back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Schimbarea caracterului pentru persoana iubita

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 10:07

Sti cum se spune: "Lupu-si schimba parul, dar naravul ba". Deci cred ca e clar .....nu se schimba caracterul , se poate modifica cate ceva, dar nu se stie pentru cat timp si se revine la "normal"in majoritatea cazurilor.

Fosta membra 9am.ro

79 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 11:38

In primul rand, shimbarea de caracter este imposibila din p.d.v genetic !!!!!
Astfel > Caracterele sunt calitative si cantitative iar pt fiecare caracter , raspunde cate o pereche de gene ! (pe scurt)
In cuplu, daca accepti partenerul doar adaptandu-te dupa perechea ta , inseamna ca aveti caractere compatibile si nu este nevoie de nici o schimbare !!!
Cam pe aici este motivul cautarilor si despartilor "fara numar".....
Sper ca ai schimbat deja caracterele...!?

Raporteaza abuz de limbaj
hidrolungu

27 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 09:52

oamenii nu se pot schimba, cel putin cei ajunsi la maturitate nu se mai pot schimba. Insa de dragul persoanei iubite sau de frica, sau pt ca ii face rau, persoana respectiva renunta la anumite obiceiuri si apucaturi ale caracterului sau, insa ele nu dospar, doar se estompeaza. La un moment critic ele pot sa reapara. Asa ca nu mai visati la schimbari. Oamenii nu se pot schimba. In 15-16 ani de la nastere esti deja definit. Poti insa renunta la anumite trasaturi, sau te pot face altii sa renunti la ele. Insa trebuie sa te feresti sau sa fii ferit de ispita altfel o iei de la capat.
Am zis

hidrolungu

27 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 09:53

oamenii nu se pot schimba, cel putin cei ajunsi la maturitate nu se mai pot schimba. Insa de dragul persoanei iubite sau de frica, sau pt ca ii face rau, persoana respectiva renunta la anumite obiceiuri si apucaturi ale caracterului sau, insa ele nu dospar, doar se estompeaza. La un moment critic ele pot sa reapara. Asa ca nu mai visati la schimbari. Oamenii nu se pot schimba. In 15-16 ani de la nastere esti deja definit. Poti insa renunta la anumite trasaturi, sau te pot face altii sa renunti la ele. Insa trebuie sa te feresti sau sa fii ferit de ispita altfel o iei de la capat.
Am zis

hidrolungu

27 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 09:53

Am zis

SLY

202 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 18:16

De la: hidrolungu, la data 2009-03-04 09:53:02oamenii nu se pot schimba, cel putin cei ajunsi la maturitate nu se mai pot schimba. Insa de dragul persoanei iubite sau de frica, sau pt ca ii face rau, persoana respectiva renunta la anumite obiceiuri si apucaturi ale caracterului sau, insa ele nu dospar, doar se estompeaza. La un moment critic ele pot sa reapara. Asa ca nu mai visati la schimbari. Oamenii nu se pot schimba. In 15-16 ani de la nastere esti deja definit. Poti insa renunta la anumite trasaturi, sau te pot face altii sa renunti la ele. Insa trebuie sa te feresti sau sa fii ferit de ispita altfel o iei de la capat.
Am zis

..imi place ca ai accentuat de 3 ori...... ca sa ne intre bine in cap....

Cornelia_leia

329 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 08:59

Caracterul nu se schimba , dar poti face astfel(femeile pot fi foarte maleabile daca doresc)incat sa-i intri in "gratii" persoanei iubite. Problema este alta, ca de ce cedezi si faci mai mult din ceeea ce-si doreste el, cu atat va pretinde mereu mai mult si nici macar nu-si va da seama ca faci eforturi considerabile doar pentru ca ti la el ....Lucrurile se schimba doar atunci cand te pierde si s-ar putea sa regrete ca nu te va regasi pe tine in alta. Hm! Probabil ca uneori ar putea fi valabil si in cazul uni barbat, eu insa nu am intalnit asemenea caz.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 10:01

O femeie NU se poate schimba. Si nici nu iti doresc sa incerci sa o schimbi cumva. Unele lucruri se pot schimba la ea, dar asta in functie de sentimentele si starile pe care le are. E foarte riscant sa incerci sa schimbi o persoana. Pentru ca daca vrea sa faca asta pentru tine, va ajunge in punctul in care nu se mai recunoaste pe sine insasi. Si atunci cand nici ea nu mai stie cine e si cum e, e grav. Si poate adopta o atitudine defensiva in care nu vei mai avea si tu loc in viata ei, pentru ca are nevoie de timp sa se descopere, sa vada cine e. Pentru ca e derutant sa iti construiesti un caracter pe parcursul intregii tale existente pana atunci, apoi sa schimbi ceva la tine, doar pt persoana iubita, riscand sa ajungi in punctul in care niciunul nu mai stie ce urmeaza, la ce sa se astepte, pentru ca nu mai stie cum sa reactioneze in continuare.
Sfatul meu, iubeste-o asa cum e. Singurul lucru care s-a schimbat la ea, dinainte sa fiti impreuna, e faptul ca te iubeste pe tine. Si nu cred ca vrei ca asta sa se schimbe. O zi placuta in continuare

demon_rebell

3 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 00:50

nu prea am vazut pers care sa se schimbe de "dragul pers iubite".desi spune la nesfarsit ca se va schimba,unde st rezultatele.desi incearca sa fk asta,nicio sansa.in cazul in care e vb d anumite lucruri,cum ar fi fumatul sau mai stiu io ce...mai exista cate o sansa sa renuntze sau cel putzin sa incerce "pt cel drag"...dar o schimbare prea mare nu cred ....fiecare persoana are sh calitatzi sh defecte sh treb apreciata pt ceea ce este,iar dk uh ii ceri sa se schimbe,inseamna ca nu "o acceptzi aja cum este".intreaba`te..uh cat d moolt te`ai schimba pt o pers?? sau ai putea sa te schimbi?

eduard87_2005

77 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 15:35

florinaneamtu

33 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 14:58

Nu ai cum sa schimbi o persoana,iar daca ii ceri asta ,poate de dragul tau ,o va face ..dar nu pt mult timp.Intr-o relatie,nu urmari sa schimbi persoana de langa tine ci vezi daca poti sa traiesti cu defectele ei.Daca nu poti, atunci NEEEEEEXT!

SEE YAAA'

Byker

1 mesaj
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 17:22

Parerea mea este ca : orice persoana se poate schimba,fie din proprie initiativa ,fie constransa de imrejurari fie de dragul cuiva.
Daca ne gandim bine ...toata viata suntem intr-o continua schimbare :fizica ,mentala si emotiva.
Iar schibarea depinde de la o persoana la alta si de vointa si caracterul fiecaruia .........si sa nu uitam ca ceea ce pt unii reprezinta un defect pt. altii poate reprezenta o calitate.

bogdan_cosarca2

27 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 17:08

De la: lolozaur_the_slayer, la data 2009-01-07 09:25:51Este posibil ca o femeie sa se schimbe de dragul persoanei iubite ??? Eu am o problema pe tema asta i-am spus sa se schimbe si se pare k inceraca .... sau poate ca nu ceea ce este sigur e ca nu se observa nici un rezultat voi ce credeti ?? E posbil aceasta schimbare ????

de ce sa schimbi o persoana ?!!?!?! nu-ti place asa cum e ?...nu e tocmai pentru tine...se va gasi unu care sa o placa "fara inbunatatiri"...deci amigo...cauta-ti una pe masura asteptarilor tale...si nu o sa mai ai probleme...
raspunzand la ultima ta intrebare....e posibil...dar nu se va schimba 100% asa cum vrei tu....nici un animal dresat nu se va comporta exact cum vrei tu, in 100% din situatii! think about this !

Fosta membra 9am.ro

382 mesaje
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 18:49

De la: cornelia_leia, la data 2009-03-06 08:59:06... Hm! Probabil ca uneori ar putea fi valabil si in cazul uni barbat, eu insa nu am intalnit asemenea caz.
nu iti cunosti orasul mey ... :D:D:D mai umbla ... poate dai de cine trebe ...
io altceva nu inteleg ... de ce mint femeile ... si de cele mai mult eori fara un motiv bun ... :D:D:D ... asta cum se schimba ... sau nu se schimba nici asta ... ???

totlamisto

6 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 11:24

Salut,

De ce vrei sa se schimbe ea?
Stii concret ce vrei sa se schimbe la ea?
Ea ce vrea sa schimbe la tine?
Incearca sa raspunzi la aceste intrebari, in mod sigur trebuie sa va schimbati amandoi, trebuie sa faceti un compromis.
Ea sau tu chiar trebuie sa va schimbati?

Ma inclin.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 21:35

lolo mori u si fem ta si dati-mi coliva,,,,,

Fosta membra 9am.ro

1989 mesaje
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 08:08

De la: lolozaur_the_slayer, la data 2009-01-07 09:25:51Este posibil ca o femeie sa se schimbe de dragul persoanei iubite ??? Eu am o problema pe tema asta i-am spus sa se schimbe si se pare k inceraca .... sau poate ca nu ceea ce este sigur e ca nu se observa nici un rezultat voi ce credeti ?? E posbil aceasta schimbare ????
Ai putine sanse sa faci o femeie sa-si schimbe statutul.Ele daca sunt bine antrenate cu acele arme ce le au in dotare si au pus mana pe cineva cu care merge ,este vai de acea persoana. A-mi pare rau zic din proprie experienta!!!

Cornelia_leia

329 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 10:21

Caracterul unui om nu se schimba se poate modifica un pic , dar isi pastreaza toate "calitatile"pana in momentul in care se poate manifesta liber(Asemanator unui arc pe care il fortezi sa ia o alta forma decat cea "relaxata" si care isi revine in momentul in care dispare presiunea exercitata asupra lui, nu credeti?)

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 10:50

De la: cornelia_leia, la data 2009-06-02 10:21:01Caracterul unui om nu se schimba se poate modifica un pic , dar isi pastreaza toate "calitatile"pana in momentul in care se poate manifesta liber(Asemanator unui arc pe care il fortezi sa ia o alta forma decat cea "relaxata" si care isi revine in momentul in care dispare presiunea exercitata asupra lui, nu credeti?)

te contrazic aici....poti schimba caracterul unui om...o sa iti dau un exemplu: stiam un om puternic,rau,cu un caracter f puternic..dupa ce l-am bautu,l-am legat si l-am infometat si insetat...a devenit mielusel...deci pt lolo sfatul meu...tortureaz -o

SLY

202 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 18:55

De la: dasca777, la data 2009-06-02 10:50:44
De la: cornelia_leia, la data 2009-06-02 10:21:01Caracterul unui om nu se schimba se poate modifica un pic , dar isi pastreaza toate "calitatile"pana in momentul in care se poate manifesta liber(Asemanator unui arc pe care il fortezi sa ia o alta forma decat cea "relaxata" si care isi revine in momentul in care dispare presiunea exercitata asupra lui, nu credeti?)

te contrazic aici....poti schimba caracterul unui om...o sa iti dau un exemplu: stiam un om puternic,rau,cu un caracter f puternic..dupa ce l-am bautu,l-am legat si l-am infometat si insetat...a devenit mielusel...deci pt lolo sfatul meu...tortureaz -o

si cu o pana la picioarele goale......

Fosta membra 9am.ro

69 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 18:43

De la: Nico, la data 2009-01-30 15:52:08orice persoana se poate "schimba", daca asa simte. daca nu... se "muleaza" dupa partener, pana nu mai merge, si apoi revine la ce a fost inainte. (parerea mea )

Si cand revine la ce a fost inainte, iar apare o problema

LgGerm
Fosta membra 9am.ro

69 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 18:45

De la: SLY, la data 2009-06-02 18:55:11
De la: dasca777, la data 2009-06-02 10:50:44

si cu o pana la picioarele goale......

Ce imaginatie are omu

LgGerm
Saxon1

850 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 08:20

Decit sa va schimbati femeile sau barbatii(stai ca asta e chiar cool,dar ma refeream la caracterele lor )mai bine puneti mina de la mina si luati timbre de la ala care a gresit aterizarea si poate va umpleti de bani.Oamenii de pe aici aleg intotdeauna caile cele mai naspa,le place munca,aia aiurea si grea,pai decit sa te omori sa schimbi caractere-proces care oricum nu se va termina niciodata-mai bine cauta ceva care,vorba febletei mele,sa ti se muleze...pe caracter .Si aceiasi modelatori de caractere mai fac o greseala si anume ca pun problema cam aiurea,ca si cum ei sint perfecti iar celalalt trebuie sa faca ceva cu viata si caracterul personal ca asa nu se mai poate!Dar revin si termin,oamenii nu se schimba niciodata,e doar o senzatie pe care o transmite fiecare in functie de interes,loc,moment,situatie,in plus nu ai ce sa schimbi,fiecare e unic iar caracterul e o trasatura care in final alaturi de altele dau imaginea individului.Ca barbatul bea de stinge asta nu e parte din caracter,e un obicei care da dependenta si se trateaza nu se schimba,ca femeia se mai freaca si cu altul citeodata asta e chiar marfa si revigorant daca te numesti ,,altul" si nu fraierul de pe postul sotului si asta tine de caracter si nu se trateaza(CINE ARE NEVOIE? ).Buna Greenie!

Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
Fosta membra 9am.ro

513 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 17:12

Nu am citit niciun post de mai sus, dar va spun eu cu o mare certitudine, nimeni nu isi schimba caracterul, pentru nimic si pt nimeni, oricat de mare e iubirea. Stiti voi...lupul isi schimba pielea, dar naravul ba!
Se poate stradui, dar ce a dezvoltat in zeci de ani nu se poate schimba decat in zeci de ani cu o fffffffffffffffffff mare vointa si dorinta! Dar cum iubirea se duce in cativa ani, mai putini decat cei in care te-ai schimba tu...nu...nu se schimba nimeni pentru nimeni!

Rolul meu nu este sa invart Pamantul ci numai sa-l agit!
Fosta membra 9am.ro

50 mesaje
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 18:10

De la: dasca777, la data 2009-01-07 20:31:23sanse mari sa o schimbi u nu sunt,se schimba ea,dra tine minte fem sunt proaste ,chiar daca ele sunt destepte si le iubesti atata timp cat sunt cu tine,duap ce va despartiti sa stii ca devin iar proaste....asa cum sunt deobicei,dar cat sunt cu tn se schimba,macar par destepte:P...dupa revin la prostiile lor:P..deci da se pot schimba,dar nu te astepta la minuni,tot proaste o sa devina dupa ce va despartiti si tot c ratati o sa iasa si o sa ii iubeasca....deci nu iti fa mari sperante...bafta

=))))

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 18:32

De la: dasca777, la data 2009-01-07 20:31:23sanse mari sa o schimbi u nu sunt,se schimba ea,dra tine minte fem sunt proaste ,chiar daca ele sunt destepte si le iubesti atata timp cat sunt cu tine,duap ce va despartiti sa stii ca devin iar proaste....asa cum sunt deobicei,dar cat sunt cu tn se schimba,macar par destepte:P...dupa revin la prostiile lor:P..deci da se pot schimba,dar nu te astepta la minuni,tot proaste o sa devina dupa ce va despartiti si tot c ratati o sa iasa si o sa ii iubeasca....deci nu iti fa mari sperante...bafta

esti mortal

"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
Diamonds

40 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 17:30

De la: Lzd87ro, la data 2009-04-30 17:08:05

de ce sa schimbi o persoana ?!!?!?! nu-ti place asa cum e ?...nu e tocmai pentru tine...se va gasi unu care sa o placa "fara inbunatatiri"...deci amigo...cauta-ti una pe masura asteptarilor tale...si nu o sa mai ai probleme...
raspunzand la ultima ta intrebare....e posibil...dar nu se va schimba 100% asa cum vrei tu....nici un animal dresat nu se va comporta exact cum vrei tu, in 100% din situatii! think about this !

FFFF adevarat !!! BV!

Fosta membra 9am.ro

30 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 16:17

eu cred k ambii parteneri se schimba sau cel putin incearca sa se adapteze unu celuilalt k sa se inteleaga...

brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 13:21

femeile se schimba cel putin o data pe luna...

si nu primesti la ele garantie.

hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 19:06

Nu, cu siguranta nu vei putea schimba pe cineva, eventual te vei putea amagi o vreme cu asta... De ce? Pentru ca suntem diferiti ca firi si personalitati cu totii, cu totii ne dorim o anumita compatibilitate care daca e, e, daca nu, mai asteptam...!

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Schimbarea caracterului pentru persoana iubita
Mergi la: