Info
x
Hi
|
Caesar69 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Targoviste |
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 03:48
Numele meu este Cezar!!! Am 22 ani sunt in zodia rac si am cateva intrebari ... defapt ... sunt nesigur, nu stiu ce ar trebui sa fac...!!! despre ce este vorba? Sunt plecat de 2 ani din romania!!! si de aproape 2 ani sunt cu o fata.. si ea are tot 22 ani si este in zodia berbec ... de cand suntem impreuna nu pot sa zic ca am avut o relatie prea reusita... multe certuri care au dus la despartiri ... si totusi am luato iarasi de la capat ... eu o iubeasc .. in acest timp de 2 ani alaturi de ea .... nu am avut o relatie sexual cu ea ori cu alta fata ...din motiv ca ea nu era pregatita ori cum zicea nu poate sa se gandesca la asa ceva ... pur si simplu nu poate ... uneori imi zicea ca nu se simte sigura cu mine ,... si ea nu a avut nici o relatie sexuala timp de doi ani pana sa ma cunoasca pe mine... deci acum are avea in jur de 4 ani fara sa faca sex ....pana in urma cu 1 luna ....... am avut prima noastra relatie sexuala ....si totusi certurile nu s-au oprit ... de 1 saptamana sunte-m despartiti ... acum nu sunt sigur de daca o mai iubesc ... sau este doar obijnuinta... am inceput sa ma uit si dupa alte fete ... lucru care nu il faceam inainte... sa flirtez... dar totusi o caut si mai vb din cand in cand ... ce ar trebui sa fac? ce se intampla ... imi puteti raspunde?
Si altceva care as vrea sa stiu , ceva de care nu sunt sigur..u stiu ce este, in urma cu ceva timp am observat pe lenjeria ei intima... de foarte multe ori... cand se schimba... era ceva alb... la fel ca sperma ... si de multe ori cand este excitata este foarte umeda in zona genitala ... lucru care am auzit ca o patesc femeile bolnave ... deci ce este ... este ceva pentru care ar trebui sa ma ingrijorez... pe ea am intrebat-o de ce este acea "pasta" pe lenjeria ei... la care ea imi raspunde cum ar fi normal ... toate femeile la toate femeile li se intampla... lucru pe care eu nu l-am mai intalnit!!! Va rog imi puteti da niste raspunsuri concrete? Raporteaza abuz de limbaj |