Info
x
Care sunt calitatile care te fac prieten?oare mai exista prietenie adevarata?
|
EMMA_INGERAS 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 12:09
"Prietenul adevarat te tine de mana cand sufletul iti plange si iti sta mereu aproape la bn si la rau"
|
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 12:49
prietenul adevarat te ridica de la pamant cand esti cazut
Raporteaza abuz de limbaj |
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 12:50
stiti fabula cu randunica ce nu a reusit sa plece in tarile calde si a inghetat de frig?
|
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 21:17
prima intrebare raspuns : sinceritatea , a doua intrebare raspuns : greu de gasit asa ceva
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 22:31
De la: nick_titi, la data 2008-12-03 12:50:07stiti fabula cu randunica ce nu a reusit sa plece in tarile calde si a inghetat de frig? Da numai ca nu a plecat in tarile calde. a cazut la pamant inghetata, o vaca a vazut`o si a bagat`o in baliga proaspata sa ii tina de cald, si o pisica a dezgropat`o fiindca ii era foame. morala? nu toti care te baga in cacat iti vor raul, si nici toti cei care te scot iti vor binele.
What's cookin`, good lookin`?
|
|
ratzwan 11 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 12:41
Ok...in primul rand mi se pare un subiect care e scris de un copil de 14 ani...pentru ca doar ei se gandesc la prietenii adevarate si asa mai departe..in fine...
Problema e ca trebuie sa faci diferenta intre prieteni si cunostinte. Nu poti sa spui ca exista prieteni adevarati...si prieteni falsi...pentru ca deja cei falsi nu mai sunt prieteni...deci...ramai doar cu ideea de prieteni...persoane la care poti apela cand ai o problema..cand esti fericit si suparat... Sincer eu am putini prieteni...daca sunt 6..7...ii cunosc de cand aveam aproximativ 14 ani. In fine..asta este conceptia mea despre prietenie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 13:33
De la: ratzwan, la data 2008-12-15 12:41:04Ok...in primul rand mi se pare un subiect care e scris de un copil de 14 ani...pentru ca doar ei se gandesc la prietenii adevarate si asa mai departe..in fine... aici cred ca ai dreptate,dar...sa nu zica omu ca nu ii fac pe plac...in antichitate era un filozof grec,care a spus asa:"daca iti numeri prietenii adevarati pe degete si iti trebuie o mana atunci esti bogat".. Raporteaza abuz de limbaj |
|
poznasul 42 mesaje Membru din: 4/08/2008 Oras: Braila |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:26
parerea mea este k de la o varsta nu e bn sa mai ai prieteni, ci doar amici
. eu nu am mai considerat o pers k fiind prieten cam de 2 ani. e o prostie sa cauti un prieten adevarat. si asta nu o zic doar pt k nu am avut parte d unul. intradevar, un prieten te ajuta da' dak u stai in baza prietenilor, inseamna k esti moale si vei avea parte numai de surprize din partea lor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
allegro_tsk 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 01:52
e si bine e si rau sa ai un prieten.... d c? simplu! e rau in momentul in care iti stie toate secretele( te poate face elegant , cand iti este lumea mai draga) d c e bun? pai ai nevoie de cineva cu care sa te distrezi , sa fi ajutat , inteles , si respectat.....
|
ge_andreev 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 01:20
"Prietenul e cel care:
-Te admira in prezenta -Te lauda in absenta -Te ajuta la nevoie" ...spunea cineva (nu-mi amintesc cine Eu incep sa cred ca e deja ceva perimat, precum patriotismul sau cavalerismul- epoici apuse. Prietenii au devenit specii pe cale de disparitie, sau iti sunt prieteni atat cat le convine.Aaaa... sa nu generalizez.. Poate in randul baietilor sa se mai gaseasca unii ce stiu sa fie prieteni. Femeile sunt prea parsive pentru a ramane prietene Raporteaza abuz de limbaj |
|
alexandru_binisor 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 03:54
parerea mea prieteni nu mai exista , doar niste persoane care te distrezi shi it ipierzi timpul , prietenia nu mai este la moda .....
|
dianabosianu 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 10:50
Nu exista prieteni adevarati, doar interese comune...
E bine sa ai pe cineva cu care sa poti iesi, sa ai cu cine sa vorbesti, dar toate cu o limita, nu trebuie sa stie nimeni prea multe despre tine, pentru ca nu ai idee cat de usor se pot intoarce impotriva ta... Raporteaza abuz de limbaj |
|
NASHU2033 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 19:22
m-a "lucrat" unul(prieten bun) asa in stil mare(din cauza mea)si de atunci am renuntat sa mai fiu increzator in ....prietenie.
"nu vorbele ci faptele conteaza" ,asa ca daca iti "faci fapte" i-ati adio de la prietenia cuiva,parerea mea-un prieten rar trece.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 00:09
Ce este un prieten? Un singur suflet in doua trupuri.
|
ratzwan 11 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 17:34
Ai putea sa detaliezi putin te rog?
|
kiku 154 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 15:23
eram la serviciu aveam o colega de birou,si un coleg venea foarte des la noi sa ne povesteasca tot ce patea in marunta lui viata sau meciurile la care asistase...uitind ca suntem femei si nu ne interesaza. dar colega mea era f rabdatoare. si din una, alta veni vorba ca noi am fi prieteni...adica noi trei...iar eu i-am taiat avintul spunindu i ca el e coleg de serviciu nu prieten,ca pentru mine "prieten" are semnificatie mai profunda, iar el a zis sa-i spun fratelui meu mai mic ce inseamna sa fi prieten, ca el stie. cu alta ocazie in alta ordine de idei....un coleg cu care ieseam la bere, petreceam mult timp impreuna, veneam si plecam de la slujba, mincam in pauza de masa...etc., i l-am prezentat unei cunostinte drept prieten. iar el a subliniat ca suntem colegi de serviciu...
deci...DECI... prietenia e atunci cind sunt de acord ambele parti cu asta.
|
cristina_golo 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 23:40
nu exista prietenie adevarata!doar interes reciproc... termenul de "prietenie" este un nume de scena... Raporteaza abuz de limbaj |
|
marianarascanu 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 13:00
Eu sustin ca exista prietenie adevarata.Eu am prieteni foarte buni si nu ma insel.Pur si simpu eu ma simt bogata stiind ca PRIETENII mei au fost langa mine atunci cand aveam nevoie da ajutor.Am plans cu ei atunci cand a fost de plans,am ras atunci cand a fost de ras,m-au tras de maneca atunci cand am luat-o pe aratura,m-au laudat atunci cand am meritat.Dar si eu la randul meu,atunci cand mi s-a spus "vino ,avem nevoie de tine",nu am ezitat nici-o secunda in ai ajuta cum am putut si cu ce am putut.Pentru mine PRIETENIA are mare valoare.
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 13:40
prieten e ala cu care bei,cu care vomiti ,mananci,si fti la una in 2...totul se imparte in 2 sau la mai multi,iar dc iivomiti tel nu se supara,ci te pune sa il cureti cu betisoare de urechi...distrati-va
|
VYP3R 53 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 13:35
da mai exista prietenie, eu am 4 prieteni de 8 ani de zile si totu merge la fel de ok, dar conteaza pe cine iti faci prieten
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 16:54
sunt prieteni si pseudoprieteni...ii alegi ca neamurile te-ai nascut cu ele
david...romantic incurabil
|
|
costelaeg 170 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 17:51
De la: kyyttyy, la data 2009-01-04 01:20:03"Prietenul e cel care: poate ca nu ai aratat destul ca esti interesata de un prieten adevarat eu inca mai cred in prietenii si am prieteni adevarati si fete si baieti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
lorena3000 107 mesaje Membru din: 22/01/2009 |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 15:20
Suntem dezamagiti de cei pe care i-am considerat prieteni. Dar noi cat de buni prieteni suntem pentru cei din jurul nostru?
Viata mi-a demonstrat ca prietenia este un sentiment reciproc, greu de realizat. calitatile... sa nu trdezi niciodata un prieten.......totusi cred ca mai exista......dar rar ..nu toate florile sunt albe.....
Acolo unde dragoste nu e….facem!!!!!!!!!!!
|
|
9am060141 90 mesaje Membru din: 26/05/2009 |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 12:24
De la: Ro_Xa_Na, la data 2009-01-04 10:50:38Nu exista prieteni adevarati, doar interese comune... imi pare rau sa te dezamagesc da chiar exista si eu am ....unul intradevar dar am , daca tu nu ai nu inseamna ca nu sunt
|
Fosta membra 9am.ro 660 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 12:39
O prietenie adevarata nu se cauta "cu lumanarea" ...se gaseste intamplator, unde/cand te astepti mai putin . Oricat de "magareste"
m-as comporta in viata de zi cu zi cu majoritatea celor din julul meu ,respectivei persoane nu i-as putea face nimic ,care in mod constient , sa-i aduca vreun prejudiciu . Prietenia adevarata ,asa cum o simt eu , nu implica rautate, egoism , interese ascunse ...si chiar daca omul e la 1000 km departare,in caz de forta majora as face si pe dracu'n patru sa-i dau o mana de ajutor .Ps: semnatara e o persoana care multi ani a crezut ca "true friendship is for losers"
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:05
De la: andaa, la data 2009-02-17 12:39:08O prietenie adevarata nu se cauta "cu lumanarea" ...se gaseste intamplator, unde/cand te astepti mai putin . Oricat de "magareste" Cuvinte frumoase, dar foarte greu de simtit, mai ales in zilele noastre...Eu zic ca daca avem un singur prieten, UNUL SINGUR, ne putem considera fericiti! Contraziceti-ma, daca puteti!
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 11:12
in primul rand ce e aia prietenie, dar prieteni? foarte rar mai gasesti asa ceva in ziua de azi... sunt alte vremuri, acum, tot ce conteaza sunt banii...
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 13:55
De la: Ale_La, la data 2009-03-02 11:12:40in primul rand ce e aia prietenie, dar prieteni? foarte rar mai gasesti asa ceva in ziua de azi... sunt alte vremuri, acum, tot ce conteaza sunt banii... Ce e aia prietenie??? Uita-te in sufletul tau...si raspunde-ti! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 14:06
De la: daria_ta, la data 2009-03-02 13:55:45De la: Ale_La, la data 2009-03-02 11:12:40in primul rand ce e aia prietenie, dar prieteni? foarte rar mai gasesti asa ceva in ziua de azi... sunt alte vremuri, acum, tot ce conteaza sunt banii... in primul rand la modul ironic am spus-o , tocmai ca doream sa subliniez ca asa ceva nu prea mai exista !!! Ma credeai vreo apucata din aia care sta inchis in casa , scrie pe forumuri si nu are prieteni ... sau ... ??
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 15:09
De la: Ale_La, la data 2009-03-02 14:06:13De la: daria_ta, la data 2009-03-02 13:55:45De la: Ale_La, la data 2009-03-02 11:12:40in primul rand ce e aia prietenie, dar prieteni? foarte rar mai gasesti asa ceva in ziua de azi... sunt alte vremuri, acum, tot ce conteaza sunt banii... Ei, nu te arici, ca nu am spus-o cu rautate! Crezi ca nu am sesizat nu ironia, cum zici tu, ci tonul putin amar folosit?! Dimpotriva, am considerat ca esti una dintre putinele persoane care inca mai sunt in stare sa ofere prietenie "ca la carte"!
|
|
|
|

. eu nu am mai considerat o pers k fiind prieten cam de 2 ani. e o prostie sa cauti un prieten adevarat. si asta nu o zic doar pt k nu am avut parte d unul. intradevar, un prieten te ajuta da' dak u stai in baza prietenilor, inseamna k esti moale si vei avea parte numai de surprize din partea lor.
calitatile...
m-as comporta in viata de zi cu zi cu majoritatea celor din julul meu ,respectivei persoane nu i-as putea face nimic ,care in mod constient , sa-i aduca vreun prejudiciu
. Prietenia adevarata ,asa cum o simt eu , nu implica rautate, egoism , interese ascunse ...si chiar daca omul e la 1000 km departare,in caz de forta majora as face si pe dracu'n patru sa-i dau o mana de ajutor