back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce se intampla...?

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

jamy_dani

12 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 16:38

Demult urmaresc forumul acesta..si am si cont pe el...dar niciodata nu m-am gandit sa postez.Acum a venit si vremea mea

So....a inceput asta-vara cand munceam la o firma de webdesign, acolo ne-am si cunoscut.Cand am vazut-o mi sa parut f dragutza, dar dupa aceia incepuse sa ma enerveze la culme deoarece ea era ca un fel se sefa, consiliera pentru mine..iar eu cand lucrez imi expun propria idee nu a altuia. In fine...nu am zis nimic timpde o sapt dupa care intr-o luni cand era toata echipa prezenta a izbucnit o cearta mare intre mine si ea, ea a lasato balta si a plecat...presupun ca avea treaba. Bun..intre timp m-am gandit sa o las si eu mai moale ca nu e bn asa...si incet incet am inceput sa o plac...la inceput nu am dat importanta..dar pe parcurs s-a accentuat destul de mult.Nu am realizat asta decat in momentul cand a vrut sa plece din firma si i-am propus sa ne intalnim in seara aceea ca 2 amici. Ea fiind surprinsa a acceptat( am uitat sa mentionez ca e cu 3 ani mai mare ca mn ). Si..am iesit...a fost totul ok.. dupa care i-am propus sa continuam sa ne vedem sa mai vorbim...chestii de genu. De acum probabil ca imi era f draga dar eu nu stiam lucru asta. Ne-am "cuplat" la scurt timp...dar au existat cativa "termeni" la care am cazut ambii de acord. Ea mi-a zis ca relatia nu o sa tina mai mult decat o vara...deoarece ea o sa pleca la facultate (anul 2) in bucuresti.Eu nestiind ce simt pentru ea am acceptat..si mi-am zis ca nu o sa ma afecteze cu nimic. Intre timp lucrurile au evoluat f mult si nu imi venea sa cred...am plecat in concediu cu ea 10 zile...pot sa zic ca au fost clipe minunate alaturi de ea. Venise si ziua de 1 oct cand ea a trebui sa plece la facultate( aaa..cu cateva zile inainte am mers cu ea la bucuresti sa ii cautam un loc la un camin studentesc...si a fost totuk ok)..Bun.. a plecat, ne-am luat ramas bun si am zis ca tinem leg si ne vedem neaparat de sarbatori....dar simteam un gol imens...si timp de 2 luni nu imi trecuse. De acum aproape ca era totul ok...si au venit sarbatorile (si ziua ei de asemenea) am fost la ea acasa...ne-am imbratisat, ne-am pupat ca 2 "amici"..si totusi ce incepuse sa treaca..dintr-o data s-a amplificat fara voia mea... ne-am intalnit si de craciun..si aveam o stare de nervozitate,,nu imi gaseam locul...aveam emotii intr-un cuvant. Dupa craciun ne-am mai vazut o zi...si nush cum tot la ea acasa.Am stat, am vorbit, si de acum ne uitam la un film, eu ma dusesem pana la baie..si cand m-am intors ei ii era un pic somn si e intinsese pe pat facandu-mi loc...si mi-a zis sa vin sa stau langa ea. M-am asezat fara nici o intentie...si de acum incepuse inima sa imi bata tare de tot ..ea m-a luat in brate subtil...si si-a pus capul pe umarul meu..incercand sa stea linistita.Eu am crezut ca vrea sa doarma...si i-am zis ca plec si o las sa se odihneasca, la care ea mi-a zis sa stau ca nu e nici o problema si ma strans si mai tare in brate , in momentul ala nici nu stiam cum sa mai reactionez deoarece ma gandeam la ce mi-a spus asta-vara. Cred ca am stat vreo 30-40 de minute cu ochii pe tavan si ma gandeam ce sa fac..sa o sarut..sa ma duc acasa si sa o las sa doarma..nu stiam. Ea imi dedea de inteles ca ar vrea m-ai mult decat o simpla imbratisare in seara aia.In fine...am sarutat-o de cateva ori...la care ea linistita imi zice..."Iti faci singur rau"...am ramas perplex.Am mai stat un pic cu ea si dupa aia m-am dusa acasa ca era tarziu de acum. Ma simteam ingrozitor cand ajunsesem acasa...si nu stiam de ce....ori ca am sarutato ...ori de ce mi-a zis ea. De revelion de 2 ori a tras de mine si m-a invitat sa il fac la ea acasa cu niste prieteni de ai ei.Si acum regret ca am refuzat-o... si acum intrebarea mea.... CE SE INTAMPLA CU MINE? De ce ma simt asa de asta-vara??(mentionez ca pana acum nu am pus sentimente pentru vreo fata pentru ca am considerat ca nu are rost deocamdata...si totusi fata asta...e diferita).Iar azi..cand ma gandesc la ea...si ma uit la o poza cu ea....ma simt de parca ma calcat tancul...

Va rog sa imi dati o parere despre ce am experimentat eu..si cam ce ar trebui facut pe viitor in legatura cu ea.

Scuzati va rog greselile de gramatica

Raporteaza abuz de limbaj
id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 19:42

Eu cred ca nu ai fost sincer nici cu tine si nici cu ea. Cand ai inceput sa simti pentru ea de ce nu ai stat de vorba. Eu as fi redeschis subiectul ala care te mananca pe tine. Oamenii se schimba si poate si ea si-a schimbat parerea despre durata relatie, despre modul de abordare, sau ce alte probleme te mai macina pe tine.

Din pacate eu sunt mai butoi ca tine, mai bolovan. Imi pare rau sa vad ca si altii au probleme de genul asta: Stai intins pe pat cu o fata draguta la care tii foarte mult si nu reusesti altceva decat sa te uiti la tavan. Hihihi... este genul de lucru imbecil pe care l-as face eu.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea la fel cum ai vorbit cu noi si sa ai ceri parerea, sfatul, o solutie, o hotarare. Ceva tot trebuie sa se intample, nu crezi?
Multa bafta...

id_florentin

431 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 20:01

Ea imi dedea de inteles ca ar vrea m-ai mult decat o simpla imbratisare in seara aia.In fine...am sarutat-o de cateva ori...la care ea linistita imi zice..."Iti faci singur rau"...

Depinde cum o iei, cum o iterpretezi. Eu as interpretao asa: Fata vroia mai mult decat o imbratisare, mai mult decat un sarut, a obsevat ca stai pe ganduri si a incercat sa te incurajeze ( iti faci singur rau... daca pleci fara sa i-mi explici ce vrei de fapt, daca pleci fara sa i-mi creiezi posibilitatea de a-ti arata cat de mult tin la tine...)
Ce palme cu picioru in cap ai sa-ti dai... de ce n-ai acceptat sa mergi la ea? Tea rugat de 2 ori, altceva ce mai vrei? Tu ai ziso ca a tras de tine...

jamy_dani

12 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 20:38

palme imi dau inca de aseara.... au fost la mijloc alte problemar care ma tineau "agatat" si nu stiam incotro sa ma indrept.iar cand m-am decis sa ii zic...era deja tarziu si nu mai mergea nici reteaua de la orange...

am discutat cu ea de multe ori...si amandoi ne dadeam seama ca vrem acelasi lucru si tinea pe moment... dar dupa aia aparea acea problema si imi zicea... "nu ar trebui sa ne amagim aiurea pentru ca eu o sa plec la facultate"...si totusi inca continua sa ne amagim...

cand stateam pe pat cu ea...ma uitam pe tavan nu pentru ca nu puteam sa ii zic sau sa ii fac ceva ci...pentru ca nu vroiam sa imi fac rau din nou...si totusi am facut-o.

o sa ma intalnesc din nou cu ea peste 2 zile..o sa mergem imrepuna la ziua unui prieten de al meu...cand ma gandesc...deja ma apuca tremuratul.

jamy_dani

12 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 02:07

acum o saptamana am simtit probabil acelasi lucru care l-a simtit si ea la inceput. Adica tot in aceiasi situatie am fost dar rolurile erau inversate...fata vroia sa isi asume anumite raspunderi alaturi de mine.Si acum stiu cum s-a simtit ea cand mi-a zis ca ca nu o sa reziste.

Nu stiu ce sa zic despre faptul daca si-a schimbat sau nu parerea, tind sa cred ca a avut aceiasi parare din momentul in care ne-am cunoscut mai bine, pana acum.Poate ca pe parcursul verii s-au mai adaugat cateva opinii,sentimente.De multe ori mi-a zis ca ii pasa de mine, ca ii sunt drag(ea stiind ce simt pentru ea).Si cu toate ca nu am vrut sa se intample asa...ma simt o epava, lucru care i l-am repetat de zeci de ori.
Chiar nu stiu ce se intampla....sau ce sa fac..

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 16:23

esti contaminat !!!!!!! o sa mori de dragoste esti indragostit asta e , prima dragoste , nu toata lumea lesina la vederea iubitei/ului , dragostea la prima vedere e rara si de obicei este mai mult o chimie , feromoni compatibili daca vrei , sunt si oameni mai reci sa zic asa , care nu sar cu sentimentele hop-top , daca ramai cu ea poate fi iubirea vietii tale , acum tu esti la cumpana , ti-e teama sa investesti sentiment , esti reticent e de inteles , eu cred ca abordarea directa e cea mai buna , daca a zis pe bune ca ii esti drag atunci e ok , incearca si tu marea cu degetul , la un moment dat o sa dai cu capul si o sa te doara , e normal asa e viata , nu te poti feri la nesfarsit , ceea ce castigi este mai important pt ca te va transforma pt totdeauna , acum se va decide daca vei fi bun sau rau , sau vei alege sa ramai "nemuritor si rece" in veci , mult succes , si inca o vb , cum te uiti tu in tavan cand tii in brate o fata eu in locul ei iti spuneam clar sau .. te violam scurt

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
id_florentin

431 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 17:58

Stii de ce dragostea e oarba? Povestioara asta am auzito recent:
Dupa ce Dumnezeu a facut sentimentele le-a asezat pe toate intr-un cos cat timp el se gandea cum sa le imparta. Sentimentele lasate singure au inceput sa se plictiseasca si s-au hotarat sa se joace dea ascunsalea. Nebunia s-a oferit sa numere si cum celelalte sentimente nu doreau sa faca asa un act atat de nebunesc, au fost decord. Nebunia incepe sa numere si fiecare sentiment incepe sa-si caute un loc de ascuns. Minciuna promite ca se ascunde sub o piatra insa se ascunde intr-o fantana, frica se ascunde intr-o scorbura, lenea nu-si gaseste o ascunzatoare, iubirea se arunca foarte repede intr-o tufa de trandafiri si uite asa fiecare si-a gasit ascunzatoarea lui (mai putin lenea care nici nu s-a obosit). Nebunia termina de numarat si incepe sa gaseasca pe fiecare unu cate unu (primul sentiment gasit a fost bineinteles lenea), insa iubire din dragoste fata de joc si fata de celelate sentimente sa pitit bine in tufa aia de trandafiri si nu a miscat deloc asteptand un moment prielnic sa-i scape pe ceilalti. Invidia, invidioasa ca nu s-a gandit si ea la o ascunzatoare asa de buna dezvaluie nebuniei locul unde s-a asuns iubirea. Ne bunia imediat ce aude se indreapta spre tufa de trandafir si sare in ea. Dupa saritura nebuniei iubirea incepe sa tipe de durere deoarece spinii trandafirilor iau intrat in ochi si a lasato oarba. Automat celelate sentimente s-au adunatin jurul ei si au inceput sa o necajeasca pe saraca iubire.(au ajuns din ascunsalea sa joce baba oarba) Cand s-a intors Dumnezeu a vazut-o pe saraca iubire oarba, zgariata si necajita de ceilalti si a hotarat sa-i pedepseasca. Deci pedeapsa nebuniei a fost sa ramana cu iubirea sa-i fie ochi si sprijin iar celelalte sentimente au fost batute si mustrate foarte tare, lucru ce le-a infuriat.
Acum stii de ce iubirea este oarba si merge mana in mana cu nebunia. Acum stii de ce e asa de greu sa iubesti si in momentul cand te-ai indragostit frica, nesiguranta, gelozia, invidia, lenea, egoismul si toate celelalte sentimente certate de Dumnezeu vin sa se razbune.

Sper sa fie mai distractiv sa citesti toate astea decat a fost sa le scriu. Ma simt de parca as scrie povesti copiilor mici.
Spre final nu pot decat sa va urez sa va iubiti nebuneste...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 18:43

De la: frost_dani, la data 2009-01-01 16:38:06Demult urmaresc forumul acesta..si am si cont pe el...dar niciodata nu m-am gandit sa postez.Acum a venit si vremea mea

So....a inceput asta-vara cand munceam la o firma de webdesign, acolo ne-am si cunoscut.Cand am vazut-o mi sa parut f dragutza, dar dupa aceia incepuse sa ma enerveze la culme deoarece ea era ca un fel se sefa, consiliera pentru mine..iar eu cand lucrez imi expun propria idee nu a altuia. In fine...nu am zis nimic timpde o sapt dupa care intr-o luni cand era toata echipa prezenta a izbucnit o cearta mare intre mine si ea, ea a lasato balta si a plecat...presupun ca avea treaba. Bun..intre timp m-am gandit sa o las si eu mai moale ca nu e bn asa...si incet incet am inceput sa o plac...la inceput nu am dat importanta..dar pe parcurs s-a accentuat destul de mult.Nu am realizat asta decat in momentul cand a vrut sa plece din firma si i-am propus sa ne intalnim in seara aceea ca 2 amici. Ea fiind surprinsa a acceptat( am uitat sa mentionez ca e cu 3 ani mai mare ca mn ). Si..am iesit...a fost totul ok.. dupa care i-am propus sa continuam sa ne vedem sa mai vorbim...chestii de genu. De acum probabil ca imi era f draga dar eu nu stiam lucru asta. Ne-am "cuplat" la scurt timp...dar au existat cativa "termeni" la care am cazut ambii de acord. Ea mi-a zis ca relatia nu o sa tina mai mult decat o vara...deoarece ea o sa pleca la facultate (anul 2) in bucuresti.Eu nestiind ce simt pentru ea am acceptat..si mi-am zis ca nu o sa ma afecteze cu nimic. Intre timp lucrurile au evoluat f mult si nu imi venea sa cred...am plecat in concediu cu ea 10 zile...pot sa zic ca au fost clipe minunate alaturi de ea. Venise si ziua de 1 oct cand ea a trebui sa plece la facultate( aaa..cu cateva zile inainte am mers cu ea la bucuresti sa ii cautam un loc la un camin studentesc...si a fost totuk ok)..Bun.. a plecat, ne-am luat ramas bun si am zis ca tinem leg si ne vedem neaparat de sarbatori....dar simteam un gol imens...si timp de 2 luni nu imi trecuse. De acum aproape ca era totul ok...si au venit sarbatorile (si ziua ei de asemenea) am fost la ea acasa...ne-am imbratisat, ne-am pupat ca 2 "amici"..si totusi ce incepuse sa treaca..dintr-o data s-a amplificat fara voia mea... ne-am intalnit si de craciun..si aveam o stare de nervozitate,,nu imi gaseam locul...aveam emotii intr-un cuvant. Dupa craciun ne-am mai vazut o zi...si nush cum tot la ea acasa.Am stat, am vorbit, si de acum ne uitam la un film, eu ma dusesem pana la baie..si cand m-am intors ei ii era un pic somn si e intinsese pe pat facandu-mi loc...si mi-a zis sa vin sa stau langa ea. M-am asezat fara nici o intentie...si de acum incepuse inima sa imi bata tare de tot ..ea m-a luat in brate subtil...si si-a pus capul pe umarul meu..incercand sa stea linistita.Eu am crezut ca vrea sa doarma...si i-am zis ca plec si o las sa se odihneasca, la care ea mi-a zis sa stau ca nu e nici o problema si ma strans si mai tare in brate , in momentul ala nici nu stiam cum sa mai reactionez deoarece ma gandeam la ce mi-a spus asta-vara. Cred ca am stat vreo 30-40 de minute cu ochii pe tavan si ma gandeam ce sa fac..sa o sarut..sa ma duc acasa si sa o las sa doarma..nu stiam. Ea imi dedea de inteles ca ar vrea m-ai mult decat o simpla imbratisare in seara aia.In fine...am sarutat-o de cateva ori...la care ea linistita imi zice..."Iti faci singur rau"...am ramas perplex.Am mai stat un pic cu ea si dupa aia m-am dusa acasa ca era tarziu de acum. Ma simteam ingrozitor cand ajunsesem acasa...si nu stiam de ce....ori ca am sarutato ...ori de ce mi-a zis ea. De revelion de 2 ori a tras de mine si m-a invitat sa il fac la ea acasa cu niste prieteni de ai ei.Si acum regret ca am refuzat-o... si acum intrebarea mea.... CE SE INTAMPLA CU MINE? De ce ma simt asa de asta-vara??(mentionez ca pana acum nu am pus sentimente pentru vreo fata pentru ca am considerat ca nu are rost deocamdata...si totusi fata asta...e diferita).Iar azi..cand ma gandesc la ea...si ma uit la o poza cu ea....ma simt de parca ma calcat tancul...

Va rog sa imi dati o parere despre ce am experimentat eu..si cam ce ar trebui facut pe viitor in legatura cu ea.

Scuzati va rog greselile de gramatica

e simplu...suprima-ti dragostea,uita,inabusa toate sentimentele,tb sa devii imun,sa nu iti pese,sa fii fara sentimente de orice fel si apoi o sa fii bine...crede-ma am devenit asa si e super...incearca,o sa te simti mult mai bine...de fapt nu o sa mai simti nik

jamy_dani

12 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 18:52

dar si aici e o problema , nu vreau sa devin fara sentimente pentru ca simt ca e ceva mai special la ea(poate e de vina si faptul ca e mai mare).

O sa incerc sa vorbesc cu ea serios cand ne intalnim si indiferent de rezultatul discutiei...o sa il accept chiar daca poate fi unul dureros.
Dar nu cred ca va fi un rezultat nefavorabil

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:38

De la: frost_dani, la data 2009-01-02 18:52:20dar si aici e o problema , nu vreau sa devin fara sentimente pentru ca simt ca e ceva mai special la ea(poate e de vina si faptul ca e mai mare).

O sa incerc sa vorbesc cu ea serios cand ne intalnim si indiferent de rezultatul discutiei...o sa il accept chiar daca poate fi unul dureros.
Dar nu cred ca va fi un rezultat nefavorabil

ha , daca tu il iei in serios pe dasca esti mai sarit ca el , varsta n-are a face , sau poate pe tine te excita batranelele

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
jamy_dani

12 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 16:19

hehe....nu il iau in serios.
BUN...si acum revenind cu noi detaliii...

deci...noaptea trecuta a fost minunata...pentru amandoi ...dar...sfarsitul e fost naspa de tot...adica am discutat si rasdiscutat pe tema asta...stim amandoi ce simtim unu pentru celalalt,ne-am explicat din nou si din nou....dar e situatia de asa natura incat sa nu putem fi impreuna pe viitor. de zic asta?! pai pentru simplu fapt ca ea pleaca la bucuresti la facutlate...iar eu raman aici in galati.De tinut, o sa tinem legatura mereu....o sa ma mai duc pe la ea sa o vizitez....ea pe la mn....si poate o sa reusim in vara sau mai incolo sa ne stabilim impreuna intr-un loc....sau makr sa iasa ceva bun din aceasta mica "sarada".

multumesc de sfaturi :)...mi-au fost de folos :P

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 00:03

ma bucur pt voi , numai bine , chiar daca aveti impresia ca n-o sa mearga ( ca daca omul ar fi fara prejudecati n-ar fi om ) poate veti avea surpriza sa traiti o frumoasa poveste , cine stie ? viitorul e in stele

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 03:56

dani.. eu am fost plecat.. ca daca gaseam topicul mai devreme, postam mai devreme.

sa-ti zic o mica poveste despre mine si despre o gagicuta tare misto si o situatie asemanatoare.

s-au intamplat in anul meu intai.

ea, misto de tot, eu cu problemele mele (total opuse fata de ale tale..) initial ne-am cunoscut in contextul in care eu eram beat praf si dormeam dezbracat la mine in camera de camin, iar ea, fosta colega de clasa a colegului meu de camera, cu care inca stau de niste ani, nu avea inca loc in camin si a dormit la noi. aveam 2 paturi libere pentru ca erau plecati ceilalti colegi. am fost etichetat instant: bobocul betiv. e la alta facultate, tot in cadrul universitatii unde sunt eu. si ne-am mai intalnit noi pe coridoare. eu eram stanjenit de situatia in care ne-am cunoscut si in prostia mea cand mi se rupe filmul am intins coarda. ea facea pe suparata ca eu sunt prea magar. si eu continuam in stilul asta in ciuda faptului ca aveam senzatia ca gresesc. dupa vreo 5 luni, facultatea ei organiza o competitie in care ea era implicata (organizator) si m-a invitat sa particip. am participat, desi eram total pe langa. n-am dormit niste nopti ca sa invat cele trebuincioase ca sa nu ma fac de cacao.. am luat locul 2. dupa, am iesit in oras, pentru ca eu am tot stat pe acolo si ma uitam la ea cum rezolva treburile organizatorice de final (cu pretextul ca oricum mergem spre aceleasi camine - isi facuse rost de camin - si nu ma deranjeaza sa o astept). cand a terminat si am iesit, i-am zis: "hai sa ne oprim aici sa bem o bere" (eu stiam localul, ea nu) si a acceptat. am povestit cante-n luna si-n stele, si mi-a zis ca pleaca prin germania si prin austria cu o organizatie studenteasca, mi-a povestit despre UE si altele asemanatoare, obiectivele ei, eu i-am zis de ale mele.. etc. in drum spre casa (am luat-o pe jos looogic :P ) am cumparat doua porcarioare cu branza de la o patiserie ca ne era foame. si cand am muscat eu prima data, ea se uita la mine. ma uit la ea si ma intreaba: "tu stii care e capitala sloveniei?" si eu zic: "ljubljana". si ea m-a sarutat din senin (stiind ca am prietena). n-am stiut ce sa fac. navalise peste mine cam cum cotropesc eu fetele... pe acelasi stil de blitz-krieg. ne-am mai vazut de vreo doua ori (ca amici, nu ne-am mai sarutat) si a plecat in germania.. s-a intors, ne-am "pseudo-cuplat" din nou, si am amanat amandoi sa o facem pentru ca nu era cazul. a plecat din nou si-mi scria cat de dor ii e de mine si cat de mult regreta ca n-am facut-o. a venit inapoi si tensiunea era atat de mare incat am ajuns in pat (mare greseala :"> ). am refuzat o relatie, s-a lasat cu plansete si cu nevoi nesatisfacute, dar acum am trecut peste asta si suntem foarte buni prieteni. mai vine in romania ne vedem, bem pana aproape cadem sub masa, facem misto de toata lumea (asta e placerea noastra comuna care a inlocuit relatia sexuala) si ne vedem de viata noastra.

asa... acum... ce cred eu ca ar trebui sa intelegi din toata povestea mea: daca are ce sa se consume, consumati. nu pastra piticul de pe creier care-ti spune sa nu te arunci cu capul inainte. cuplati-va. vezi daca merge la distanta, vezi daca puteti cladi increderea necesara. consuma focul asta ca sa nu te zgarie prea tare. si daca ajungeti sa fiti f*ck-buddies, e ok.. cand vor fi vremuri mai bune poti cladi de aici o relatie.

DO NOT WALK AWAY. o sa regreti...

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
jamy_dani

12 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 15:56

multumesc de raspunsuri.. :D

cred ca am sa mai incerc sa vorbesc cu ea...trebuie sa iasa ceva bun pana la urma. e ciudat ca....de fiecare data cand vorbeam despre diverse lucruri...ea glumea cu mine ceva de genu "cine stie poate sotul meu o sa fie..." si aici zicea cam tot ce ma caracteriza pe mine...

mai am cateva zile la dispozitie pana pleaca...si cred ca sunt de ajuns pentru a rezolva odata si odata aceasta mica-mare "dilema"..inca odata va multumesc :)

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 16:50

De la: frost_dani, la data 2009-01-04 15:56:46multumesc de raspunsuri.. :D

cred ca am sa mai incerc sa vorbesc cu ea...trebuie sa iasa ceva bun pana la urma. e ciudat ca....de fiecare data cand vorbeam despre diverse lucruri...ea glumea cu mine ceva de genu "cine stie poate sotul meu o sa fie..." si aici zicea cam tot ce ma caracteriza pe mine...

mai am cateva zile la dispozitie pana pleaca...si cred ca sunt de ajuns pentru a rezolva odata si odata aceasta mica-mare "dilema"..inca odata va multumesc :)

du-o undeva interesant. eu propun un parc mai mare in care sa puteti sa stati pe o banca mai ferita de lume.. daca nici unul nu e cu masina, cumpara de la un supermarket un lichior de cafea (mic.. d-ala de 300 ml sau in apropiere) si o sticla de cola de un litru (nu pepsi) si doua pahare de unica folosinta. baga-le in ghiozdan.

va asezati pe banca si povestiti. beti si cock-tail-u cate putin, cate putin. o sa se unga conversatia.

porneste de la subiecte neutre. de ex, ce examene are in sesiune, ce face la facultate si ce te gandesti sa faci dupa bac. presupune de la inceput ca daca ajungi la fac in bucuresti, puteti sa aveti o relatie. referirile la treaba asta tre sa fie una, doua nu mai multe si nu una dupa alta.

in speranta ca se intampla ceva frumos uitandu-va la oameni pe strada sau prin parc porneste un mic joc:

"mie-mi place ..."

regulile sunt simple: 1. vorbiti pe rand
2. toate incep cu "mie-mi place"
3. adauga ce-ti place
4. relationeaza initial la ce se intampla acolo in jurul vostru.

de ex: isi plimba unul cainele: "mie-mi place labradorul. tie-ti place?" ea raspunde ceva. poate-i plac pisicile.. nu se stie. si ii spui: "hai sa jucam un joc pe care-l jucam in copilarie cu var-miu/sor-mea/bunica(in timp ce facea prajituri)/tata(cand ma lega la sireturi)" bagi tu ceva. "jocul se numeste: mie-mi place" nu-i spui regulile ca se plictiseste si e inutil. spui doar: "mie-mi plac labradorii" sau ce s-a intamplat in cand ai pornit chestia asta. ea daca nu spune imediat "mie-mi place nu-stiu-ce" ii spui: "e randul tau". daca ea zice "nu stiu ce sa zic" mai bagi una de la tine "mie-mi place ciocolata amaruie". o sa-si dea drumu' si o sa spuna.

ATENTIE: nu schimbi registrul NICIODATA. las-o pe ea. il schimbi doar la inceput. in exemplu ai zis de labradori si apoi de ciocolata. daca la ciocolata raspunde, axeazate pe senzatia de care se leaga ea. ca o sa zica:"mie-mi plac trufele" automat ea se axeaza pe gust. daca zice "mie-mi place ciocolata calda" tocmai a schimbat registrul.. spune despre un ceai sau despre senzatia pe care ti-o da ciocolata calda cand iti incalzeste stomacul. ideea e sa te muti de la "imi place nu-stiu-ce" la "imi place cum simt fulgii pe limba cand alerg sa-i prind" adica o dai pe chestii senzoriale.

dupa vreo 10 replici schimbate tre sa-i spui ceva de genu "imi place cum ma simt cand ma saruti". momentul exact cand sa-i spui asta, il vezi tu. oricum n-o plictisi prea mult cu jocul asta.

sarut-o.

mai luati o gura de lichior. comentati oamenii de pe strada. daca ai reusit sa o saruti, nu stati bot in bot tot timpul. mai vorbiti si despre altele. ia-o de mana nu de dupa gat cand stati pe banca. daca stati aproape fata-n fata, (intorsi unul spre celalalt - oricum asa e indicat sa stati) mai pune-i mana pe genunchi in timp ce vorbesti cu ea nu o tine mult. atingeri doar. mai punctezi cate ceva. cand spui "tu" de ex.

in rest, curaj ca nu se intampla nimic rau. doar lucruri bune.

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 16:53

am uitat sa precizez. ZIUA nu noaptea sa va intalniti. si ferita de lume nu inseamna izolat, ci doar un pic mai departe de unde se intampla tot traficul.

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 16:54

revin... alta precizare. nu-i spune de bautura. doar sa fie acolo la tine si sa o scoti sa se mire: "ce-ai adus?" :P "ceva bun! ;)"

jamy_dani

12 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 12:47

imi place ce ai scris mai sus :)...poate chiar e de efect :D

nu am mai intrat sa scriu pentru ca am fost "ocupat"..:P Cu ea...
treaba sa cam rezolvat in mare...i-am aratat cat de mult tin la ea..si care sunt sentimentele mele pentru ea..si m-a apreciat pentru lucru asta..bineinteles ca si ea simte la fel sau asta mi-a aratat. planuim sa mergem la munte in februarie...cand termina si ea sesiunea :D...atunci o sa mai "intarim" relatia :) pana atunci o sa continuam sa ne "iubim" cum putem mai bine :).mi-a dat de inteles ca ii este frica sa nu sfarseasca rau relatia noastra...iar eu am incercat sa ii ofer(cat de bine am putut) un sentiment de siguranta si incredere in mine.

va multumesc tuturor de sfaturi:)..chiar m-au ajutat :*

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 16:24

De la: frost_dani, la data 2009-01-06 12:47:01imi place ce ai scris mai sus :)...poate chiar e de efect :D

treaba sa cam rezolvat in mare...i-am aratat cat de mult tin la ea..si care sunt sentimentele mele pentru ea..si m-a apreciat pentru lucru asta..bineinteles ca si ea simte la fel sau asta mi-a aratat. planuim sa mergem la munte in februarie...cand termina si ea sesiunea :D...atunci o sa mai "intarim" relatia :) pana atunci o sa continuam sa ne "iubim" cum putem mai bine :).mi-a dat de inteles ca ii este frica sa nu sfarseasca rau relatia noastra...iar eu am incercat sa ii ofer(cat de bine am putut) un sentiment de siguranta si incredere in mine.

hai ca te-ai descurcat bine! nu o sa sfarseasca rau. poate doar in cazul in care nu ajungi la bucuresti. trage tare!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 01:01

De la: radhookoo, la data 2009-01-06 16:24:55
De la: frost_dani, la data 2009-01-06 12:47:01imi place ce ai scris mai sus :)...poate chiar e de efect :D

hai ca te-ai descurcat bine! nu o sa sfarseasca rau. poate doar in cazul in care nu ajungi la bucuresti. trage tare!

pustiule,o sa fie ciudat tare,dar e interesant,iubire,sex si multa plictiseala,o viata banala,dar cat de cat interesanta,bv tie,iubeste,fte si bea...si cand mori da-mi coliva:D

jamy_dani

12 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 19:00

:D hehe...asa a sa fac :P.
multumesc la toti de raspunsuri :)

player_22_br

80 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 09:17

Sal...pot spune ca inteleg prin ce treci tu acum...am trecut si eu acum cativa ani...dar cu mici diferente....nu eu eram cel indragostit ci ea...si nu trebuia sa plece la facultate ci acasa...in Polonia...se intampla asa...munceam la mare...si aveam cercul meu de prieteni...la un momentdat o fata o prezinta pe Ela...o poloneza superba si i-am facut avansuri si ne-am cuplat...pe perioada verii...mama ei era din eforie si tatal polonez...ne intelegeam in romana si engleza...totul a fost bine pana cand se apropia momentul sa plece...eu eram indiferent...nu datorita conventiei ci a faptului ca asa sunt eu...si fata imi spune ca nu mai vrea sa plece acasa...ca ma iubeste...ca nu conteaza ce spun parintii...ea vrea sa ramana cu mine...atunci am inceput sa-mi fac griji...i-am explicat ca nu e bine...si sarim peste monetu asta....in fine...vine si ziua cand trebuia sa plece...si mi-a promis ca in vacante vine la mine sau ma duc eu la ea...ca vom petrece verile impreuna...si cand vom termina liceul totul va fi bine pentru noi...eu eram a 11-a si ea a 12-a...plecata fiind...ma suna zilnic...eu incercam sa o fac sa ma uite...si o tratam cu indiferenta dar nu la modul sa o ranesc...si doar sa o indepartez...dupa care ma suna la 2 zile...la o saptamana...pana camd a incetat sa mai sune...dupa un timp o sun eu sa vad ce mai face...fata terminase liceul...era la facultate...si am devenit buni prieteni...acum vorbim pe mess...si radem cand ne aducem aminte de copilarie...
din tot ce ti-a zis aici ce vreau sa retii e ca : nu-ti face din iubita...prietena ta un dusman...spune-i ce simti...si spune-i ca daca ea nu vrea ceva serios cu tine sa te ajute sa treci peste...si nu despartirea si sa nu va mai vedeti si sa uiti complet de ea e solutia...trebuie sa va vedeti cand aveti timp...ca intre amici...daca se mai scapa cate un sarut...nu e nicio problema...dar trebuie sa te obisnuiesti cu ea fiind prietena ta cea mai buna...sa iti faca cun cu fete sa iesiti impreuna...sa iti faci si tu o iubita...sa aiba si ea pe cineva...va fi greu sa accpeti la inceput...dar daca ea nu are planuri cu tine...mai bn suferi o sapt...doua...poate o luna...dar stii ca-ti refaci viata si inveti din propriile greseli...dar daca fata vrea sa fie cu tine si se comporta asa....spun din nou... Dumnezeu stie mai bine....
mult succes si nu face vreo prostie...

brealsouL

415 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 07:29

ca baietii sunt baieti si femeile sunt @#>..ba.

esti un prost, iar ea e o proasta. ea crede ca stie ce-i mai bine, tu esti un porst ca-ti pasa.

tipic. da-ti doua palmi, si agata 2,3 promit ca -ti trece.

alextkd123

3 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:08

prietene tipa aia are ceva treburi neclare pe la facultate , sau are mai multe, nu vreau sa ma pronuntz , nu vrea ceva serios crede-ma ;) , daca vroia ar fi facut ea primul pas ... parerea mea ii sa discuti prima data cu ea sa sti exact care este parerea ei , si ce mai exact ar vrea de la tine,dar pt asta trebuie sa-i spui ce simti tu. Daca o sa simti fericirea in ochii ei merita sa va implicati impreuna in ceva mult mai serios , daca nu las-o moarta si incepe sa iesi cu altele , o sa treaca repede ;)... Succes!

jamy_dani

12 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:21

buun..
daca aceste mesaje erau inca pentru mine.. sa stiti ca de atunci situatia s-a schimbat foarte mult..in bine. daca a-ti vazut printre ultimele posturi ale mele..am zis ca treaba incepea sa devina ok.

acum...ea a ajuns sa ma iubeasca...(sau cel putin asta sustine)..si au fost multe momente forte frumoase pentru amandoi..am avut si o cearta majora...in care ea parea a fi confuza si nu stia ce vrea de la aceasta relatie...si in final a descoperit(sau...am facut-o eu sa vada ) .... si acum....suntem super fericiti amandoi..si, stim ce vrem de la aceasta relatie. eu mai am un pic si dau bac-ul...si sper ca dupa ce il iau( cu nota mare daca s-ar putea :D )... o sa ne fie mult mai bn..caci v-om fi mult mai aproape unu de celelalt...si.de acolo..Dumnezeu stie :)

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:27

De la: frost_dani, la data 2009-05-08 09:21:58buun..
daca aceste mesaje erau inca pentru mine.. sa stiti ca de atunci situatia s-a schimbat foarte mult..in bine. daca a-ti vazut printre ultimele posturi ale mele..am zis ca treaba incepea sa devina ok.

acum...ea a ajuns sa ma iubeasca...(sau cel putin asta sustine)..si au fost multe momente forte frumoase pentru amandoi..am avut si o cearta majora...in care ea parea a fi confuza si nu stia ce vrea de la aceasta relatie...si in final a descoperit(sau...am facut-o eu sa vada ) .... si acum....suntem super fericiti amandoi..si, stim ce vrem de la aceasta relatie. eu mai am un pic si dau bac-ul...si sper ca dupa ce il iau( cu nota mare daca s-ar putea :D )... o sa ne fie mult mai bn..caci v-om fi mult mai aproape unu de celelalt...si.de acolo..Dumnezeu stie :)

Ei, tinerete, tinerete!!!
Sigur n-ati avut o cearta majora, ci doar o cearta, pt ca altfel nu mai erati impreuna!
Bafta la bacalaureat, la facultate si, nu in ultimul rand, in relatia pe care o ai! Sa fie asa cum ti-o doresti!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
alextkd123

3 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 09:44

.... ii posibil sa ai dreptate :-p ... daca ii satula de p--- dupa un an de faculta :D ... dar nu as baga mana-n foc. pt ca si eu am avut o relatie cu o tipa mai mare decat mine cu 4 ani , care era la faculta iar eu la liceu, si nu a fost chiar roz... tu simti lucrurile astea pt ea , pentru ca ii prima ta relatie la care ai pus botu , fiind si o tipa mai mare decat tine a stiut cum sa te faca , si te-a facut ;) ... chiar daca ii esti simpatic altfel nu statea cu tine ... oricum ai putea pe viitor sa o faci sa se indragosteasca cu adevarat de tine ... dar pt asta mai trebuie sa treaca o perioada buna in care tu sa fi stapan pe situatie .... success

spanish_mark

3 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 10:15

mergi tot inainte, urmeaza-ti sntimentele si vei reusi, succes in dragoste si bafta la bac...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 10:27

Ma tu esti trist sau cum? faci 2 ore din gl pana in buc. Eu am prietena in militari si fac 1 ora si 1 pic pana la ea. Si va puteti vedea si voi in weekenduri si astea, adica poate sa mearga....dar poate ei ii e frica de fidelitatea...ei...sau a ta.

Deci POATE MERGE...dar acum depinde si de firea voastra, de cat de gelosi/fideli unul altuia sunteti.
Bafta &take care.

emily76

125 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 10:49

IN VIATA IEI DECIZII DE CARE MAI TARZIU ITI PARE RAU.
Ia tu initiativa si spunei tot ce simti si prin ce treci cand te gandesti la ea.Atunci o sa vezi ce este de facut :1-daca se leaga ceva,2-iti iei adio de la situatie si gasesti o alta fata care sa tina la tine si sa incepi sa o iubesti.
Nu poti sa traiesti la infinit in aceasta situatie.
Viata este scurta si frumoasa .
Mult noroc si dane de veste ce ai mai facut.

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce se intampla...?
Mergi la: