back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Knock-knock

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 00:46

dmark
good one! like always
cheers

Raporteaza abuz de limbaj
ge_andreev

122 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:20

eu am deschis topicul iar eu am sa-l inchid... a fost primul si e ultimul post, caci nu prea mai am ce cauta pe aici.a fost frumos cat a durat, insa nu prea mai am ce cauta pe aici, unde fiecare are ceva de impartit cu celalal. nu stiu de ce au unii impresia ca sunt in armata unde faptul ca sunt veterani le da dreptul de a se purta cu noii veniti cum le vine. credeam ca scopul unui forum e impartasirea ideilor, parerilor, experientelor sau ceva de genu'.nu ma impac cu chestiile astea,cum ar fi impartirea unui teritoriu virtual pe baze... nefondate de altfel, la fel cum nu imi place superficialitatea cu care unii trateaza posturile, asteptand doar ceva ce ar putea sa critici, fara a se gandi ce se ascunde in mesaj sau in spatele lui.nu inteleg de ce unii spun ceva doar de dragul de a spune cand nu au nimic de zis.ma bucur ca printre cei la care am facut referire mai sus se afla si oameni printre oameni, care stiu ce vor, stiu cine sunt si nu incearca sa fie altfel doar de dragul aparentei sau pentru a impresiona.
respecte tinu, dasca, ayleen, raducu, xanax, lawyer
sa fiti iubiti, sa fiti doriti, sa fiti fericiti, sa fiti impliniti, sa fiti placuti, sa fiti satisfacuti, sa fiti asa cum vreti sa fiti :sml-happy018

ge_andreev

122 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:22

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:28

De la: kyyttyy, la data 2009-02-02 18:20:36eu am deschis topicul iar eu am sa-l inchid... a fost primul si e ultimul post, caci nu prea mai am ce cauta pe aici.a fost frumos cat a durat, insa nu prea mai am ce cauta pe aici, unde fiecare are ceva de impartit cu celalal. nu stiu de ce au unii impresia ca sunt in armata unde faptul ca sunt veterani le da dreptul de a se purta cu noii veniti cum le vine. credeam ca scopul unui forum e impartasirea ideilor, parerilor, experientelor sau ceva de genu'.nu ma impac cu chestiile astea,cum ar fi impartirea unui teritoriu virtual pe baze... nefondate de altfel, la fel cum nu imi place superficialitatea cu care unii trateaza posturile, asteptand doar ceva ce ar putea sa critici, fara a se gandi ce se ascunde in mesaj sau in spatele lui.nu inteleg de ce unii spun ceva doar de dragul de a spune cand nu au nimic de zis.ma bucur ca printre cei la care am facut referire mai sus se afla si oameni printre oameni, care stiu ce vor, stiu cine sunt si nu incearca sa fie altfel doar de dragul aparentei sau pentru a impresiona.
sa fiti iubiti, sa fiti doriti, sa fiti fericiti, sa fiti impliniti, sa fiti placuti, sa fiti satisfacuti, sa fiti asa cum vreti sa fiti :sml-happy018

de ce te superi, iti iei jucariile si pleci??
hai sa iti spun cum vad eu lucrurile:
Fiecare dintre noi percepe acest forum in felul lui.. pentru mine, e o gura de oxigen dupa o zi de stres la cabinet si prin instante..
Uneori simt nevoia sa vorbesc serios si sa raspund in masura cunostintelor si experientei mele, alteori (si de cele mai multe ori) am chef de glume.. mai ales daca citesc vr-o enormitate pe aici... dar de cele mai multe ori, forumul asta ma destinde chiar daca sunt criticat sau aplaudat..
Incearca sa nu mai iei lucrurile la modul cel mai personal si iti garantez ca o sa percepi lucrurile ca mine.. intr-un final!!

xander84

5 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:59

stai naiba aici mai kyty. si acolo ce faci?? :)))prostii sunt omniprezenti, ignoranta o constanta, suferinzi de sindromul sefiei sunt pretutindeni.asadar aici e la fel de bine ca in alte parti dar umpic mai bine ca intru-nele. pricepi tu, ca esti fata desteapta;)nu prea postez eu si intru cam rar, insa nu inseamna ca nu citesc si.. ca sa vezi!... mie chiar mi-esti draga

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 09:29

pe mine nu ma place, m'am cam luat o data de ea..
o data e putin spus, dar mi'a facut placere..
toate cele bune kity

romicojocaru

251 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:48

hai maaaa, oligofrenilor de ce ati suparat voi fata!!!

Bravoo baieti asa va vreau! Cand cineva deschide un topic asa de aiurea, noi (astia de la men's only) trebuie sa raspundem prompt si corect in fata legii. Va multumesc pentru cele 5-6 minute de haz extrem!!! kyyttyy draga eu am mai avut probleme cu tine, dar se pare ca tu ai cu toata lumea!!! haha iti recomand sa iti gasesti pacea sufleteasca prin alta parte...ciao

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 18:19

De la: Romeo86, la data 2009-02-03 12:48:29hai maaaa, oligofrenilor de ce ati suparat voi fata!!!

Bravoo baieti asa va vreau! Cand cineva deschide un topic asa de aiurea, noi (astia de la men's only) trebuie sa raspundem prompt si corect in fata legii. Va multumesc pentru cele 5-6 minute de haz extrem!!! kyyttyy draga eu am mai avut probleme cu tine, dar se pare ca tu ai cu toata lumea!!! haha iti recomand sa iti gasesti pacea sufleteasca prin alta parte...ciao

da de unde le culegi ? ca si pe danuta tot tu ne-ai adus-o pe cap mai baiete tu ai un magnet special

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 20:12

De la: gabi8ma, la data 2009-02-03 18:19:57
De la: Romeo86, la data 2009-02-03 12:48:29hai maaaa, oligofrenilor de ce ati suparat voi fata!!!

da de unde le culegi ? ca si pe danuta tot tu ne-ai adus-o pe cap mai baiete tu ai un magnet special

ce dracu ma cand ti-am zis ca m-am saturat de toate panaramele de pe pamant, crezi ca nu aveam dreptate?! de mine se lipesc numai astea, vreau si eu o fata de treaba !!!! of..of

xander84

5 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 23:41

De la: Romeo86, la data 2009-02-03 20:12:57

ce dracu ma cand ti-am zis ca m-am saturat de toate panaramele de pe pamant, crezi ca nu aveam dreptate?! de mine se lipesc numai astea, vreau si eu o fata de treaba !!!! of..of

si daca era de treaba o luai tu? ..pe sus.. sau cum? ce ma-sa legatura are una cu alta bai frate? sau te urmareste frustrarea ca n-ai gasit inca un club de gay? o avea fata probleme cu lumea, nu stiu, dar tu ai o problema cu tine insuti.mergi mai bine la un control, poate dupa ceva sedinte de terapie o sa-ti poti macar controla frustrarile ca esti dus rau

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 00:36

De la: kyyttyy, la data 2009-02-02 18:20:36eu am deschis topicul iar eu am sa-l inchid... a fost primul si e ultimul post, caci nu prea mai am ce cauta pe aici.a fost frumos cat a durat, insa nu prea mai am ce cauta pe aici, unde fiecare are ceva de impartit cu celalal. nu stiu de ce au unii impresia ca sunt in armata unde faptul ca sunt veterani le da dreptul de a se purta cu noii veniti cum le vine. credeam ca scopul unui forum e impartasirea ideilor, parerilor, experientelor sau ceva de genu'.nu ma impac cu chestiile astea,cum ar fi impartirea unui teritoriu virtual pe baze... nefondate de altfel, la fel cum nu imi place superficialitatea cu care unii trateaza posturile, asteptand doar ceva ce ar putea sa critici, fara a se gandi ce se ascunde in mesaj sau in spatele lui.nu inteleg de ce unii spun ceva doar de dragul de a spune cand nu au nimic de zis.ma bucur ca printre cei la care am facut referire mai sus se afla si oameni printre oameni, care stiu ce vor, stiu cine sunt si nu incearca sa fie altfel doar de dragul aparentei sau pentru a impresiona.

Sper ca nu eu am fost nesimtitul care ti-a dat lovitura de gratie, nu ?! .

Sper ca nu eu am fost nesimtitul care ti-a dat lovitura de gratie, nu ?! .

Daca am fost eu zii cum sa ma revansez fata de tine (sa fie ceva rezonabil).

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 03:45

De la: xander84, la data 2009-02-03 23:41:28
De la: Romeo86, la data 2009-02-03 20:12:57

si daca era de treaba o luai tu? ..pe sus.. sau cum? ce ma-sa legatura are una cu alta bai frate? sau te urmareste frustrarea ca n-ai gasit inca un club de gay? o avea fata probleme cu lumea, nu stiu, dar tu ai o problema cu tine insuti.mergi mai bine la un control, poate dupa ceva sedinte de terapie o sa-ti poti macar controla frustrarile ca esti dus rau

ti-ai dat tu seama ca sunt dus rau? pwla mea ai ajuns tu sa te dai interesant aici. In primul rand nu te simti in plus in conversatia de mai sus, sau iti place sa intervi pt ca ai avut ceva de spus? DA, bay cocalare extrem de prost, uite mai fac si eu o gluma, trebuie sa iti dau tie explicatii suplimentare...insa ideea e ca nu ai dreptul sa zici fara sa stii, doar de dragul de a jigni oamenii. Sau esti talentul pamantului...?

romicojocaru

251 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 04:09

De la: xander84, la data 2009-02-02 18:59:41stai naiba aici mai kyty. si acolo ce faci?? :)))prostii sunt omniprezenti, ignoranta o constanta, suferinzi de sindromul sefiei sunt pretutindeni.asadar aici e la fel de bine ca in alte parti dar umpic mai bine ca intru-nele. pricepi tu, ca esti fata desteapta;)nu prea postez eu si intru cam rar, insa nu inseamna ca nu citesc si.. ca sa vezi!... mie chiar mi-esti draga

tu si kyyttyy va asemanati asa de bine incat pot sa va si vad impreuna...esti prost? DA si stii de ce, dar bine ca nu esti ignorant, adica tu "talentul" citesti totul si intri rar, dar cand e vorba sa iti arati prostia si sa vedem cine e seful tu esti primul...

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 06:08

chiti chiti te iubim
cacatine vrem sa fim. uraaa!!!

icuta13je

15 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 09:28

CREDEAI CA AICI SCAPI DE RAUTATI? PESTE TOT SUNT RAI SI RAUTATI,,,

BAFTA.

MARIA.
mikiliescu

2 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2009, ora 08:33

twice !!clar :))
fata asta se trezi intr-o dimi ca are si ea o problema frate

De la: lawyer, la data 2009-01-05 18:29:08knock knock.. who's there??
me!
i kill you!!

saka666

72 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 15:49

Ai un site?
Vrei sa il faci cunoscut?
Trimite un E-mail la ionut.sava@ekoproject.net in care atasezi bannerul tau sau codul bannerului tau(maxim 300x250 px). Rata este de 1:1, totul este free, hai sa ne facem cunoscuti cat mai bine, astept mailurile voastre pentru a putea vorbi mai multe si a da mai multe detalii.

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului knock-knock
Mergi la: