back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

"nu te mai iubesc"

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 14:01

De la: kats_BK, la data 2009-09-27 13:58:26dak eram copil rasfatat,nu mi pierdeam timpul cu cometarii in contradictoriu cu tn dasca,ci imi conduceam bmw pe la dorobanti cu fetele.. la agatat de martalogi cu bani,sau la shopping!

am zis"de moda veche"pt k,intradevar cred in iubire,in suflete pereche,si cred k mai exista si oameni(barbati ,femei) cumsecade,nu mi sta in fire sa fiu pesimista si nici sa critic,sa fiu subiectiva .. fiecare pana la urma primeste ce merita,ca urmare a faptelor lui..

si inca o chestie,cred si intr o relatie care se poate dezvolta frumos ..pt ca in relatia care o am acum,am trecut prin niste chestii pentru care bag mana in foc ca multe persoane nu ar fi rezistat nici 1 saptamana .. si ce ma face sa fiu asa "visatoare,fantezista"si sa cred in iubire,este faptul ca nu am trecut singura prin ele si ca am avut pe cineva langa mine,si inca il am!

auzi?ce BMW-u ai?Nu ma dai si pe mine o tura la sho_mpping? tot suntem pe un topic cu tema de dragoste!

Raporteaza abuz de limbaj
kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 14:06

De la: reflex, la data 2009-09-27 14:01:12
De la: kats_BK, la data 2009-09-27 13:58:26dak eram copil rasfatat,nu mi pierdeam timpul cu cometarii in contradictoriu cu tn dasca,ci imi conduceam bmw pe la dorobanti cu fetele.. la agatat de martalogi cu bani,sau la shopping!

am zis"de moda veche"pt k,intradevar cred in iubire,in suflete pereche,si cred k mai exista si oameni(barbati ,femei) cumsecade,nu mi sta in fire sa fiu pesimista si nici sa critic,sa fiu subiectiva .. fiecare pana la urma primeste ce merita,ca urmare a faptelor lui..

si inca o chestie,cred si intr o relatie care se poate dezvolta frumos ..pt ca in relatia care o am acum,am trecut prin niste chestii pentru care bag mana in foc ca multe persoane nu ar fi rezistat nici 1 saptamana .. si ce ma face sa fiu asa "visatoare,fantezista"si sa cred in iubire,este faptul ca nu am trecut singura prin ele si ca am avut pe cineva langa mine,si inca il am!

auzi?ce BMW-u ai?Nu ma dai si pe mine o tura la sho_mpping? tot suntem pe un topic cu tema de dragoste!

am o pisicutza cumparata PE BANII MUNCITI DE MINE.. asta pt k mi am luat de curand permisul,si nu vreau sa ma bag datoare pt o masina nou...eu abia stiind sa conduc cat de cat decent !da e ok masina si am facut o nice

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 14:10

Ouuu!e bune ,e bune!de fapt soferita conteaza cel mai mult pentru mine.Am o placere perversa sa stau in dreapta,soferita in fusta scurta si pantofi cu toc si sa-i privesc picioarele cum manevreaza pedalele.Cred ca frecusul ala dintre cei doi genunchi, mmmma...incanta! deci fusta mini are BMW-ul tau in dotare? nah!asta ar trebui sa fie un accesoriu in dotarea standard.Ori pe locul soferului ,ori pe cel din dreapta!Ca pe bancheta din spate,de regula, merge bine fara fusta

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 14:16

De la: reflex, la data 2009-09-27 14:10:36 Ouuu!e bune ,e bune!de fapt soferita conteaza cel mai mult pentru mine.Am o placere perversa sa stau in dreapta,soferita in fusta scurta si pantofi cu toc si sa-i privesc picioarele cum manevreaza pedalele.Cred ca frecusul ala dintre cei doi genunchi mmmma...incanta! deci fusta mini are BMW-ul tau in dotare?

nu .. doar pistol cu gl de cauciuc si mai are in dotare 3 ani de kickboxing ..I'm a little dangerous

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 14:19

e bune s`alea!poate se dupa noi d`ai tai ori d`ale mele!banuiesc ca bilele tale nu se dau spre alte bile...cum ar fi perechea aia de langa soferita,ce sta pe locul din dreapta.Nu poti fi asa sadica.Sau poti?

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 14:23

De la: reflex, la data 2009-09-27 14:19:22e bune s`alea!poate se dupa noi d`ai tai ori d`ale mele!banuiesc ca bilele tale nu se dau spre alte bile...cum ar fi perechea aia de langa soferita,ce sta pe locul din dreapta.Nu poti fi asa sadica.Sau poti?

nu prea am inteles.. dar la nevoie voi la una din cele 2 dotari ale pisicii mele ...cu toate k nu mi place sa recurg la violenta,insa l as saluta pe dasca cu o tibie peste ceafa asta ca sa si schimbe parerile misogine si gandirea..per total

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 14:29

pai, sa ma bag in detalii,desi nu-mi place anticipat.Pistolul tau merge cu bile,nu?Bun!Eu...in amarasteala mea,sunt purtator tot de...colo,un pistol cu bile!Bine...doar doua bile.Intrebarea era:Bilele tale,trag cumva spre alte bile...?Iar despre accesorii gen pisici,te rog nu! dar imi place manichiura,cat mai lunga o ai? :D

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 14:36

De la: reflex, la data 2009-09-27 14:29:18pai, sa ma bag in detalii,desi nu-mi place anticipat.Pistolul tau merge cu bile,nu?Bun!Eu...in amarasteala mea,sunt purtator tot de...colo,un pistol cu bile!Bine...doar doua bile.Intrebarea era:Bilele tale,trag cumva spre alte bile...?Iar despre accesorii gen pisici,te rog nu! dar imi place manichiura,cat mai lunga o ai? :D

bilele mele trag in orice.. nu am incercat,dar cred!considera k nu am nimic din ce ti place tie ... .. macar stii sa glumesti si sa ai si haz

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 14:45

ma mai gandesc cu autoinvitatia aia la plimbare.Vreau un timp ,pana maine.Noaptea este sfetnic bun BMW,21 de ani,pistoale...kickboxing,tibie dupa cap hmmm...cam multa adrenalina!parca asi opta pentru ceva mai relaxant Cre`ca ar merge un ceai de tei si un program la tv

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 14:52

De la: reflex, la data 2009-09-27 14:45:17 ma mai gandesc cu autoinvitatia aia la plimbare.Vreau un timp ,pana maine.Noaptea este sfetnic bun BMW,21 de ani,pistoale...kickboxing,tibie dupa cap hmmm...cam multa adrenalina!parca asi opta pentru ceva mai relaxant
ok

sotto062736

334 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 14:54

sau poate nu... iti zic maine,pana la urma o viata am si oricum o pierd odata

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 05:50

De la: kats_BK, la data 2009-09-27 14:23:32
De la: reflex, la data 2009-09-27 14:19:22e bune s`alea!poate se dupa noi d`ai tai ori d`ale mele!banuiesc ca bilele tale nu se dau spre alte bile...cum ar fi perechea aia de langa soferita,ce sta pe locul din dreapta.Nu poti fi asa sadica.Sau poti?

nu prea am inteles.. dar la nevoie voi la una din cele 2 dotari ale pisicii mele ...cu toate k nu mi place sa recurg la violenta,insa l as saluta pe dasca cu o tibie peste ceafa asta ca sa si schimbe parerile misogine si gandirea..per total

mauashy ,parca asa se scrie,nush sg....imi place lovitura asta

p.s. nu-s misogin,chiar iubesc fem(de 2 ori pe zi ,cateodatata,am imbatranit)...dar daca as spune chestii dragute si as da sfaturi competente,care ar mai fi farmecul?....adik as fi ca restul..plictisitor

Fosta membra 9am.ro

1214 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 07:52

Dasca, poate nu ai inteles tu "datele problemei" si fata vroia, de fapt, sa zica altceva!

Daca tibia ei este peste ceafa ta, cam pe unde ar trebui sa fie capul tau? Incearca sa "vizualizezi" problema si din punctul asta de vedere! Who knows...

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 10:23

De la: dasca777, la data 2009-09-28 05:50:51
De la: kats_BK, la data 2009-09-27 14:23:32

mauashy ,parca asa se scrie,nush sg....imi place lovitura asta

p.s. nu-s misogin,chiar iubesc fem(de 2 ori pe zi ,cateodatata,am imbatranit)...dar daca as spune chestii dragute si as da sfaturi competente,care ar mai fi farmecul?....adik as fi ca restul..plictisitor

deci nu esti misogin pana la urma...comentariile astea sunt de fatzada,pana la urma ai si tu o urma de sentimente pe acolo bv

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 10:59

De la: Jumpin__Frog, la data 2009-09-28 07:52:39Dasca, poate nu ai inteles tu "datele problemei" si fata vroia, de fapt, sa zica altceva!

Daca tibia ei este peste ceafa ta, cam pe unde ar trebui sa fie capul tau? Incearca sa "vizualizezi" problema si din punctul asta de vedere! Who knows...

pai se putea sa nu interpreteze careva...frog,sper sa ti sece lacul

Fosta membra 9am.ro

1214 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 11:05

De la: kats_BK, la data 2009-09-28 10:59:37
De la: Jumpin__Frog, la data 2009-09-28 07:52:39Dasca, poate nu ai inteles tu "datele problemei" si fata vroia, de fapt, sa zica altceva!

Baby, esti in "oroare". Io mi-s brotacel de padure, n-am lac, n-am nevoie de lac!

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 13:21

De la: Jumpin__Frog, la data 2009-09-28 11:05:43

Baby, esti in "oroare". Io mi-s brotacel de padure, n-am lac, n-am nevoie de lac!

sa ti arda "paduricea" .. pisi

XavY

3163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 13:29

De la: kats_BK, la data 2009-09-28 13:21:12
De la: Jumpin__Frog, la data 2009-09-28 11:05:43

sa ti arda "paduricea" .. pisi

Can`t get enought of you...
flaviuf84

5 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:08

salut!
intr-o sit asemanatoare am fost si eu cand dupa 7 ani jumate mi s-a intamplat sa fie vrajita de unul, ea 25 el 40 si insurat, si eu cu ea trebuia sa ma casatoresc in 30 mai. in 11 mai dupa cateva luni de indiferenta, cruzime si raceala din partea ei am decis sa nu mai fiu cu ea. In 16 mai am zis ca daca nu mi-a dat nicio explicatie pt comportamentul ei o sa ma vad cu ea si o sa ii cer cateva explicatii. La fel nu mi-a dat explicatii decat ca vrea un timp pt ea ca sa stie ce vrea cu viata ei ... bla bla ... si i-am luat tel fortat si i-am gasit mesaje dulci de la un tip (se face ca ala a fost coleg de birou cu mama mea - ironic nu?) ceva de genu:"... ce bine m-am simtit aseara printeso..." si alte si alte .... Si oricum despre tipul asta vorbea de vreo 2 ani ca ce curvar ii ca umbla numai cu pustoaice ca ii un gras dizgratios ca bla bla si numai vb urate despre el ca la final sa ajunga sa se fwta cu el si cine stie ce au mai facut ... am trecut greu peste (mi-a luat cam 6 luni) insa am ramas cu o impresie tare proasta despre ea si cu sentimentul ca am pierdut 7 ani ... asta e! :(
deci sa nu iti fie greu sa treci peste ca iti zic sigur ca o sa ii fie rau in viitor si la fel o s-o pateasca si ea inzecit ... tine capul sus si mergi inainte ca viata asta iti ofera multe ...

P.S. Acum ma suna zilnic de 10 - 15 ori pe zi sa isi ceara scuze si sa ii mai dau o sansa ... ce ziceti sa ii mai dau o sansa? ... :)

