back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Doriti instalatie de incalzire in pardoseala sau pe calorifere cu eficienta termica garantata si cost -confort redus ?

liviubratu1960

28 mesaje
Oras: Campulung Muscel

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:00

as dori sa stiu daca vreti sa discutam despre detalii pe repere pot sa fac si lucrul acesta,pot oferi de la pompe de caldura pt apartamente , sisteme solare pt apa calda , caldura chiar si pe fotovoltaic pt iluminat, caldura si de ce nu si eolian ,pot oferi de la confort de :apa calda pe solar, pe 230v la priza cu timp de incalzire f. scurt si consum de 3 ori mai mic, incalzire de apartament cu un pret de la 60 euro.(lunar intretinerea)minim la .....cat de mare este locatia , incalzire de vile , de case izolate ca asezare de reteaua de energie.**si cu plata in rate.0766319270.0723895003,liviubratu1960@yahoo.com

Raporteaza abuz de limbaj
ciurean_flo

66 mesaje
Oras: Oltenita

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:38

bai nene lasa-ne ca discutam despre FEMEI da FEMEI
AI GRESIT TOPICUL

id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 20:24

Este criza economica mondiala. Acum ne incalzim cu o mancare calda, un vin fiert si sex cine are cu cine.

Daca pompele tale de caldura, sistemele solare, fotovaltic, iluminat si ce mai ai tu acolo i-mi rezolva mie problemele pe care le am cu femeile atunci te rog sa oferi detalii.

Auzi gagica, nenea inventator mi-a pus in casa pompa de caldura asa ca nu e nevoie sa ne mai certam. Sau poate pompa asta e ca un aspirator de gagici. Uraaa, am de unde alege.!!
Hai ca ma bag nenea inventator, dai cu detaliile ca te ascultam.

Pentru al ajuta pe nenea inventator propun eu un subiect de discutie:
Ce preferati o viata dusa in confort maxim dar fara femei sau o viata cu neajusuri dar cu o femeie langa tine?

| Varianta pentru tiparire a topicului Doriti instalatie de incalzire in pardoseala sau pe calorifere cu eficienta termica garantata si cost -confort redus ?
Mergi la: