Info
x
Intrebarea universala...
|
cry_n1 10 mesaje Membru din: 30/01/2015 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 10:31
RASPUNS: de tot...degeaba...de ce nu
|
|
c58_patrick 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 10:39
mama ce harababura e aici numai gurile "angel_demon" si "greenie" se aud pe-aici.. :D heh dar ce ziceti de intrebarea... de ce imi faci asta? :( in cazul in care nu meriti sa ti se faca ofc
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Martre 33 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 10:41
Buna !!!!! Nu am avut timp sa citesc, m-am ghidat dupa titlu doar. Cred ca intrebarea universala este:
1*-Ce faci? -Bine. Ori.... 2*-incotro????? Aici se poate da o diversitate de raspunsuri, care mai de care mai bizare, si cred eu ca in proportie de 80% raspunsurile sunt mincinoase. La primul punct cel putin majoritatea sunt neadevarate, sa zic eu ca doar 5% sunt corecte. Asa ca iubitii mei, importanta este intrebarea, dar mult mai importante sunt raspunsurile. Sa fiti iubiti, si toate cele bune. -Ghici cine vine la cina???? O intrebare...Raspundeti voi.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 10:54
de ce ?
prima varianta :" Din cauza vitezei" varianta nr 2 :" Ca de exemplu" Raporteaza abuz de limbaj
Nu-ți fie frică de ridicol; dacă simți ce spui, dacă te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum să fii ridicol. Fă-l pe cel de lângă tine să simtă ce simți - dinăuntrul lui. Din afară poți convinge, și poți înțelege lucrurile, dar fără să le simți. Lucrurile pe care nu le simți se uită, sau te poți obișnui până la urmă cu ele, ceea ce e și mai rău. Ce pleacă din tine nu se poate uita, și nu te înșeală, și atunci nu se poate întoarce niciodată împotriva ta; dar pentru asta trebuie să fii foarte curat cu tine, și asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.
|
|
cucu_xxx 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 11:13
cred ca toata faza e in felul urmator:un nebun intra intr-un bar si cere 3 cafele....barmanul iil intreaba"pentru cine vrei 3 cafele,esti singur,doar nu o sa le bei tu?",la care nebunu:"nu,normal ca nu o sa le beau singur,una este intradevar pentru mine,dar una e pentru tine si una pentru mata"[:)]...bineinteles ca barmanul il scoate pe saracu om afara si il bate....a 2 a zi la fel:"3 cafele te rog!","pentru cine"intreaba barmanu,raspunsul vine promt"eu,tu,mata!"...pac,iar il scoate asta afara si il bate:))....a 3 a zi aceiasi poveste:3 cafele ,eu tu si mata.....mama il scoate asta afara si il nenoroceste cu bataia.A4a zi...vine nebunu inapoi"2 cafele,te rog.",barmanul un pic mirat il intreaba....astea pentru cine mai sunt:"pai una este pentru mine si una pentru mata ca tie nu iti mai iau ca esti agitat rau vad!":)):)):))...
|
bewareofdummasses 127 mesaje Membru din: 19/08/2009 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 11:51
multi ani si numai bine! vorba studentului: sanatate si virtute, sa avem ce bea si fuma.
daca tot intram usor dar sigur in off topic cu bancuri.. un evreu e intrebat: -de ce voi evreii, cand sunteti intrebati ceva, raspundeti prin alta intrebare? -da' de ce vrei sa stii? Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 12:20
La intrebarea universala "de ce?" exista 3 raspunsuri universale
1.Deloc 2.Degeaba 3.De mere ( www.youtube.com/watch?v=dhXBBvPhGDQ -pentru necunoscatori) :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
enverpasha 5 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 12:47
pentru ca se poate
|
|
|
|
iezechiel 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 12:51
DE CE? este o intrebare generala, dar asta numai daca urmarim statisticile
: este cea mai intalnita pe toate meridianele!altfel, daca urmarim sa lungim viatile noastre, de la 7+6 luni la mai mult, trebuie sa spunem ca DE CE? presupune ceva care este deja (parca aprioric se spune), un lucru sau o actiune care s-a petrecut iar noi doar verificam asta intreband... ...dar suntem inca la faza DE CE?-urilor, deci, sa aflam toti DE CE?-ii si abia apoi sa cautam DE CE NE-A VENIT SA INTREBAM DE CE? sunt mai multe feluri de a pune intrebarea: la unele neaparat trebuie sa raspunzi DE TRECI CODRII, la altele PEN'CA, iar la acele la care raspunsul vine din cosul pieptului si ne mira, poti sa spui chiar de ce ups! de ce am varsat cafeaua? si de ce pe fusta?! e ok!! probabil n-am fost atenta, dar nu-mi bat capul, trebuie s-o schimb... (poate pentru ca trebuia s-o schimb?!?)
|
VIOFLASH_2007 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:01
nu stiu de ce naiba scriu eu aici dar in fine,cred ca toate topicurile astea de 2 bani nu fac altceva decit sa ne distraga de la treburile cu adevarat importante asa ca lasati_le naibii de intrebari raspunsul vine oricum citeodata mai tirziu dar va veni asa ca intrebarea practic nu exista bafta
|
costi07 22 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:30
De ce??
D'aldreaq
|
id_florentin 431 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 16:00
Cred ca va inselati toti.
De ce? Pentru pentru ca a-ti cazut deacord cu berila. El a presupus ca intrebarea (de ce ) e universala si bineinteles ca nu e adevarat. O cheie universala deschide toate usile, iar intrebarea (de ce) nu aduce intotdeauna raspunsul dorit. Daca vreti sa luam un exemplu putem sa ne gandim la basme, cand eroul se gaseste in fata unui dragon cu doua capete, unul zice numai adevarul iar celalat zice minciuni. Eroul nostru are dreptul doar la o intrebare pentru a determina care este care. Daca nu gaseste intrebarea corecta va fi mancat de dragon. Ganditiva voi care ar fi intrebarea corecta, dar sigur nu este (de ce). Deci (de ce ) nu poate fi o intrebare universala. Intrebarea (de ce) exprima curiozitatea omeneasca si se intalneste in cele mai multe dintre intrebari, ea exprima dorinta oamenilor de a intelege mecanismul de functionare a unui sau intr-un ansamblu. Prin intrebarea asta incercam sa intelegem lumea, oamenii etc. Eu cred ca intrebarea universala este asta: ? Sigur nu a-ti inteles, asa ca va mai explic o data doar ca data asta in cuvinte. Teoria mea este urmatoarea: Berila are dreptate. Berila are dreptate? Astea doua propozitii sunt aproximativ asemanatoare doar ca una exprima un fapt concret si este adusa ca un omagiu lui nenea Berila iar cealalta exprima o intrebare. In timp ce prima propozitie aproba parerea lui Berila a doua propozitie pune la incercare. dezaproba, ideamna la gandire rationala, ironizeaza, jigneste pe prostii care se simt, si tot asa. Acum a-ti inteles? Intrebarea universala este (?). Printr-un semn dai caracterul de intrebare unei propozitii. Fara (?) intrebarile nu ar exista. Semnul intrebarii se gaseste in toate intrebarile pe cand (de ce) nu se gaseste in toate intrebarile. Deci intrebarea universala este unsusi materia din care s-au nascut intrebarile si adica din asta Din nestiinta. Nestiinta e mama tuturor intrebarilor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 16:09
n'am citit.
prea multe randuri. chiar aveti chef de filosofie acush? sau chef de impresionat??
|
gabriela_butuc 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 16:39
...de ce????? PENTRU CA POT!!!!
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 17:57
De la: berila, la data 2008-12-03 01:36:25de ce?
|
torres 5 mesaje Membru din: 30/11/2008 Oras: Sibiu |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 18:37
De la: berila, la data 2008-12-03 01:36:25de ce? pai simplu "de ce nu"? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 18:57
de ce? pentru ca as vrea sa va omor pe toti...
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 18:58
De la: dasca777, la data 2009-01-05 18:57:08de ce? pentru ca as vrea sa va omor pe toti... de ce? sa ne omori?? :d Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 28/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 19:35
inventata de oameni
|
rap_boy 573 mesaje Membru din: 30/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 19:57
De la: nick_titi, la data 2008-12-03 11:53:29parerea mea ca raspunsul potrivit la aceasta intrebare este : "pentru ca" Incearca DC NU ?
Raporteaza abuz de limbaj
Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
|
|
thibetho 31 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 20:56
De la: berila, la data 2008-12-03 01:36:25de ce? de aia! Raporteaza abuz de limbaj
indescifrabila
|
|
rodhes_1967 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 21:32
cum se spune in folclorul ardelenesc.....diptaceee.....in traducere libera....de aia....
|
liv_xxxx 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 21:50
De la: berila, la data 2008-12-03 01:36:25de ce? deoarece... ! fiindca...! pentru ca...! din cauza ca ...! pentru motive intemeiate pe...! din mandrie, din prostie, din ura, din dragoste, din miloostenie, din principiu sau din exceptie ! DE CE SCRIU UN RASPUNS LA INTREBAREA TA ? Datorita provocarii induse ! conform filozofiei vietii - e mai sic sa nu intelegi nimic !
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 02:00
LA ACEST MOMENT, INTREBAREA "UNIVERSALA", IN IDEEA CA OAMENII CHIAR NU POT DORMI DACA NU O AFLA, AR PUTEA FI : "PANA CAND?" URMEAZA CA VOI, DACA O CONSIDERATI "INTREBARE UNIVERSALA", SA VA ALEGETI O TEMA CARE ARE NEVOIE DE ACEASTA INTREBARE : "PANA CAND?" SI SA RASPUNDETI ! De exemplu: "pana cand" vom mai crede promisiunile alesilor, de care, odata "inscaunati" nici nu-si mai aduc aminte ? PAI, PANA CAND? ESTE SI ASTA O INTREBARE, NU STIU CAT DE "UNIVERSALA", DAR SIGUR UTILA ! INTREBAREA ! CA RASPUNSUL ......
|
SROMYROMY 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 07:36
De ce? Ete ase
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 09:50
Super raspunsuri de la unii, seci si previzibile de la altii. Oricum, topicul si`a indeplinit rolul, ne`am mai si amuzat putin, nu trebuie sa le luati chiar asa in serios pe toate. O sa imbatraniti inainte de vreme! Salutations. Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
|
|
NASHU2033 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 13:27
intrebarea muritorului de rand: auzi?,aaa?,psst?,baaah?...universale....
|
pif 14 mesaje Membru din: 21/12/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 13:55
exista un sindrom "de ce" la varsta de 3 ani cred ca de aici se trage
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 16:37
BUNA ZIUA, TUTUROR ! DRAGA "PIF", NU ESTE UN "SINDROM" INTREBAREA "DE CE ?" A VARSTEI DE TREI ANI ! ATUNCI INCEPE, PENTRU OMUSORII CEI MICI, COPIII NOSTRI, AFIRMAREA SI FORMAREA CONSTIENTA A VIITOAREI LOR PERSONALITATI ! SI ESTE BINE CA INCEPE CU UN "DE CE? CACI TOATE MARILE CAUTARI SI REALIZARI DE MAI TARZIU ALE PRUNCUSORULUI AJUNS ADULT PLEACA DE LA BANALUL "DECE?" RAU FAC PARINTII CARE LASA FARA RASPUNS VREO INTREBARE "DE CE?" A CELOR MICI! SE VOR GASI INTOTDEAUNA ALTI "BINEVOITORI" SAU ANTURAJUL SA LE RASPUNDA SI, DIN PACATE, NU INTOTDEAUNA CORECT LA "DE CE?" - UL PLIN DE CANDOARE, DAR CU FERMITATEA DORINTEI DE A STI CU ADEVARAT !
|
rroberto_carloss 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 23:12
:))) de ce ???? :)))) cea mai handicapata intrebare pe care ati gasito...si raspunsul e si mai handicapat....asta nu e intrebare...asta este un non sens
:))))))
|
|
|

: este cea mai intalnita pe toate meridianele!
si ne mira, poti sa spui chiar de ce
:))))))