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:13

De la: flaviuf84, la data 2009-10-20 14:08:48salut!
intr-o sit asemanatoare am fost si eu cand dupa 7 ani jumate mi s-a intamplat sa fie vrajita de unul, ea 25 el 40 si insurat, si eu cu ea trebuia sa ma casatoresc in 30 mai. in 11 mai dupa cateva luni de indiferenta, cruzime si raceala din partea ei am decis sa nu mai fiu cu ea. In 16 mai am zis ca daca nu mi-a dat nicio explicatie pt comportamentul ei o sa ma vad cu ea si o sa ii cer cateva explicatii. La fel nu mi-a dat explicatii decat ca vrea un timp pt ea ca sa stie ce vrea cu viata ei ... bla bla ... si i-am luat tel fortat si i-am gasit mesaje dulci de la un tip (se face ca ala a fost coleg de birou cu mama mea - ironic nu?) ceva de genu:"... ce bine m-am simtit aseara printeso..." si alte si alte .... Si oricum despre tipul asta vorbea de vreo 2 ani ca ce curvar ii ca umbla numai cu pustoaice ca ii un gras dizgratios ca bla bla si numai vb urate despre el ca la final sa ajunga sa se fwta cu el si cine stie ce au mai facut ... am trecut greu peste (mi-a luat cam 6 luni) insa am ramas cu o impresie tare proasta despre ea si cu sentimentul ca am pierdut 7 ani ... asta e! :(
deci sa nu iti fie greu sa treci peste ca iti zic sigur ca o sa ii fie rau in viitor si la fel o s-o pateasca si ea inzecit ... tine capul sus si mergi inainte ca viata asta iti ofera multe ...

P.S. Acum ma suna zilnic de 10 - 15 ori pe zi sa isi ceara scuze si sa ii mai dau o sansa ... ce ziceti sa ii mai dau o sansa? ... :)

Dar tie...cine iti da?

cristinablackeyes

467 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:24

De la: XavY, la data 2009-10-20 14:13:15

Dar tie...cine iti da?

true cred ca ar trebui sa fim egoisti si sa ne gandim in primul rand la noi ,cu toate ca chestiile astea dor,o sa treaca,desi se spune ca nimic nu trece fara sa lase urme..pastreaza amintirile frumoase pe care le ai ,si lasa cele rele sa dispara odata cu trecerea timpului :)

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:37

De la: cristinablackeyes, la data 2009-10-20 14:24:06

Dar tie...cine iti da?

true cred ca ar trebui sa fim egoisti si sa ne gandim in primul rand la noi ,cu toate ca chestiile astea dor,o sa treaca,desi se spune ca nimic nu trece fara sa lase urme..pastreaza amintirile frumoase pe care le ai ,si lasa cele rele sa dispara odata cu trecerea timpului :)

Oarecum esti aproape de...realitate!Pe scurt..treci peste!Ce amintiri...ce clipe frumoase?Cat o sa te mai hranesti din amintiri?Te suna?Ok..Nu ai flit la indemana?Esti barbat sau papagal?Ce te face sa crezi ca nu va face la fel?

cristinablackeyes

467 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:44

De la: XavY, la data 2009-10-20 14:37:59
De la: cristinablackeyes, la data 2009-10-20 14:24:06

Dar tie...cine iti da?

Oarecum esti aproape de...realitate!Pe scurt..treci peste!Ce amintiri...ce clipe frumoase?Cat o sa te mai hranesti din amintiri?Te suna?Ok..Nu ai flit la indemana?Esti barbat sau papagal?Ce te face sa crezi ca nu va face la fel?

nu sunt barbat :)) dar as vrea sa fiu :">

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 14:57

nu sunt barbat :)) dar as vrea sa fiu :">[/quote]

Eu nu as vrea sa fii! Cel putin din punctul de vedere la care m-am gandit!

flaviuf84

5 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 16:08

ok ... eu i-am zis clar sa nu ma sune insa o face ... nu raspund la tel si tot suna ... e batuta in cap si nu vrea sa inteleaga ... mai mult de a vb si de a-i "da ignore" :) nu am ce sa fac ... ca la violenta fizica si verbala eu zic ca nu are rost sa recurg pt ca atunci eu as fi cel rau ... in fine haideti sa il imbarbatam pe LanceR ca el e cel ce trebuie sa treaca peste acum ...
LanceR ... incearca sa iti ocupi timpul cu alte chestii si sa iti faci viata ta separat de ea si de ce a fost intre voi ... fa in asa fel incat peste ceva timp sa te simti invingator si sa nu te mai gandesti la aceste momente cu dispret si ura ... si apropo sa stii ca s-a culcat cu tipul ala cu care comunica pe mess si a avut ceva sentimente pt el ca daca nu era cu tine in continuare ... se intampla multora sa treaca prin situatii nasoale dar timpul vindeca ;) ... fii pozitiv ...

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 16:20

De la: flaviuf84, la data 2009-10-20 16:08:54ok ... eu i-am zis clar sa nu ma sune insa o face ... nu raspund la tel si tot suna ... e batuta in cap si nu vrea sa inteleaga ... mai mult de a vb si de a-i "da ignore" :) nu am ce sa fac ... ca la violenta fizica si verbala eu zic ca nu are rost sa recurg pt ca atunci eu as fi cel rau ... in fine haideti sa il imbarbatam pe LanceR ca el e cel ce trebuie sa treaca peste acum ...
LanceR ... incearca sa iti ocupi timpul cu alte chestii si sa iti faci viata ta separat de ea si de ce a fost intre voi ... fa in asa fel incat peste ceva timp sa te simti invingator si sa nu te mai gandesti la aceste momente cu dispret si ura ... si apropo sa stii ca s-a culcat cu tipul ala cu care comunica pe mess si a avut ceva sentimente pt el ca daca nu era cu tine in continuare ... se intampla multora sa treaca prin situatii nasoale dar timpul vindeca ;) ... fii pozitiv ...

1...se vede ca inca iti place sa fii cautat de ea!Inca nu esti...lecuit!
2.Nu da sfaturi altora cand tu singur esti in ceva si nu stii ce sa faci si mai ales ce vrei! In plus...topicul e deschis in dec.2008! Wake up!Inca esti...pierdut!Poate mai ai scapare...

bebitzumik

10 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 11:54

De patru zile trec printr-o situatie similara. Am avut o relatie de 1 an si un pic cu o don'soara de 21 de ani (eu avand 25). Ne-am intalnit in drum spre Bucuresti, in tren si mi-am luat inima in dinti si i-am cerut numarul la sosire. Ce a urmat dupa, o jumatate de an de nebuneli (stors zeama din portocale, cum se zice), certuri, divergente, impacari, alinari, pasiune si IUBIRE in cele din urma. Exact reteta doctorului. Ea era libetina de felul ei, insa eu, prin insistentele mele ca trebuie sa se mai linisteasca, am facut-o sa nu mai fie ea insasi. I-a placut o perioada stilul asta de viata, cand ne vedeam, mancam impreuna, dormeam impreuna, faceam multe lucruri impreuna. Dupa cum fiecare din noi stie, vine un moment in care incepi sa obosesti -- ma refer fizic -- si nu mai acorzi atentia necesara persoanei iubite. Atunci se produce o mica ruptura, care, treptat se mareste. Si intervine monotonia, plictiseala, si pur si simplu treci printr-un vertigo infinit din care doar O PALMA te mai scoate..

Joi seara mi-a spus ca trebuie sa vorbim. De ceva zile bune se framanta si nu o recunosteam. In fine, mi-a spus ca ii e greu si ca nu mai poate continua, pentru ca ne indreptam spre nicaieri si o doare enorm ca imi face una ca asta, ca ma paraseste (toate astea plangand). La intrebarea de ce -- "pentru ca nu te mai iubesc, nu mai am ce iubi la tine, nu mai pot" -- si "daca va fi sa fie, asa o sa fie, da-mi timp o luna".

Este prima mea relatie de acest fel, in care au fost o mie si una de lucruri bune si rele deopotriva, am trecut prin atatea impreuna, lucruri pe care altii le fac in 2-3 ani, noi le-am realizat in 2-3 luni. Probabil ca aici am gresit, ca m-am oferit pe tava si atunci a devenit totul monoton. Si, ca prostul, m-am complacut cu siguranta ca e A MEA si nu are ce sa se intample. Doare mult cand esti parasit fara nici un motiv clar, doar pentru simplul motiv ca "nu te mai iubesc".

Nu, nu m-a inselat niciodata, nu am inselat-o nici eu. In ultima perioada ne-am simtit bine impreuna pe unde am iesit, cu prietenii ei (eu am cam renuntat la ai mei).

Mi-a mai spus ca "nu vrea sa-mi f*ta viata", ca orice fata ar fi fost multumita cu ce i-am oferit eu, ca mi-a facut multe kkturi si ca se invinovateste pentru asta si intr-un final, ca nu suntem compatibili si.. cel mai dureros.. ca nu o mai atrag din punct de vedere sexual. Ceea ce doare si mai tare, pentru ca (da, mai exista si d-astia) a fost prima persoana cu care m-am f*tut. Pe planul asta eram compatibili, n-am ce spune.. Nu era un miraj, nu era o himera, era un adevar pur si poate.. animalic.

Dupa ce m-am spetit cu plansul (halal barbat mai sunt) 3 zile acasa, am facut cele mai mari prostii pe care le poate face un barbat: am sunat-o des, cerandu-i o a doua sansa (da, pentru ca mi-a mai dat una candva, m-am schimbat, am evoluat, in ce a vrut ea, dar nu i-a mai placut -- de ce naiba vor femeile sa ne schimbe, modeleze in ceea ce vor ele, apoi se plictisesc???); i-am dat mesaje, am spus ca ma voi sinucide, tampenii pe care le simti la DISPERARE - e adevarat, e greu sa recunosti, dar e adevarat!; mi-a spus ca ne vom intalni sambata seara sa vorbim, insa nu s-a intamplat asa, pentru ca in acea zi fusese sa ia cadou unei prietene de ziua ei, si se hotarasera sa dea cadoul chiar in aceeasi zi..

Am reusit sa ma vad cu ea duminica, in drum spre Bucuresti, unde in autocar i-am si oferit un trandafir (prea tarziu), am mai vorbit, am mai plans, era obosita, se vedea pe fata ei. Am ajuns la Buc., m-a intrebat daca mi-e foame, i-am raspuns ca da, si ca putem manca in gara. Mi-a spus "te iau la mine si mancam, dar apoi pleci" -- am ajuns la ea, am mancat, am dat sa plec, m-a intrebat daca vreau sa mai raman. O parte din mine vroia, alta nu. Mi-a spus ca e OK, ca daca mai stau mult imi va cere sa raman. M-a sarutat inainte sa ma imbrac, m-a sarutat cand am iesit.

Am tinut legatura prin mesaje..

Ieri am facut o prostie mare, pe care o regret enorm. Tin la persoana asta si nu cred ca NU MA MAI IUBESTE. E doar o chestiune de timp pana isi da seama ca am dat amandoi exact ce am primit inapoi si uita sa se mai autoinvinovateasca prosteste..

Cum ziceam, o prostie mare ieri.. Am alergat dupa servici vreo 2 ore, dus, am vazut ca m-a sunat. M-am chinuit din rasputeri sa fiu indiferent, dar am cedat (mama ei de soarta). Era la curs, am intrebat-o daca vrea sa mancam dupa. Mi-a spus ca scapa in jumatate de ora, dar dupa acea jumatate am primit mesaj ca nu mai poate si sa o lasam pe maine. Ca mai dura jumatate de ora cursul si ca mai are si de lucrat in seara aceea (nu, nu era o minciuna, follow up).

Am inceput sa cred ca de fapt ma iubeste, dar vrea sa-si dedice mai mult timp facultatii si sa faca ce-mi tot spunea candva -- "colegii mei stau pana noaptea la facultate si lucreaza" (da, facultatea de arte). Si am vrut sa o astept sa vorbesc cu ea. Sunt si eu om, si eu am treburi de facut, dar asta nu inseamna ca o sa dau bir cu fugitii, sa scap de complicatii si sa-mi vad de ce ma intereseaza..

Asadar am ajuns iar la usa ei, o luase pe alta parte si nu ne-am intalnit. Am vrut sa urc, ea a spus ca va cobori ea. Mi s-a parut suspect, recunosc, pentru ca s-a comportat ciudat, lasandu-mi impresia ca are pe cineva.. Am urcat si facea curatenie (citeam niste sugestii la un moment dat, in care se spunea ca pentru a uita pe cineva, incepi sa schimbi prin casa, sa pui lucrurile deoparte etc..). Am coborat, am vorbit pe drum, i-am spus ce gandesc, mi-a spus ca nu e asa, ca nu ma iubeste -- era foarte rece, nu o mai recunosteam. Asta probabil pentru ca eu inca simt ce simt pentru ea, dar ea s-a desensibilizat si e ca la inceput, ca o stana de piatra si nu mai lasa nimic sa sparga acel zid dupa care se ascunde..

Acum sunt in dilema. O iubesc mult, si ma comport ciudat din cauza asta. De ce, pentru ca nu stii cu exactitate cum va reactiona celalalt - tu ai cele mai onorabile intentii, dar cum le va privi persoana al carei inimi incerci sa o reincalzesti? Fiind racit, am inceput sa tusesc intens inainte sa plec, ba mai mult m-au alergat si cainii pe strada (astia cu constructiile lor la caminul ala de la moxa nu-si fac treaba -- sa impuste draq cainii aia). Si uite asa am ajuns iar la usa ei, cerand apa -- cine citeste ce am scris, sigur va crede ca aveam nevoie de un pretext sa urc iar la ea. Bineinteles ca s-a suparat, ca "stii ca ce faci acum e penibil si ma scoate din minti" si ca ii fac rau ca am venit. Am plecat, iar m-a pupat pe obraz..

Mi-am cerut scuze la telefon, pe un ton decent, i-am spus ca nu fac asa ceva de obicei, insa situatia e de asa natura, mi-a spus ca se bucura ca am inceput sa alerg (pe buna dreptate, ea e motivul pentru care am facut acest lucru, de mult vroia sa alergam impreuna.. deh, acum alerg singur, cu ea in minte) si sa fac exercitii..

Am ajuns acasa, i-am dat un semn ca totul e ok, si am intrebat-o de ce 1 luna? De ce avea nevoie exact de o luna de gandire? Mi-a raspuns simplu.. "pentru ca 1 saptamana mi se parea putin, iar 3 luni prea mult".

Vin si intrebarile mele acum:

- nu vreau sa stiu daca are rost.. eu am ideile mele in cap, conceptiile mele.. sa stau pe bara o luna si sa-mi vad de viata, sa nu o mai caut??

- sa o las pe ea sa vina (daca mai e cazul) la mine?

- sa o uit definitiv si sa ma resemnez?

- de ce ma saruta? de ce face asta? (am intrebat-o in acea seara de ce face asta, "de ce, din mila?" si la NERVI a spus ca da; morala - daca fortezi omul sa iti spuna ce vrei sa auzi, asta primesti.. si lui nu-i mai pasa)..

- ce sa inteleg din "tin la tine, dar nu te mai iubesc?"

Offffffff, al dracului de greu este. Ce ma doare cel mai si cel mai tare e ca sunt un om cu rabdarea la pamant in ce priveste persoana iubita. Nu gandesc coerent si mereu trag de om sa-mi ofere ceva sigur. Asta inseamna EGOISM (desi eu nu-l vad asa, pentru ca-s prost si orb). EU IUBESC, ea NU. E foarte simplu, orice persoana care nu are o relatie acum, va spune ca-s un idiot, ca ar trebui sa merg mai departe, sa ma bucur de ce a fost si sa traiesc in prezent.

Dar ce faci cu sentimentele acumulate, ce faci cu starea de bine in care ai trait atat amar de vreme?? Am un bagaj incarcat, obisnuinta si atasamentul si-au scos dintii si rad vulgar de mine. Ma simt ca un nimic si nu stiu cum sa fac posibile doua lucruri in acelasi timp - sa fiu fericit SI sa fiu fericit alaturi de EA, cea care conteaza.. De ce trebuie sa iubim iubirea la inceput si apoi persoana? De ce?

Avea Duta o vorba, mama lui, "de ce vrei sa ma vezi ratacind printre strazi, ca un vagabond..?" Asa e, sunt un simplu trecator..

Astept comentariile voastre.

Sa fiti iubiti!

bebitzumik

10 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 13:57

Dap, acum inteleg (cat de cat) ce se petrece in capul multora dintre noi.

Din prea multa iubire, tindem sa il sufocam pe celalalt, tindem sa il transformam intr-un idol, persoana in jurul careia se invarte propria noastra existenta.

Dar cand celalalt simte ca are nevoie de timp si pentru el insusi, pentru prieteni si cealalta viata, atunci isi permite sa spuna cuvinte precum "nu te mai iubesc", pentru ca doar asa te va putea tine departe.. Ma refer la cazul in care lucrurile astea se intampla in urma unei constatari interioare, si nu lucruri gen inselat precum thread-starter-ul a mentionat.

Un mare rol il joaca RABDAREA. Cineva spunea ca daca iubesti, atunci poti oferi si libertate. Exista viata personala, viata impartasita cu prietenii, viata de cuplu. In cazul meu, toate astea s-au contopit si (pentru minte) au devenit viata de cuplu. Ma bucur ca iubita mea a realizat acest lucru si mi-a dat palma de care aveam nevoie, nu ne indreptam nicaieri in stilul asta..

Ce facem mai departe si cum trecem peste moment, e usor de zis, greu de realizat. Timp ocupat, iesiri dese, aruncat cu mobilul pe geam, citit, alergat, sala, etc... ORICE, numai sa nu fii singur cu tine insuti sa dai frau liber posibilitatilor din capul tau. Obsesia e arma orbului si nu ajuta la nimic daca esti disperat dupa cineva. Mai mult rau iti face atat tie cat si celuilalt, atunci cand prin stupiditate si penibilitate, constati ca lucrul de care te temeai cel mai mult se intampla in fata ochilor tai -- sa o pierzi pentru totdeauna..

Iubiti-va.. CU MASURA..

Un simplu trecator..

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 00:57

De la: daria_ta, la data 2009-08-31 10:04:19[El dupa mine nu, pt ca nu m-a cunoscut!
In legatura cu Paunescu...mi se pare incredibil ca poet, iar Cenaclul Flacara va ramane, pt mine cel putin, de referinta prin puterea de mobilizare si de infuentare a maselor in niste vremuri nu tocmai usoare!
In rest...fiecare cum e "ursit" sa fie...

GOD waaake uup!!
pfff paunescu.. hai ma daria, ca sincer daca ai sti cate stiu despre persoana lui de lingau, fals idealist si realist intr-u totul care pozeaza intr-un utopic incurabil avand atatea suflete pe constiinta si cu o viata pe care... prin prisma a ce fac ar fi bine sa ma opresc aici... pana nu imi iau suturi dina lte parti!
daca nu are sens ce spun e din cauza patei de culoare de pe ochi...
revenind la subiect.. atatia barbati o patesc din cauza femeilor.. vreau sa aud si eu o femeie care sa o pateasca asa.. sau numai barbatii au voie sa se planga.. hai.. mainile sus!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 11:27

De la: mihaitza2, la data 2009-11-11 00:57:06
De la: daria_ta, la data 2009-08-31 10:04:19[El dupa mine nu, pt ca nu m-a cunoscut!
In legatura cu Paunescu...mi se pare incredibil ca poet, iar Cenaclul Flacara va ramane, pt mine cel putin, de referinta prin puterea de mobilizare si de infuentare a maselor in niste vremuri nu tocmai usoare!
In rest...fiecare cum e "ursit" sa fie...

GOD waaake uup!!
pfff paunescu.. hai ma daria, ca sincer daca ai sti cate stiu despre persoana lui de lingau, fals idealist si realist intr-u totul care pozeaza intr-un utopic incurabil avand atatea suflete pe constiinta si cu o viata pe care... prin prisma a ce fac ar fi bine sa ma opresc aici... pana nu imi iau suturi dina lte parti!
daca nu are sens ce spun e din cauza patei de culoare de pe ochi...

Mihaita, nu imi spune ca nu ai inteles ce am vrut sa spun! Ce legatura are caracterul lui Paunescu (asa cum il descrii tu) cu talentul sau de poet? Oare viata lui, asa cum a fost, cu bune si rele, ca a fiecaruia dintre noi, ii micsoreaza valoara culturala, pune umbre pe trairile noastre cand ii citim poeziile sau ascultam cantecele compuse pe versurile lui? Eu nu cred, pt ca asa ar trebui sa ii stergem opera, si sa nu mai plangem la "Ruga pt. parinti"!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Pagini: << 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului "Nu te mai iubesc"
Mergi la: