Info
x
De neinteles
|
romanalexandru 30 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 09:36
ca sa spun pe scurt care e treaba ....
nici eu nu o mai inteleg... am un prieten care este cu o tipa .... inteleg ca tipul o iubeste ... dar tipa isi bate joc de el... profita de faptul ca i-a demonstrat ca tine la ea... e cearta din oricee ... se injura si la telefon pui mei nici eu nu stiu ce sa mai cred .....dar cel mai frapant lucru este ca mereu spun ca se despart stau cate vreo 3 sau 4 zile certati dupa aceea se impaca 1 zi fac si ei ce este normal sex dupa aia iar se cearta si iar se impaca ce naiba este asta...asta e primu subiect.... al 2 -lea este un tip timid careaia ii place de o fata.... asta nu vrea sa se bage in seama cu ea deoarece ii este frica sa nu fie respins... cum isi da el seama daca este cazu sa se duca la ea ???
Raporteaza abuz de limbaj |
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 10:10
oooof....
![]() 1. Lasa-i tu pe ei si vezi ce faci cu viata ta! Inteleg ca te nedumereste ce se intampla cu prietenii tai, dar stiu ei mai bine ce fac! Daca nu si nu... atunci demonstreaza-i ca tipa isi bate joc de el, si nu doar spunandu-i asta.. ci aducand dovezi. Prinde-o in flagrant, sau...ceva! 2. Daca e timid atunci e fraier. Sa se duca, simplu, si abia atunci o sa vada daca tipa il refuza sau nu. N-are sens sa stai asa aiurea de teama unui refuz. Cine nu risca nu castiga. Si daca e refuzat, ce daca? Toti suntem la un moment dat... iar daca e un tip tanar are tot timpul din lume sa-si faca pe altcineva.
|
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 11:01
mda am incercat sa ii explic treaba asta dar nu merge o vede numai pe ea asta este eu mai incerc dar nu mult ca trica.... sa-mi vad de viataa mea asta e tare uite ca la mine nu m-am gandit
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 11:31
De la: romanalexandru, la data 2008-12-24 11:01:57mda am incercat sa ii explic treaba asta dar nu merge o vede numai pe ea asta este eu mai incerc dar nu mult ca trica.... sa-mi vad de viataa mea asta e tare uite ca la mine nu m-am gandit la tine trebuie sa te gandesti mereu... dar stiai deja asta!
|
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 11:39
De la: angel_demon10, la data 2008-12-24 11:31:18De la: romanalexandru, la data 2008-12-24 11:01:57mda am incercat sa ii explic treaba asta dar nu merge o vede numai pe ea asta este eu mai incerc dar nu mult ca trica.... sa-mi vad de viataa mea asta e tare uite ca la mine nu m-am gandit ei uite ca la asta nu m-am mai gandit... la mine in ultimul timp nu ma mai gandesc deloc tot ceea ce vad este munk munk si iar munk..vine vara tre sa fac banu ca sa imi iau motor Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 13:16
1) subiect tabu. se pare ca barbatii vor femei care sa ii trateze cu sictir, iar femeile in general isi doresc unul care sa le ia peste picior si sa le insele cu altele.... pe cand ea e fata cuminte.
"mor de inima ranita" era o melodie candva...f faina... mai intampin si eu astfel de dileme, si nu pot intelege unde a disparut orgoliul si demnitatea unei persoane de a nu se lasa CALCAT IN PICIOARE de o gagica/gagiu......... sunt cazuri si cazuri, ajung sa trag concluzia ca de vina e imaturitatea experimentala... si faptul ca trebuie sa treci prin astfel de intamplari, ca sa le gasesti o rezolvare prin fortze proprii, ca sincer, daca iti spune unu sau altul, NIMIC nu te va ajuta.............. stii cum se spune, ca pana nu vad cu ochii mei nu cred!! pana nu ma lovesc singur cu capu de copac, degeaba imi spui tu ce'i gresit.... 2) asta cu teama de a fi respins...... pana la urma urmei, o data trebuie sa te risti! e in firea umana sa fie oarecum dezamagit daca nu ii iese o treaba asa cum isi planuise, de la a impodobi un brad de Craciun pana la a'si infrange teama cu o gagica intr'un mod de abordare.... asa ca, RISCA'TE! altfel, de unde ai stii cum va decurge lucrurile? poate totul va fi inspre bine!! mai ales ca acu vin sarbatorile si lumea e mai darnica, mai calda, mai buna...
|
Fosta membra 9am.ro 455 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 02:25
nu o sa inteleaga nimic nici de la tine nici de la altcineva, pana nu si-o ia singur in bot de la pasarica si nu vede din experienta cum stau treburile nu se invata minte, lasa-l ca pana la urma se convinge singur
|
Fosta membra 9am.ro 455 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 02:25
si ce o sa se mai convinga
|
|
|
|
id_florentin 431 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 18:55
Sunt niste categorii de femei care sunt dependente de scandal, de o viata agitata. Fetele astea stau linistite o saptaman doua, o luna sau cine stie, si dintr-o data le apuca cate ceva, si nu le convine nimic, si fac scandal, si fac prostii pana primesc o palma peste ochi si un sut in fund, apoi se linistesc pan data viitoare. Cred ca prietenul tau are aceleasi nevoi ca si fata cu care este. Cine se aseamana se aduna. Cred ca simte nevoia de o viata mai agitata. TReba lor, stiu ei ce le trebuie si ce nu, si sigur n-au nevoie de un prieten care sa le fie pe post de mama. Nu le mai purta de grija daca nu e nevoie.
In legatura cu a 2-ua intrebare. Si eu sunt timid si am aceiasi problema. I-mi place sa cred ca motivul ezitarilor mele este faptul ca nu eram pregatit. Cand prietenul tau va fi pregatit va face el ceva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 02:52
sunt intradevar tipe cu capsa pusa pe scandal,le trece ori cu certuri ori cu sex...sau nu le trece deloc, frustrarile,neimplinirile si lipsa de comunicare...alte motive....daca el accepta situatia f bine
ii place...sa fie sanatos timiditatea e de multe ori si lipsa increderii de sine,frica de necunoscut si nu de multe ori sechele emotionale...hai ca sunt satul deja de psihoanaliza,depinde numai de el de multe ori e necesar un factor declansator....vb
Raporteaza abuz de limbaj
david...romantic incurabil
|
|
NIGHTSTORM 45 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Campina |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:26
Exista trei feluri de oameni: Prosti ,care nu invata din greselile lor destepti: care invata din greselile lor
si Inteligenti:care invata din greselile altora... depinde cum e el... sau cum vrea sa fie... Si ea are o slabiciune ptr pr tau... numai ca ii face placere sa se certe.. si ei si lui... cunosc situatia... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 20:29
De la: romanalexandru, la data 2008-12-24 09:36:51ca sa spun pe scurt care e treaba .... ia-l pe priet tau si pune fetele sa va faca oral ,da-le 2 palme ,dati-va drumu pe fata lor si mergeti la o bere dupa...asa sg nu o sa mai aveti pb...bafta
|
Antony 237 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 14:52
De la: romanalexandru, la data 2008-12-24 09:36:51ca sa spun pe scurt care e treaba .... Sigur este vorba de prietenul tau?.....Nu esty tu ala timid caruia ii e frica sa nu fie respins? Mai onestene...fii barbat...ce naiba? Femeile vor barbati langa ele...nu femei(excluzand anumite cazuri) Asadar...iubeste`le,respecta`le...dar cand e cazul...tre sa stii sa rupi si bluza de pe ea si s`o trantesti in pat...si stii sa dai si cu pumnul in masa.
|
player_22_br 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 12:48
De la: romanalexandru, la data 2008-12-24 09:36:51ca sa spun pe scurt care e treaba .... eu cred ca tu esti protagonistul ambelor povesti...asta daca sunt adevarate...nu ar trebui sa-ti fie rusine cu tine aici pe forum-ul asta...aici suntem ca niste preoti...ascultam pacate si dam sfaturi...daca ai o problema spune-o si te vom ajuta...au fost altii care au recunoscut chestii mai grave decat timiditate sau ca femeia face ce vrea din el... acum sa-ti dau raspuns la intrebarea ta...la problema nr 1 : "baiatul" ar trebui sa-si bage ce are mai de pret in gura ei si sa-i zica ca este in stare de mult mai mult...nu trebuie sa se impace cu ea odata la cateva zile doar pt sex...daca ai ajuns jucaria sexuala a femeii pe care o iubesti...ti-ai distrus viata...cauta aventuri...distreaza-te singur... problema nr 2 : daca urmaresti forum-ul de aici vezi ca este unu topic despre timiditate unde am dat niste sfaturi reale si lumea mi-a dat dreptate...dar iti zic si tie pe scurt...nu exista un leac pt timiditate..."tipul" sa invite fata in oras..cu o prietena...el sa vina cu un prieten..sa se cunoasca...sa aiba anumite discutii si timiditatea dispare cu timpul...si cand se va simti sigur pe el...sa iasa singur cu ea...si daca ea nu-l vrea nu respinge decat o intalnire...si indirect pe el...asta nu-l va afecta prea mult...femeile de obicei sunt diplomate si nu spun adevaratul motiv pentru care nu ies cu un barbat...daca nu ii place de el...va inventa ea ceva...si daca chiar are treaba in ziua cand ii propui sa va intalniti...te va cauta ea daca ii arati interesul... atat am avut de spus...mult noroc... Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 11:30
Sunteti interesati de poker? Nu doriti sa investiti proprii bani? www.pokerstrategy.com/uQCWVZ este solutia. Poker fara depozit. Cea mai buna scoala de poker-gratuit o gasiti pe linkul de mai sus!!!Raspundeti la intrebarile de acolo si primiti 50$+100$ gratuit,capital de inceput! Treceti de la incepator la profesionist cu strategiile de pe acel site. Nu trebuie sa depuneti niciodata bani,doar treceti testul si primiti capitalul de inceput. Pasii ce trebuie urmati:
Pasul 1) Intrati pe acest link www.pokerstrategy.com/uQCWVZ Pasul 2)Trebuie sa cititi lectiile de baza corespunzatoare tipului de poker pe care ati ales sa-l jucati. Va sfatuiesc sa alegeti tipul NO LIMIT. Pasul 3) Trebuie sa completati chestionarul pentru a dovedi ca ati invatat lectiile si sunteti pregatiti sa primiti banii.Este simplu. Pasul 4) Trebuie sa alegeti siteul de poker la care doriti sa jucati si sa va inregistrati folosind codul PS150. Trebuie sa va inregistrati cu datele reale "FARA SA FACETI VREUN DEPOZIT". Dupa aceea, daca totul este corect,va veti primi banii dupa cel mult 2 zile. Puteti sa va creati un singur cont per persoana. In unele cazuri s-ar putea intampla: a)Sa va ceara sa trimiteti "o copie scanata sau o fotogradie a cartii de identitate,pasaport sau alt document' care sa va confirme identitatea. b)S-ar putea sa va ceara un numar de telefon unde puteti fi contactat pentru a va verifica identitatea. Aceste cerinte pot fi obligatorii, in orice caz,puteti acoperi datele care nu sunt necesare pentru a se vedea doar cele cerute,,nume,adresa'' ,puteti acoperi fotografii,amprente. Pasul 5) Puteti sa va inregistrati si familia,vecinii,prietenii. Pasul 6) Daca nu v-ati inregistrat inca,nu mai asteptati,accesati linkul www.pokerstrategy.com/uQCWVZ si incepeti sa jucati ca profesionistii,cu banii altora. Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 19:08
vreau sa-mi fac prieteni...:)
|
baytu_ionut 485 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 08:03
Subiectul 1: Prietene asta-i frumusete-a lor,acum te-as intreba daca fata e TAUR,iar daca da ai gasit explicatia,acuma spune-i si prietenului ca daca i-a fost ranit orgoliu asta-i viata,nu era mai usor sa recunoasca pur si simplu k tine la ea...si pe ce-alaltya parte stai linistit ca lor cred k le si place putin sa se certe,atata timp cat nu-si dau in cap e totul ok,iar daca tu vezi vreo intentie intervin-o ,bine asta daca lui ii trece prin cap s-o loveasck,k ea chiar e misto cand te loveste o femeie.
Subiectul 2:Femeile aste is foarte greu de inteles, de parca ar trebui intelese trebuie iubite,spune-i prietenului tau ca in 99 % nu-ti vei da seama cand o femeie vrea ceva de la tine,deci cel mai ok ar fi sa-l consileazi sa mearga pur si simplu la ea si sa-i spune ce mama saraciei are pe suflet Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 10:26
De la: yuppy002598, la data 2009-06-09 19:08:21vreau sa-mi fac prieteni...:) daca sp la multi...o sa iti devina prieteni pe viata...si dupa ce o sa iti cada dintii din gura:P Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 13:44
De la: player_22_br, la data 2009-05-08 12:48:42De la: romanalexandru, la data 2008-12-24 09:36:51ca sa spun pe scurt care e treaba .... mda nenea nu sunt eu protagonistu :P Raporteaza abuz de limbaj |
|
socrate_yuppy 2497 mesaje Membru din: 25/06/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 08:59
1) daca iti e prieten tot ce poti face e sa-i spui ce parere ai de viata sa zbuciumata...si apoi sa-l lasi naibii in pace sa-si traiasca viata....fiecare om e liber sa se loveasca cu capul de propriile ziduri
2) o certitudine nu o sa-ti ofere nimeni. ai 2 variante (bun...3 cu a lui dasca) ori stai pe bara si o sa te intrebi ce-ar fi fost daca ar fi fost....ori iti iei inima intre canini .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
GEKADOS 134 mesaje Membru din: 21/06/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 14:02
De la: tinuotin, la data 2009-01-01 18:55:44Sunt niste categorii de femei care sunt dependente de scandal, de o viata agitata. Fetele astea stau linistite o saptaman doua, o luna sau cine stie, si dintr-o data le apuca cate ceva, si nu le convine nimic, si fac scandal, si fac prostii pana primesc o palma peste ochi si un sut in fund, apoi se linistesc pan data viitoare. Cred ca prietenul tau are aceleasi nevoi ca si fata cu care este. Cine se aseamana se aduna. Cred ca simte nevoia de o viata mai agitata. TReba lor, stiu ei ce le trebuie si ce nu, si sigur n-au nevoie de un prieten care sa le fie pe post de mama. Nu le mai purta de grija daca nu e nevoie.AI PERFECTA DREPTATE PRIETENE IN AMBELE CAZURI SA STII CA ASA E SINT FEMEI CARE VOR ACTIUNE TOT TIMPUL SI TU DACA ESTI UN TIP MONOTON CAUTA SUBIECTE DE CEARTA SI SE CEARTA CU TINE.ODATA ERAM IN CRAIOVA,MINCAM LA RESTAURANT,VINE UN CUPLU SI SE ASEAZA LA O MASA VECINA. DUPA 5 MINUTE INCEPE EA SA RIDICE TONUL, SI CEARTA VERE CA LA USA CORTULUI, ALA II TRAGE O ZMETE IN BOT LA AIA DE O BAGA SUB MASA. AM ZIS CA A OMORITO ,SE SCOALA TIPA DUPA 3 MINUTE SI SE DUCE LA BAIE SI EU IL INTREB VERE DA SE POATE ASA CE AVETI, LA CARE EL IMI RASPUNDE CA NUMAI ASA SE POATE CU EA LA MAXIM O SAPTAMINA TRE SAI DEA TAINUL CA DE NU FACE URIT.SE INTOARCE TIPA SE ASEAZA LA MASA ZIMBAREATA CA SI CUM NIMIC NU SA INTIMPLAT,NUSTIU CE SA MAI CRED,DAR UN LUCRU E SIGUR FEMEILE AU NEVOIE DE ACTIUNE.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 15:48
ce fata vrea sa imi sp ,sa moara si sa imi dea coliva
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:40
De la: GEKADOS, la data 2009-06-30 14:02:26De la: tinuotin, la data 2009-01-01 18:55:44Sunt niste categorii de femei care sunt dependente de scandal, de o viata agitata. Fetele astea stau linistite o saptaman doua, o luna sau cine stie, si dintr-o data le apuca cate ceva, si nu le convine nimic, si fac scandal, si fac prostii pana primesc o palma peste ochi si un sut in fund, apoi se linistesc pan data viitoare. Cred ca prietenul tau are aceleasi nevoi ca si fata cu care este. Cine se aseamana se aduna. Cred ca simte nevoia de o viata mai agitata. TReba lor, stiu ei ce le trebuie si ce nu, si sigur n-au nevoie de un prieten care sa le fie pe post de mama. Nu le mai purta de grija daca nu e nevoie.AI PERFECTA DREPTATE PRIETENE IN AMBELE CAZURI SA STII CA ASA E SINT FEMEI CARE VOR ACTIUNE TOT TIMPUL SI TU DACA ESTI UN TIP MONOTON CAUTA SUBIECTE DE CEARTA SI SE CEARTA CU TINE.ODATA ERAM IN CRAIOVA,MINCAM LA RESTAURANT,VINE UN CUPLU SI SE ASEAZA LA O MASA VECINA. DUPA 5 MINUTE INCEPE EA SA RIDICE TONUL, SI CEARTA VERE CA LA USA CORTULUI, ALA II TRAGE O ZMETE IN BOT LA AIA DE O BAGA SUB MASA. AM ZIS CA A OMORITO ,SE SCOALA TIPA DUPA 3 MINUTE SI SE DUCE LA BAIE SI EU IL INTREB VERE DA SE POATE ASA CE AVETI, LA CARE EL IMI RASPUNDE CA NUMAI ASA SE POATE CU EA LA MAXIM O SAPTAMINA TRE SAI DEA TAINUL CA DE NU FACE URIT.SE INTOARCE TIPA SE ASEAZA LA MASA ZIMBAREATA CA SI CUM NIMIC NU SA INTIMPLAT,NUSTIU CE SA MAI CRED,DAR UN LUCRU E SIGUR FEMEILE AU NEVOIE DE ACTIUNE.... actiune de acest gen ... nu cred ... o intreaga nebunie
Raporteaza abuz de limbaj
"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
|
|
iulicu 1 mesaj Membru din: 17/09/2009 |
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 10:54
pai la 1 e tare dulce impacarea:d si la 2 plm toti am fost respinsi .deci dai o palma si trimite-l la fata:)
|
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 22:14
De la: , la data 2009-06-09 19:08:21vreau sa-mi fac prieteni...:) suge-mi pla si o sa fiu priet tau.. p.s. mori si da-mi coliva |
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Aprilie 2010, ora 19:43
De la: romanalexandru, la data 2008-12-24 09:36:51ca sa spun pe scurt care e treaba .... salut. referitor la prima *treaba* vorbesc din proprie experienta si iti spun k ar fi mai bine sa nu te bagi intre ei orice ar fi indiferent k este cel mai bun prieten al tau, k va cunoasteti d mici sau chestii de genu...iti faci singur rau... am si eu un *prieten* in aceeasi situatie...la inceput i am mai zis parerea mea... dar cu timpul mi am luato rau de tot... parerea mea este k e treaba lor si nu ar trebui sa te intereseze dak nu vrei sa ti faci singur rau.
|
|
|

nici eu nu o mai inteleg... am un prieten care este cu o tipa
.... inteleg ca tipul o iubeste
... dar tipa isi bate joc de el... profita de faptul ca i-a demonstrat ca tine la ea... e cearta din oricee
... se injura si la telefon pui mei nici eu nu stiu ce sa mai cred .....dar cel mai frapant lucru este ca mereu spun ca se despart stau cate vreo 3 sau 4 zile certati dupa aceea se impaca 1 zi fac si ei ce este normal sex dupa aia iar se cearta si iar se impaca ce naiba este asta...asta e primu subiect.... al 2 -lea este un tip timid careaia ii place de o fata.... asta nu vrea sa se bage in seama cu ea deoarece ii este frica sa nu fie respins... cum isi da el seama daca este cazu sa se duca la ea ???

... nu cred ... o intreaga nebunie