back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care este durata medie a actului sexual?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 17:22

De la: zzdronghi, la data 2008-12-21 14:05:12 sunt curios sa stiu cam cat este durata medie a atului sexual in general nu a sexului de "liga mare"

de la 3 la 15 ani cu suspendare

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
ola_vasy

1 mesaj
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 13:14

da ai dreptate berila,numa 5-10 minute sa te tina???!!!???
ce dracu mah asta e la aia super excitati care nu au mai vazut femei.ca in american pie.despre mine...depinde de cat de bine ma simt,excitarea,femeia ce stie sa faca dar sunt sigur ca nu ma credeti dar am duso si in jur la 3 ore si de mai multe ori nu numai odata si pot sa o duc mult mai mult dar faza cu 3 ore e dak sunt putin ametit .

Raporteaza abuz de limbaj
Azgard

657 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 20:14

De la: cretzzzu, la data 2009-01-18 13:14:47da ai dreptate berila,numa 5-10 minute sa te tina???!!!???
ce dracu mah asta e la aia super excitati care nu au mai vazut femei.ca in american pie.despre mine...depinde de cat de bine ma simt,excitarea,femeia ce stie sa faca dar sunt sigur ca nu ma credeti dar am duso si in jur la 3 ore si de mai multe ori nu numai odata si pot sa o duc mult mai mult dar faza cu 3 ore e dak sunt putin ametit .

mda , mai stiam si eu pe unu care se tot lauda la fel ca f#%e la fata 2-3 ore, pana s-a dus la doctor si a aflat ca avea nu stiu ce boala ,
sau facut o groaza de studi pe tema asta si s-a ajuns la concluzia ca un act sexual reusit ar trebui sa tina (de cand incepe penetrarea ) cam 12-15 minute (dupa o ora de muncit in continuu , incepe sa iti amorteasca ,nu mia zic dupa 2 ), asa ca lasa povestile cu 2-3 ore , ca altfel ar trebui sa te duci pe la doctor

burn baby, burn ...
jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 23:17

De la: Haps, la data 2009-01-16 17:22:57
De la: zzdronghi, la data 2008-12-21 14:05:12 sunt curios sa stiu cam cat este durata medie a atului sexual in general nu a sexului de "liga mare"

de la 3 la 15 ani cu suspendare

de la 6 luni la 3 ani maxim (se da cu suspendare) peste 3 ani faci parnaie nene

aprov

221 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 11:05

Sunt destul de tanar dar actul sexual la mine dureaza intre 1 minut si 30 minute.
Am avut cazuri cand intr-un minut ejaculam dar si cazuri cand i-am tras-o la una peste 30 minute pana ma dureau coatele, genunchii si eram asa de transpirat incat ne alunecau burtile si se auzeau clipoceli.E adevarat ca, cu prietena mea dupa cativa ani impreuna al doilea sau al treilea numar imi reuseste mai greu dar daca dau de o prospatura cred ca de la al treilea numar incolo nu mai ejaculez insa am erectie.Si atunci pot repeta de cate ori vrea ea sau de cate ori poate sa reziste.Mi s-a intamplat de cateva ori.
Dar mai este o chestie ce trebuie spusa: din momentul cand eu am ejaculat si m-am eliberat, restul o fac doar pt ea deoarece eu nu mai simt nici o placere trupeasca.Doar orgoliul masculin gadilat cand o aud cum geme sau cand o simt ca se incordeaza, semn clar ca a avut orgasm sau orgasme multiple.
Asa ca nu se poate spune cat dureaza un act sexual.

Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
iliestaovici

5 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 11:59

La un proces de viol doi martori un copil si un mos .Primul martor copilul spune :pai ea venea din stinga el din dreapta in dreptul unui tufar s-au intilnit el a pus-o jos si dai si dai si gata. Mosul spune ca nu-i asa ea venea din stinga el din dreapta in dreptul tufarului s-au intilnit si a puso jos si dai si dai si dai si dai ce stiu copii despre treaba asta.

horia-g

12 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:54

Berilla, tu se pare ca ai o viata sexuala foarte activa dar foarte plictisitoare..daca la tine dureaza 30-60 de minute, dupa care iti pierzi interesul.......sfatul mmeu: Schimba partenera ca asa schimbi si rutina;)(glumesc)

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 14:58

De la: %aprov%, la data 2009-01-21 11:05:42Sunt destul de tanar dar actul sexual la mine dureaza intre 1 minut si 30 minute.
Am avut cazuri cand intr-un minut ejaculam dar si cazuri cand i-am tras-o la una peste 30 minute pana ma dureau coatele, genunchii si eram asa de transpirat incat ne alunecau burtile si se auzeau clipoceli.E adevarat ca, cu prietena mea dupa cativa ani impreuna al doilea sau al treilea numar imi reuseste mai greu dar daca dau de o prospatura cred ca de la al treilea numar incolo nu mai ejaculez insa am erectie.Si atunci pot repeta de cate ori vrea ea sau de cate ori poate sa reziste.Mi s-a intamplat de cateva ori.
Dar mai este o chestie ce trebuie spusa: din momentul cand eu am ejaculat si m-am eliberat, restul o fac doar pt ea deoarece eu nu mai simt nici o placere trupeasca.Doar orgoliul masculin gadilat cand o aud cum geme sau cand o simt ca se incordeaza, semn clar ca a avut orgasm sau orgasme multiple.
Asa ca nu se poate spune cat dureaza un act sexual.

tanar tanar... dar.....

aprov

221 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:03

Bine ai venit pe aici GREENIE !
Hai sa auzim mai bine o fata cat si-ar dori ea sa dureze un act sexual?
Mai exact dupa ce a avut orgasm, fata doreste sa fie lasata in pace macar cateva minute sau poate sa tina la inca un numar?
Ce zici Greenie, te bagi la un raspuns avizat?

Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:14

pana se baga Greenie (come on, sis!) iti zic si eu vreo 2 vorbe:

Mai bine sa "ma epuizeze" in 2 minute decat sa ma plictiseasca 2 ore... Parerea mea.
Acum sa va zic din casa: am fost cu un tip care intr-o noapte a terminat de 7 ori(a se citi "sapte")... eeeee, pai voi credeti ca eu mai stiu cat a durat fiecare???

So, nu cred ca exista durata standard... depinde de sistemul de referinte al fiecareia....

aprov

221 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:47

Mai AYLEEN, chiar de 7 ori?
Eu nu cred ca el a mai avut vre-un strop de sperma incepand cu al treilea sau cel mult al patrulea numar.
Dar n-ai raspuns la intrebarea mea.Dupa ce aveti orgasm mai puteti sa mai acceptati un numar? Am citit undeva ca in astfel de cazuri clitorisul ajunge la un nivel maxim de excitare si femeia accepta doar pt a face pe plac barbatului.Asa sa fie?

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:55

mmnu stiu aprov, ma bucur sa te revad pe aici

pai... on topic.. serios acum, noi suntem la fel ca voi (in fine, majoritatea, mai sunt si cazuri speciale, dar mai rar) in care baietii, dupa ce ejaculeaza, nu mai le pasa asa de tare de gagica, daca a avut sau nu orgasm, daca a mimat sau nu, sincer, nu'l doare nici pwla de chestia asta... si sincer, sa stii ca aceeasi reactie avem si noi femeile.
dupa orgasmele noastre, si daca il depasim si pe cel mai puternic + urmat de ejacularea de care toti ati auzit, si nu are rost sa ma mai feresc de voi traind cu impresia ca mi'ar fi rusine de ce ati crede (sincer NU-MI PASA), ei bine...... pe noi chiar ne doare daca voi sunteti aia care mai vreti....

deci, mi s'a intamplat ca eu sa am orgasme si sa ma simt asa de bine, ca nu mi'a pasat deloc de el ca nu reusea sa termine, pentru mine era suficient sa fie tare astfel incat sa raman eu epuizata, exact cum imi doream dupa toata experienta..

deci, concluzia, actul sexual sa dureze atata timp cat poti rezista.
si daca am terminat si a terminat si el, pot sa fiu in stare sa o iau de la capat dupa o tigara, daca si el e de acord...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 16:57

De la: %aprov%, la data 2009-01-21 16:47:27Mai AYLEEN, chiar de 7 ori?
Eu nu cred ca el a mai avut vre-un strop de sperma incepand cu al treilea sau cel mult al patrulea numar.
Dar n-ai raspuns la intrebarea mea.Dupa ce aveti orgasm mai puteti sa mai acceptati un numar? Am citit undeva ca in astfel de cazuri clitorisul ajunge la un nivel maxim de excitare si femeia accepta doar pt a face pe plac barbatului.Asa sa fie?

in primul rand ca o femeie poate avea multe multe multe orgasme in timpul aceluiasi act sexual, asa ca teoria ta nu se aplica. sorry.
plus ca nu e neaparat vorba de clitoris, cat de vagin in sine. clitorisul nu poate sa devina o parte excitata la maxim (adica ce vrei tu sa zici - sa o jeneze sau sa o doara) decat daca te "joci" cu el in timpul actului tot timpul... sau aiurea... e un loc fff sensibil.
da, dupa ce femeia are un orgasm sau mai multe nu se mai lubrifiaza la fel de bine ca inainte, dar cu o schimbare de pozitie sau putin "ajutor" de la partener poate sa ajunga iar la acea lubrifiere ca sa nu ii creeze disconfort... pana termina si el treaba

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 17:00

de 7 ori, jur pe verde natural, si sperma avea, ca am vazut cu ochii mei! si a doua zi ma gandeam ca a luat vreo pastila, ceva, dar frati-miu mi-a zis ca daca ar fi luat ceva probabil ca ar fi stat online toata noaptea, insa nu ar fi terminat de atatea ori.... A doua oara cand ne-am intalnit a fost de 5 ori si o data dimineata, iar a treia oara ... nu ne-am mai intalnit... ca era prea frumos sa fie adevarat!!! Deci, cum a reusit de atatea ori inca e un mister ptr mine..... Nici nu ma intereseaza cum.....

ON TOPIC: Da, mai pot inca o data si inca o data, si inca o data dar... atat. Daca imi dai timp si de o tigara intre partide, o tinem asa o saptamana....Si cand nivelul de excitare al clitorisului este maxim, cum ai spus tu e... chinuitor de bine... E ca atunci cand mananci multa miere... de la cat de dulce e ti se pare amar, insa daca bei un pahar cu apa, mai poti manca o lingurita... In cazul de fata, paharul de apa e tigara de dupa..

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 17:11

bineeeeeeee ayleeeeeen

sa fumezi cand te mai doare'n gat e naspa!
tine'ti minte! (si vorbesc doar de gripa mea in prezent, nu sariti la alte idei)

Blanko

80 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 17:21

ce discutie aprinsa aici :)) ok deci eu ca barbat am dus si peste o ora dar au fost si partide la care am tzinut 15 min..acum nah fiecare femeie are tacticile ei de a satisface un barbat si invers...depinde foarte mult de partener(a)..iar ca tot veni vorba de fumat..fumati iarba si dupa aia sa va f***ti sa vedeti atunci sporturi extreme =))

aprov

221 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 17:41

sa fumezi cand te mai doare'n gat e naspa!
tine'ti minte! (si vorbesc doar de gripa mea in prezent, nu sariti la alte idei)[/quote]

Mai GREENIE bine ai facut ca ai specificat ca durerea in gat vine de la gripa, altfel deja imi imaginam ca ne spui cine stie ce lucru nou legat de subiect.
Inteleg de la voi ca nu e deranjant nici al doilea sau al treilea nr chiar daca voi ati avut orgasm.Sa fie cat mai multe sau cat mai lungi! AMIN.
La noapte o sa-i spun ,,colegei mele de camera" ca vreau sa testam rezistentele sexuale ale organismului uman.Cine abandoneaza primul spala vasele toata saptamana.
Si eu care dupa primul numar o menajam chiar daca mai vroiam sau mai puteam.Ce mult inseamna comunicarea.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 17:44

De la: %aprov%, la data 2009-01-21 17:41:31 sa fumezi cand te mai doare'n gat e naspa!
tine'ti minte! (si vorbesc doar de gripa mea in prezent, nu sariti la alte idei)

Mai GREENIE bine ai facut ca ai specificat ca durerea in gat vine de la gripa, altfel deja imi imaginam ca ne spui cine stie ce lucru nou legat de subiect.
Inteleg de la voi ca nu e deranjant nici al doilea sau al treilea nr chiar daca voi ati avut orgasm.Sa fie cat mai multe sau cat mai lungi! AMIN.
La noapte o sa-i spun ,,colegei mele de camera" ca vreau sa testam rezistentele sexuale ale organismului uman.Cine abandoneaza primul spala vasele toata saptamana.
Si eu care dupa primul numar o menajam chiar daca mai vroiam sau mai puteam.Ce mult inseamna comunicarea.[/quote]

Hey, gudlac.... Sa inteleg ca daca saptamana viitoare nu postezi o zi, inseamna ca ai avut muuuuulte vase de spalat... Oricum ar fi, sa ne povestesti....

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 17:46

De la: %aprov%, la data 2009-01-21 17:41:31 sa fumezi cand te mai doare'n gat e naspa!

Si eu care dupa primul numar o menajam chiar daca mai vroiam sau mai puteam.Ce mult inseamna comunicarea.[/quote]

a-h-a-m ......

chiar buey aprove, e tare greu sa o intrebi direct?
sincer, de cand te stiu mi'a fost de ajuns, nu te cred om incuiat, prin urmare, ea are niste probleme de comunicare, e timorata nitel in preajma ta? pff.... pai ii dau de inteles... in cazu asta.

apoi, n'am nici o problema cu spalatul vaselor, le bag in masina si apas pe buton :))

pacat ca nu e la fel si cu orgasmul :))

dar inca o data, depinde foarte mult de femeie si de barbat.
tocmai d'aia cer comunicare cum nu am cerut nimic altceva intr'o relatie..... nu s'a putut.. asta e..
just keep going.. si cu tigarea intre buzele alea roz...

tudoradf

143 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 23:28

tema dezbatuta aici este una inca tabu...nici femeile nu stiu exact cat de mult vor...Replica generala e: Cat te tine!!!...dar am intalnit femei...care dupa o ora au zis...HO...GATA. Si atunci normal ca incepi sa-ti pui intrebari. Si din cate am inteles, citind diferite articole, durata medie a actului sexual in lume este de 3 min. Parerea mea este ca durata optima a unui act sexual este pana cand ambii parteneri se termina in acelasi timp. Mai mult timp de atat, incep sa apara discutii si apar topicuri de genu...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 09:49

o intrebare....durata,ca durata,nu conteaza...sexul e total,partial sau ambele?:P

aprov

221 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 09:52

De la: ayleen, la data 2009-01-21 17:00:34

de 7 ori, jur pe verde natural, si sperma avea, ca am vazut cu ochii mei! si a doua zi ma gandeam ca a luat vreo pastila, ceva, dar frati-miu mi-a zis ca daca ar fi luat ceva probabil ca ar fi stat online toata noaptea, insa nu ar fi terminat de atatea ori.... A doua oara cand ne-am intalnit a fost de 5 ori si o data dimineata, iar a treia oara ... nu ne-am mai intalnit... ca era prea frumos sa fie adevarat!!! Deci, cum a reusit de atatea ori inca e un mister ptr mine..... Nici nu ma intereseaza cum.....

ON TOPIC: Da, mai pot inca o data si inca o data, si inca o data dar... atat. Daca imi dai timp si de o tigara intre partide, o tinem asa o saptamana....Si cand nivelul de excitare al clitorisului este maxim, cum ai spus tu e... chinuitor de bine... E ca atunci cand mananci multa miere... de la cat de dulce e ti se pare amar, insa daca bei un pahar cu apa, mai poti manca o lingurita... In cazul de fata, paharul de apa e tigara de dupa..

AYLEEN, daca picioarele din avatar sunt ale tale am dezlegat misterul celor 7 partide de sex dintr-o noapte.Il inteleg pe baiat si cred posibila o asemenea performanta.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 10:38

De la: %aprov%, la data 2009-01-22 09:52:43
De la: ayleen, la data 2009-01-21 17:00:34

AYLEEN, daca picioarele din avatar sunt ale tale am dezlegat misterul celor 7 partide de sex dintr-o noapte.Il inteleg pe baiat si cred posibila o asemenea performanta.

Aprov, imi pare sincer rau sa afirm asta... dar nu's. dar, cine stie... poate se gandea la niste picioare ca astea... Anyway, totul e bine cand se termina cu bine. Nu stiu cum a reusit, nici nu ma intereseaza prea tare... important e ca... stiu unde sa apelez cand imi mai trebuie...

sebastianmilea

9 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:37

barbatii care vorbesc de numere sunt cei mai nepriceputi,mai impotenti si mai nestiutori posibil.eu nu concep sa ejaculez pana nu imi satisfac partenera......si dureaza cel mai putin o ora .....satisfactia partenerei nu consta in cate numere(ejaculari)ai tu....saracele femei.....cred ca un barbat viril are o singura ejaculare dupa cel putin o ora de sex salbatic ce cuprinde obligatoriu ejaculari ale femei(squirturi)si in final femeia sa aiba toate 3 tipurile de orgasm(vaginal,anal si clitoridian)...mai uitati-va si voi la filme porno pe net....dar cum pt majoritatea acestei categorii de barbati femeile sunt niste simple masini de golit testiculele,nu ma astept ca pe viitor sa se schimbe ceva.....si te mai miri de ce isi inseala unele femei barbatul.....daca vreti sa ma vedeti
albert69.wetpaint.com/
si daca vreti sa mai vedeti unde am si invatat toate lucrurile astea:
adriana-dominicana.wetpaint.com/

kill4billy

33 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 16:40

de la penetrare pana la agonie? 10 minute

aaa un votic
www.yuppy.ro/comunitate/concurs/view_item/9862.html

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 02:33

De la: kill4billy, la data 2009-01-22 16:40:09de la penetrare pana la agonie? 10 minute

aaa un votic
www.yuppy.ro/comunitate/concurs/view_item/9862.html[/quote]

un votic pe botic cu metatarsienele... :))

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 02:34

De la: radhookoo, la data 2009-01-23 02:33:00
De la: kill4billy, la data 2009-01-22 16:40:09de la penetrare pana la agonie? 10 minute

aaa un votic
www.yuppy.ro/comunitate/concurs/view_item/9862.html[/quote]

un votic pe botic cu metatarsienele... :))

berila

1111 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 08:13

Da, nu ma pot plange de frecventa actelor, dar ma pot plange de calitatea lor...

Same ol` Same ol`
(ma intreba cineva mai sus )

What's cookin`, good lookin`?
sergent_shocker

38 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 08:36

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 10:16

De la: Hellcaster, la data 2009-01-23 08:36:49www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/7391/Care-credeti-ca-va...]

mi se rupe! zbori!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului care este durata medie a actului sexual?
Mergi la: