intampla pentru ca tine de noi si de autocontrolul nostru, e firea umana si sentimentul de supravietuire si autoaparare
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 15:05
De la: gothicgirl, la data 2009-10-18 14:48:57Cainele si maimuta sunt ambii animale dar sunt specii diferite, am spus specii diferite nu categorii de fiinte diferite O.K.;am putea fi ca "soarecele si pisica", nu? La partea a doua, din pacate, ai dreptate;cel putin in anumite situatii, celalalt vine cu un "balast" din relatia sau relatiile anterioare, judeca orice gest sau atitudine ale "noului venit" prin sabloane de gandire, asimilandu-le unor posbile "defecte", doar pentru ca "recunoaste" in el/ea ceva ce a mai trait. Un exmplu imaginar, fictiv: -Daca o femeie, intr-o relatie anterioara, barbatul ar fi intrebat-o, in nenumarate situatii, "Iti este foame?", iar ea ar fi raspuns "Da", celalat ar fi putut continua cu "Fa si tu ceva de mancare". - Daca aceeasi femeie, in noua relatia, ar fi intrebata de noul ei posibil partener "Ti-e foame?", e posbil ca, saraca, sa spuna "NU", avand in vedere suferinta anterioara, desi "noul" poate ar fi vrut doar sa o invite sa ia masa in oras, la restaurant. Cu acest exemplu confirm ceea ce ai scris si tu, ba chiar mai mult decat atat: femeile acorda, mai degraba, o infinitate de sanse unui barbat pe care cred ele ca-l iubesc (si care le-au dezamagit), decat sa acorde o singura sansa unui necunoscut...De aceea, multe relatii se termina inainte de a incepe... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 15:15
Cu acest exemplu confirm ceea ce ai scris si tu, ba chiar mai mult decat atat: femeile acorda, mai degraba, o infinitate de sanse unui barbat pe care cred ele ca-l iubesc (si care le-au dezamagit), decat sa acorde o singura sansa unui necunoscut...De aceea, multe relatii se termina inainte de a incepe...
[/quote] Da..ai cam pus punctul pe I aici si iti dau dreptate..femeile se desprind mult mai greu si am eu impresia ca sunt sadice cu ele insasi..asta e tot in natura noastra de fiinte complicate si ilogice in anumite situati..partea amuzanta..uite inca un argument ca suntem total opusi un barbat nu ar proceda asa
|
cata_maldini 19 mesaje Membru din: 8/11/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 Noiembrie 2009, ora 11:42
Na bataie pt romeo pe pitzipoancele astea:)):))
By Cata
|
|
pui_de_puiutz 11 mesaje Membru din: 22/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 22:57
Eh..asa zicem si noi despre barbati...Unde au disparut barbatii aia buni?...Bla bla...cred ca fetele bune inca mai exista,dar trebuiesc cautate si apreciate dupa ce au fost gasite..Am sesizat aceeasi greseala la voi...Vreti fete bune,cuminti,care sa va accepte asa cum sunteti,sa u fie interesate de partea financiara,etc,dar cand ajungeti sa le aveti le dati cu piciorul pe motivul ca v-ati plictisit si totul e prea monoton.Tre sa recunoasteti...Si voua va plac fetele rele...Parerea mea:)
|
Jack 18 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:20
De la: Romeo86, la data 2009-01-22 00:04:12Dragi colegi de taste, N-am avut rabdare sa citesc raspunsurile, dar eu tot nu inteleg ce ai cu nimfomanele :D Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6581 mesaje Membru din: 20/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 16:33
De la: Romeo86, la data 2009-01-22 00:04:12Dragi colegi de taste, fetele de treaba de varsta ta umbla dupa barbati mai in etate. tu ar trebui sa cauti pe la gradinita ceva potrivit sau poti consola o doamna mai in varsta
analizez, judec si dau verdicte
|
|
Fosta membra 9am.ro 500 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 20:16
De la: PICARD, la data 2010-01-26 16:33:05De la: Romeo86, la data 2009-01-22 00:04:12Dragi colegi de taste, ...problema lui nu este varsta ci doar etatea. nonsens? Raporteaza abuz de limbaj
words!
|
|
LeonKing 2035 mesaje Membru din: 30/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2010, ora 20:31
De la: selwe, la data 2010-01-26 20:16:54De la: PICARD, la data 2010-01-26 16:33:05De la: Romeo86, la data 2009-01-22 00:04:12Dragi colegi de taste, de fapt, din nonsensuri e facuta lumea... lui... Raporteaza abuz de limbaj
" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra"
Nichita Stanescu
|
|
ella010666 119 mesaje Membru din: 1/05/2010 |
Postat pe: 16 Februarie 2010, ora 23:28
De la: Romeo86, la data 2009-01-22 10:30:18majoritatea fetelor imi zic ca sunt julieta! da ce credeti may ca am orgasm daca imi ziceti asta :-p? eu vreau sa cunosc o fata pe care o cheama ana/lidia/ioana/cornelia/andreea/alina/cristina/mihalela/madalina..si acum prosteala...victorita/gina/vasilica/adela/georgina/lenunta e E una de-si zice mareanacurdefer si scrie pe forumuri la Libertatea. Cred ca va fi ceva nou ptr.tine . Succes...!
|
websasu_florin 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 16:00
Sincer frate nu exista peste tot numai curve , se uita dupa bani masini cat mai scumpe si sa mai si faci tot ce vor ele
|
|
|
|

ca bine zici... fete de treaba
e asa greu?

Doua aspecte au scapat de mintile d-voastra stralucite:
fetele de treaba de varsta ta umbla dupa barbati mai in etate. tu ar trebui sa cauti pe la gradinita ceva potrivit sau poti consola o doamna mai in varsta