back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Femei frumoase si masini la liniuta

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 16:01

buna asta cu sutietnul!!

cred ca ajuta super bine pe oricine! mai ales venind din partea mea =)) haha...

ps raducu: danke im always smiling for you guys...

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 10:04

De la: Greenie, la data 2008-11-22 20:34:33 no comment, vroiam doar sa va salut cu un steag la capatul liniei

booon, pai daca tu-i astepti la linia de sosire, eu dau startul... intr-un outfit cat mai minimal posibil

Deci... pe cai, baieti, si... "let's ride!"

Raporteaza abuz de limbaj
evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 11:39

De la: angel_demon10, la data 2008-11-24 10:04:14
De la: Greenie, la data 2008-11-22 20:34:33 no comment, vroiam doar sa va salut cu un steag la capatul liniei

booon, pai daca tu-i astepti la linia de sosire, eu dau startul... intr-un outfit cat mai minimal posibil

Deci... pe cai, baieti, si... "let's ride!"

atunci tu arunci cu sutienul iar greenie flutura chiloteii la linia de sosire asa o sa am si startul si finisul bun (sper ca ati inteles ca glumesc) as prefera sa stati in dreapta pe post de copilot

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 11:58

deja ajungem la subiectul fantezii de fluturat la linii de sosire :))

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 12:26

De la: Greenie, la data 2008-11-24 11:58:39deja ajungem la subiectul fantezii de fluturat la linii de sosire :))

ce e nasol ca nu am cu cine sa concurez si nu mai ajungem la fanteziile astea

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 17:07

De la: nick_titi, la data 2008-11-24 12:26:45
De la: Greenie, la data 2008-11-24 11:58:39deja ajungem la subiectul fantezii de fluturat la linii de sosire :))

ce e nasol ca nu am cu cine sa concurez si nu mai ajungem la fanteziile astea

pai poti sa-ti depasesti limitele :D si e ca si cum ai concura cu tine. :P

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 17:10

gata mi-am luat masina cine face o linuta diseara?

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 12:33

femei frumoase sunt aici soferi sunt de ce nu se fac liniutele

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:47

De la: nick_titi, la data 2008-11-25 12:33:47femei frumoase sunt aici soferi sunt de ce nu se fac liniutele

eu n-am masina si as prefera sa tin casa

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:58

imi da cineva masinuta lui si fac linute la minut :)))

ps: poate particip si eu la concurs, si nu de aruncat sutiene sau chilotei.. imi place si mie masina !

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 17:11

De la: Greenie, la data 2008-11-25 15:58:54imi da cineva masinuta lui si fac linute la minut :)))

ps: poate particip si eu la concurs, si nu de aruncat sutiene sau chilotei.. imi place si mie masina !

fiecare cu masina lui ca nu vreau sa se vina cu soferi de la formula 1 sau ceva de genul ca nu vreu sa plece plangand

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 17:17

fricosule!!

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 18:14

De la: Greenie, la data 2008-11-25 17:17:48fricosule!!

nu ai inteles cum trebuie ce am vrut sa zic ei sa nu plece plangand nu eu

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 19:19

va salut,si ma scuzati ca intervin, dar ma simt dator sa-mi sustin ideea anterioara, referitoare la "liniuta". liniuta, din punctul meu de vedere, nu este o competitie, cu bani, cu fete care stau la capete de linii si flutura diverse accesorii personale, ci este o defulare, o descarcare a unei tensiuni cumulate. o sa va relatez o intamplare care m-a facut sa ma simt foarte bine: ma intorceam in bucuresti, cu masina mea (pe care o iubesc foarte mult, ii dau numai carrera 100 sa bea)in miez de noapte. eram pe la ora 24, in afara localitatii, pe drum european (poti avea minimum 100km/h). si cum mergeam eu singur pe drum, pe banda din dreapta, la un moment dat vine din spate cu viteza o honda (nu mai stiu modelul, era noapte), trece de mine, se pune in fata mea, si reduce viteza. merg eu asa cat merg, cu honda in fata, pana ma plictisesc, si la un moment dat dau semnal stanga si o depasesc. maresc viteza bine inteles si incerc sa trec din nou pe banda din dreapta. honda a sesizat miscarea si a marit si ea viteza. ei, atunci a inceput liniuta, eu am marit viteza, ea a marit viteza, mergeam in paralel eu pe banda din centru ea pe banda din dreapta. am mers asa, pana cand am cosiderat ca viteza pe care o aveam era suficienta, moment in care am dat semnal dreapta, am franat si am incercat sa intru pe banda, in spatele hodei. spre surprinderea mea, mi-a facut loc (reducand si ea viteza), mi-a facut semn cu avariile, i-am raspuns cu faza mare, mi-a multumit si a accelerat. nimeni nu a castigat ceva din aceasta experienta, poate doar o senzatie placuta.

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:22

De la: humbabapazitoru, la data 2008-11-25 19:19:12va salut,si ma scuzati ca intervin, dar ma simt dator sa-mi sustin ideea anterioara, referitoare la "liniuta". liniuta, din punctul meu de vedere, nu este o competitie, cu bani, cu fete care stau la capete de linii si flutura diverse accesorii personale, ci este o defulare, o descarcare a unei tensiuni cumulate. o sa va relatez o intamplare care m-a facut sa ma simt foarte bine: ma intorceam in bucuresti, cu masina mea (pe care o iubesc foarte mult, ii dau numai carrera 100 sa bea)in miez de noapte. eram pe la ora 24, in afara localitatii, pe drum european (poti avea minimum 100km/h). si cum mergeam eu singur pe drum, pe banda din dreapta, la un moment dat vine din spate cu viteza o honda (nu mai stiu modelul, era noapte), trece de mine, se pune in fata mea, si reduce viteza. merg eu asa cat merg, cu honda in fata, pana ma plictisesc, si la un moment dat dau semnal stanga si o depasesc. maresc viteza bine inteles si incerc sa trec din nou pe banda din dreapta. honda a sesizat miscarea si a marit si ea viteza. ei, atunci a inceput liniuta, eu am marit viteza, ea a marit viteza, mergeam in paralel eu pe banda din centru ea pe banda din dreapta. am mers asa, pana cand am cosiderat ca viteza pe care o aveam era suficienta, moment in care am dat semnal dreapta, am franat si am incercat sa intru pe banda, in spatele hodei. spre surprinderea mea, mi-a facut loc (reducand si ea viteza), mi-a facut semn cu avariile, i-am raspuns cu faza mare, mi-a multumit si a accelerat. nimeni nu a castigat ceva din aceasta experienta, poate doar o senzatie placuta.

in principiu nici eu nu ma refer liniute cu femei si alte accesorii pentru ca astea sunt deja curse liniuta adevarata este la semafor cand esti primu si opreste langa tine un sofer nervos si plin de figuri increzator pe masina lui care pleaca cu fum din roti si alte nebunii si tu fara prea mare deranj ii faci cu mana cand treci pe langa el o astfel de liniuta tine maxim 200-400m si asta e cea mai tare senzatie dar si cea mai riscanta(poti sa ramai fara carnet si nu stii de ce) bineinteles ca si ce ai facut tu pe drumul european iti da senzatii tari dar nu cred ca se compara poate ma crezi inconstient dar asa ceva fac de fiecare data cand plec din bucuresti

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 22:58

sa faci o liniuta cu dacia old scul???
de neuitat: sa scoti mana cu ceasul din obor pe geam :))

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 07:39

De la: nick_titi, la data 2008-11-25 20:22:52
De la: humbabapazitoru, la data 2008-11-25 19:19:12va salut,si ma scuzati ca intervin, dar ma simt dator sa-mi sustin ideea anterioara, referitoare la "liniuta". liniuta, din punctul meu de vedere, nu este o competitie, cu bani, cu fete care stau la capete de linii si flutura diverse accesorii personale, ci este o defulare, o descarcare a unei tensiuni cumulate. o sa va relatez o intamplare care m-a facut sa ma simt foarte bine: ma intorceam in bucuresti, cu masina mea (pe care o iubesc foarte mult, ii dau numai carrera 100 sa bea)in miez de noapte. eram pe la ora 24, in afara localitatii, pe drum european (poti avea minimum 100km/h). si cum mergeam eu singur pe drum, pe banda din dreapta, la un moment dat vine din spate cu viteza o honda (nu mai stiu modelul, era noapte), trece de mine, se pune in fata mea, si reduce viteza. merg eu asa cat merg, cu honda in fata, pana ma plictisesc, si la un moment dat dau semnal stanga si o depasesc. maresc viteza bine inteles si incerc sa trec din nou pe banda din dreapta. honda a sesizat miscarea si a marit si ea viteza. ei, atunci a inceput liniuta, eu am marit viteza, ea a marit viteza, mergeam in paralel eu pe banda din centru ea pe banda din dreapta. am mers asa, pana cand am cosiderat ca viteza pe care o aveam era suficienta, moment in care am dat semnal dreapta, am franat si am incercat sa intru pe banda, in spatele hodei. spre surprinderea mea, mi-a facut loc (reducand si ea viteza), mi-a facut semn cu avariile, i-am raspuns cu faza mare, mi-a multumit si a accelerat. nimeni nu a castigat ceva din aceasta experienta, poate doar o senzatie placuta.

in principiu nici eu nu ma refer liniute cu femei si alte accesorii pentru ca astea sunt deja curse liniuta adevarata este la semafor cand esti primu si opreste langa tine un sofer nervos si plin de figuri increzator pe masina lui care pleaca cu fum din roti si alte nebunii si tu fara prea mare deranj ii faci cu mana cand treci pe langa el o astfel de liniuta tine maxim 200-400m si asta e cea mai tare senzatie dar si cea mai riscanta(poti sa ramai fara carnet si nu stii de ce) bineinteles ca si ce ai facut tu pe drumul european iti da senzatii tari dar nu cred ca se compara poate ma crezi inconstient dar asa ceva fac de fiecare data cand plec din bucuresti

corect, la semafor este liniuta adavarata. repet ce am zis data trecuta: ca de la ultima liniuta era sa raman cu semne. m-am enervat cand nu trebuie si pe cine nu trebuie. a iesit cu derapaj pe podul grant etc. si cred ca aveam o mare vina. ma grabeam

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 10:18

aici ai dreptate chiar nu e bine sa te enervezi pe poduri sau in curbe nu am facut asta niciodata totusi e prea riscant

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 10:58

De la: nick_titi, la data 2008-11-26 10:18:25aici ai dreptate chiar nu e bine sa te enervezi pe poduri sau in curbe nu am facut asta niciodata totusi e prea riscant
da, si spun ca a fost vina mea, pentru ca la sfarsit, omul s-a dat jos din masina si i-am vazut fata, se pare ca era necajit de ceva, si eu i-am pus capac. sper sa nu mi se mai intample. in rest de celelalte este chiar o relaxare, daca toat lumea se simte bine dupa aceea, si bineinteles este intreaga. iti recomand un traseu interesant si vara si iarna. dn1a - maneciu - cheia - babarunca - sacele. este misto

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 12:20

interesant din ce punct de vedere? al privelistei sau al curselor care se pot face pe acolo?

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 13:54

De la: nick_titi, la data 2008-11-26 12:20:26interesant din ce punct de vedere? al privelistei sau al curselor care se pot face pe acolo?
al traseului auto, drumul este bun, se merge foarte bine. din punctul de vedere al curselor nu stiu ce sa-ti spun. curse se pot face oriunde. nu sunt un impatimit al curselor si nici nu practic asa ceva. aici cred ca este vorba de timpi, si de modul de abordare a traseului. foarte multe serpentine, uneori iarna este imposibil sa il parcurgi pe anumite tronsoane daca nu il curata de zapada.

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:12

sincer nu prea imi place sa merg iarna cu masina pr serpentine ca nu pre o poti controla...e foarte tare senzatia iarna cand vrei sa iei o curba cu frana de maian si din pacate te intorci la 180 de grade adica cu fata spre cel ce vine din spatele tau si ii faci cu mana sa opreasca si tragi iar frana de mana si te intorci la loc ....oricum iarna vreau spatiu liber ca sa ma dau ca la patinuar cu masina

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 23:20

cam urata vreme-a in seara asta pentru liniute aluneca masina si la plecare si la franare si la virare de te arunca de pe drum mai bine dorm

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 19:28

De la: nick_titi, la data 2008-11-26 14:12:20sincer nu prea imi place sa merg iarna cu masina pr serpentine ca nu pre o poti controla...e foarte tare senzatia iarna cand vrei sa iei o curba cu frana de maian si din pacate te intorci la 180 de grade adica cu fata spre cel ce vine din spatele tau si ii faci cu mana sa opreasca si tragi iar frana de mana si te intorci la loc ....oricum iarna vreau spatiu liber ca sa ma dau ca la patinuar cu masina
anvelopele pentru iarna rezolva o mare parte din probleme. daca sunt de calitate se simte diferenta intre cele all season sau de vara. nu am crezut pana anul trecut. dupa prima ninsoare nu puteam sa urc o bordura banala, dupa ce am cumparat anvelopele de iarna nu mai am probleme, nici macar nu-mi mai curat locul de parcare de zapada. ti le recomand daca nu le ai deja.

Fosta membra 9am.ro

45 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 19:32

cat despre senzatii tari pe timp de iarna sau de vara, vreau sa iau o pauza....saptamana trecuta mi-au venit patru amenzi pentru depasirea vitezei legale, ce-idrept de acu 6 luni.

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 21:53

azi am luat si eu anvelope de iarna dar nu le-am pus inca

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 22:17

chiar nick, te bagi la o tura pana la sinaia?? :D

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 22:17

ps: doar sa testam anvelopele noi

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 02:16

inca nu pe-am pus... saptamana viitoare... si oricum mie imi place sa fie multa zapada

rap_boy

573 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 15:17

De la: angel_demon10, la data 2008-11-21 13:57:34
De la: gabi1795, la data 2008-11-21 12:21:39cu putin noroc,e posibil sa le ai pe amandoua.....
pana cand masina se rablageste si femeia imbatraneste...

atunci schimbi masina
nu si femeia, ca stii ce se spune... e ca un vin bun, cu cat mai vechi cu atat mai dulce

Vezi tu orice are un termen de expirare inclusiv femeia

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului femei frumoase si masini la liniuta
Mergi la: