back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


M-am cucat cu iubita celui mai bun prieten. ce sa fac? sa-i deschid ochii sau sa nu-i spun?

 


 
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
 
mihai_kojovici

16 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 10:08

salut, acum ceva ani un foarte bun prieten mi-a spus ca fata care era langa mine "trup si suflet" i-a facut avansuri, in sensul ca l-a sunat sa se intalneasca si el a acceptat, a pornit webcamul acasa, a baut ceva cu ea in oras, si a dus-o la el, unde ea ii tot facea avansuri, el i-a zis ca nu accepta sa faca nimic decat daca ii face un striptease, zis si facut, dar in momentul in care ea i-a bagat mana in pantaloni el i-a zis sa iasa din casa si m-a sunat de fata cu ea, in 10 minute eram la el, am dat nas in nas cu ea la iesirea din scara, am rugat-o sa urce sus inapoi (nu am lovit niciodata o femeie/fata si nici nu voi lovi - decat la cerere ) am discutat, nu certat! a plecat, si din momentul asta cand o intalnesc(din intamplare m-am intalnit cu ea de 2 ori) nu pot sa simt pt ea nici macar compasiunea pe care o am pt un animal fara adapost.

asa ca daca prietenul tau a reusit sa isi pastreze calmul, tot respectul si multi ar trebui sa faca asa, ignoranta fiind cel mai neplacut lucru, doare mai rau decat o palma


yuppy_175323

1 mesaj
Membru din: 14/12/2013
Postat pe: 15 Decembrie 2013, ora 00:00

ce ai facut frate pana la urma ?

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului m-am cucat cu iubita celui mai bun prieten. ce sa fac? sa-i deschid ochii sau sa nu-i spun?
Mergi la: