back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Intrebare ...scurta si totusi dificila

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

lonely_fighter

171 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 08:35

De la: super8ul, la data 2008-11-29 00:03:11Ce te faci dupa ce esti cu o persoana aproape 3 ani,ii dai totul iti da totul....si la un moment se produce o "ruptura" si primesti replica :"Nu te mai iubesc",cum sa reactionezi cand stii ca persoana respectiva este influentata negativ de cam toti cei ce sunt in jurul ei?

e f posibil ca unul dintre cei doi sa isi dea seama (deziluzionare) ca lucrurile nu-s asa cum si-a dorit, iar ce a facut pana atunci a fost sa spere ca relatia va deveni asa cum isi doreste ea, acest fapt fiind neimplinit, iti dai seama ca nu mai e la fel...intr-o aparenta totul a mers bine, lucrurile nelamurite sau sacrificile unuia si-au spus cuvantul, si brusc si-a dat seama ca vrea s evadeze...si-a adus aminte posibil ajutata de cei din jur cum era ea odata...si atunci si-a dat seama ca nu se regaseste in relatia respectiva....

Raporteaza abuz de limbaj
manumarius2004

60 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 23:07

cand se ajunge aici ar trebuii sa te intrebi , tu nu ai nici o vina ?oare tu esti taica Tereza ? esti foarte sarac in detalii si nu cred ca iti sta bine sa pui totul in seama ei.
Rememoreaza tot , incearaca sa fii sincer si poti avea raspunsul la intrebarea ta . Alta explicatie poate fii urmatoarea , multe din relatii se incheaga pe fondul unor atractii , ele nu stau la baza unor relatii lungi de durata in timp , la voi a fost la fel si ea nu se regaseste langa tine , e simplu tare de tot.
Tot ce poti face ia-o de la capat , daca imi datele voastre de nastere si intrii pe privat , s-ar putea sa te luminez la cap si sa vezi de ce
nu merge.

Slavila_Radu

37 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 05:36

De la: Simply_i, la data 2009-01-23 12:09:20Citesc si NU ma minunez!

Cand spui BARBAT, spui EGOISM, just ass (AS cu dublu S?)

FITI MANDRI DE VOI, BRAVO!!!

A ''plans'' vre-o data un barbat dupa ''perechea'' lui, dupa JUMATATEA lui?
Nici gand, NUMAI DOAR dupa ''proprietatea'' lui! Sau DOAR dupa ORGOLIUL LUI ranit.

Punct!

Sa va iubiti, cum bine spuneti
(intre voi!)

P.S.
''ii dai totul iti da totul....si la un moment se produce o "ruptura" ...''

Ce intelegeti voi, oameni buni, prin A DA TOTUL ???
S-a produs o MICA RUPTURA intre voi, spui, si???
= GATA =

Asta se cheama ca DAI ''TOTUL'' ????????

Da, este corect ca NU totdeauna este bine sa insisti, insa

3 ani

DE CE ati fost impreuna?

Si daca ati fost atat de mult timp prieteni, dragostea CEA MARE de trei ani SE POATE TRANSFORMA in altceva, la fel de frumos, DACA ce-a fost inainte NU mai poate continua!!!

Sau este vorba DOAR despre SEX?
Are balta destul peste?

NU lasati lucrurile neclarificate in viata voastra, lamuriti-le acuma sau ceva mai tarziu, cand sunteti mai relaxati, DAR NU LE ABANDONATI, orice probleme ar fi ele.
Anumite rani erodeaza cu timpul si mai adanc in fiinta noastra, barbati sau femei, si uite asa ramanem cu fel de fel de resentimente, cu catalogari, cu preconceptii intr-o viitoare relatie.

Faceti-va ''tema'' pana la capat baieti, o data ce ati inceput-o, asta daca vreti sa EVOLUATI.

... o adevarata placere!

Femeie de ce ii bagi pe toti in aceeasi oala cu boul care ti-a tras-o tie de ai ajuns sa gandesti asa??? si app te cam contrazici si singura si nici nu realizezi macar ca si tu esti una din aia multi care au ramas dupa cum spui tu cu "fel de fel de resentimente, cu catalogari, cu preconceptii intr-o viitoare relatie." ....deci pana mea vorbesti ca sa te aflii in treaba??sau pur si simplu esti proasta???

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 11:25

De la: super8ul, la data 2008-11-29 00:03:11Ce te faci dupa ce esti cu o persoana aproape 3 ani,ii dai totul iti da totul....si la un moment se produce o "ruptura" si primesti replica :"Nu te mai iubesc",cum sa reactionezi cand stii ca persoana respectiva este influentata negativ de cam toti cei ce sunt in jurul ei?

am fost si eu intr o situatie asemanatoare diferenta este k rel mea a durat 5luni. cand mi a spus cuvintele"magice" nu te mai iubesc... i am spus oke si am plecat... peste putin timp i am dat doar un mesaj ceva de genu(ai dreptate asa este mai bine oricum lucrurile intre noi nu mai mergeau d mult, apropo ceva frumos s a intamplat saptamana asta:D) dupa a inceput sa ma caute ea.

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 06:34

De la: iosifalexandru, la data 2010-04-20 11:25:38

am fost si eu intr o situatie asemanatoare diferenta este k rel mea a durat 5luni. cand mi a spus cuvintele"magice" nu te mai iubesc... i am spus oke si am plecat... peste putin timp i am dat doar un mesaj ceva de genu(ai dreptate asa este mai bine oricum lucrurile intre noi nu mai mergeau d mult, apropo ceva frumos s a intamplat saptamana asta:D) dupa a inceput sa ma caute ea.

uff cine/ce sa inteleaga...
influente ... da, pot exista... negative/pozitive... depinde de tine cum le privesti/primesti... daca iti cunosti "dorinta de viata"... nimic nu te poate stopa (sanatos sa fii)

"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
mayasy

507 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 10:07

la subiectul asta pot zice doar atat indiferent ce esti femeie sau barbat daca ai iubit partenerul suferi la fel si te ridici mai repede daca esti un pic mai tare de caracter la mine ceilalti nu au stiut cei in sufletul meu da in 2 sapt am slabit 4 kg pt ca toata fiinta mea suferea, si eu si el am gresit si nu imi este rusine sa recunosc ,gresit in sensul ca nu am lasat orgoliile in momentul potrivit ,ca nu am mai comunicat si egoismul a intrat tot mai adanc si-a facut culcus ,l-am vazut da am sperat ca -l voi starpi din pacate a murit doar relatia si kg mele

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Intrebare ...scurta si totusi dificila
Mergi la: