Info
x
Schimbarea caracterului pentru persoana iubita
|
iubarici 3863 mesaje Membru din: 30/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 19:24
De la: lolozaur_the_slayer, la data 2009-01-07 09:25:51Este posibil ca o femeie sa se schimbe de dragul persoanei iubite ??? Eu am o problema pe tema asta i-am spus sa se schimbe si se pare k inceraca .... sau poate ca nu ceea ce este sigur e ca nu se observa nici un rezultat voi ce credeti ?? E posbil aceasta schimbare ???? o iubesti pt ceea ce este sau pt ceea ce ai vrea tu sa fie?? hotareste'te
...Be Uuu ! :*******
|
|
hawk_eye 402 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 19:27
schimbarea poate fi doar una de forma, adevarul e ca nimeni nu se schimba in nici un fel si in nici o imprejurare, ba din contra, va tine mortis sa isi intareasca "caracterul si stilul"...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
iubarici 3863 mesaje Membru din: 30/06/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 19:38
fiecare buruiana isi are umbra :) de ce sa incerce sa arate ca e altfel ,cand altcineva in lumea asta mare ar accepta'o asa cum e,ba chiar i'ar iubii fiecare defect in parte :X:X:X
Raporteaza abuz de limbaj
...Be Uuu ! :*******
|
|
Fosta membra 9am.ro 6581 mesaje Membru din: 20/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 11:33
imposibil!!!
De la: lolozaur_the_slayer, la data 2009-01-07 09:25:51Este posibil ca o femeie sa se schimbe de dragul persoanei iubite ??? Eu am o problema pe tema asta i-am spus sa se schimbe si se pare k inceraca .... sau poate ca nu ceea ce este sigur e ca nu se observa nici un rezultat voi ce credeti ?? E posbil aceasta schimbare ????
analizez, judec si dau verdicte
|
|
monaco 1609 mesaje Membru din: 13/03/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 15:35
Chestia asta se intampla cel mai des femeilor;
se indragostesc de un baiat pt. ca e cool, jmeker, monden etc... etc si apoi vor sa-l schimbe intr-un baiat casnic. Daca "aluatul" e de placinta...nu poti sa-l faci cozonac! Inainte de a te lega de un individ priveste-l si din perspectiva unui mariaj. Raporteaza abuz de limbaj
"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..."
Daca se simte ..cineva....:
atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti...
TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
|
|
alx_bejan 947 mesaje Membru din: 23/01/2009 |
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 15:43
De la: monaco, la data 2010-02-09 15:35:23Chestia asta se intampla cel mai des femeilor;
|
piubesc 509 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 16:01
De la: lolozaur_the_slayer, la data 2009-01-07 09:25:51Este posibil ca o femeie sa se schimbe de dragul persoanei iubite ??? Eu am o problema pe tema asta i-am spus sa se schimbe si se pare k inceraca .... sau poate ca nu ceea ce este sigur e ca nu se observa nici un rezultat voi ce credeti ?? E posbil aceasta schimbare ???? Exista o vorba din popor: "decat sa vrei sa schimbi o persoana la caracter, mai bine schimb-o cu alta persoana"...este adevarata, pentru ca , in cele mai multe cazuri intervine orgoliul persoanei pe care vrei sa o schimbi, dar si caracterul, fiind bine conturat... si e posibil sa traiesti ani buni alaturi de ea, fara sa iti dai seama ca nu s-a schimbat si doar sa rabufneasca intr-o zi, pentru ca "a obosit" sa tot incerce sa fie cine nu este, pentru ca vrei tu... asa ca, mai bine, gandeste-te de doua ori inainte de a veni cu asemenea "dorinte" la ea...
"Cat de fericiti ar trai multi oameni, daca s-ar ocupa de treburile altora la fel de putin pe cat se ingrijesc de ale lor."
|
|
Postat pe: 9 Februarie 2010, ora 16:59
eu mai mi-am schimbat obiceiurile dar caracterul cred canu
|
|
|
|
|
yna 42 mesaje Membru din: 1/02/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 14:51
automat te mulezi dupa cel pe care-l iubesti...schimbarea se face numai in cazul in care trebuie schimbat ceva si la el si la ea...atunci cand devii un cuplu si exista dragoste fiecare parte ia ce este mai bun de la celalalt formand un alt caracter....cand esti incapatanat ca un catar crezand ca esti perfect fara sa-ti vezi defectele care deranjeaza mai mult sau mai putin e vorba de orgoliu si iubire de sine si atat....oamenii sunt intr-o continua schimbare...de obicei se merge inainte nu se ramane pe loc....cei care nu se schimba sunt prea multumiti de starea lor buna sau rea....cel de langa tine nu trebuie sa devina ce vrei tu pt ca asa iti place tie...posibil ca ce-ti place tie sa nu fie tocmai de calitate si acceptat dar tu sa crezi ca este....nu iei pe nimeni ca sa schimbi...schimbarile se fac de la sine prin trairea unei vieti pe care v-o doriti amandoi ,prin preocuparile care devin comune nu impuse de tine sau ea ci pt ca amandoi aveti aceleasi inclinatii...daca dopul la o sticla nu se potriveste perfect risti sa ramai fara apa
|
9am_3112 3507 mesaje Membru din: 17/12/2013 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 15:11
De la: PICARD, la data 2010-02-09 16:59:25eu mai mi-am schimbat obiceiurile dar caracterul cred canu acum ai obiceiul sa le agati pe net...pe vremuri le trageai de codite. Raporteaza abuz de limbaj |
|
budihaci 9 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 17:02
buna.Trec direct la subiect si te intreb un lucru:cand ai intalnito nu ai vazut ca are defecte?????Ce vrei sa schimbi la ea?Daca vrei sa se schimbe trebuie sa schimbi si tu ceva la tine ce ei nu ii place si in felu;l acesta si ea va fi multumita
bafta
|
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 17:05
De la: carla11, la data 2010-04-12 15:11:27De la: PICARD, la data 2010-02-09 16:59:25eu mai mi-am schimbat obiceiurile dar caracterul cred canu la 42 de ani iti dai seama ce de fetite mai agat
|
|
9am_3112 3507 mesaje Membru din: 17/12/2013 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 17:20
De la: PICARD, la data 2010-04-12 17:05:40De la: carla11, la data 2010-04-12 15:11:27De la: PICARD, la data 2010-02-09 16:59:25eu mai mi-am schimbat obiceiurile dar caracterul cred canu da...pe alea peste 50
|
BabyCriss 2181 mesaje Membru din: 16/03/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 21:34
nu are rost..asa e ea..nu o sa se schimbe niciodata ;) poate o sa zica ea ca se schimba ca bla bla, dar o va face doar de ochii lumii.. un caracter NU SE SCHIMBA!
nu degeaba e vorba " lupul isi schimba parul, dar naravul ba " :) Raporteaza abuz de limbaj
Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…
|
|
bad_girl 2 mesaje Membru din: 13/04/2010 |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 00:30
Nici o sansa sa reusesti sa schimbi caracterul unei persoane! Spun asta din proprie experienta...am incercat pana la epuizare sa-l schimb pe cel pe care il iubeam si nu am reusit...daca i-as fi vazut si partile proaste de la inceput,nu m-as fi aventurat intr-o relatie cu el...si-a aratat 'coltii' pe parcurs si nu as fi crezut ca exista oameni care stapanesc atat de bine arta disimularii...sau persoane care iubesc intr-un mod bolnavicios si nu ofera fericire.Daca iubesti cu adevarat,accepti persoana de langa tine asa cum e...si asta daca si numai daca "acele parti urate" sau defecte nu te afecteaza prea mult...daca te afecteaza si nu esti fericit in relatia voastra,cel mai bine ar fi sa pui capat inainte sa ajungi la nebuni...sunt persoane care pur si simplu nu sunt compatibile si atunci tensiunea e ca la ea acasa in cadrul relatiei.
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 00:58
De la: bad_girl, la data 2010-04-14 00:30:08Nici o sansa sa reusesti sa schimbi caracterul unei persoane! Spun asta din proprie experienta...am incercat pana la epuizare sa-l schimb pe cel pe care il iubeam si nu am reusit...daca i-as fi vazut si partile proaste de la inceput,nu m-as fi aventurat intr-o relatie cu el...si-a aratat 'coltii' pe parcurs si nu as fi crezut ca exista oameni care stapanesc atat de bine arta disimularii...sau persoane care iubesc intr-un mod bolnavicios si nu ofera fericire.Daca iubesti cu adevarat,accepti persoana de langa tine asa cum e...si asta daca si numai daca "acele parti urate" sau defecte nu te afecteaza prea mult...daca te afecteaza si nu esti fericit in relatia voastra,cel mai bine ar fi sa pui capat inainte sa ajungi la nebuni...sunt persoane care pur si simplu nu sunt compatibile si atunci tensiunea e ca la ea acasa in cadrul relatiei. Greu de crezut dar chiar si pe acest site sunt astfel de persoane,care stapanesc ff bn arta minciunii,falsului,mai bn decat ai crede...si kum ai spus si u cnd crezi k il cunosti,sau ti-e bn,isi arata coltii... Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
rotariu_stefan_lucian 811 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 01:03
De la: bad_girl, la data 2010-04-14 00:30:08Nici o sansa sa reusesti sa schimbi caracterul unei persoane! Spun asta din proprie experienta...am incercat pana la epuizare sa-l schimb pe cel pe care il iubeam si nu am reusit...daca i-as fi vazut si partile proaste de la inceput,nu m-as fi aventurat intr-o relatie cu el...si-a aratat 'coltii' pe parcurs si nu as fi crezut ca exista oameni care stapanesc atat de bine arta disimularii...sau persoane care iubesc intr-un mod bolnavicios si nu ofera fericire.Daca iubesti cu adevarat,accepti persoana de langa tine asa cum e...si asta daca si numai daca "acele parti urate" sau defecte nu te afecteaza prea mult...daca te afecteaza si nu esti fericit in relatia voastra,cel mai bine ar fi sa pui capat inainte sa ajungi la nebuni...sunt persoane care pur si simplu nu sunt compatibile si atunci tensiunea e ca la ea acasa in cadrul relatiei. Pai asta e una din cele mai mari "crime" adica sa incerci sa schimbi o persoana cu toate ca exista si o boala feminina prin care uneori o femeie vede un fel de bursa de valori in barbat in sens de potential viitor si nu de ceea ce este el in prezent si atunci dupa o perioada cand bursa stagneaza sau involueaza trebuie vandute toate actiunile sau tranzactionate in alte directii. Caracterul se schimba din mers cand se formeaza un fel de comportament de cuplu, dar daca incerci sa il fortezi cu ranga nu prea ar da roade pentru ca asta ar insemna ca dorintele noastre sunt cam diametral opuse fata de cel de langa si astfel tensiunea creste, chiar daca ea se formeaza doar in mintea noastra, ea creste si erodeaza. Trasaturile de baza a unei persoane precum si tendintele sale principale nu se pot schimba si raman constante in viata sau pana la un soc major dar pentru ca multe dorinte le imprutam de la altii atunci inseamna ca putem imprumuta dorinte si placeri si de la cei de langa respectiv sa ne schimbam comportamentul in anumite masuri. o seara placuta. L.R. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 10:43
De la: iubarici, la data 2009-11-14 19:38:43fiecare buruiana isi are umbra :) de ce sa incerce sa arate ca e altfel ,cand altcineva in lumea asta mare ar accepta'o asa cum e,ba chiar i'ar iubii fiecare defect in parte :X:X:X sunt total de acord cu tine... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 10:46
De la: Azzido, la data 2010-04-14 10:43:59De la: iubarici, la data 2009-11-14 19:38:43fiecare buruiana isi are umbra :) de ce sa incerce sa arate ca e altfel ,cand altcineva in lumea asta mare ar accepta'o asa cum e,ba chiar i'ar iubii fiecare defect in parte :X:X:X Ia uite cine a reaparut dupa secole de absenta!... Hei, cum e marea azi?!
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 10:50
De la: daria_ta, la data 2010-04-14 10:46:40De la: Azzido, la data 2010-04-14 10:43:59De la: iubarici, la data 2009-11-14 19:38:43fiecare buruiana isi are umbra :) de ce sa incerce sa arate ca e altfel ,cand altcineva in lumea asta mare ar accepta'o asa cum e,ba chiar i'ar iubii fiecare defect in parte :X:X:X Marea e foarte buna..inspumata...si agitata...noaptea poti sa faci si baie...va astept de 1 mai la o plaja... Iar referitor la absenta...nu am scuza, dar am avut o perioada mai neagra la servici...si m-am certat cu timpul meu liber...sper sa revin in fortza cat de curand... Oricum mi-a fost dor de voi... :-* Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 10:55
De la: Azzido, la data 2010-04-14 10:50:44 Si noua de tine! La mare nu imi place de 1 mai, pt ca e prea multa agitatie, desi nu asta ma deranjeaza, la modul general. Insa plajele inca nu sunt amenajate, iar conditiile de cazare inca lasa de dorit, asa ca...mai asteptam! Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Fosta membra 9am.ro 15 mesaje Membru din: 13/07/2010 |
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 18:14
daca faci asta ,o sa sufere si ea si el.nu ii poti schimba personalitatea,ea este deja formata. poti schimba,dar fara sa stie ca incerci asta(s-ar supara) numai 1-2 trasaturi,care nu sunt cardinale,adica definitorii pentru ea.spre exemplu,prin iubire si stiind cat ai valora u acest lucru o poti face sa vada si ea cat de important este sa iti deschizi sufletul in fata pers iubte.iar daca pana atunci era inchisa in sine si tinea totul in interior,castigandu-i increderea, in fata ta ,cu tine va deveni deschisa.
Motivul pentru care spun ca a-ti avea de suferit la schimbarea pe care o astepti tu este ca pentru ea necesita un efort voluntar foarte mare,ice se av solda cu esec,iar pentru tine ca vei fi dezamagit.Si mai rau,in momentul inc are va aparea un baiat care va aprecia acele trasaturi pe care tu le dispretuiesti,mai usor va fi pentru ea sa intretina o relatie cu el si asfel sa te paraseasca pentru cine o place asa cum este si ar fi pacat. Spre exemplu,daca ea este o persoana activa,nu o poti schimba sa devina pasiva,daca ii place sa asculte stirile in fiecare seara,nu o poti face sa urasca acest lucru,daca pentru este nevoie sa planga cand sufera pentru a se descarca,u nu ii poti cere sa nu mai verse lacrimi sau daca este o persoana miloasa,nu o poti face cruda .Dar din dezorganizata o poti invata sa isi mentina un program,daca e uituca,sa isi noteze ce are de facut, daca se intristeaza usor, sa se uite la mai multe comedi...deci sa se adapteze ,sa faceti un compromis.nu o poti face din dezorganizata un robot,dar o poti invata sa tina un program.intelegi? aici e chicita.
|
Fosta membra 9am.ro 15 mesaje Membru din: 13/07/2010 |
Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 19:06
daca inca ai indoieli,iata care sunt particularitatile trasaturilor de caracter,care te-ar putea face sa intelegi cum sta treaba(luate dintr-o carte de psihologie:P)
-unitatea caracterului(inseamna a nu modifica in esential conduita de la o etapa la alta dn motive de circumstante,contrare principiilor declarate...adica daca spune ca este cinstita si cand vine vorba sa nu cedeze in fata altuia,sa nu te insele cu el..daca o face inseamna ca nu mai e cinstita) -expresivitatea (se refera la dezvoltarea precumpanitoare a uneia sau a catorva trasaturi,care dau o nota specifica intregului spre ex..daca este optimista,rar o vei vedea ca are o infatisare trista,ci mai degraba zambitoare,cu ochii larg deschisi si portura dreapta) -originalitatea (presupune autenticitatea in insusirea si realizarea anumitor valori ,coerenta launtrica a acetora ,forta lor morala,gradul diferit de existenta si imbinare de la individ la individ..adica un zgarcit se va diferentia de un avar,desi aman2 pun in fata propria persoana..primul este mai susceptibil decat al doilea,in care zgarcenia este trasatura principala,tras in avaritate) -bogatia (rezulta din multitudinea relatiilor pe care persoana le stabileste cu viata sociala,munca si semenii.cei ce au preocupari si relatii incguste raman indiferenti in functie de o serie de evenimente si fenomene,avan si putine interese,putine trasaturi observabile...adica ai mai multe de vorbit si mai interesanta va fi o persoana care este interesata de mai multe lucruri ,deca una care are un singur interes...spre exemplu, o pitzi cu care poti vorbi doar de machiaj si haine si o fata normala cu care poti vorbi de machiaj,haine,cultura,filme, pasiuni,locuri,oameni,experente,opinii etc) -statornicia...aceasta implica efectiv intrebarea ta ,precum si ur trasatura caracteriala(se realizeaza daca atitudinile si trasaturile carcateriale au o semnificatie morala mare ,aceasta fundamentand si constanta in comportamen...ce ins asta? faptul ca daca un anumit fapt ajunge la nivelul de convingere..structura motivationala cu caracter personal..,ea va ramane stabila in timp si va influenta comportamentul....adica daca este feminista si e convinsa ca femeia este egala cu barbatul,poate va participa la conferinte si u nu poti face in asa fel incat sa te accepte ca"stapan al propriei sale fiinte") -plasticitatea (apare ca o conditie a restructurarii unor elemente ale caracterului in raport cu noile cerinte impuse de necesitatea slujirii acelorasi principii.Se asigura,astfel,evolutia carcterului si totdata autoreglajul eficient(controlul personal prin vointa) in dependenta de diverse imprejurari..adica o poti schimba numia daca schimbarile coiincid cu profilul ei psihomoral si principiile inradacinate in adancul fiintei sale..raportandu-ma iar la exemplul anterior,daca este feminista,nu o poti face sclava ta,dar ii poti arata ca femeia ,da este egala barbatului,deoarece poate avea o slujba,dar de asemena el are nevoie de ea sa gateasca si sa curete ,fiindca spre deosebire de ea,se pricepe mai putin,in schimb el o va rasfata ca sa ii multumeasca pentru efort si ii va respecta treaba facuta) -taria de caracter (se exprima in rezistenta la actiuni si influente contrare scopurilor fundamentale ,convingerilor,sentimentelor de mare valoare morala etc ,pe care pers le-a transformat in linii de orientare fundamentala si de perspectiva .Datorita fortei caracteriale,omul atinge nivelul suprem de eroism...ceea ce ins ca daca are tarie de caracter,nu ai sanse sa o schimbi de cat daca o faci respectandu-i personalitatea si principiile..adica daca este o femeie loiala ce pune mare pret pe acest lucru,si are si tarie de caracter,nu o poti convinge tu ca este in regula sa inseli ,atata timp cat persoana inselata este inca iubita,fiindca pentru ea a insela va fi echivalent cu a nu iubi,ba mai mult cu a fi o persoana fara valori morale) Si cu asta am incheiat:) Raporteaza abuz de limbaj |
|
cristalnou 61 mesaje Membru din: 7/10/2010 |
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:10
De la: lolozaur_the_slayer, la data 2009-01-07 09:25:51Este posibil ca o femeie sa se schimbe de dragul persoanei iubite ??? Eu am o problema pe tema asta i-am spus sa se schimbe si se pare k inceraca .... sau poate ca nu ceea ce este sigur e ca nu se observa nici un rezultat voi ce credeti ?? E posbil aceasta schimbare ???? Exista sanse bune ca femeia sa fie o actrita desavarsita si sa joace un rol asa cum trebuie dar sa-si schimbe caracterul...NEVER-EVER! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:40
De la: cristalnou, la data 2010-10-07 20:10:45[quote name='lolozaur_the_slayer' date='2009-01-07 Sa inteleg ca ai luat tot forumul la verificat ?? Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
Fosta membra 9am.ro 4090 mesaje Membru din: 1/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:43
De la: Goku, la data 2010-10-07 20:40:05De la: cristalnou, la data 2010-10-07 20:10:45[quote name='lolozaur_the_slayer' date='2009-01-07 acum vad ca am mai dat pe aici e prea stufos forumul asta
analizez, judec si dau verdicte!
|
|
yuppi_ta 45 mesaje Membru din: 2/10/2010 |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 16:58
De la: monaco, la data 2010-02-09 15:35:23 corect! si cu asta am si raspuns ontopic
|
yuppi_ta 45 mesaje Membru din: 2/10/2010 |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 17:01
De la: PICARD, la data 2010-04-12 17:05:40De la: carla11, la data 2010-04-12 15:11:27De la: PICARD, la data 2010-02-09 16:59:25eu mai mi-am schimbat obiceiurile dar caracterul cred canu Esti modest Picard, modest tare!
|
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 19:51
De la: pickard, la data 2010-10-07 20:43:36De la: Goku, la data 2010-10-07 20:40:05[quote Raporteaza abuz de limbaj
|
|
BabyCriss 2181 mesaje Membru din: 16/03/2010 |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 13:08
De la: bad_girl, la data 2010-04-14 00:30:08Nici o sansa sa reusesti sa schimbi caracterul unei persoane! Spun asta din proprie experienta...am incercat pana la epuizare sa-l schimb pe cel pe care il iubeam si nu am reusit...daca i-as fi vazut si partile proaste de la inceput,nu m-as fi aventurat intr-o relatie cu el...si-a aratat 'coltii' pe parcurs si nu as fi crezut ca exista oameni care stapanesc atat de bine arta disimularii...sau persoane care iubesc intr-un mod bolnavicios si nu ofera fericire.Daca iubesti cu adevarat,accepti persoana de langa tine asa cum e...si asta daca si numai daca "acele parti urate" sau defecte nu te afecteaza prea mult...daca te afecteaza si nu esti fericit in relatia voastra,cel mai bine ar fi sa pui capat inainte sa ajungi la nebuni...sunt persoane care pur si simplu nu sunt compatibile si atunci tensiunea e ca la ea acasa in cadrul relatiei.
Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza…
|
|
|
|

hotareste'te
bafta