Info
x
Ce se intampla cand te indragostesti de cea mai buna prietena ?
|
alindanielx 84 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 12:06
SUNT DE ACEASI PARERE:)) cu saorma:))
Alin Chinezu
|
|
stefangeanta 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 13:07
Bună tuturor,
Cred că aceste informații pot fi utile pentru tine CPanel Free Web Hosting cu PHP5/Mysql fara publicitate fortata! Inregistreaza-te acum: aici Va oferim un pachet Free Web Hosting gratuit impreuna cu facilități avansate pentru găzduire și construire site-uri web profesionale dinamice. Noi oferim gratuit web spatiu sigur, cu toate instrumentele de care web hosting-ul ar putea avea vreodată nevoie. Fara taxe de instalare, nu forțatam de publicitate, nu difuzam bannere, nu pop-up și nici taxe ascunse. Ai 1500 MB de spatiu pe disc si banda de 100 GB. Pachetul nostru include: - 1500 MB din spațiul de pe disc, 100 GB Bandwidth - Hostati-vă propriul domeniu (www.yourdomain.com) - Gazduire cPanel Powered (intuitive usor de accesat) - Peste 500 de site-ul șabloane gata pentru a fi descarcate - Usor de a utilizat site-ul constructor - Free e-mail POP3 Caseta cu acces Webmail - FTP si web-based File Manager - PHP, MySQL, Perl, CGI, Ruby. - Si multe altele .. Acest serviciu este ideal pentru a începe o nouă comunitate online, blog-ul sau site-ul personal. Faceți clic aici pentru a ne vizita:www.000webhost.com/124398.html Raporteaza abuz de limbaj |
|
cam_ane 3 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Timisoara |
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 14:58
se strica tot..si risti sa o pierzi si de prietena ...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nicoleta_giorgiana 26 mesaje Membru din: 4/01/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 15:21
INTREBAREA E :,,EA SIMTE LA FEL PT TINE?''E KM RISCANT CE-I DREPT DAR,KND IUBESTI SE MERITA SA RISTI PUTIN.BAFTA!!
|
adnana_yuppy 510 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 15:34
De la: sageatah, la data 2008-11-21 08:16:13Salut ! Da poate exista o relatie intre un baiat si o fata care sunt cei mai buni prieteni. Eu am fost in situatia asta, dar din pacate nu a tinut mult relatia. Iar odata cu faptul ca nu a mers relatia dintre noi, s-a stricat si relatia de prietenie pe care o aveam. Si dupa care imi pare enorm de rau.Tu trebuie sa te gandesti daca poti accepta sa pierzi acea relatie de prietenie in cazul in care relatia voastra ca si iubiti nu ar merge.Oricum dificil sa alegi acuma, te inteleg, pt ca indiferent de ce alegere ai face pana la urma tot o sa-ti para rau dupa ceva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Hanyah 44 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 17:41
Tot ce e interzis e mai provocator, mai fascinant si mai pasional. Cel putin in cazul meu. Posibil sa fie o gandire imatura, dar imi place. Nu stiu daca e valabila teoria asta si in cazul unui adult in toata firea. Inca ma consider o tanara abia intrata in viata. And it feeeels goooood.
Dar ce se intampla daca transformi relatia aia de prietenie in ceva nebun, neoficial? Daca vorbiti toate prostiile din lume, dar exista si atractie intre voi...ce se intampla daca va sarutati si in final...get in the bed? Si faceti asta atata timp cat sunteti amandoi singuri, neimplicati intr-o relatie, fara sa stie nimeni? La modul ca in social nu va giugiuliti si nu lasati impresia ca ati trecut mai departe. Si dupa ce unul dintre voi intra intr-o relatie, va intoarceti de unde ati plecat: relatia clasica de prietenie. Cred ca asta o poate face numai o persoana care gandeste matur si care este capabila sa-si controleze sentimentele. In viata te poti indragosti de o mie de ori. Io nu cred in faptul ca in lumea asta ti-e sortit un singur individ, asa ca as putea sa traiesc in situatia asta fara probleme foarte mari. La inceput poate fi greu, but you get used.. Aleg si optez inspre varianta asta, pentru ca de putine ori o relatie adevarata (repet: adevarata!) de prietenie poate fi transformata intr-una de indragostiti. Sentimentele sunt confuze si indragosteala pe care ai impresia ca o simti e de fapt un cumul de alte multe sentimente intense intr-adevar, dar care e foarte posibil sa nu aibe nicio legatura cu sentimentele barbat - femeie. Nah..zic si io...
|
Fosta membra 9am.ro 455 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 11:09
incearca frate, poate fi ceva mult mai frumos deoarece va cunoasteti deja foarte bine, poate ne inviti peste cativa ani si la nunta
|
dozila_doze 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 17:46
daca te indragostesti de cea mai buna prietena...consider ca ai facut cea mai mare gresesla...
dupa multe relatii cu fete...cu care m am combinat dupa prima vedere...am considerat ca daca as reusi sa ma combin cu o prietena pe care sa o stiu bine as fi un baiat fericit...si am incercat nu cu una...cu vreo 3 prietene...dar nu o mers cu nici una...cu toate ca m am si culcat cu ele...nu o tinut deloc dar nah poate is eu mai ghinionist la fete.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 21:47
ma "ca cai" in fundul curtii galben ca albina si cu-n somoiog de paie ma stergea Maria
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 15:16
offf sari pe ea odata si te-ne mai chinui si pe noi
Raporteaza abuz de limbaj
david...romantic incurabil
|
|
aditzus 63 mesaje Membru din: 4/03/2009 |
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 13:48
De la: sageatah, la data 2008-11-21 08:16:13Salut ! e dificil sa fii cu cea mai buna prietena sau cel mai bun prieten , de ce ? Pt ca is ur best friend , si stiti totul unu despre celalat ! E hard bro , e foarte hard , nu am fost in ipostaza asta , dar mai aveam putin si ajungeam sa fiu asa :) bafta Raporteaza abuz de limbaj
Fiecare gand , poate deveni un proiect de succes.
SmartProjects(dot)ro
|
|
TheZamm 74 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 15:25
Salutare,
aceeasi problema si aici,colegi prieteni buni... am luat initiativa, mi-am incercat norocul dar buff ghinion, am dat gres... eu am 27, ea 23... si varsta mea a speriat-o cica... si al doilea zid de care stiam ca o sa ma lovesc era zodia... amandoi suntem gemeni, diferenta este doar de o saptamana intre aniversarile noastre. nu am incercat decat odata, i-am spus ceea ce simt pentru ea si ce vreau... si adevarul e ca vreau sa mai incerc odata, dar mai intai trebuie sa renunt la cel mai bun loc de munca pe care l-am avut vreodata... si acum marea mea dilema, merita sa dau un pas inapoi sa devin un simplu manipulant intr-un depozit din grafician... pentru o femeie... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 22:40
De la: TheZamm, la data 2009-03-09 15:25:20Salutare, sa renunti la tine pentru o femeie care considera ca varsta e un impediment? mmh.... nu se merita (parerea mea) mi se pare cam imatura "scuza" ei, pentru ca asta face... cauta o scuza pentru ca nu poate sa iti spuna ca nu te vrea ca prieten, ca nu o atragi si probabil ti'a zis "mai bine ramanem prieteni".... ia vezi din perspectiva ei, ce iti sopteste pasarica? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 23:20
De la: Greenie, la data 2009-03-09 22:40:26De la: TheZamm, la data 2009-03-09 15:25:20Salutare, Da, este cam imatura, de cand suntem colegi i-am aratat aproape toate partile mele pozitive (probabil am gresit), dupa cateva luni i-am propus sa ne combinam vorba aia dar m-a refuzat, apoi au inceput iesiri cu prietenii ei care m-au placut vazand ca ma stiu distra, chiar si fratele ei (care imi zice cumnatzele) ma suna sa ies cu ei prin cluburi, am facut-o de vreo 2- 3 ori, si ne distram bine impreuna... Cum s-a ajuns sa ies si cu ei simplu, organizam iesiri in cluburi cu colegii de la servici, si ea isi mai chema cateodata si prietenii. iesirile cu ea nu se opresc aici, chiar daca ii propusem sa fim impreuna, fiind colegi si amici mergeam de la un la altu ne alcoolizam bine impreuna, dormeam impreuna, chiar am locuit impreuna o saptamana fiind plecati din cluj cu un cuplu... O faceam sa se simta bine in prezenta mea tot timpul, daca o vedeam trista o faceam sa rada si sa uite de alte probleme... si dupa toate aste eu am inceput sa o indepartez, pur si simplu si la servici abia o chem la o tigara... Probabil din punctul ei de vedere... sunt doar un coleg de la birou... nu stiu... dar what ever :D viata merge inainte... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Martie 2009, ora 23:24
mmh... si eu te'as refuza daca mi'ai propune "sa ne combinam"
DAR, fiecare cu pasaricile lui... stii cum e..?? ca ti'ai dorit cu ea, ai ramas acu dezamagit de situatie, bagi pla si mergi mai departe.. dar nu cred ca esti in stare sa faci asta ... pentru ca ai incercat TOT ce se putea face ca sa fii cu tipa asta imatura de care vorbim noi aici, nu?????? poate e d'aia de "se lasa greu" sau joaca dupa "reguli" , tu o stii mai bine ca mine
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 00:24
De la: Greenie, la data 2009-03-09 23:24:06mmh... si eu te'as refuza daca mi'ai propune "sa ne combinam" Stai linistita ca nu am mers la ea cu dume aiurea :)) si nici nu i-am zis HAI tu sa ne combinam :)) =)) acolo am scris pe scurt doar... a fost un joc mijto ei bine oricum decizia am luat-o demult... am dat-o dreq de treaba :))... eu mi-am facut datoria de barbat :)) merg la alta :D Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 00:27
De la: TheZamm, la data 2009-03-10 00:24:47De la: Greenie, la data 2009-03-09 23:24:06mmh... si eu te'as refuza daca mi'ai propune "sa ne combinam" BUN! bravo! sa fii capabil sa te tii de treaba calumea.. all the best!!!
|
Postat pe: 10 Martie 2009, ora 00:42
Da... multzam
Sunt o fire foarte ambitioasa, si cand imi pun ceva in cap... nu ma las pana ce nu o fac. si pot sa trec peste orice... take care
|
antonioman_88 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 11 Martie 2009, ora 15:29
:(( am fost exact in situatia ta si am incerfcat tot acum de curand si.....a zis ca nu se poate mai mult decat prietenie..ca ai pare rau ca bla bla..si spera sa rammanem prieteni in continuare :((( si eram indragostiti de ea de 2 luni si abia acum mi am facut curaj sa ai spun...SUNT RUPT :(((
|
Individual_blue 154 mesaje Membru din: 27/02/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 17:56
De la: sageatah, la data 2008-11-21 08:16:13Salut ! Salut! Mie mi s-a intamplat in tineretile mele sa-i placa unui tip din gashka de mine destul de mult, iar eu il vedeam k pe un frate... S-a tinut destul dupa mine, ba ii spuneam k am prieten (cu toate k nu ma afisam cu nimeni in gashka), ba k tin la el k la un frate si k nu vreau sa-l ranesc... Culmea e k mie imi placea de alt tip din gashka mult iar el ma trata f indiferent, pana intr-o zi cand m-am dus la el direct si i-am spus k tin la el... Mi-a trantit urmatoarea replica: Pai sti, io tin la tine k la o sora" Ce-am mai suferit atunci si ce ma amuz acum Mereu imi zic "eram si io mai mica si mai proasta" Sa va spun k pana la urma m-am combinat cu cel care vroia sa fie cu mine... era un tip f de treaba si simteam k tine la mine dar io nu prea... am stat cu el cam 2-3 luni si si-a dat seama singur k nu o sa mearga...A doua situatie o traiesc acum: sunt combinata cu un coleg de munca cu care initial eram doar amica, am inceput sa iesim la o bere, doua, trei... Chiar n-aveam nici o intentie de combinatie, pur si simplu ma simteam bine in compania lui, io abia iesism dintr-o relatie de 6 ani care devenise toxica... S-o scurtez putin, ne-am combinat la o luna jumate dupa ce s-a angajat la noi si acum ne este f bine, ne iubim mult si ne-am logodit chiar! La anu' facem nunta, pana atunci incercam sa punem ceva de o parte... Bafta tuturor!
|
dRk13 11 mesaje Membru din: 31/03/2009 |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 00:03
De la: sageatah, la data 2008-12-01 16:24:38un mic update :) ma bucur pentru tine omule... dar asta insemna ca ea te vroia mia mult.... altfel nu cunosc fata in lume care sa vrea sa fie cu amicul ei pentru ca lui ii place de ea... parerea mea... ai grija ca o sa aiba amri pretentii de la tine...te stie vb lu nenea: ca pe buzunarele ei.... si tu o sti foarte bine.. dar sunt inca sanse sa mearga prost.. mergi cu grija.... tare as vrea sa fie o poveste frumoasa de dragoste ca in filemele alea de le vezi atata vreme la televizor... bafta man :> Raporteaza abuz de limbaj |
|
Antony 237 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 12:09
De la: dRk13, la data 2009-04-01 00:03:40De la: sageatah, la data 2008-12-01 16:24:38un mic update :) Se poate intampla deseori aceasta situatie,si in majoritatea cazurtilor exista cam 2 posibilitati. Ori o sa mearga de minune(pt ca va cunoasteti f bine),ori o sa fie un rateu total...si risti sa`ti pierzi cea mai buna prietena. Asa ca am ceva dubii in aceasta privinta....dar merita sa risti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
floriss_blue_eyes 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 12:05
Esti terminat ...
|
alex_wtf_87 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 12:44
II dai oral/normal/anal nu stai la discutii asta e daca trebuie trebuie.
|
julius_bb 12 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 16:19
din propria experienta, poate sa fie ceva foarte foarte frumos.. tot ceea ce conteaza e sa ramaneti la fel, sa nu va schimbati in vreun fel doar pt faptul ca "sunteti impreuna".
ei.. in cazul meu, acest frumos a tinut vreo 3 ani, aproape, dar dupa aceea a inceput showul.. nu ne mai vorbim nici acum dupa 2 ani de la despartire.. s'a ales praful d tot ce a fost frumos de la inceput..ce sa zic.. decizia iti apartine, insa cel mai indicat e sa va ganditi bine aman2 daca merita sau nu salutari si succes
|
joe1985 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 11:55
Foarte tare mesajul transmis de tine ...scurt si la obiect"informatia inseamna putere" este foarte adevarat.Ca sa poti controla anumite lucruri trebuie sa acumulezi informatie ...dar stii care e secretul? Ca nu sunt multi cei care reusesc sa creeze o relatie intr-un mod inteligent,este deja un alt subiect de forum pe care am sa il deschid si la care te astept cu raspunsuri.Have a nice day!
|
Fosta membra 9am.ro 1414 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 19:40
Cea mai buna prietena..... ce e aia ?!
La mine exista femei care NU le-as fut_e, femei care le-as fut_e o data, femei care le-as fut_e de mai multe ori si femei care le-as fut_e pana le expira termenul de garantie .Asta gandesc TOTI barbatii daca eliminam subtilitatile si cenzurarile . Morala : sinceritatea in exces dauneaza grav relatiilor dintre oameni .Bad! bad! girl Stella, ma dai de gol... blonda esti faaaaaa!!!... data viitoare iau un Heineken...
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
joe1985 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 11:34
Hanyah esti formidabila......insa cand intalnesti o persoana compatibila cu tine mai poti gandi ca ai putea sa gasesti si altceva mult mai bun...te plictisesti repede in relatii?!
|
budecy 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:59
Ramii doar prieten! Am patit-o...Domnisoara nu a vrut sa treaca peste prietenie.
|
Fosta membra 9am.ro 244 mesaje Membru din: 8/05/2009 |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 08:12
De ce?Se impiedica in fuste?
|
|
|

SUNT DE ACEASI PARERE:)) cu saorma:))
S-a tinut destul dupa mine, ba ii spuneam k am prieten (cu toate k nu ma afisam cu nimeni in gashka), ba k tin la el k la un frate si k nu vreau sa-l ranesc... Culmea e k mie imi placea de alt tip din gashka mult iar el ma trata f indiferent, pana intr-o zi cand m-am dus la el direct si i-am spus k tin la el... Mi-a trantit urmatoarea replica: Pai sti, io tin la tine k la o sora" Ce-am mai suferit atunci si ce ma amuz acum
Bafta tuturor!
a inceput showul.. nu ne mai vorbim nici acum dupa 2 ani de la despartire.. s'a ales praful d tot ce a fost frumos de la inceput..
.