back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

"nu te mai iubesc"

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

XavY

3163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 August 2009, ora 12:02

De la: areku, la data 2009-08-31 11:57:04
De la: gangstergrl, la data 2009-08-31 11:55:18
De la: areku, la data 2009-08-31 11:52:48iotee.e...1..2.3...15...profile se uita la mine..da ce am... miere?sau vreo poza cu vreo tipa deochiata? .....off..xavy sti ce am uitamt man..trea sa facem poze :))

Da trebuia sa vedem si noi

lasa ca l vedeti ep xavy la ecuator...langa un bananier :))

Pacat ca i-au tremurat "gladiolele" fotografului

Raporteaza abuz de limbaj
Can`t get enought of you...
XavY

3163 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 12:03

De la: areku, la data 2009-08-31 12:02:21
De la: XavY, la data 2009-08-31 12:01:05
De la: areku, la data 2009-08-31 11:52:48iotee.e...1..2.3...15...profile se uita la mine..da ce am... miere?sau vreo poza cu vreo tipa deochiata? .....off..xavy sti ce am uitamt man..trea sa facem poze :))

Poze exista...am facut eu cateva la...cele 2 pasarele (de curte/munte),locatia disputei,eu si bananierul si alte peisaje verzulii O sa le pun deseara pe la 7...

o sa i creasca ratingul lu xavy

sau bananele in poza...

areku

7604 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 12:04

De la: XavY, la data 2009-08-31 12:02:44
De la: areku, la data 2009-08-31 11:57:04

lasa ca l vedeti ep xavy la ecuator...langa un bananier :))

Pacat ca i-au tremurat "gladiolele" fotografului

ps..eu nu am fost fotograful..eu conduceam o parte din prieteni...spre exit :))

live your life so u have nothing to regret
XavY

3163 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 12:04

Ma scuzati... Asta e pentru topic...ca sa nu fiu total ! NU TE MAI IUBESC!Pe bune acum...inca sunt hartuit!Leave Alone!

areku

7604 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 12:05

De la: XavY, la data 2009-08-31 12:03:28
De la: areku, la data 2009-08-31 12:02:21
De la: XavY, la data 2009-08-31 12:01:05

Poze exista...am facut eu cateva la...cele 2 pasarele (de curte/munte),locatia disputei,eu si bananierul si alte peisaje verzulii O sa le pun deseara pe la 7...

o sa i creasca ratingul lu xavy

sau bananele in poza...

nu ai voie man ca te ingrasi :D

areku

7604 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 12:05

atunci mut discutia pe topicu meu :))

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 12:16

De la: areku, la data 2009-08-31 12:05:55atunci mut discutia pe topicu meu :))

Ok...say...AAAA there!!!

Fosta membra 9am.ro

1719 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 12:20

De la: XavY, la data 2009-08-31 12:04:52 Ma scuzati... Asta e pentru topic...ca sa nu fiu total ! NU TE MAI IUBESC!Pe bune acum...inca sunt hartuit!Leave Alone!

Xavy ma uimesti...ce declaratie

Rugged individualist sociopat, egomaniacal control freak, intellectual hooligan and condescending & high maintenance snobbish smartass
XavY

3163 mesaje

Postat pe: 31 August 2009, ora 12:25

De la: gangstergrl, la data 2009-08-31 12:20:29
De la: XavY, la data 2009-08-31 12:04:52 Ma scuzati... Asta e pentru topic...ca sa nu fiu total ! NU TE MAI IUBESC!Pe bune acum...inca sunt hartuit!Leave Alone!

Xavy ma uimesti...ce declaratie

Just On-Topic! Eu sunt de fel un

claudiubuciuman

25 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 16:30

Daca mesajul" nu te mai iubesc " e de la ea , asta este. In viatza inveti un lucru important, cel mai important - iubeste pe cei ce te iubesc. Asta cred ca e secretul fericirii. Cand iubesti neconditionat ai riscul cel mai mare sa pierzi deoarece doar sufletul gandeste nu si capul.Nu spera la minuni ca niciodata nu se intampla,nu visa doar tu deoarece in dragoste visele se impart la doi.Sfatul meu este sa treci peste asta chiar daca acum e sfarsitul lumii si ai schimba viata cu moartea. Trece si o sa fie bine. Important este ce inveti din asta, pentru ca acesta este bagajul tau de sentimente pentru viitoarea relatie.
PS Sunt sigur ca nu te merita, deci spune doamne ajuta si bafta

sotto044513

5 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 20:51

cel mai mult ma mira ca de cele mai multe ori barbatii patesk chestia asta.e urat e tare ura ca si io am patito acum o luna si totusi nici pana acum nam prmt nici o explicatie.de ce sa intmplat habar nam.dragostea e o mare prostie.atunci cand te face sa suferi.

Fosta membra 9am.ro

1719 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 20:55

De la: ceamur, la data 2009-08-31 20:51:48cel mai mult ma mira ca de cele mai multe ori barbatii patesk chestia asta.e urat e tare ura ca si io am patito acum o luna si totusi nici pana acum nam prmt nici o explicatie.de ce sa intmplat habar nam.dragostea e o mare prostie.atunci cand te face sa suferi.

Nu! O astfel de durere te trezese din amorteala...iar dragostea te face sa simti ca traiesti!..Altfel am fi niste animale...monta...si atat ma scuzati dar asa este.

Rugged individualist sociopat, egomaniacal control freak, intellectual hooligan and condescending & high maintenance snobbish smartass
sotto044513

5 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 21:12

io am o curiozitate.de ce nu sunt ele sincere de la inceput si sati zica exact ce se intampla.asa incep si joaca la doua capete si e urat pt ca tu stai si astepti un rasp ca un prost si astepti si astepti si cand vine parca iti da cu ciocanu in cap.e nasol rau pe cuv.io am patito acum o luna.io nu inteleg femeile astea

sotto044513

5 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 21:17

u ai dreptate asa daca stau sa ma gendesc dar parca totusi suntem oameni.daca unu da 100 la suta si celallat isi bate joc cum e?pana si animalele simt cand tre sa fie corecte si sa zica de fapt ce vor

sotto044513

5 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 21:21

De la: petronela, la data 2008-12-28 15:01:32uitam...alea cateva zile de asteptare pt tine au fost zile de proba pentru ea . sigur si-a pus-o cu ala.
sorry..nu vreau sa fiu asa de rea, dar nu stiu cum imi iese
cred ca ai dreptate si cred ca si io am patit acelasi lucru

irina_24ro_yuppy

209 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 18:16

Eu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci sex dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor.

irina_24ro_yuppy

209 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 3 Septembrie 2009, ora 18:17

Eu mai bine ascult ce vrea Dumnezeu,pt ca Dumnezeu este corect si ma ajuta sa actionez si in favoarea mea ca sa imi fie bine daca ascult de El.Dar daca as asculta de un barbat el ma foloseste si nu este corect.Pt ca un barbat cand se gandeste la casatorie trebuie sa fie in stare sa intretina o familie.Pt ca multi barbati vor sa se casatoreasca dar ei nu sunt in stare sa se intretina nici macar pe ei.Pt ca daca te casatoresti,te casatoresti sa faci o familie,nu doar sa faci sex si sa faci copii dupa 5 ani.Sau sa faci copiii si sa nu ai cu ce ii intretine,Barbatul trebuie sa se gandeasca la asta,dar ei nu se gandesc decat la sex..Sau daca este in stare sa intretina o familie si are bani,atunci el face pe seful si femeia tre sa faca pe sclava sa isi tina gura.Si barbatul judeca femeia ca face si drege si el face poate mai mult ca ea.Oare barbatii au dreptul sa ne judece pe noi femeile? Eu cred ca si barbatul trebuie sa isi vada de pacatele lui nu sa ne judece pe noi femeile.De asta eu ca femeie m-am saturat de prostiile barbatilor.Si nu am de gand sa ma las folosita si inselata de nici un barbat.Pt ca am vazut ce fac barbatii cu celelalte femei,asa le bate la cap si insista pana ii lasa sa faca doar ce vor ei ca daca nu ele femeie stau doar in cearta.Dar si noi femeile putem lupta pt dreptatea noastra si sa insistam pana obtinem ceea ce ne dorim ca si noua sa ne fie bine nu doar barbatilor.

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 21:35

sincer m a intristat ce a patit lancer si yuppy004360,foarte urat si chestii de genul asta te schimba in totalitate,iti schimba viata .. poate sunt eu mai de moda veche cu toate k nu am decat 20 d ani..eu sunt de 2 ani cu prietenul meu,si l iubesc enorm.. mi as da viata numai sa fie el bine!nu cred k poti iubi pe cineva atat de mult .. si intr o secunda sa nu l mai iubesti si sa te indragostesti de altcineva! in fine..mare e gradina lui dumnezeu

ps:celor doi...va urez multa bafta si tot ce va doriti!life goes on ..sa nu traiti in trecut!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 18:30

De la: katitzu_BK, la data 2009-09-23 21:35:42sincer m a intristat ce a patit lancer si yuppy004360,foarte urat si chestii de genul asta te schimba in totalitate,iti schimba viata .. poate sunt eu mai de moda veche cu toate k nu am decat 20 d ani..eu sunt de 2 ani cu prietenul meu,si l iubesc enorm.. mi as da viata numai sa fie el bine!nu cred k poti iubi pe cineva atat de mult .. si intr o secunda sa nu l mai iubesti si sa te indragostesti de altcineva! in fine..mare e gradina lui dumnezeu

ps:celor doi...va urez multa bafta si tot ce va doriti!life goes on ..sa nu traiti in trecut!

p.s ai vrea sa imi sugi pla?

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 17:22

De la: dasca777, la data 2009-09-24 18:30:35
De la: katitzu_BK, la data 2009-09-23 21:35:42sincer m a intristat ce a patit lancer si yuppy004360,foarte urat si chestii de genul asta te schimba in totalitate,iti schimba viata .. poate sunt eu mai de moda veche cu toate k nu am decat 20 d ani..eu sunt de 2 ani cu prietenul meu,si l iubesc enorm.. mi as da viata numai sa fie el bine!nu cred k poti iubi pe cineva atat de mult .. si intr o secunda sa nu l mai iubesti si sa te indragostesti de altcineva! in fine..mare e gradina lui dumnezeu

p.s ai vrea sa imi sugi pla?

dasca777...esti un cretin cu coaie!din cate am citit pe aici tind sa cred k faci parte din categoria :frustrat sexual,probabil un retardel cu fata plina de coshuri,care vrea sa para un macho (wannabe) scriind o fraza,doua,fara logica.. in care apare de cel putin 3 ori "as fwte,fwt"!

Nu esti nici interesant,nici amuzant k ai scris "p.s ai vrea sa imi sugi pla?" ..si nu m ai atacat in vreun fel,numai k prostia si cretinismu' ma irita!si tu esti si prost si cretin ...dute'n durerea ta!

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 17:33

Sa nu te chinui cu vreun reply .. ca o faci degeaba!tot labutza trista ramai ...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 07:35

daca vine unul cu bani si pla mai mare il uiti pe priet tau cat as bate din palme...am avut k tine de m-am plict ,,,am 20 de ani..iubesc... ...si sareau din pla in pla..am prieten de 2 ani dar se imbatau la petreceri si se culcau cu toti ..fetele ca tn ma fac sa vomit..pt ca nu stiti ce vreti de la viata si credeti ca iubiti ,dar de fapt va e frik de singuratate sau ala are bani sau ai lui au bani,,in fine ..nu e el de ce te indrag,ci e ce are el ...deci daca vrei sa imi tii mie morala ,crede-ma ma plict..gasesc la fel ca tn pe toate drumurile,,"vreau iubire...vreau fericire" si ati fi in stare sa va culcati cu toti pt o cola ..partea buna e ca va dati mari don'soare cu principii =)))

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 13:53

lol,cuae...cred k tu esti traumatizat,ai sechele si ti le scrii pe un forum!!in primu rand eu ma intretin singura..si ma pish pe toti banii si pe toti libidinoshii cu bani!in al 2-lea rand nu beau cola!si in al 3-lea rand esti cam ingust la minte,crezi k toate se rezuma la bani..nu toate fetele sunt monica columbeanu!!
E clar k esti frustrat,din moment ce cataloghezi toate fetele,ca fiind materialiste si curve.. ce i asa rau sa vrei sa ai pe cineva langa tine,sa nu fi singur?dute'n plm la doctor si trateaza ti mintea aia alterata .. freak
imi spui pe pm k tu faci misto de probleme idioate ale astora de pe forum,k tu razi ca sunt prosti si isi spun aici prin ce au trecut .. mai degraba tu provoci sila!parerea mea,reprezinti mai putin decat un nimic,ai un caracter jalnic,un vocabular limitat si pute prostia si incultura pe tine! limitatule

GramaValentin

33 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 21:01

De la: kats_BK, la data 2009-09-26 13:53:22lol,cuae...cred k tu esti traumatizat,ai sechele si ti le scrii pe un forum!!in primu rand eu ma intretin singura..si ma pish pe toti banii si pe toti libidinoshii cu bani!in al 2-lea rand nu beau cola!si in al 3-lea rand esti cam ingust la minte,crezi k toate se rezuma la bani..nu toate fetele sunt monica columbeanu!!
E clar k esti frustrat,din moment ce cataloghezi toate fetele,ca fiind materialiste si curve.. ce i asa rau sa vrei sa ai pe cineva langa tine,sa nu fi singur?dute'n plm la doctor si trateaza ti mintea aia alterata .. freak
imi spui pe pm k tu faci misto de probleme idioate ale astora de pe forum,k tu razi ca sunt prosti si isi spun aici prin ce au trecut .. mai degraba tu provoci sila!parerea mea,reprezinti mai putin decat un nimic,ai un caracter jalnic,un vocabular limitat si pute prostia si incultura pe tine! limitatule

buhuhu dasca ai mare dreptate frate....shi apropo kats fofilatu` e ce mai buna varianta cand ti se da peste nas....asha ca din parte iti dau o cola :))la 2L sa am abonament pe 1 sapt.....si fetele despre care vb tu is din ce in ce mai rare....probabil in somalia

rotariu_stefan_lucian

811 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 21:56

poate sunt eu mai de moda veche cu toate k nu am decat 20 d ani..eu sunt de 2 ani cu prietenul meu,si l iubesc enorm.. mi as da viata numai sa fie el bine!nu cred k poti iubi pe cineva atat de mult ..

prefer sa dau un reply la acest mesaj si nu la cele scrise de catre tine de mai jos.

ai 20 de ani, esti alaturi de cineva de 2 ani, esti atasata, timpul petrecut v-a creat o stabilitate, nu aveti grija zilei de maine, nu aveti mari stresuri, nu aveti griji/indatoriri prea mari;

dar incearca sa privesti si din alte puncte de vedere. uita-te in jurul tau si vezi relatiile persoanelor de pana in 21 de ani, si anume la ce ii leaga, ce planuri au de la viata, in ce moment se despart si de ce.

sunt putine persoane care trec prin astfel de relatii adoloscentine(in sensul de "prieten"-asa cum ai mentionat si tu, si nu de barbat, iubit, tatal copiilor mei) fara sa clacheze la un moment dat. e o varsta la care se formeaza dorintele de la viata intr-un mod mai realist, adica tragi o linie intre posibilitati si dorinte si incerci sa te ocupi concret de ceva. si la un moment dat este destul de probabil sa nu treci pragul de maturitate a relatiei pentru ca fiecare isi doreste ceva diferit de la viata. exemplu: el vrea sa fie popa iar ea vrea sa fie animatoare in club de noapte.

nu te-as crede daca ai afirma ca nu te-ai simtit tentata de o alta persoana in tot acest timp. ca fata e o varsta la care poti alege mai diversificat fata de ceea ce poate selecta un barbat, datorita tineretii, atractivitatii si creierului cu mai putini pitici pe creier, adica tabieturi si fixisme in idei(apogeul la femeie e la 20-22 de ani si scade vertiginos de la 25 de ani in sus; pentru barbati procesul e mai lent, mai intai se realizeaza intr-un mod sau altul si pana la 35 inca mai are acces la femei pe placul sau)

personal nu iti cred discursul din 2 motive:

1. ai spus ca esti de moda veche, asta ar insemna implicit un limbaj mai respectuos, fara injurii sau atitudine tendentioasa.

2. faptul ca discursul tau e unul de imaginatie si de dorinta/fantezist/poveste, adica "mi-as da si viata pentru el"; este o exagerare, provocata ori dintr-o dorinta de a manifesta bunastarea individuala de moment(nimeni nu vrea sa fie singur, deprimat, nimeni nu vrea sa aibe probleme si in niciun caz sa arate asta pentru ca ar considera ca ar fi vulnerabil(a)in fata celor din jurul sau) ori dintr-o atitudine copilareasca cand lumea e roz si frumoasa.

cu toate ca nu sunt de acord cu limbaje explicite, stilul lui dasca a fost unul de gluma, ironic si neserios. adica nu trebuia sa te aprinzi astfel. ai devenit isterica pentru o intrebare care avea doar doua variante de raspuns(da/nu).
probabil a considerat fantezist discursul tau. daca ai observat in al doilea mesaj scris de el, a oferit o explicatie destul de pertinenta chiar daca a avut o tenta misogina si anume: femeile sunt destul de nehotarate in genere(mai ales pana-n 22 de ani/pana in momentul in care termina o facultate sau se angajeaza cu carte de munca) si fiecare are pretul sau(pentru fiecare moment exista un altul(o alta) mai potrivit(a), nimeni nu e perfect, maturitatea unei relatii se rezuma de multe ori la intelegere, stari putine de tensiune, stabilitate in dorinte, ceva respect si sentimentele care i-au legat la inceput)

din punctul meu de vedere ai utilizat un limbaj mult prea vulgar pentru un simplu forum. ai aratat latura isterica mult prea usor si ai etichetat o persoana pe motive nefondate. ar fi frumos din partea ta daca ai reformula ideea ta fara atac la persoana ci la continutul mesajului care te-a deranjat.

Think twice before you write something.

L.R.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 08:11

De la: kats_BK, la data 2009-09-26 13:53:22lol,cuae...cred k tu esti traumatizat,ai sechele si ti le scrii pe un forum!!in primu rand eu ma intretin singura..si ma pish pe toti banii si pe toti libidinoshii cu bani!in al 2-lea rand nu beau cola!si in al 3-lea rand esti cam ingust la minte,crezi k toate se rezuma la bani..nu toate fetele sunt monica columbeanu!!

dar te-am enervat tare..

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 08:21

De la: TargeT, la data 2009-09-26 21:01:37

buhuhu dasca ai mare dreptate frate....shi apropo kats fofilatu` e ce mai buna varianta cand ti se da peste nas....asha ca din parte iti dau o cola :))la 2L sa am abonament pe 1 sapt.....si fetele despre care vb tu is din ce in ce mai rare....probabil in somalia

cand aveam 20 de ani,ca si kats ,tot asa naiv eram...credeam in iubire si in fem..varsta mi-a demonstrat contrariul,,o las pe kats sa creada ce vrea..mai incolo peste un timp cand o sa mai creasca si o sa vada cum e lumea,ala o sa o lase sau o sa o ia de nevasta si o sa o insele si ea o sa planga de nebuna...atunci o sa isi aduca aminte de ce i-am zs eu

si ca sa inteleaga fetita asta mica ideea: intrebat de ciclop cum te cheama ,eraoul a spus ca ma cheama Nimeni si la sfarsit i-a scos ochiul ciclopului...ciclopul il cauta pe erou sa il omoare si striga nimeni mi-a scos ochiul...asa si u fata draga..un nimeni rade de tine..dar prefer sa fac misto de 100 ca tine..pe care le gasesc pe toate drumurile,,.frustrate si cu idei de iubire,care incearaca sa imi dem mie ca ele se descurca:)),,,decat sa iubesc vreo monica columbeanu(cred ca sunteti surori la cum vb),,,

pe scurt sa intelegi si u...prefer sa fiu un nimeni care se descurca,decat " cineva",asa ca tine,,,care e doar un copil rasfatat

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 08:25

De la: rotariu_stefan_lucian, la data 2009-09-26 21:56:13poate sunt eu mai de moda veche cu toate k nu am decat 20 d ani..eu sunt de 2 ani cu prietenul meu,si l iubesc enorm.. mi as da viata numai sa fie el bine!nu cred k poti iubi pe cineva atat de mult ..

prefer sa dau un reply la acest mesaj si nu la cele scrise de catre tine de mai jos.

ai 20 de ani, esti alaturi de cineva de 2 ani, esti atasata, timpul petrecut v-a creat o stabilitate, nu aveti grija zilei de maine, nu aveti mari stresuri, nu aveti griji/indatoriri prea mari;

dar incearca sa privesti si din alte puncte de vedere. uita-te in jurul tau si vezi relatiile persoanelor de pana in 21 de ani, si anume la ce ii leaga, ce planuri au de la viata, in ce moment se despart si de ce.

sunt putine persoane care trec prin astfel de relatii adoloscentine(in sensul de "prieten"-asa cum ai mentionat si tu, si nu de barbat, iubit, tatal copiilor mei) fara sa clacheze la un moment dat. e o varsta la care se formeaza dorintele de la viata intr-un mod mai realist, adica tragi o linie intre posibilitati si dorinte si incerci sa te ocupi concret de ceva. si la un moment dat este destul de probabil sa nu treci pragul de maturitate a relatiei pentru ca fiecare isi doreste ceva diferit de la viata. exemplu: el vrea sa fie popa iar ea vrea sa fie animatoare in club de noapte.

nu te-as crede daca ai afirma ca nu te-ai simtit tentata de o alta persoana in tot acest timp. ca fata e o varsta la care poti alege mai diversificat fata de ceea ce poate selecta un barbat, datorita tineretii, atractivitatii si creierului cu mai putini pitici pe creier, adica tabieturi si fixisme in idei(apogeul la femeie e la 20-22 de ani si scade vertiginos de la 25 de ani in sus; pentru barbati procesul e mai lent, mai intai se realizeaza intr-un mod sau altul si pana la 35 inca mai are acces la femei pe placul sau)

personal nu iti cred discursul din 2 motive:

1. ai spus ca esti de moda veche, asta ar insemna implicit un limbaj mai respectuos, fara injurii sau atitudine tendentioasa.

2. faptul ca discursul tau e unul de imaginatie si de dorinta/fantezist/poveste, adica "mi-as da si viata pentru el"; este o exagerare, provocata ori dintr-o dorinta de a manifesta bunastarea individuala de moment(nimeni nu vrea sa fie singur, deprimat, nimeni nu vrea sa aibe probleme si in niciun caz sa arate asta pentru ca ar considera ca ar fi vulnerabil(a)in fata celor din jurul sau) ori dintr-o atitudine copilareasca cand lumea e roz si frumoasa.

cu toate ca nu sunt de acord cu limbaje explicite, stilul lui dasca a fost unul de gluma, ironic si neserios. adica nu trebuia sa te aprinzi astfel. ai devenit isterica pentru o intrebare care avea doar doua variante de raspuns(da/nu).
probabil a considerat fantezist discursul tau. daca ai observat in al doilea mesaj scris de el, a oferit o explicatie destul de pertinenta chiar daca a avut o tenta misogina si anume: femeile sunt destul de nehotarate in genere(mai ales pana-n 22 de ani/pana in momentul in care termina o facultate sau se angajeaza cu carte de munca) si fiecare are pretul sau(pentru fiecare moment exista un altul(o alta) mai potrivit(a), nimeni nu e perfect, maturitatea unei relatii se rezuma de multe ori la intelegere, stari putine de tensiune, stabilitate in dorinte, ceva respect si sentimentele care i-au legat la inceput)

din punctul meu de vedere ai utilizat un limbaj mult prea vulgar pentru un simplu forum. ai aratat latura isterica mult prea usor si ai etichetat o persoana pe motive nefondate. ar fi frumos din partea ta daca ai reformula ideea ta fara atac la persoana ci la continutul mesajului care te-a deranjat.

Think twice before you write something.

L.R.

1 ai dreptate totala..un om matur nu se crizeaza asa...asta a fost un test si ea l-a picat..dc era matura imi dadea o replica haioasa si care "intepa" , ma simteam si gata..nu injura

2. are 20 de ani,viata e roz,ai dreptate...cine sunt eu sa ii arat ca viaat e grea...o las sa viseze..sry are dreptate fata,,,o sa se trezeasca mai tz

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 13:45

lasa somalezele in somalia...si ramancele in romania!pana la urma ai parte de tipurile de oameni in ale caror cercuri te invarti!
lumea mea roz a disparut de cand am intrat la liceu.. stiu in ce lume traiesc si ce fel de oameni ma inconjoara!
Sunt destul de stabila emotional,insa spre deosebire de reprezentatul sexului tare(not) allmighty dasca_777 nu imi scriu pe un forum frustrarile si misoginismul!

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 13:58

dak eram copil rasfatat,nu mi pierdeam timpul cu cometarii in contradictoriu cu tn dasca,ci imi conduceam bmw pe la dorobanti cu fetele.. la agatat de martalogi cu bani,sau la shopping!

am zis"de moda veche"pt k,intradevar cred in iubire,in suflete pereche,si cred k mai exista si oameni(barbati ,femei) cumsecade,nu mi sta in fire sa fiu pesimista si nici sa critic,sa fiu subiectiva .. fiecare pana la urma primeste ce merita,ca urmare a faptelor lui..

si inca o chestie,cred si intr o relatie care se poate dezvolta frumos ..pt ca in relatia care o am acum,am trecut prin niste chestii pentru care bag mana in foc ca multe persoane nu ar fi rezistat nici 1 saptamana .. si ce ma face sa fiu asa "visatoare,fantezista"si sa cred in iubire,este faptul ca nu am trecut singura prin ele si ca am avut pe cineva langa mine,si inca il am!
Cred k e dureros sa fi pesimist,sa nu crezi ca cineva chiar tine la tine,te iubeste si iti vrea binele (inafara de parinti).. si inca o data,nu cred k e ceva rusinos sa nu vrei sa fi singur,sa vrei sa fi iubit si sa ti faci viata mai frumoasa alaturi de cineva!care aveti alte pareri...mie una mi e mila de voi

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului "Nu te mai iubesc"
Mergi la: