Info
x
Va rog injurati-ma
|
id_florentin 431 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 02:17
Va rog sa ma injurati. Promit sa nu ma supar.
Motive sunt destule, si de cand ai nevoie de motive? Pemtru a nu avea remuscari voi enumera cateava motive: Sa vedemmm??? Sunt un fraier, sunt neindemanatic (clumsy), inadaptat social. Sunt urat, sunt asa de urat incat prietenii mei ma tin prin preajma pentru asi inbunatati espectu lor fizic. Ceva de genu: "Doamne sunt urat dar tare ma bucur cand vad pe cineva mai urat ca mine" Cam asa patesc Sunt introvertit, egoist, imatur, prost, nepriceput... Incercati si voi. Promit sa nu ma supar. I-mi asum raspunderea si recunosc ca toate jignirile pe care mi le aduceti sunt reale, si le merit pe toate. Va multumesc anticipat Raporteaza abuz de limbaj |
|
Azgard 657 mesaje Membru din: 28/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 08:58
Pai si ce daca , schimbate ,daca stai si iti plangi de mila ca o muiere o sa fi asa mult si bine , si totul o sa fie la fel , poti sa te corectezi tu insuti , in timp ...
Raporteaza abuz de limbaj
burn baby, burn ...
|
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:07
da de ce esti asa suparat pe tine si pe lume ?
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
ge_andreev 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:19
De la: tinuotin, la data 2008-12-30 02:17:04Va rog sa ma injurati. Promit sa nu ma supar. Something's wrong with this picture... Sa vedem: Spui ca esti prost, insa e evident ca nu e asa Spui ca esti un inadaptat social, dar ai prieteni Spui ca esti introvertit insa cumva reusesti sa-ti exteriorizezi sentimentele Deci problema e alta.Daca ai facut o prostie nu inseamna ca esti prost.Daca ai fost naiv o data nu inseamna ca esti fraier. Daca ceri sa fi injurat nu rezolvi nimic Raporteaza abuz de limbaj |
|
adilinu 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Sibiu |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 09:20
Optimist esti?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
eusidoaratat 42 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 13:11
Ca sa te'njur, e nevoie de mai mult de atat!
Momentan te admir ca ai puterea sa-ti vezi "defectele". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fratzica 82 mesaje Membru din: 19/11/2008 Oras: Deva |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:54
De la: tinuotin, la data 2008-12-30 02:17:04Va rog sa ma injurati. Promit sa nu ma supar. Intr-adevar dom`le ! Meriti injuraturi cit cuprinde ,dar numai pentru faptul ca pe linga toate motivele enumerate de tine si care nu se regasesc in raspunsurile tale pe diferite topic-uri(deci inventate , parerea mea )exista unul singur = Mintzi!Nu cunosc motivele pentru care ai facut acest topic dar iti dau un sfat : REVINO-TI ! Raporteaza abuz de limbaj
SS (ober HH)
|
|
Fratzica 82 mesaje Membru din: 19/11/2008 Oras: Deva |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 15:00
Sunt introvertit, egoist, imatur, prost, nepriceput...
Incercati si voi. Promit sa nu ma supar. I-mi asum raspunderea si recunosc ca toate jignirile pe care mi le aduceti sunt reale, si le merit pe toate. Va multumesc anticipat[/quote] E CAM GREU SA INCERCAM SA FIM : ``introvertiti, egoisti, imaturi, prosti, nepriceputi ...`` toate la un loc . Si prin absurd sa existe o posibilitate , de ce ar trebui sa incercam si noi ? Ti se par cumva ``calitati`` care merita efortul ?? Raporteaza abuz de limbaj
SS (ober HH)
|
|
|
|
|
id_florentin 431 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:14
Vad ca nimeni nu mai vrea sa ma injure. E bine atunci....
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 12:23
De la: tinuotin, la data 2009-01-20 12:14:45Vad ca nimeni nu mai vrea sa ma injure. E bine atunci.... nu fi trist sp,dute-n pi.da matii,mori,sa iti violeze grase virgine cadavrul si sa se pise pe el la sfarsit.....te simti mai bn acum?vrei sa te pup, scuze sa vomit pe tine? ...dont worry /be happy

...dont worry /be happy