Info
x
Care este durata medie a actului sexual?
|
zionadrian 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 10:54
O faci cu persoana nepotrivita!
Cand ti se intampla asta, o faci exactu cum imi faceam eu temele la scoala.. in doru lelii.. ;) |
|
LeonKing 2035 mesaje Membru din: 30/10/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:25
De la: zionadrian, la data 2009-11-03 10:54:32O faci cu persoana nepotrivita! de ce o mai faci?
Raporteaza abuz de limbaj
" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra"
Nichita Stanescu
|
|
DumitruDan 50 mesaje Membru din: 12/08/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:36
Pentru a mari durata actului sexual va recomand sa folositi ceva stimulente, de exemplu o crema sau spray pe baza de lidocaina - VRX Delay spre exemplu.
O viata sexuala perfecta incepand de azi!
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:37
De la: sanatate_sexuala, la data 2009-11-03 15:36:58Pentru a mari durata actului sexual va recomand sa folositi ceva stimulente, de exemplu o crema sau spray pe baza de lidocaina - VRX Delay spre exemplu.
Nichita Stanescu
|
|
Alice_in_Wonderland 3330 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:38
4 ore
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:40
De la: HoneyBunny, la data 2009-11-03 15:38:434 ore tu nu mai bine mergi la sala? ca pierzi mai putin timp, si cu restul ramas poti face si sex... Raporteaza abuz de limbaj
Nichita Stanescu
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:43
Daca fac 4 ore sex nu mai trebuie sa merg la sala...si mai fac si economie...pe criza asta...
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:52
De la: HoneyBunny, la data 2009-11-03 15:43:20Daca fac 4 ore sex nu mai trebuie sa merg la sala...si mai fac si economie...pe criza asta... a dreaq criza... si te descurci, te descurci, totusi, nu?
Nichita Stanescu
|
|
|
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:54
Incerc...iti comunic rezultatele mai tarziu...
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:55
De la: HoneyBunny, la data 2009-11-03 15:54:21Incerc...iti comunic rezultatele mai tarziu... aaaa, nu fac statistici... nu te deranja...
Nichita Stanescu
|
|
mikaela_yuppy 173 mesaje Membru din: 27/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:56
Si ca sa ma bag si eu in seama , as vrea sa mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate. Deci, din cate am trait eu pana acum, ca femeie pot spune ca am fost cu cineva cu care am facut dragoste si 2h, am fost cu cineva care a fost in stare sa dea si 7 nr intr o singura noapte ( si da, m ai avea sperma), dar am fost cu cineva ( cu care mai sunt inca) care oricat incerc sa l dau pe brazda nu merge, adica este ceva de genu, preludiu nema, un act sexual se consuma in max 5 min, si nici macar nu apuc sa mi dau seama ce se intampla, de orgasm nici nu se mai pune problema. Ideea este ca nu vrau sa l pierd din cauza asta, are foarte multe calitati, este un barbat extraordinar, dar nici nush cum sa pun problema. Nu ma pot duce la el sa i spun frate esti praf. Deci, ce mama naibii sa fac?????????????
|
|
yoana_u 50 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:56
aaa...si tu te intrebai la ce se gandeste el in astea 4 ore.... inteleg ...
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:57
Ar trebui sa incercvi...la barbati da rezultate si mai bune decat la femei.
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:58
De la: mikaela, la data 2009-11-03 15:56:42Si ca sa ma bag si eu in seama , as vrea sa mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate. Deci, din cate am trait eu pana acum, ca femeie pot spune ca am fost cu cineva cu care am facut dragoste si 2h, am fost cu cineva care a fost in stare sa dea si 7 nr intr o singura noapte ( si da, m ai avea sperma), dar am fost cu cineva ( cu care mai sunt inca) care oricat incerc sa l dau pe brazda nu merge, adica este ceva de genu, preludiu nema, un act sexual se consuma in max 5 min, si nici macar nu apuc sa mi dau seama ce se intampla, de orgasm nici nu se mai pune problema. Ideea este ca nu vrau sa l pierd din cauza asta, are foarte multe calitati, este un barbat extraordinar, dar nici nush cum sa pun problema. Nu ma pot duce la el sa i spun frate esti praf. Deci, ce mama naibii sa fac????????????? cum ai incercat sa-l dai pe brazda? ....dc nu vrea preludiu? |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 15:59
imparte-l...
pastreaza ce te intereseaza, si restul lasa-l alteia (ca sa fiu generos cu el) acum pentru tine... ia-ti draga, altul, ca sa nu ajungi sa-ti para rau mai tarziu, ca vremea trece... Raporteaza abuz de limbaj
Nichita Stanescu
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:00
De la: fall_and_rise, la data 2009-11-03 15:58:17De la: mikaela, la data 2009-11-03 15:56:42Si ca sa ma bag si eu in seama , as vrea sa mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate. Deci, din cate am trait eu pana acum, ca femeie pot spune ca am fost cu cineva cu care am facut dragoste si 2h, am fost cu cineva care a fost in stare sa dea si 7 nr intr o singura noapte ( si da, m ai avea sperma), dar am fost cu cineva ( cu care mai sunt inca) care oricat incerc sa l dau pe brazda nu merge, adica este ceva de genu, preludiu nema, un act sexual se consuma in max 5 min, si nici macar nu apuc sa mi dau seama ce se intampla, de orgasm nici nu se mai pune problema. Ideea este ca nu vrau sa l pierd din cauza asta, are foarte multe calitati, este un barbat extraordinar, dar nici nush cum sa pun problema. Nu ma pot duce la el sa i spun frate esti praf. Deci, ce mama naibii sa fac????????????? Am incercat sa i spun ce mi place si ce nu, si ma asteptam ca data viitoare sa tina cont de ce i am spus, dar este foarte grabit, nush cum sa explic, sunt constienta ca l excit foarte tare fara sa fac aproape nimik, dar nici chiar in halul asta. |
|
XavY 3163 mesaje Membru din: 17/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:01
De la: mikaela, la data 2009-11-03 15:56:42Si ca sa ma bag si eu in seama , as vrea sa mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate. Deci, din cate am trait eu pana acum, ca femeie pot spune ca am fost cu cineva cu care am facut dragoste si 2h, am fost cu cineva care a fost in stare sa dea si 7 nr intr o singura noapte ( si da, m ai avea sperma), dar am fost cu cineva ( cu care mai sunt inca) care oricat incerc sa l dau pe brazda nu merge, adica este ceva de genu, preludiu nema, un act sexual se consuma in max 5 min, si nici macar nu apuc sa mi dau seama ce se intampla, de orgasm nici nu se mai pune problema. Ideea este ca nu vrau sa l pierd din cauza asta, are foarte multe calitati, este un barbat extraordinar, dar nici nush cum sa pun problema. Nu ma pot duce la el sa i spun frate esti praf. Deci, ce mama naibii sa fac????????????? Fa-l sa te aprecieze mai mult!Sa vada clar diferenta intre o fufa si tine,sa te respecte,sa te inteleaga,sa-si dea seama ca nu esti doar pentru cele 5 minute Cand va realiza asta,va fi numai al tau si vei vedea diferenta...sunt sigur ca si el si cel mic!
Can`t get enought of you...
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:02
spune-i chestiile respeective in timp ce sunteti in pat...si nu-l lasa sa faca ce nu-ti convine...... be selfish putin
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:05
De la: mikaela, la data 2009-11-03 16:00:52De la: fall_and_rise, la data 2009-11-03 15:58:17De la: mikaela, la data 2009-11-03 15:56:42Si ca sa ma bag si eu in seama , as vrea sa mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate. Deci, din cate am trait eu pana acum, ca femeie pot spune ca am fost cu cineva cu care am facut dragoste si 2h, am fost cu cineva care a fost in stare sa dea si 7 nr intr o singura noapte ( si da, m ai avea sperma), dar am fost cu cineva ( cu care mai sunt inca) care oricat incerc sa l dau pe brazda nu merge, adica este ceva de genu, preludiu nema, un act sexual se consuma in max 5 min, si nici macar nu apuc sa mi dau seama ce se intampla, de orgasm nici nu se mai pune problema. Ideea este ca nu vrau sa l pierd din cauza asta, are foarte multe calitati, este un barbat extraordinar, dar nici nush cum sa pun problema. Nu ma pot duce la el sa i spun frate esti praf. Deci, ce mama naibii sa fac????????????? cati ani are? |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:05
De la: mikaela, la data 2009-11-03 15:56:42Si ca sa ma bag si eu in seama , as vrea sa mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate. Deci, din cate am trait eu pana acum, ca femeie pot spune ca am fost cu cineva cu care am facut dragoste si 2h, am fost cu cineva care a fost in stare sa dea si 7 nr intr o singura noapte ( si da, m ai avea sperma), dar am fost cu cineva ( cu care mai sunt inca) care oricat incerc sa l dau pe brazda nu merge, adica este ceva de genu, preludiu nema, un act sexual se consuma in max 5 min, si nici macar nu apuc sa mi dau seama ce se intampla, de orgasm nici nu se mai pune problema. Ideea este ca nu vrau sa l pierd din cauza asta, are foarte multe calitati, este un barbat extraordinar, dar nici nush cum sa pun problema. Nu ma pot duce la el sa i spun frate esti praf. Deci, ce mama naibii sa fac????????????? apuca-te de bonsai... e o arta care iti permite sa modelezi asa cum vrei tu un copacel... apoi, cu experienta acumulata, modeleaza-l si pe el... SFAT: Ai grija ce tai (la el), ca s-ar putea sa nu mai creasca la loc!!!
Nichita Stanescu
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:12
Are 28 de ani, dar a avut numai relatii de durata, este un barbat mai linistit asa, eu sunt mai nebunatica. Si stiti cum este cand dai de rau dupa ce ai avut numai bine, hehehe. Banuiesc ca cele cu care a fost inainte nu au pus mare pret pe asta. Stiu ca nu o face intentionat, o face pt ca este prea excitat si nu poate sa se abtina. Incerc sa remediez situatia, daca nu se va putea asta este.
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:14
De la: mikaela, la data 2009-11-03 16:12:07Are 28 de ani, dar a avut numai relatii de durata, este un barbat mai linistit asa, eu sunt mai nebunatica. Si stiti cum este cand dai de rau dupa ce ai avut numai bine, hehehe. Banuiesc ca cele cu care a fost inainte nu au pus mare pret pe asta. Stiu ca nu o face intentionat, o face pt ca este prea excitat si nu poate sa se abtina. Incerc sa remediez situatia, daca nu se va putea asta este. pastreaza-l numai daca ai de gand sa imbatranesti langa el... adica, te gandesti ca va veni o vreme in care discutiile si restul vor fi mai importante decat sexul... numai ca... toate la timpul lor, nu? Raporteaza abuz de limbaj
Nichita Stanescu
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:41
De la: mikaela, la data 2009-11-03 16:12:07Are 28 de ani, dar a avut numai relatii de durata, este un barbat mai linistit asa, eu sunt mai nebunatica. Si stiti cum este cand dai de rau dupa ce ai avut numai bine, hehehe. Banuiesc ca cele cu care a fost inainte nu au pus mare pret pe asta. Stiu ca nu o face intentionat, o face pt ca este prea excitat si nu poate sa se abtina. Incerc sa remediez situatia, daca nu se va putea asta este. ma bucur mult ca il apreciezi pe el pt ceea ce este ca si persoana si nu pt altceva... dar eu sunt convinsa ca o sa se rezvolve si aspectul celalalt...trb totusi sa-l tii putin la respect si sa vrei sa rezvolvati situatia ca pe urma s-ar putea sa te oftici si sa nu-l mai vrei Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:42
De la: LeonKing, la data 2009-11-03 16:14:44De la: mikaela, la data 2009-11-03 16:12:07Are 28 de ani, dar a avut numai relatii de durata, este un barbat mai linistit asa, eu sunt mai nebunatica. Si stiti cum este cand dai de rau dupa ce ai avut numai bine, hehehe. Banuiesc ca cele cu care a fost inainte nu au pus mare pret pe asta. Stiu ca nu o face intentionat, o face pt ca este prea excitat si nu poate sa se abtina. Incerc sa remediez situatia, daca nu se va putea asta este. ma, tu ma certi pe mine ca jignesc, dar nu te uiti si la tine? dc ii dai asa un sfat ? ...ea vrea ceva mai mult decat ... sport, cum ai zis tu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:43
De la: fall_and_rise, la data 2009-11-03 16:41:32De la: mikaela, la data 2009-11-03 16:12:07Are 28 de ani, dar a avut numai relatii de durata, este un barbat mai linistit asa, eu sunt mai nebunatica. Si stiti cum este cand dai de rau dupa ce ai avut numai bine, hehehe. Banuiesc ca cele cu care a fost inainte nu au pus mare pret pe asta. Stiu ca nu o face intentionat, o face pt ca este prea excitat si nu poate sa se abtina. Incerc sa remediez situatia, daca nu se va putea asta este. sau sa nu mai poti sa-l schimbi, fara teama ca vei ramane singura...
Nichita Stanescu
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:55
ei, sa nu mai poti sa-l schimbi .......
hai ma, fricile astea sunt pentru pers fffff nesigure pe ele.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 16:58
De la: fall_and_rise, la data 2009-11-03 16:55:02ei, sa nu mai poti sa-l schimbi ....... ia incearca tu, sa fii femeie, la peste 30 de ani, cu unul sau mai multi copii, sa schimbi barbatul si sa dai peste unul mai bun decat ce-ai avut fa asta impotrivindu-te societatii in care traiesti, care are cutume severe in acest sens (ce-i drept, de evul mediu) si sa stii ca multi ar face schimbari in vietile lor, numaqi ca nu pot sa-si asume riscuri pe care nu le pot gestiona... si de-aia macanim cu totii pe-aici sau pe-aiurea, despre vrute sai nevrute, ca sa defulam putin... Raporteaza abuz de limbaj
Nichita Stanescu
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:05
De la: LeonKing, la data 2009-11-03 16:58:51De la: fall_and_rise, la data 2009-11-03 16:55:02ei, sa nu mai poti sa-l schimbi ....... nu stiu cum a fost viata ta pana acum.. observ ca multi cunoscuti au regrete...(eterne, probabil) dar atata vreme cat ea il place pe el ca OM, ii place ce reprezinta, eu cred ca asta e mai importanta decat orice bariera sexuala. tipu are 28 de ani, nu e vrun bosorog caruia ii atarna frumos, ci poate un tip cu ceva prb in psihic pe care sunt convinsa ca le poate solutiona daca doreste si isi da silinta (in conditiile in care eu, spre exemplu chiar aseara m-am "trezit" din unele puncte de vedere....legate de psihicul meu, desigur) psihicul unui om este cel mai important creierul comanda trupul si nu invers... Raporteaza abuz de limbaj |
|
XavY 3163 mesaje Membru din: 17/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:13
observ ca multi cunoscuti au regrete...(eterne, probabil) dar atata vreme cat ea il place pe el ca OM, ii place ce reprezinta, eu cred ca asta e mai importanta decat orice bariera sexuala. tipu are 28 de ani, nu e vrun bosorog caruia ii atarna frumos, ci poate un tip cu ceva prb in psihic pe care sunt convinsa ca le poate solutiona daca doreste si isi da silinta (in conditiile in care eu, spre exemplu chiar aseara m-am "trezit" din unele puncte de vedere....legate de psihicul meu, desigur) psihicul unui om este cel mai important creierul comanda trupul si nu invers... [/quote] Interesant...foarte! Toti avem "mici probleme",dar putini sunt cei care le recunosc in fata cuiva si mai ales fac si ceva in privinta asta...
Can`t get enought of you...
|
|
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 17:17
De la: XavY, la data 2009-11-03 17:13:57 nu am inteles ce ti s-a parut interesant,, cum ziceam, daca vrei sa scapi de prb gaseste-ti pe cnv de incredere si suficient de destept cat sa poti purta o discutie...chiar tu o sa-ti dai seama de problemele tale daca discuti cu pers potrivita si vrei sa ti le rezolvi Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Cand va realiza asta,va fi numai al tau si vei vedea diferenta...sunt sigur ca si el si cel mic!