back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce se intampla cand te indragostesti de cea mai buna prietena ?

Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

593 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 19 August 2009, ora 22:38

De la: Haps, la data 2009-08-19 22:34:39
De la: dudulik, la data 2009-08-19 22:22:54te duci cu ea la cumparaturi :))

si ii cumperi ca freieru' tot magazinul

nu

Octavian_b

145 mesaje
Postat pe: 27 August 2009, ora 09:30

Domne...DRAGOSTEA...este sentimentul periferic amorfozat, care in epicentrul pseudoindividualitatii...provoaca sentimentul: ce bine ar fi sa ne footem !!!
Daca simti ceva pt prietenul/prietena cel/cea mai apropiat/a...si ai ceva in pantaloni...foloseste-l conform regulamentului !
Oricum o relatie intre prieteni nu va merge niciodata...macar satisfactie sa fie !!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Octavian_b

145 mesaje
Postat pe: 10 Septembrie 2009, ora 16:31

De la: sageatah, la data 2008-11-21 08:16:13Salut !
Am deschis acest topic sa aflu si eu parerea voastra despre o posibila relatie intre un barbat si cea mai buna prietena a sa ( oricine trebuie sa aiba asa ceva ).
Numai ca in cazul meu situatia e putin mai complicata...pe langa faptul ca m-am indragostit de ea....mai si suntem colegi de serviciu .
Ei bine ... intrebarea mea este....."ar putea exista o relatie intre cei mai buni 2 prieteni ? sau e practic imposibil ?"
BR

Parerea mea este ca nu e dragoste...ci este un fix...un fel de basiune sau dupa caz...obsesie !!
Nu are cum sa mearga o relatie intre 2 oameni care deja se cunosc...automat dispare magia aia de-a afla lucruri noi despre el/ea...singurul sfat pe care ti-l pot da...este acesta:"da-i padala...da cu mobra-n gaste...dresati maimuta"...sau...ramaneti "prieteni"

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:36

are dreptate doamna sau domnisoara.nu merge. si eu am trecut de mai multe ori, la inceput e iubire pe urma intervine rutina, ea nu-ti raspunde la sentimente, e si gelozia. ori renunti, ori o iei de nevasta si demisionezi
De la: Hanyah, la data 2008-11-26 03:45:27Sfatul meu este ...sa nu.:( Am trecut prin ceva asemanator si iti spun sincer...prieten de sex opus gasesti greu (prieten in adevaratul sens al cuvantului),desi tu fiind indragostit de ea nu te poti considera, la randul tau,prieten. Ea ai idee ce sentimente are?
Este foarte greu, din mai multe motive..va cunoasteti prea bine, ati sta prea mult timp impreuna, daca ea nu e pe aceeasi unda cu tine si tu ii spui ce simti, s-ar putea sa se duca naibii si prietenia si 'posibila' relatie. Este pacat. In cel mai rau caz, de data asta lasa timpul sa decida. Experimenteaza, treci si prin alte relatii, vezi cum merge...e posibil sa te indragostesti de alta fara sa-ti dai seama. Daca mai departe, socialul tau se invarte cam in preajma colegilor de serviciu, este oarecum greu sa gasesti pe altcineva. Pana sa ajungi la ea, sfatul meu este sa mai ai ceva in spate...alte experiente, alte relatii, alte sentimente...
Este foarte posibil sa fie un sentiment inselator ca ai vrea sa fiti un cuplu si pur si simplu sa fii atasat de ea.
Dar evident, u know better ;)

analizez, judec si dau verdicte
iubarici

3863 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2009, ora 15:52

cunosc si eu un caz asemanator :) prieteni buni 2 ani , apoi el se trezeste ca o iubeste ,ii spune iar ea nu vrea nici sa il raneasca , nu poate nici sa se combine cu el pt ca il iubeste ca pe un frate , ii vine si greu sa renunte la prietenia lui ( pt ca asta e singura solutie de a rezolva pb) pt ca e foarte atasata de el , si tot asa......mi se pare un gest egoist sa te indragostesti de prietena/ul tau cel/cea mai bun/a :)))))))) :)))))))) glumesc....oricum e o situatie in care ambii sufera...si pe langa asta raman si fara cel mai bun prieten ....e o lovitura grea zic eu ..pt amandoi...poate dubla pt cel care se indragosteste ....

...Be Uuu ! :*******
jhony_20032003

2 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 08:39

Prietenia dintre un baiat si o fata nu exista.... deoarece la un moment dat intervin sentimente reciproce... sfatul meu... o partida de sex... si o sa vezi ca o sa itzi treaca sentimentele de dragoste

SunBeam_yuppy

224 mesaje
Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 09:18

Sfaturile voastre cam "put". O partida de sex.. Voi realizati ca de la "mana pan' la gura" e cale lunga? Avand in vedere ca sunt e CEA MAI BUNA prietena, credeti ca ar risca cineva sa strice o relatie de prietenie de X ani pentru o partida de sex? Si, prin absurd, daca s-ar intampla, ar fi ca nuca in perete. Te trezesti si tu dupa X ani sa spui "hai sa ne babardim". Ganditi inainte sa dati sfaturi aiurea. Daca totul se rezuma la futut, aia deja nu mai e iubire, daramite prietenie "buna"..

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 10:49

De la: SunBeam, la data 2009-12-11 09:18:34Sfaturile voastre cam "put". O partida de sex.. Voi realizati ca de la "mana pan' la gura" e cale lunga? Avand in vedere ca sunt e CEA MAI BUNA prietena, credeti ca ar risca cineva sa strice o relatie de prietenie de X ani pentru o partida de sex? Si, prin absurd, daca s-ar intampla, ar fi ca nuca in perete. Te trezesti si tu dupa X ani sa spui "hai sa ne babardim". Ganditi inainte sa dati sfaturi aiurea. Daca totul se rezuma la futut, aia deja nu mai e iubire, daramite prietenie "buna"..

trex_forever

4 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 11 Decembrie 2009, ora 14:04

De la: iubarici, la data 2009-12-10 15:52:28cunosc si eu un caz asemanator :) prieteni buni 2 ani , apoi el se trezeste ca o iubeste ,ii spune iar ea nu vrea nici sa il raneasca , nu poate nici sa se combine cu el pt ca il iubeste ca pe un frate , ii vine si greu sa renunte la prietenia lui ( pt ca asta e singura solutie de a rezolva pb) pt ca e foarte atasata de el , si tot asa......mi se pare un gest egoist sa te indragostesti de prietena/ul tau cel/cea mai bun/a :)))))))) :)))))))) glumesc....oricum e o situatie in care ambii sufera...si pe langa asta raman si fara cel mai bun prieten ....e o lovitura grea zic eu ..pt amandoi...poate dubla pt cel care se indragosteste ....
Si cata dreptate ai:((

SORINA_30

5 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 23:57

da,ar putea exista o relatie de dragoste.

monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 13:05

Am incercat sa fim iubiti eu si cel mai bun prieten al meu(eu aveam 18ani, iar el 21), dar amandurora ni s-a parut aiurea...
Ne-am distrat un pic (nu am ajuns la...;era cat pe ce..)si pe urma ne-am dat seama ca nu merge... Tocmai ca eram prieteni adevarati am vorbit ambii deschis, din sulet si am hotarat sa ramanem doar prieteni...
Am ramas cu sufletele f. aproape desi ff rar ne mai vedem (acum 17 ani eu m-am mutat din Bucuresti)
Uneori merge o relatie de cuplu intre fosti doi f. buni prieteni, dar rar trece testul timpului...;..parerea mea..
Acum, dupa 100 de ani, discutii cu multi tineri,etc..pot sa-ti spun ca in prieteniile astea "fata-baiat, femeie-barbat - cei mai buni prieteni" cred cu adevarat doar fetele; baietii intotdeauna (sau hai..98%..)au alte ganduri(chiar si la nivel inconstient..)..mai devreme sau mai tarziu...

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 11:08

daca te indragostesti de cea mai buna prietena a oricui ii spui foarte frumos ca sa stie si ea si stabiliti ce face-ti in continuare in noua conjunctura... eu asa am facut si din acel moment am devenit ceva asemanator cu dusmanii dar macar nu am tinut in mine ca sa sufar.
Am deschis acest topic sa aflu si eu parerea voastra despre o posibila relatie intre un barbat si cea mai buna prietena a sa ( oricine trebuie sa aiba asa ceva ).
Numai ca in cazul meu situatia e putin mai complicata...pe langa faptul ca m-am indragostit de ea....mai si suntem colegi de serviciu .
Ei bine ... intrebarea mea este....."ar putea exista o relatie intre cei mai buni 2 prieteni ? sau e practic imposibil ?"
BR

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 17:01

si inca nu vorbim

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 14:49

Intre un barbat si o femeie nu exista prietenie!Doar ATRACTIE!si atunci cand e prietenie tot exista si o atractie.

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 14:54

Intre un barbat si o femeie nu exista prietenie!Doar ATRACTIE!si atunci cand e prietenie tot exista si o atractie.

floriss_blue_eyes

24 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2010, ora 18:27

La cat de barbat esti tu din cate vad de te apuci sa intrebi pe un forum ce sa faci este clar ca ....esti praf ...sau este doar o fantezie de a ta?

Amiable

61 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Martie 2010, ora 12:44

"Postat de sageatah pe 21 Noiembrie 2008 la 08:16"

Pana la urma nu ne-ai spus ce s-a mai intamplat?
Aveati timp de atunci sa va casatoriti,sa faceti copii si sa mai si divortati!

Fara obiective nu exista progres!
9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 12:50

BR

E vreo conditie la servici de genul : rudele nu au voie.. Daca da, nu va casatoriti. Dar in rest, care e problema? ea te iubeste?

9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 12:52

Cine pe cine a tras dupa el la acel servici? sau v-ati prezentat impreuna la interviu si ati fost admisi odata?

tedy23

6 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 13:37

din punctul meu de vedere este o chestie cat se poate de normla, la multi ni s-a intamplat sa ne indragostim de cea mai buna prietena, eu de exemplu m-am si casatorit cu ea si avem o casatorie excelenta de 4 ani, o casatorie in care cel mai mult ne-a ajutat tocmai relatia de prietenie extraordinara pe care am avot-o si pe care o avem in continuare. Eu tind sa cred ca suntem nu numai sot si sotie ci si cei mai buni prieteni in continuare. Dupa parerea mea asta este cel mai important lucru si anume sa fi in primul rand un adevarat prieten pentru cel de langa tine si asa veti avea intotdeuna pace.

9am_3112

3507 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2010, ora 13:38

De la: tedy23, la data 2010-03-12 13:37:02din punctul meu de vedere este o chestie cat se poate de normla, la multi ni s-a intamplat sa ne indragostim de cea mai buna prietena, eu de exemplu m-am si casatorit cu ea si avem o casatorie excelenta de 4 ani, o casatorie in care cel mai mult ne-a ajutat tocmai relatia de prietenie extraordinara pe care am avot-o si pe care o avem in continuare. Eu tind sa cred ca suntem nu numai sot si sotie ci si cei mai buni prieteni in continuare. Dupa parerea mea asta este cel mai important lucru si anume sa fi in primul rand un adevarat prieten pentru cel de langa tine si asa veti avea intotdeuna pace.

De acord intru totul!

punishedbylife

1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2010, ora 22:58

Bravo,te invidiez pt reusita ! In aceeasi situatie sunt si eu doar ca noi nu muncim impreuna!Am mai avut 2 iubiri,nereusite evident si crede-ma ca stiu ce vb cand spun ca este singura persoana in lume care m-ar putea schimba si singura careia i-as dedica intreaga mea viata,nu ma intelege gresit nu sunt un nenorocit sau cine stie ce dar ca fiecare are regretele lui! O vad ca e fericita cand e cu mine deci cred ca ceva chimie exista intre noi sau poate am inteles gresit situatia !Am incercat sa-i spun ce simt prim sms-uri dar cand am vazut ca nu iese cum vreau m-am scuzat prin ai spune ca eram beat...Am incercat sa o sarut de cateva ori in unele am avut succes ...in altele a intors capu´!Sa fiu cu ea e cel mai mare vis al meu si voi lupta in continuare poate intr-o buna zi voi ajunge si eu atat de fericit ca u,adevarul e ca viata nu mi-a oferit niciodata ceea mi-am dorit indiferent cat am luptat si nu ma astept sa se intample acum !
Inca o data felicitari si ai grija de ce aveti amandoi ca pt altii e doar un vis !

sakura_ingerul_negru

1 mesaj
Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 12:01

Ce se intampla cand te indragostesti de cea mai buna prieten?Se intampla multe si mie mi s-a intamplat, sa se indragosteasca cel mai bun prieten de mine si numi place ca suntem in aceasi clasa si suntem de aceasi varsta numi place de loc chiar ieri cel mai bun rpieten al mea ma urmarea intr-un loc de al meau si am fost la fotbal sal vad pe varumi cum joaca si era si el si statea in poarta si se tot uita la mine iam spus de multe ori ca numi place de el si ca imi place de un alt baiat.(pe cel mai bun prieten il cheama Deni si pe baiatul pe care il plac eu iil cheama Andi)

Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 12:15

De la: sakura_ingerul_negru, la data 2011-07-01 12:01:09Ce se intampla cand te indragostesti de cea mai buna prieten?Se intampla multe si mie mi s-a intamplat, sa se indragosteasca cel mai bun prieten de mine si numi place ca suntem in aceasi clasa si suntem de aceasi varsta numi place de loc chiar ieri cel mai bun rpieten al mea ma urmarea intr-un loc de al meau si am fost la fotbal sal vad pe varumi cum joaca si era si el si statea in poarta si se tot uita la mine iam spus de multe ori ca numi place de el si ca imi place de un alt baiat.(pe cel mai bun prieten il cheama Deni si pe baiatul pe care il plac eu iil cheama Andi)

tu esti romanca???

frec ridichea...
Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 12:23

sa spun, sa nu spun, sa spun sa nu spun.....
am aflat de ce merge lumea la scoala.... gata, tac!

frec ridichea...
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 1 Iulie 2011, ora 17:52

De la: giuliano, la data 2011-07-01 12:15:51
De la: sakura_ingerul_negru, la data 2011-07-01 12:01:09Ce se intampla cand te indragostesti de cea mai buna prieten?Se intampla multe si mie mi s-a intamplat, sa se indragosteasca cel mai bun prieten de mine si numi place ca suntem in aceasi clasa si suntem de aceasi varsta numi place de loc chiar ieri cel mai bun rpieten al mea ma urmarea intr-un loc de al meau si am fost la fotbal sal vad pe varumi cum joaca si era si el si statea in poarta si se tot uita la mine iam spus de multe ori ca numi place de el si ca imi place de un alt baiat.(pe cel mai bun prieten il cheama Deni si pe baiatul pe care il plac eu iil cheama Andi)

tu esti romanca???

sa tampesc daca am inteles textul asta =)) chir si eu

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Pagini: << 2 3 4 5 6 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ce se intampla cand te indragostesti de cea mai buna prietena ?
Mergi la: