Info
x
Femei frumoase si masini la liniuta
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:41
De la: gabi8ma, la data 2009-01-04 22:46:49De la: radhookoo, la data 2009-01-04 03:11:10De la: gabi8ma, la data 2008-12-28 23:42:11vezi nic ca nemultumitului i se ia darul si ramai fara nici una perversa mica ce esti! :D imi pun capastru daca vrei ;)
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
Pacat0su 21 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 08:19
Voi ce masina considerati ca este cea mai buna la liniute din romania? Sau care este cea mai reusita din cele pe care le-ati vazut voi?
Eu as vrea sa vad o dacie mai veche un pic cu un motor destul de maricel, cu un sasiu ranforsat, cutie cu reductor pentru transmisie spate. Garda joasa si suspensii intarite pentru o stabilitate mai buna. Raporteaza abuz de limbaj |
|
BIRTHRAZVANMIHAI 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 09:22
Masinile care au propulsie(,,tractiune spate")gen lada 1500,bmw 320i etc.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 12:08
cea mai tare senzatie avuta a fost cand am mers cu o dacie din 92 cu motor de ww golf pe ea putin modificat la 195km la ora ti se parea ca iti iei zborul....ca sa va faceti o idee despre senzatie cand am coborat am mers si mi-am facut testamentul
|
cristina_golo 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:11
femeile frumoase,
frumusetea are o vasta dimensiune de abordare in prezent se face diferenta dintre femeie si obiect de decor femeia azi are personalitate:face copii pe care ii poate creste singura pt ca e capabila,are grija de tabieturile ei fara sa exagereze,isi face timp sa-si viziteze parintii si prietenii,stie sa aprecieze o invitatie la teatru,se plimba si in parc nu numai in mall,poate lua singura o decizie favorabila,poate privi in ochi un barbat care pe deasupra ii este si sef si are intotdeauna grija sa nu fie obosita atunci cand se intoarce acasa de la servici pt ca stie ca acolo gaseste energia pe care a pierdut-o peste zi si anume :barbatul ei... femeia "obiect de decor" este femeia care face copii in timp ce se gandeste ca ii mai trebuie o bratara de 5 gr ca sa faca un kg de aur in colectie,care este disperata daca nu se duce o zi la solar,care sufera daca este nevoita sa-si faca singura manichiura,care iubeste fiecare oglinda pe langa care trece,care are o stabiitate emotionala atunci cand stie ca are sofer,al carei singur job este de a cheltui nu de a produce,care intra in depresie daca se ingrasa un kg si care crede ca un magnat este mai potent decat un barbat obisnuit.Ele vb intotdeuna f putin sau deloc pt ca risca sa nu mai aiba bani de haine a doua zi sau sa li se dea papucii si sa piarda privilegiul de a se mai plimba cu BMV-ul,plus ca se disting f greu:toate sunt siliconate gletuite, pline de aur,si pe deasupra sunt slabe ca niste martoage,cica sunt sexi...sau poate ma insel,fetele sunt chibzuite,economisesc banii de mancare pt alte acivitati in fine cam asta cred,desi vb din perspectiva unei femei.... o zi frumoasa!
|
Fosta membra 9am.ro 64 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 14:52
1 Femeile nu au ce cauta langa masini...sau cel putin pe masini...Mecanica si puterea nu se leaga de o tufa de Venetia manjita cu 2 kile de tencuiala si imbracata cu o pereche de tanga.....si pantofi cu toc.
2 Liniutele mi se par inutile si aici subliniez MIE MI SE PAR INUTILE, asta ca sa nu mi se sara in cap. Liniutele mi se par cea mai plictistoare categorie de competitie cu masini. O fi si aici vb de indemanare in sensu de viteze la timp etc DAR cel mai mult depinde de masina ...in cazul in care exista si un sofer OK, mie mi se pare o cursa specific masculina gen a mea e mai tare si mai mare...ma rog... 3 Daca am prins bine o idee de pe aici..nu stiu sigur dar..anyway...ala cu masina tare si femeie buna de excitat...de zicea ca ce isi doreste un barbat mai mult decat asta...pai nu stiu....ca acea femeie sa ii si inteleaga pasiunea si sa i-o impartaseasca???Sa isi doreasca o femeie care sa si gandeasca????Sau asta e mai putin important atunci cand o duci la prieteni sa te dai mare cu ea si cu faptu ca da bine in masina ta???Nu stiu cine e tipu de a inceput topicul dar frate astia care se duc la o expozitie auto ca sa vada silicoane si chilotei...voi nu sunteti pasionati de masini ... Iar ca masina de liniute na ca sa nu o iau pe langa prea tare...Tot un Bmw cu un 3,5 e mai misto...un seria 3 modificat arata foarte tare...apropo e cineva pe aici cu asa ceva?? Raporteaza abuz de limbaj |
|
vstefi 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Martie 2009, ora 15:01
tot nu ma dumiresc!la ce spui tu liniuta????este o intreb cu multe intelesuri sau nu pricep eu?
|
eduard87_2005 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 17:46
daca esti la munca si sefu nu te lasa sa stai pe mess,vrei sa vb cu un prieten direct de pe site fara sa instalezi vreun program acum ai posibilitatea.
got-you.org/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 64 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 08:14
De la: vsefi, la data 2009-03-12 15:01:20tot nu ma dumiresc!la ce spui tu liniuta????este o intreb cu multe intelesuri sau nu pricep eu?] 2 masini care fac o cursa pe o distanta de 200...400 m de obicei, in linie dreapta...nothing interesting... Mie mi se pare un gen de cursa inutil...e foarte...reprezentativa pt barbati.....
|
carunderconstruction 48 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 00:41
De la: Pacat0su, la data 2009-01-12 08:19:35Voi ce masina considerati ca este cea mai buna la liniute din romania? Sau care este cea mai reusita din cele pe care le-ati vazut voi? Ioi ma, tu esti confuzat grupa mare. Scuza-ma te rog ca te iau asa, insa: 1. dacia are caroserie autoportanta; nu stiu unde ai vazut tu la ea sasiu. Sa faci modificarea asta la dacie (sa pui caroseria pe un sasiu), e cooperativa munca in zadar. O sa ingropi o gramada de bani in ea si iese un mare rahat. 2. "cutie cu reductor pentru transmisia spate" Oare ce e in capul tau??? Hai sa te dau o tura cu patrolul cu reductorul cuplat sa vezi ca in a 5-a nu treci de 45km/h. Cu ce te ajuta asta la liniute ... Poate daca le faci in rampa de 45% sau in noroaie pina la ... oua, insa 3. tu o vrei cu garda joasa, asa ca excludem rampele grav accidentate si noroaiele. Ajungem de unde am plecat, adica la ce iti este de folos reductorul la liniute??? 4. si ajungem la "suspensii intarite" Ar fi binevenite niste explicatii. Ce intelegi tu prin suspensii intarite??? Caruta lu' unchiu' de la tara, are niste suspensii tari ... ca lemnu', da poti fi sigur ca nu intra in curbe cu mai mult de 25km/h. Hai pa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
No_Name0 76 mesaje Membru din: 7/05/2009 |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 10:45
De la: gabi1795, la data 2008-11-21 10:06:26De la: nick_titi, la data 2008-11-21 09:54:12De la: nick_titi, la data 2008-11-20 21:32:38sa vorbim despre liniute si riscurile implicate masini:riscul de accident femei:riscul de a suferii liniute:riscul dependentei placere: satisfactiea de a conduce masina dorita satisfactia de a fii alaturi de o femeie frumoasa satisfactia de a fii tot timpul hyee Raporteaza abuz de limbaj |
|
dannyctin 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 14:42
si eu am participat la liniute...nu mai stiu cum stau lucrurile in ziua de azi...pot spune ca majoritatea soferilor de acest gen nu prea acorda atentie femeilor frumoase din zona...spre surprinderea mea, am cunoscut si femei, frumoase sau mai putin frumoase, care practica "sportul" asta...la fel de indiferente cand vine vorba de barbati...asta vorbind doar de aceasta arie...
facand asemanari intre cele doua cazuri...este evident ca unei femei frumoase ii sta excelent intr-o masina frumoasa...dar aceasta masina nu intotdeauna poate sa se dea la o liniutza... ![]() Raporteaza abuz de limbaj |
|
Guzu1987 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 10:05
Cunosc femei frumoase care participa la liniute si mi se pare destul de sexy pentru ca o tipa sa faca asta
. Sunt un "racer" inrait cum s-ar zice dar aceste liniute nu sunt pentru oricine
|
costelino1967 89 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Braila |
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 16:51
toate fiintele au ceva frumos, inclusiv femeile, dar ma uit cu scarba la fufele blonde care pozeaza langa masini de lux si sunt gata sa faca orice pentru a iesi la brat cu o celebritate.
Eu cred ca rahatul dintr-un WC valoreaza mai mult decat ele, daca a-si avea bani pe aceste fufe le-asi trata precum Jack Spintecatorul, ba din contra lea-si trimite parintilor colet si capul lor ! Raporteaza abuz de limbaj
a fi sau a nu fi
|
|
Fosta membra 9am.ro 2349 mesaje Membru din: 6/12/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 3 Februarie 2010, ora 11:57
si a trebuit sa citesc 7 pagini ca sa pricep ce inseamna liniuta... vietii??????
Raporteaza abuz de limbaj
tot eu...
|
|
player_22_br 80 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 08:42
daca tot ati postat in asa numar mare ziceti si ce parere aveti despre masini puternice...ce masini puternice aveti...ce femei va tin companie...
de ex...am un renault laguna motor v6 3000 cm3 220 cp.....10 * 1000 rotatii/min...top speed 280 km/h eu am mers cu 260 km/h....iau 100 in 4.2 sec liniute fac zilnic...cine e din braila probabil imi stie masina....si daca e cu adevarat cunoscator si pasionat de asa ceva stie si locurile...de cand am masina am pierdut o singura cursa cu un megane 2500 benzina v6 dar 320 cp...si am pierdut la 2 din 3 cu scorul de 2 : 1 pt el...in rest...no comment cat despre femei....imi plac femeile carora le plac liniutiele...sa le placa viteza...si nu neaparat viteza cat artificiile printre masini in aglomerartie..."sa fii primul la semafor"...am ff multe prietene de acest gen si vin cu mine ori de cate ori am nevoie... acum sa va vad...ce motor conduceti ???? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6581 mesaje Membru din: 20/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2010, ora 08:52
liniuta nu ma pasioneaza. eu cu masinile de teren ma impac mai bine si astea sunt mai puturoase cu toate ca nissanul patrol pe care il am are turbosuflanta tunnizata si are demaraj dar nu se compara cu masinile sport. dar in iarna asta am fost smecher prin zapada, imi pare rau ca au deszapezit astia ca putem fi singur pe drum
Raporteaza abuz de limbaj
analizez, judec si dau verdicte
|
|
iordacherodica 34 mesaje Membru din: 20/12/2009 |
Postat pe: 27 Februarie 2010, ora 20:47
De la: crisa, la data 2009-02-02 18:11:42femeile frumoase,Foarte misto descrierea!si de actualitate!
|
|
|

Masinile care au propulsie(,,tractiune spate")gen lada 1500,bmw 320i etc.
Mie mi se pare un gen de cursa inutil...e foarte...reprezentativa pt barbati.....
. Sunt un "racer" inrait cum s-ar zice dar aceste liniute nu sunt pentru oricine