back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Doara nu te-o'm lasa de capu' tau;)...

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
 
scu_buia

33 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 6 Aprilie 2008, ora 08:39

dulce...acrisor...e ceva fermecator......


si_totusi

111 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Aprilie 2008, ora 09:29

am gasit alt horoscop. la primul au fost carcoteli. e cel mai adevarat dintre adevaruri :P sa nu aud vorbe. da? scriu mai mult la fiecare ca sa fie trebushoara mai bine facuta

Simbol: Berbecul. Acela , din Evul Mediu ce darma portile castelelor. Baga bine in cap chestia asta. Capos. Animalului astuia ii place sa faca amor repede, furios si des.
Calitate: Singurul lucru pe care Berbecul este in stare sa il conduca este un cor de copii de gradinita care canta Alunelul. Si gasca de indivizi care fluiera pe strada.
Guvernator: Marte, zeul razboiului si al batailor din baruri.

Activitate preferata: Trage intai si pune intrebari dupa ce ai tras.
Carte preferata: „Jurnalul Intelepciunii Sinelui“, carte publicata de el
Slujba viselor: Terapeut sexual
Prima intalnire ideala: Sa jucati rugbi goi in parc la ora pranzului
Fraza: „Tu vorbesti cu mine???“
Replica de agatat: „La mine sau la tine??“
Parte a corpului: Capul, care sufera de dureri cronice dupa ce s-a dat de atatea ori cu el de perete.
Zona erogena: Capul…si nu doar ala de pe umeri.
Stil romantic: Vrea, poate si devine si mai rau dupa aia
Ciudatenie sexuala: Intreaba „Tare, nu??“. Urla, te indruma si scoate sunete de lupta


Raporteaza abuz de limbaj
si_totusi

111 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Aprilie 2008, ora 09:31

EL
Pasional, idealist si sentimental. Jumatate erou, jumatate copil, indiferent de cati ani are. Prietenos, neinfricat, isi revine repede daca lucrurile nu merg repede. Va ramane fidel, sexy si atent fata de dragostea lui…. DAR - E indragostit de dragoste. Farmecul amorului consta in vanatoare. Nu in tine - Adeseori e comparat cu un cavaler in armura stralucitoare. Fie o sa te salveze din ghearele capcaunului, fie o sa treaca in galop cu calul peste tine. - Ii e mai tare teama de mediocritate decat de moarte. Ar prefera sa fie cel mai mare ticalos decat un oarecare. Este subiectiv si face pe seful, plus ca are o limba foarte ascutita. - E mandru de egocentrismul si obtuzitatea lui. Crede ca are dreptate si (mai ales!!) cand se insala - Indraznet, cu gura mare si gata de actiune sau timid, tacut si gata de actiune. Nu lasa varianta a doua sa te pacaleasca. - Se asteapta ca o femeie sa gateasca, sa faca curatenie si sa intretina casa si, bineinteles, sa venereze pamantul pe care o forteaza sa se tarasca - Concluzia e ca nu are nevoie de o femeie reala cu nevoi firesti. Alearga dupa un ideal. - Crede ca e indestructibil, ceea ce il face foarte predispus la accidente. Ca de exemplu sa ia jumatate de cutie de energizante pentru sala si sa bea cafea si alcool desi pe cutie scrie SA NU faca exact chestiile alea. Evident, o sa isi rupa ceva oase, o sa aiba vanatai si cel putin vreo doua masini distruse de-a lungul existentei. - N-are stare, e nervos si are dureri de cap frecvente - Ori e mana sparta, ori e foarte zgarcit - Ideea lui de comunicare se bazeaza pe accese violente de nervi. Ale lui directionate spre tine. Poate sa faca praf tot ce e de sticla prin casa si sa rupa doua scaune intr-un minut, dupa care va vrea sa te iubeasca. Si o sa se mire de ce vrei sa opui rezistenta


Raporteaza abuz de limbaj
si_totusi

111 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Aprilie 2008, ora 09:32

EA
Independenta, ii place sa se distreze, cinstita. Nu se socheaza prea repede. Poate sa faca curatenie in casa, sa echilibreze finantele si sa te consoleze cand visele tale s-au dus pe Apa Sambetei. Ii plac romantismul, afectiunea si barbatii curajosi. Focul dinauntrul ei nu va pieri odata cu trecerea timpului
DAR - Ea va fi subiectul principal al oricarei conversatii. Este fascinata de propria-i persoana si crede ca si tu ar trebui sa fii la fel - Este ultracompetitiva in orice domeniu. Daca te descurci mai bine decat ea la munca, ai avut noroc chior. Ai castigat la loto? Si ce? Ea si-a rupt o unghie. - Nerabdatoare, critica, incepe si abandoneaza pe loc un milion de proiecte. De fapt, cand incepe ceva, vrea de fapt sa isi descarce nervii. - Vrea putere, statut social si muuuuuuuuuulti bani. O sa alerge pana la capatul pamantului dupa lucrurile astea. - Daca vrei sa fii tratat ca un barbat adevarat, incearca orice alt semn zodiacal. Daca vrei sa ti se spuna ce sa imbraci/mananci/bei/gandesti in timp ce ti se aduce aminte constant ca ea este mult mai buna decat tine, ti-ai gasit perechea. - E geloasa, dar nu pentru ca e nesigura ci pentru ca vrea sa fie prima. Nu are vreo problema in a se culca cu oricine pentru a ajunge la varf. E in stare sa puna pe toti pe locul doi, inclusiv progeniturile, pentru a obtine ce vrea - Pentru fiecare noapte cand te dragalesti cu ea pe canapea o sa petreci alte 10 parandu-i atacurile fizice sau verbale pe fundalul unui nesfarsit balamuc de intalniri cu prietenii, cine in oras si goane pentru a fi primii la coada la bilete pentru cel mai nou film. - Poate sa fie mai desteapta, mai buna, mai rapida, mai smechera mai…orice decat oricine. Cum de stim chestia asta? Intreab-o pe ea.

Raporteaza abuz de limbaj
si_totusi

111 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Aprilie 2008, ora 09:36

Unde il depistezi: Atacand o pestera. Miscandu-si buzele cand citeste Scufita Rosie…. in gand. Sau la marsul de protest al Barbatilor Adevarati Impotriva Dreptului Femeilor de a Riposta. Daca ajunge in bucatarie, e pierdut.
Cum sa il intrigi: E cu schepsis. Fi in acelasi timp cu gura mare si nesuferita ca sa aiba impresia ca si-a gasit sufletul pereche
Cand sa ii pui intrebarea daca te iubeste: Nu face asa ceva. E o treaba de barbat. Bucura-te de independenta cat mai ai timp. O sa ai suficient timp sa regreti ca ai pierdut-o dupa aia.
Daca iti da papucii: Uita-l. Pentru ca e incapabil sa admita ca a gresit, mai ales in fata unei femei, e foarte putin probabil ca o sa se intoarca la tine si sa spuna ca a gresit. Daca se intoarce, totusi, e din cauza ca nici o alta femeie nu l-a vrut.
Cum se inteleg cu alte zodii
Pariaza pe: Varsator, Leu, Gemeni, Sagetator
Doar prieteni: Berbec, Capricorn, Taur
Trage-ti un glont in cap acum: Rac, Balanta, Fecioara
Oaia neagra: Pesti, Scorpion.













Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 27 Iulie 2008, ora 21:11

MAI;e benga descrierea asta a berbecului............am un frate ´´berbec´´CRE IMI DA DE FURCA::::nu mai stiu cum sa ma port cu el.......dupa ce ca i-am dat niste bani,mai multi acum nu raspunde la tel,la e-mail-uri..ma ignora total.........e mai mic ca mine cu 10ani si e ziarist!!!ASTEPT SFATURI!!!!!!!!!!!SUSNT DISPERATA:::::mi se rupe sufletul de el dar mi-a distrus linistea familiei!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
areku

7604 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 August 2008, ora 19:25

VARSATOR (20 ianuarie-18 februarie)
Simbol: Varsatorul de Apa. Diluviu. Inundatie. Mai toarna un paharel…
Element: Aerul. Aerul Varsatorului e incarcat de electricitate statica si imprevizibil. Iti dai seama ca vine furtuna, dar nu poti sa stii cand si cu ce forta. „Intensitate maxima” e o expresie foarte sexy cand nu se refera la fenomene atmosferice scapate de sub control.
Calitate: Fix. Varsatorul e versiunea umana a tornadei care a dus-o pe Dorothy in tara Oz. Sa incerci sa infrunti un uragan e foarte periculos si cu foarte multe taisuri. Poti sa o faci daca ai picioarele fixate intr-un soclu de ciment sau daca esti intr-un buncar.
Guvernator: Uranus, zeul schimbarilor bruste si Saturn, zeul reprimarii si al status-quo-ului. Zeul pozitiei misionarului cu lumina stinsa si al perversiunilor care nici macar nu stiai ca exista.
Activitate preferata: Sa ii sfideze pe ceilalti.
Carte preferata: „Cum sa comunici cu spiritele pechinezilor morti”.
Model in viata: Goldfinger.
Idol romantic: Inspectorul Gadget.
Slujba ideala: Seful borgilor.
Prima intalnire ideala: Sa il rapeasca extraterestrii si sa il supuna la experiemente sexuale.
Fraza cheie: „Rezistenta e inutila!”
Fraza de agatat preferata: „ Ai vazut ce au facut EI padurilor ecuatoriale?”
Parte a corpului: Gleznele, mereu scrantite de atata rasucit pe calcaie si iesit din camera.
Zona erogena: Incheieturile mainilor si picioarelor legate cu lanturi subtiri de argint care se prind intr-un piercing de diamant din buric.
Stil romantic: Posedat.
Ciudatenie sexuala: Obiceiul enervant de a sari din pat ca sa aranjeze camera video.
CARACTERISTICI
- Excentric sfidator care insira o amestecatura ametitoare de ideologii oricui reuseste sa prinda la inghesuiala.
- Cel mai posibil candidat la spitalul de glumeti dintre toate zodiile. Expresia „tulburari de personalitate” a fost inventata special pentru ei.
- Sunt sfasiati intre dorinta de schimbare si nevoia de securitate. Incearca sa schimbe lumea din jur ca sa creeze o atmosfera nonconformista. De fapt, le e frica de schimbare.
- Sunt distanti, nu pasionali. Le e teama de introspectie, pentru ca o sa descopere toate lucrurile pentru care nu au un raspuns. Nu traiesc in prezent ci alearga dupa un viitor ipotetic si abracadabrant.
- Le lipseste gena auto-analizei. Or putea sa emita judecati pertinente despre ceilalti, dar nu se pot intelege pe ei insisi.
- Daca nu esti de acord cu versiunea lor asupra adevarului, s-ar putea sa nu ii mai vezi vreodata. Demonstreaza-le ca sunt la fel de subiectivi ca si restul oamenilor si o sa ii termini.
EL
Daca nu este de-a dreptul stralucit, este cel putin un ganditor inovator care viseaza la un viitor minunat pe care de obicei e in stare sa il faca sa devina realitate. Este incantator de spontan dar in acelasi timp practic, respectabil si stabil. Inventiv, original si cand e in toane bune, nimic nu ii sta in calea planurilor indraznete… DAR:
- E mai degraba o combinatie intre doctorii Strangelove si Frankenstein.
- In cel mai bun caz e un excentric nevrotic si arbitrar care traieste in lumea viselor si este inofensiv.
- In cel mai rau caz e un monstru cu sange rece si extrem de multumit de rautatea lui care o sa te supuna unui sir nesfarsit de torturi mentale si o sa te priveasca in timp ce te distrugi cu detasarea emotionala a unui psihopat. Din cauza lui unele state au introdus pedepse pentru abuzurile mentale.
- E recunoscut pentru limba lui caustica.
- Poate sa se poarte foarte normal toata viata lui si intr-o zi cand iti zice ca se duce sa ia lapte o sa dispara si nu o sa il mai vezi vreodata.
- Are iluzii de grandoare care l-ar face sa roseasca pe un Leu. Crede ca e salvatorul umanitatii, indiferent daca umanitatea vrea/are nevoie sau nu sa fie salvata. Incearca mereu sa bage pe gat planurile lui marete unui grup care nu suspecteaza nimic.
- Acasa nu e nici egoist, nici dominator, dar doar pentru ca nu prea e prezent. Mai exact, o sa fie acolo in plan fizic, dar nu si cu mintea. Practic, o sa traiasca la subsol, in garaj sau un pod unde o sa mestereasca la ultima lui inventie. De obicei un dispozitiv cu care sa contacteze extraterestrii sau ceva asemanator.
- Nu prea se intelege cu altii. E incapatanat, tenace si cere mereu atentia celor din jur dar si extrem de bun la jocuri mentale complicate care sa iti faca creierii varza.
.........

- Este ciudat, are o grimasa nervoasa si o lucire ciudata in ochi, expresie pe care de obicei ceilalti o interpreteaza ca fiind un zambet un pic mai straniu. E maestru incontestabil al sentintelor la minut, monologurilor interminabile si raspunsurilor la intrebari pe care nu le-ai pus vreodata. In zilele lui proaste, simpla aparitie pe strada le face pe pisici sa scuipe si pe caini sa inceapa sa urle.
- Formele standard de manipulare pe care le-ai aplicat la ceilalti barbati si au dat rezultate (sa zbieri ca apucata sau sa nu faci sex cu el vreo doua saptamani) nu o sa functioneze.
- S-ar putea sa ia droguri, dar nu ca sa fuga de realitate, ca Pestii. Mai degraba ca sa isi pastreze locul de munca si sa faca fata vietii de zi cu zi, cu doze care ar omori un elefant. Varsatorii au unul dintre cele mai inalte niveluri de toleranta la narcotice de pe planeta.
- Sufera de paranoia ce bate lejer spre patologic. Creeaza scenarii apocaliptice in minte. Converseaza cu personaje care nu exista in realitate.
- Are o latura extrem de perversa.
- Fie e un geniu ciudatel dar inofensiv, fie un anarhist sarcastic.
EA
Un spirit liber, vesnic curioasa si intotdeauna prietenoasa. Are un farmec enigmatic. Vrea un partener romantic si intelectual. Nu e posesiva sau geloasa, crede ca dragostea se naste dintr-o prietenie frumoasa. E un individ complet… DAR:
- E foarte draguta tot timpul pentru ca face numai ceea ce are chef.
- E rebela, capoasa si paradoxala. Poate sa fie de un individualism egoist si exasperanta.
- Cand e furioasa, s-ar putea sa se poarte ca un copil isteric – o sa dea din picioare, o sa dea ordine, o sa dea cu lucrurile de pamant doar ca sa iti faca in ciuda. Totusi, de obicei, o sa prefere sa adopte o atitudine filosofica cand se enerveaza si sa argumenteze pana cand incepi tu sa te isterizezi.
- E imprevizibila, nu o sa stii niciodata ce/cui o sa ii zici adio cand vrei sa pleci.
- Are foarte putine inhibitii in ceea ce priveste aparentele, opiniile si tactul. O sa aduca in discutie subiecte controversate cand e invitata prima data la ai tai acasa.
- Ii plac barfele, in special alea cu adevarat nasoale. O sa bata campii toata noaptea despre lucruri absurde, inclusiv care dintre vedete ar putea fi roboti sau extraterestri.
- Are un alai de prieteni de toate varstele, sexele, convingerile si personalitatile. E intotdeauna disponibila pentru susmentionatii prieteni la orice ora din zi sau noapte. Casa voastra o sa inceapa sa semene din ce in ce mai mult cu o combinatie intre Gara de Nord si un cabinet de psihoterapie alternativa.
- Cu cat esti mai ciudat, cu atat o sa te gaseasca mai incitant. Fi gata de experimente sexuale sau o sa sfarsesti langa o partenera foarte plictisita.
- O lasa rece sentimentalismul siropos. Daca este genul asta, o sa se uite la tine ca la o pierdere de timp.
- Este un pic materialista.
- „O viata nu e de ajuns” e o filosofie potrivita femeii Varsator.
Cum il depistezi: De obicei e unul din indivizii enervant de aratosi. Daca iti arati interesul fata de el, nici nu o sa te bage in seama, daca o sa il ignori o sa te devii centrul universului sau. Da, stim, e aplicabil la toti barbatii, dar uita-te la privirea lui. Daca cumva are o sclipire nesanatoasa, cam ca a pacientilor de la boli nervoase sau a sectantilor fanatici, e un Varsator.
Unde il gasesti: In cercurile laureatilor Nobel, inventatorilor de lucruri foarte folositoare si ale filantropilor umanisti… sau la cel mai apropiat balamuc. Ai mai multe sanse sa il descoperi in cea de-a doua categorie. Daca esuezi, incearca in salupele ecologistilor care protesteaza pe langa tancurile petroliere sau baleniere. O sa descoperi cel putin un Varasator pe jumatate inecat la bord.
Cum il intrigi: Povesteste-i despre lucruri foarte interesante pe care le-ai facut (ai adus pacea in Orientul Mijlociu, ai gasit leacul pentru cancer, ai descoperit o cale de comunicare cu forme de viata din alta galaxie, chestii din astea). Incearca totusi sa nu para ca ai o ideologie prea absurda
Prima intalnire: Nu o sa fie chiar o intalnire. O sa iti zica sa mergeti in oras sub pretextul ca esti o persoana interesanta. Dupa cateva iesiri din astea ca intre prieteni o sa descopere ca esti femeie si o sa fie un punct de pornire destul de bun.
Cand o faci: Nu are sens sa respecti vreo conventie in situatia asta, ca de altfel in orice alta situatie care implica relationarea cu un Varsator. Ideea e sa fii discreta ca sa nu isi dea seama, pentru ca s-ar simti vinovat ca a profitat de tine. Si tine minte ca atunci cand vorbea despre explozii primordiale, nu se referea la performantele lui sexuale.
Cand ii pui intrebarea: Niciodata. Ar realiza ca relatia voastra e mai multe decat prietenie. In orice caz, daca faci parte din vreo minoritate de orice fel, ai sanse sa il duci la altar, pentru ca nu vrea sa fie acuzat de discriminare.
Daca iti da papucii: Nu o sa iti dea pe bune papucii pentru ca inca te respecta ca persoana. Pur si simplu nu o sa mai faca sex cu tine. Adica nu o sa se schimbe mare lucru.
Daca ii dai papucii: O sa adopte o atitudine filosofica si o sa ajunga la concluzia ca e mai bine asa. O sa iti ceara sa ramaneti prieteni si nu o sa inteleaga de ce ii trantesti usa/telefonul in nas sau il impusti in picior.
Cum te descurci cu un Varsator?
- Are nevoie de mult spatiu.
- Niste munca voluntara la un azil o sa te faca sa iti dezvolti compasiunea.
- Onestitatea si explicatiile rationale sunt cea mai buna politica.
- Ii plac surprizele si cadourile neobisnuite.
- Ia foc daca ii zici ca numai ce ai vazut o farfurie zburatoare.
Cum se inteleg cu altii?
Pariaza pe: Balanta, Gemeni, Sagetator .
Doar prieteni: Berbec, Leu.
Impusca-te acum: Taur, Fecioara, Rac, Capricorn.
Oaia neagra: Scorpion, Pesti.

Raporteaza abuz de limbaj
live your life so u have nothing to regret
areku

7604 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 August 2008, ora 19:26

care mai vrea descrierea de la un zodiac rautacios sa mi spuna..si o sa postez :P

Raporteaza abuz de limbaj
live your life so u have nothing to regret
dune_yuppy

13 mesaje
Membru din: 13/07/2008
Postat pe: 13 August 2008, ora 20:20

la sagetator!!

Raporteaza abuz de limbaj
areku

7604 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 August 2008, ora 03:03

SAGETATOR (22 noiembrie-21 decembrie)
Simbol: Arcasul/centaurul. Sagatatorul este vanatorul zodiacului. Vanator de chilipiruri si pradator sexual. Jumatate animal de prada. Jumatate om. Pe de-a-ntregul salbatic.
Element: Focul. Focul Arcasului e o vatra cu taciuni arzand mocnit. Caldura lui pare placuta si binevenita, dar du-te prea aproape si scanteile care sar s-ar putea sa te arda destul de tare. Oricine este binevenit sa se incalzeasca langa Sagetator.
Calitate: Mutabil. Are o atitudine de usa batanta fata de viata. Usa de la dormitor. Sagetatorul nu a intalnit vreo persoana cu care sa nu vrea sa se culce.
Guvernator: Jupiter. Zeul „Dincolo de cele mai indraznete vise”. De o franchete brutala. Vesnic neindemanatic. Zeul jovialitatii excesive si neavenite.
Activitate preferata: Sa deschida gura inainte sa gandeasca.
Carte preferata: „Filosofia la minut”.
Model in viata: Goofy.
Idol romantic: omul invizibil.
Slujba visurilor: Senatorul care tine mereu discursuri.
Prima intalnire ideala: Sa filosofeze la un pahar de vin, dupa care o partida rapida in masina, apoi sa il abandoneze pe celalalt pentru individul/a beton pe care a vazut-o prin geamul masinii in timp ce si-o tragea.
Fraza cheie: „Ce am facut?!”
Fraza de agatat: „Autobuzul asta merge la Bucuresti?”
Zona erogena: Soldurile. Isi pastreaza pe dulap trofeul neoficial pentru dat din fund din tinerete, langa braul pe care il poarta acum.
Stil romantic: Inexistent.
Ciudatenie sexuala: Eu, Tarzan, tu, Jane – valabil pentru amandoua sexele.
CARACTERISTICI
- Un tantalau de mare clasa, cu gura cat o sura si lipsit de orice fel de tact, care galopeaza prin viata cu un picior prins intr-o galeata in timp ce debiteaza enormitati.
- Nu are stare si are o personalitate extravaganta.
- Crede ca stie tot, de aia isi petrece viata incercand sa ii educe pe ceilalati.
- Nu e subtil. E recunoscut pentru hahaielile isterice si zambetele de maimutoi.
- La un centimetru sub privirea vesnic vesela zace o megatona de furie reprimata. Este cel mai bun ucigas din zodiac. Rabufneste cand te astepti mai putin si cu mare violenta, dar nu prea des. Nu e violent fizic. Mai degraba iti face casa bucatele si varsa epitete deloc placute la adresa neamului tau.
- E pasional, nu stabil. O sa alerge dupa orice ii incanta la un moment dat.
- Are sindromul „iarba e mai verde in curtea vecinului”. O sa renunte la planuri de perspectiva pentru senzatii pe termen scurt.
- Daca te certi, o sa iti serveasca o predica de-o sa iti dea sangele pe urechi. Daca incerci sa iti argumentezi punctul de vedere, nu o sa ia cu cine, ca deja au intins-o.
EL
Sincer, increzator si vesnic optimist. Nu o sa iti limiteze libertatea, nu o sa iti ceara sa renunti la intalnirile cu prietenii doar ca sa stai cu el. Cauta o partenera care sa il insoteasca in calatoriile sale spre tinuturi exotice. Viata langa el e o aventura care merita sa fie explorata si traita… DAR:
- Sa o spunem pe sleau, are o frica organica fata de implicarea sentimentala. E in calduri toata tineretea si mai toata perioada maturitatii. Il intereseaza actul in sine, nu tu.
- O sa te incante cu siguranta zambetul lui strengaresc si talentul de a-ti recita sonete de Shakespeare in timp ce iti desface sutienul. Nu te amagi!
- Ca partener, e mai degraba un bun prieten pe care nu il vezi prea des. Acasa pentru el este locul in care isi schimba hainele, face dus si doarme. Chiar daca te mariti cu el, e la fel ca atunci cand erai singura.
- Nu te astepta sa fie umarul pe care plangi sau bratele puternice care sa te protejeze. O sa ii fi amica sau fan si o sa petreci multe nopti singura.

.........


- Nu e nici gelos, nici posesiv. Vrea sa ai o viata a ta, independenta. Nu topai, ca asta e doar pentru ca ii da lui mai mult timp sa umble de nebun cu prietenii lui. E nascut sa fie burlac.
- Nu o sa il intereseze cum te imbraci, unde iti petreci timpul, cu cine si pe ce bani atata vreme cat nu il deranjezi cu detaliile.
- Are o parere despre orice. Nu poate sa iti dea un raspuns simplu. Intreaba-l daca vrea un sandwich si o sa iti tina un curs despre istoria Angliei.
- Respecta autoritatea atata vreme cat el este autoritatea. Pune-i la indoiala dreptul de a domni si o sa vezi ce e aia mania lui Jupiter. Temperamentul lui vulcanic o sa cauzeze uneori inlocuirea mobilei sau repararea peretilor.
- Impulsiv. Trimite-l dupa lapte si o sa se intoarca cu bilete de avion. Doar pentru el, pentru ca ii place sa fie singur. Daca te pune Aghiuta sa te duci si tu, o sa te tarasca prin jungla africana sau printr-un sat pierdut unde toata lumea vorbeste mayasa. Mai bine ramai acasa si roaga-te sa il rapeasca pigmeii.
- Ii place sa se joace de-a dezastrul ambulant. De exemplu, ii zici ca s-a stricat bateria de la baie si o sa inunde toata casa pentru ca a uitat sa inchida apa inainte sa smulga instalatia respectiva din perete. Cere-i sa petreaca o noapte cu tine in loc sa iasa cu baietii si o sa urle ca vrei sa il legi de maini si de picioare.
- O sa te calce pe bataturi, o sa te plictiseasca cu retorica lui de doi bani si o sa iti raneasca sentimentele cu remarcile lui stupide. Pe scurt e regele gafelor din zodiac.
- Poate ca pare un balaur, dar e mai degraba unul de desene animate care se topaie prin peisaj fara intentii rele si fara sa lasa pagube de nereparat.
EA
Independenta, optimista, crede ca sinceritatea e cea mai buna politica. Nu isi plange de mila. E foarte prietenoasa si spontana. Vrea un partener cultivat si care a calatorit prin lume. O femeie care o sa te urmeze pana la capatul lumii… DAR:
- Face la fel de multe gafe ca si masculul Sagetator si e victima celor mai bizare intamplari, desprinse parca din Zona Crepusculara, care o fac sa ajunga mereu la locul nepotrivit in momentul potrivit. Nu o sa vina la masa pentru ca a vazut o mata care nu mai putea sa se dea jos din copac, a sunat la pompieri si acum incearca sa ii convinga sa o lase pe ea sa se urce pe scara sa salveze pisica.
- Intarzie mereu. Chiar daca ar pleca cu 3 ore inainte de acasa, tot o sa se se intample ceva. Cand in cele din urma ajunge, e destul de probabil ca schiopateaza sau e in carje. Asta pentru ca e la fel de expusa la accidente ca si barbatul Arcas si are tendinta sa se impiedice si sa cada foarte des.
- Cand se infurie, o sa vezi o explozie care o sa te loveasca in fata inainte sa poti lua orice masura de precautie. S-ar putea sa se lase cu ceva pahare sparte si desi nu o sa uite prea repede, o sa se potoleasca in scurt timp. Dupa aia o sa povesteasca prietenilor incidentul in cele mai mici detalii. E felul ei de a se razbuna ca ai fost rau cu ea.
- Poate sa turuie 20 de minute fara sa respire. Zambeste aproape non stop.
- Isi umple existenta cu proiecte, petreceri, cauze si prietenii superficiale pentru ca nu suporta sa fie singura.
- Uraste munca in gospodarie. Ar fi bine sa angajezi o menajera ca sa nu va manance gandacii.
- Ii place afectiunea, dar detesta sa fie cicalita. Ii place libertatea, dar nu e la fel de „ratacitoare” ca nativul barbat.
- Probabil ca are multi prieteni barbati. Daca esti genul gelos, o sa iti cam puna rabdarea la incercare. Se asteapta sa ai incredere in ea si o sa refuze sa isi schimbe stilul de viata sau prietenii.
- E foarte pasionala, dar prefera o partida de sex scenelor prea emotionale.
- E cea mai independenta femeie de pe suprafata pamantului.
Cum il depistezi: De obicei, e cel cu picioare lungi si fara bani. Ochii nu ii fug din cauza vreunui defect congenital, indiferent cat de mult ar incerca sa iti demonstreze contrariul.
Unde il gasesti: Intr-un bazin incercand sa isi racoreasca creierul incins. La banca cerand un credit. La un bordel, dand bani.
Cum il intrigi: Poarta-te inteligent.
Prima intalnire: Daca crede ca poate sa ajunga in pat cu tine, asteapta-te sa te rasfete. Dar nu fi prea surprinsa daca apar chelnerii sa ia mancarea de pe masa.
Cand o faci: Ideea e ca o faci pe riscul tau. Daca incepi sa ai leziuni pe fata sau nu mai scapi de pneumonie, du-te la doctor de urgenta.
Cand ii pui intrebarea: Cand te hotarasti ca vrei sa divortezi in viitorul apropiat.
Daca iti da papucii: Considera ca ai avut noroc, dar prefa-te distrusa. Si ai grija sa iti dea inapoi toti banii pe care ti-i datoreaza.
Daca ii dai papucii: E nevoie de timp sa ii intre in cap. Asa ca zi-i in ziua 1 „TE”, in ziua 2 „PARASESC” si in ziua 3 invarte cutitul in rana cu „DOBITOCULE!”
Cum te descurci cu unul?
- Arcasii au nevoie de aventura.
- Ii cuceresti cu spontaneitatea.
- Sa ai bagajele pregatite pentru excursiile neplanificate.
- Fii un bun ascultator.
- Iau foc daca le ceri sa taca.
Cum se inteleg cu altii?
Pariaza pe: Berbec, Leu, Sagetator, Varsator, Balanta.
Doar prieteni: Gemeni.
Impusca-te acum: Rac, Taur, Fecioara, Capricorn, Pesti.
Oaia neagra: Scorpion.

Raporteaza abuz de limbaj
live your life so u have nothing to regret
monalisa_yuppy

4 mesaje
Membru din: 23/05/2008
Oras: Craiova

Postat pe: 18 August 2008, ora 20:15

Vreau si io zodiacul rautacios pt rac. Se poate rezolva una ca asta?

Raporteaza abuz de limbaj
dune_yuppy

13 mesaje
Membru din: 13/07/2008
Postat pe: 19 August 2008, ora 17:32

:)) merci mult areku!! este adevarat tot c scrie si ce mai pui k si ft amuzant kum e spus!! sa traiesti! chiar m-ai facut sa rad:)

Raporteaza abuz de limbaj
dune_yuppy

13 mesaje
Membru din: 13/07/2008
Postat pe: 19 August 2008, ora 17:45

areku esti de milioane!!! ovationam!! :)) daca as bea bere chiar te-as scoate la o terasa pt asta:))

Raporteaza abuz de limbaj
areku

7604 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 August 2008, ora 10:44


RAC
Simbol: Racul. Care merge indarat si in laterala, adica niciodata drept. Ascuns. Intortocheat. Cu o carapace pe care cu greu poti sa o spargi.
Element: Apa. Mai exact spus apa care se scurge printre nisipuri miscatoare. Acum e bine si pasarelele canta, va plimbati pe o plaja insorita, in secunda urmatoare te zbati sa scapi din clestii lui care te trag spre o gaura neagra. In care e destul de probabil sa iti petreci restul vietii. Apa si otetul or fi bune purgative, dar au gust oribil.
Calitate: Cardinal. Adica e lider, mai exact campionul absolut al santajului sentimental. Racul este Mama tuturor celorlalte semne.
Guvernator: Luna. Un personaj misterios. Care face manevre pe la spatele tau. Lunatic - sarit de pe fix. Practic, un montagne-russe de emotii fara dispozitiv de siguranta.
Activitate preferata: Vaicaritul.
Cartea preferata: “Ghidul martirului”.
Model in viata: Eeyore, din Winnie Pooh.
Idol romantic: Carmen.
Slujba ideala: Victima cu atestat.
Prima intalnire ideala: Mami conduce masina si dupa aia comanda de mancare pentru toate lumea. Celalalt ii soarbe lui mami cuvintele din gura dupa care plateste consumatia.
Fraza stereotipa: „Dupa tot ce am facut pentru tine…”
Fraza de agatat: „Mananci si aia?”
Parte a corpului: Pieptul, vesnic zgariat de camasa din par de camila pe care o poarta, ca orice martir vrednic.
Zona erogena: Pieptul. Barbatii obsedati de sani si femeile gen Laptaria lui Enache sunt nascuti in Rac.
Stil romantic: Codependent. Daca poate, o sa faca operatie ca sa deveniti siamezi.
Ciudatenie sexuala: Plange inainte, dupa si in timp ce face sex, de fericire sau de nemultumire, pentru ca tu sau el/ea ati avut orgasm multiplu sau nu.
CARACTERISTICIstrong>
- Sucit, manipulator, ar trebui internat la nebuni.
- Sensibil, se zbate in chinuri sentimentale, isi schimba dispozitia de la o clipa la alta.
- Daca iti da prin cap sa ramai cu un Rac pentru ca ti-a fost mila/te-a impresionat, cu siguranta a doua zi o sa te trezesti cu o persoana total diferita.
- Majoritatea sunt timizi in public, mai degraba un tip casnic.
- Speriosi, ii inspaimanta si propria lor umbra.
- Iritabili si nu logici. Sufera de sindromul „toata lumea conspira impotriva mea”. Sunt nascuti incapabili sa gandeasca rational.
- Cearta-te cu ei si o sa se ascunda in carapace. Nu de frica, ci doar ca sa planuiasca urmatoarea miscare. Lasa garda jos si nu o sa iti fie prea bine.
EL
Are un zambet sincer si adorabil. Este dulce, cavaler, cu un simt al umorului cu totul aparte. E sentimental, senzual si foarte afectuos. Un traditionalist care iti face curte ca la carte, crede in valorile familiei, inclusiv partea cu “totdeauna” si este cel mai grozav pupacios din lume… DAR:
- Are toate calitatile unui partener perfect si ale unui obsedat la fel de perfect.
- Devotiune = fiti impreuna 24/24 sapte zile din sapte pentru vesnicie.
- E pasiv la orizontala.

.........

- Foarte devotat, prea devotat chiar, mai ales fata de familie si in primul rand fata de maica-sa.
- Subiectiv. Jocul lui preferat se cheama „Ghici cum ma simt acum?” Se asteapta sa ii citesti gandurile, sa ii intuiesti sentimentele si sa ai grija de ego-ul lui fragil fara sa stii ce exact l-a suparat. Raspunsul e simplu, orice il supara.
- Nici macar nu concepe ca tu te poti simti si altfel decat el. Relativ la orice.
- E paranoic de-a dreptul cand vine vorba de securitate, dar se asteapta ca tu sa te descurci cu finantele, mai ales cand e nevoie de facut chestii naspa, ca de exemplu sa echilibrezi bugetul sau sa iti mai iei o slujba. El o sa fie prea bolnav (din cauza stresului) ca sa iasa in lume.
- O sa faca orice ca sa te determine sa fii de acord cu el. Daca rezisti la manevrele lui, o sa vezi cum se innegreste la fata si tace. Totusi, tacerea Racilor e una punctata de oftaturi adanci, maraituri nu extrem de subtile si mormaieli plangacioase.
- O sa te piseze la cap si o sa se vaicareasca ca sa ii faci pe plac si sa fii mereu de parerea lui.
- Baiatu’ lu’ mama.
EA
E blanda si grijulie. Are un excelent simt al umorului si o inima mare si plina de dragoste. Cauta un barbat care sa fie fidel, atent si stabil. Viata ei se invarte in jurul tau, al copiilor si al catorva prieteni… DAR:
- Intra in viata ei si o sa fii supus santajului emotional pentru totdeauna.
- Casa ei e un altar al vietii sale de pana acum. Pastreaza absolut orice are o cat de mica valoare sentimentala: poze, cadouri, servetelul cu care te-ai sters la gura atunci cand ai zis ca mancarea ei este exceptionala…
- Pregatita pentru orice fel de urgente. Inclusiv pentru uragane, desi sta in Romania, la Brasov.
- E atat de distrata incat nu o sa iti poti da seama daca te asculta sau doarme cu ochii deschisi. O sa verse o mare de lacrimi si o sa isi ceara cele mai umile scuze daca ti-a distrus vreun lucru la care tineai, dar nu o sa stii niciodata daca a fost un accident sau s-a razbunat pentru ca ai venit tarziu acasa saptamana trecuta.
- O rontaitoare. Daca ii umpli dulapurile cu dulciuri, o sa fie fericita.
- Vrea sa te faca sa crezi ca tu esti seful. Dar ea o sa aiba ultimul cuvant, printr-o serie de atacuri de inima, diverse boli psihosomatice si vizite dese la urgenta la 2 noaptea. Si o sa iti aduca aminte cat de nerecunoscator esti dupa toate sacrificiile care le-a facut pentru tine.
- Cand se enerveaza e un amestec intre o regina din tragediile grecesti si un santajist sentimental ordinar. O sa te faca sa te simti ca ultimul criminal prin poza ei de victima.
- Madam Rac pare foarte inofensiva la suprafata. Unii dintre criminalii in serie par la fel.
Cum il depistezi: Uita-te dupa un barbat in toata firea care se poarta ca un copil neajutorat. Daca poarta scutec e prea mic sau prea batran pentru tine.
Unde il gasesti: La librarie, intreband unde poate sa gaseseasca ghidurile de auto-motivare. La un second-hand cautand un cadou pentru ziua ta. La o bere cu baietii, doar ca sa demonstreze ca este unul dintre ei.
Cum il intrigi: Spune-i ca il placi si pe el si pe maica-sa. Sau fii cinstita zi-i ca iti vine sa le dai cu ceva in cap.
Prima intalnire: Este destul de probabil sa te invite la o cina gatita de el pentru ca e mai ieftin decat sa mergeti la un restaurant. Daca te invita la maica-sa acasa e destul de probabil ca inca mai sta cu ea.
Cand sa o faci: Dupa ce si-a declarat dragostea eterna pentru tine, ceea ce va face, si inca destul de repede. Sa nu fii totusi mirata daca retrage tot ce a zis a doua zi dimineata, cand maica-sa bate la usa sa il intrebe ce s-a intamplat pentru ca a auzit niste zgomote in noaptea dinainte.
Cand sa ii pui intrebarea: Niciodata, daca nu vrei sa te transformi in maica-sa.
Daca iti da papucii: Iti face o favoare. Oricum, ii e prea frica sa fie singur, asa ca o sa se intoarca tarandu-se la tine.
Daca ii dai tu verde: O sa fuga acasa la mami sa se jeleasca despre cat de ticaloasa ai fost. Ea o sa iti ceara inapoi toate cadourile pe care el le-a cumparat din banii ei.
Cum ii faci fata?
- Racii au nevoie de siguranta.
- Alinta-i cand sunt deprimati.
- Incurajeaza-le simtul deosebit al umorului.
- Aminteste-ti ca sunt foarte draguti inainte sa sara la gatul tau.
- Iau foc daca le alimentezi ipohondria.
Cum se inteleg cu altii?
Pariaza pe: Taur, Leu, Scorpion, Pesti.
Doar prieteni: Capricorn, Rac.
Trage-ti un glont in cap acum: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator, Varsator.
Oaia neagra: Fecioara.

Raporteaza abuz de limbaj
live your life so u have nothing to regret
dan_io_nescu

21 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 22 August 2008, ora 08:47

Am o balanta in viata mea pentru care cred ca s-a scris horoscopul . Te rog nu ma dezamagi.

Raporteaza abuz de limbaj
areku

7604 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 August 2008, ora 16:51

BALANTA (23 septembrie- 22 octombrie)
Simbol: Un cantar. Vesnic dezechilibrat, cu talgerele inclinate intotdeauna in favoarea Balantei. Ceea ce da o nehotarare cronica, inclusiv in ceea ce priveste sexualitatea. Incercarea de a echilibra trei relatii secrete si alte cateva aventuri in timp ce planuieste nunta anului ii asigura nativului titlul de necontestat de amant duplicitar al secolului.
Element: Aer. Aerul balantei iti bazaie non stop in urechi. Ideea lor de discutie rationala este ca ei vorbesc si tu asculti pastrandu-ti ratiunea. Pentru ca intr-o ureche o sa iti susure apropouri fierbinti si in cealalta o insiruire a tuturor defectelor pe care le-ai avut vreodata sau nu.
Calitate: Cardinal. Adica conducator. Campion absolut in vorbitul pe la spate, umilirea celorlalti si fufa perfecta. De asemenea, expertul zodiacului cand vine vorba de stricat casele altora.
Guvernator: Venus. Zeita chirurgiei plastice si a tavanelor cu oglinzi. Zeita capriciilor.
Activitate preferata: Ranjitul.
Carte preferata: „Cum sa te casatoresti (si) cu propria-ti persoana”.
Model in viata: Barbie/Ken.
Idol romantic: Anna Nicole Smith.
Slujba ideala: Avocatul diavolului.
Prima intalnire ideala: In oras apare un individ imposibil de frumos si dezgustator de bogat intr-o limuzina cu sofer. Multimea se da la o parte din calea lui. Ajunge in fata Balantei si ii o cere in casatorie pe loc, cu promisiunea unei vieti luxoase si lipsita de nevoia de a mai lua vreo decizie vreodata.
Fraza cheie: „Pe de alta parte…”
Fraza de agatat: „Crezi ca mi se potriveste culoarea asta?”
Parte a corpului: Rinichii. Plini de nisip si pietre de la dintii pe care si-i scrasnesc noaptea ca sa compenseze surasul fals pe care il afiseaza toata ziua.
Zona erogena: Fundul. Stau pe el in timp ce tu faci toata treaba.
Ciudatenie sexuala: Orice pozitie e ok, atata vreme cat pot sa vada o oglinda.
Stil romantic: Intortocheat.
CARACTERISTICI
- Vanatori de avere, nehotarati, lipsiti de orice fel de autocritica, cu personalitatea unei frunze in vant.
- Vad dezacordul ca pe un afront personal (o sa se incrunte daca schimbi postul de radio). Daca te certi cu ei, o sa ai de infruntat o tornada de furie. Daca le demonstrezi ca au gresit, o sa fie de acord pe fata, dar o sa te urasca in secret pentru asta.
- Pentru o Balanta, pacea si armonia inseamna sa fii de acord perfect cu filosofia lor de moment.
EL
- Amuzant, carismatic si foarte sarmant. Are un gust impecabil la haine. O personalitate vioaie si prietenoasa care il face foarte popular. Un visator idealist care crede in fair-play si in pacea lumii… DAR:
- Capricios, inconstant si mereu in cautarea noii mari dragoste a momentului. Cand vine vorba de agatat, barbatul Balanta este la fel de versat ca un politician in campania electorala.
- Nu e realist. Pentru tine viitorul inseamna urmatorii cativa ani, pentru el, maine dimineata.
- Superficial. Vrea o papusa Barbie care sa gateasca, sa faca curatenie si sa ii distreze alaiul de prieteni, nu o femeie care sa il confrunte cu responsabilitati.
- Nu ii plac certurile. Incearca sa ai un conflict cu el si probabil ca tu o sa fi cea care o sa faca spume. Mai ales pentru ca pare atat de al dracului de rezonabil si calm.

.........


- In cel mai bun caz, un fraier nehotarat. Pleaca sa faca ceva si sfarseste prin a face cu totul altceva (de exemplu: pleaca la supermarket sa ia de mancare, dar uita pentru ca niste prieteni cu care s-a intalnit pe drum l-au invitat in oras). In cel mai rau caz, regele barurilor. Gandeste-te la smecherii „cool” si „trendy” care pierd vremea pe acolo, imbracati dupa ultimul racnet si freza impecabil aranjata.
- Vrea o relatie bazata pe egalitate. Dai si primesti. Tu dai si el primeste. Se asteapta sa il alinti si sa il rasfeti, sa ii menajezi egoul si sa nu il deprimi cu probleme reale si stringente (nu mai sunt bani, s-a stricat teava de la bucatarie, ala micu’ are nevoie de tenisi noi etc.)
- E responsabil de 7 din 10 relatii ratate. Celelalte 3 sunt din vina barbatilor Pesti.
- Desi cu atata indecizie, e de mirare ca ajunge vreodata sa aiba o relatie, adevarul e ca intodeauna e „oarecum cu cineva” sau cauta sa fie „oarecum cu cineva”. Cineva care e intodeauna mai bun decat tine. Din cauza lui a crescut rata divortului.
EA
Cea mai populara dintre femeile zodiacului. E de obicei foarte atragatoare. Atenta, inteligenta, crede in egalitate. Cauta armonia si o relatie profunda. Este calda, senzuala si feminina… DAR:
- E vanitoasa, geloasa si indragostita de oglinda.
- Adora excesele. Combate depresia prin terapie de cumparaturi.
- Foarte rar cantareste aspectele unei probleme daca nu priveste vanitatea ei personala. Nu e proasta, dar gandirea rationala, asa cum o intelege restul lumii, nu are de a face cu ea. Este cea mai probabila candidata pentru multe operatii estetice.
- Nu exceleaza la luarea deciziilor, adica nu e in stare sa ia vreo decizie, la fel ca si corespondentul ei masculin.
- Are o structura emotionala si un simt estetic extrem de ciudate. E fie o extrema, fie cealalta. O sa iti critice gusturile in aceste domenii, chiar daca e ceva gen „rade ciob de oala sparta”.
- „Noi” e cuvantul ei preferat intr-o relatie. Se misca cu viteze supersonice cand vine vorba de relatii. Da-i un deget si iti ia toata mana. In final, o sa iti faca un set de reguli dupa care sa traiesti, reguli care privesc toate aspectele vietii. E ca un fel de planta parazita care se intinde si sufoca tot.
- O sa ramana in viata ta mult timp dupa ce v-ati despartit. Nu pentru ca te vrea inapoi, ci pentru ca sa se asigure ca suferi fara ea. O sa iti pastreze numarul pentru o eventuala aventura. Nu, nu are nimic de a face cu tine, ci cu ea.
Cum il depistezi: Individul cu sarm tineresc, foarte bine imbracat cu freza perfect aranjata si o expresie absenta e sigur o Balanta.
Unde il gasesti: La intersectii, langa automatele cu mai multe feluri de cafea, in juriul unui concurs de Miss Univers, pe scurt, oriunde trebuie luate hotarari neimportante.
Cum il intrigi: Daca pari un manechin care tocmai a terminat o sedinta foto pentru un catalog de moda. Daca pari fara griji si fara prea multe in cap. Daca pari tanara si cu sanii foarte dezvoltati. Dupa asta asteapta cu foarte mare rabdare sa faca o miscare.
Prima intalnire: De obicei e foarte misto. O sa te duca intr-un loc frumos (pe care il alegi tu), unde o sa beti un pahar de vin (pe care il alegi tot tu), o sa faceti conversatie (despre ce vrei tu). O sa plateasca el (pentru ca i-a vazut pe altii). De ce vrei sa strici totul intrebandu-l daca o sa te sune maine???
Cand sa o faci: Mai asteapta, ca nu pierzi nimic. Adica vreun an sau doi pana se hotaraste daca vrea sa te mai vada sau nu. Oricum o sa fie decizia ta, pana la urma, si deci vina ta.
Cand ii pui intrebarea: Cand vrei sa termini relatia.
Daca iti da papucii: Inseamna ca si-a gasit pe altcineva, pentru ca nu e in stare sa ia hotarari de capul lui. Daca incerci sa il recuceresti, o sa il bagi in ceata. Indiferent daca sta sau pleaca, o sa insiste ca tu l-ai fortat sa o faca.
Daca ii dai tu verde: O sa fie deja cu altcineva, chiar daca e fericit sau nu, inainte sa se fi uscat cerneala pe scrisoarea de despartire/sa fi venit confirmarea de primire a SMS-ului. Daca iti vine sa ii crapi capul de nervi, aminteste-ti ca asta ar insemna sa il iei in serios.
Cum te descurci cu o Balanta?
- Au nevoie de armonie.
- Le atragi atentia daca te porti frumos si civilizat.
- Fa-le complimente sa se simta bine.
- Nu ii forta sa ia decizii rapide.
- Iau foc daca le spui ca nu se potrivesc horoscoapele din Libertatea si Curierul National.
Cum se inteleg cu altii?
Pariaza pe: Gemeni, Varsator, Leu, Berbec.
Doar prieteni: Balanta, Sagetator.
Trage-ti un glont in cap acum: Taur, Rac, Capricorn, Scorpion.
Oaia neagra: Fecioara, Pesti.

Raporteaza abuz de limbaj
live your life so u have nothing to regret
dan_io_nescu

21 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 09:03

Merci Areku, se confirma..

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 1 Septembrie 2008, ora 23:52

De la: 69fantasy, la data 2008-02-21 12:47:20Analizând cele expuse mai sus, constatãm: aceste ºi alte calamitãþi globale sunt urmãrile, cauzate de trecerea Pãmântului în Era Vãrsãtorului.

Ce este Vãrsãtorul? Denumirea însãºi vorbeºte de la sine.

DEX-ul ne spune urmãtoarele:

VÃRSÃTÓR, -OÁRE I. Adj. Care varsã. II. S.m. art. Una dintre cele 12 zodii ale anului cuprinsã între 21 ianuarie ºi 20 februarie, care se gãseºte între constelaþia Capricornului ºi cea a Peºtilor. ♦ Unul dintre cele 12 semne zodiacale având mai multe reprezentãri (un bãtrân care þine sub braþ sau pe umãr una sau douã amfore, o fiinþã fabuloasã cu coadã de peºte etc.). ♦ Persoanã nãscutã în aceastã zodie.
VÃRSÁ, vãrs, vb. I. I. 1. Tranz. A face sã curgã un lichid, o pulbere etc. (prin înclinarea sau rãsturnarea recipientului în care se aflã). …2. Refl. (Despre râuri, fluvii etc.) A-ºi duce apele în altã apã mai mare ca volum. ♦ (Rar) A se revãrsa (peste maluri).


asa zice DEX-ul dar din cate stiu eu chestia asta cu "varsatul" este numai simbolica - nu se refera la apa si inundatii, ci la cunoasterea spirituala - si dupa cum se stie, intram intr-o era in care tot mai multi oameni se trezesc si incep sa caute... si sa constientizeze ca este ceva mult mai mult dincolo de biserica si dogme... ploile si toate cataclismele care le tot vedem in perioada asta (ma refer la ultimii ani) sunt tocmai pentru a "curata" planeta si a pregati pamantul pentru noua era.. :)

Raporteaza abuz de limbaj
monalisa_yuppy

4 mesaje
Membru din: 23/05/2008
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 21:22

Multumesc, areku. Deci e absolut bestial horoscopul de la rac pt ca...e extrem de realist.Nu glumesc.Si in plus chiar ma pregateam sa-mi trag un glont in cap chiar nitelus mai inainte sa citesc horoscopul de la varsatorul de care sunt indragostita lulea. Cred ca si el se gandeste la fel...

Raporteaza abuz de limbaj
fe_tish

14 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 4 Septembrie 2008, ora 17:08

De la: 69fantasy, la data 2008-03-05 20:44:31te contra_zic(i):P:)))))...ba, sa stii ca pestii-s intuitivi, daca vaf ca nu merge pata de buna seama, vor actiona de asa maniera incit va merge cu de-a sila:))...
n-ai vazut tu peste mai inventiv:))) ca ala care tre sa faca totu' sa fie perfect:P

:))asa e..e inventiv...pestele gaseste mereu o portita de scapare,un artificiu...unii mai drastici, isi iau ca reper...motto-ul:totul sau nimic...e cam extremist,si nu e happy pana nu iese pe foaia lui.

Raporteaza abuz de limbaj
9am047754

2954 mesaje
Membru din: 15/05/2009
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 11:18

la fecioara ai?ms

Raporteaza abuz de limbaj
Azgard

657 mesaje
Membru din: 28/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 13:14

dar la scorpion :) mersi ?

Raporteaza abuz de limbaj
burn baby, burn ...
Azgard

657 mesaje
Membru din: 28/08/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 01:11


Raporteaza abuz de limbaj
burn baby, burn ...
areku

7604 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 11:59

gata..am revenit pe forum :D...a mai aparut un zodiac rautacios..da trebuie sa dau iar de el!:(

Raporteaza abuz de limbaj
live your life so u have nothing to regret
zumzetalbastru

147 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 10:29

De la: vyolette, la data 2008-09-04 17:08:40
De la: 69fantasy, la data 2008-03-05 20:44:31te contra_zic(i):P:)))))...ba, sa stii ca pestii-s intuitivi, daca vaf ca nu merge pata de buna seama, vor actiona de asa maniera incit va merge cu de-a sila:))...
n-ai vazut tu peste mai inventiv:))) ca ala care tre sa faca totu' sa fie perfect:P

:))asa e..e inventiv...pestele gaseste mereu o portita de scapare,un artificiu...unii mai drastici, isi iau ca reper...motto-ul:totul sau nimic...e cam extremist,si nu e happy pana nu iese pe foaia lui.


motto-ul scorpionului este "totul sau nimic", da totul si cere tot ... iar daca nu faci cam el fereste-te ... asa zice horoscopul ... parerea mea bullsh1t...

Raporteaza abuz de limbaj
legea_tennis

53 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 16:18

De la: 69fantasy, la data 2008-03-04 23:22:31iar la rac??? as face orice sa stau linga o apa, sincer? mie nu mi se potriveste, deloc...
iar asta ""Daca un lucru se face gresit indeajuns de des, devine corect." " - nu e adev...ptr. altzii, da.
Da' daca io gresesc de atitea ori, inseamna ca ceva tre schimbat.
Da' cunosc oameni la care afirmatzia e valabila si nu-s raci si inca ti-o si baga in ochi ca fiind lozinca vietzii lor

la rac este adevarat ..fosta mea iubyta. .si la gemeni. .cam sunt cu capul in nori. .dar stiu ce vreau ..sunt cu capul in nori ca sunt inalt. .cred. .nu styiu zic si eu. .

Raporteaza abuz de limbaj
legea_tennis

53 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 28 Decembrie 2008, ora 16:18

si la scorpion este adavarat. ..alta fomeie de a mea. ..

Raporteaza abuz de limbaj
b_voichita

313 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 18:45

scuze. cre ca am apasat butoane gresit

Raporteaza abuz de limbaj
b_voichita

313 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 18:54

De la: VirtLoop, la data 2008-12-16 10:29:48
De la: vyolette, la data 2008-09-04 17:08:40
De la: 69fantasy, la data 2008-03-05 20:44:31te contra_zic(i):P:)))))...ba, sa stii ca pestii-s intuitivi, daca vaf ca nu merge pata de buna seama, vor actiona de asa maniera incit va merge cu de-a sila:))...
n-ai vazut tu peste mai inventiv:))) ca ala care tre sa faca totu' sa fie perfect:P

:))asa e..e inventiv...pestele gaseste mereu o portita de scapare,un artificiu...unii mai drastici, isi iau ca reper...motto-ul:totul sau nimic...e cam extremist,si nu e happy pana nu iese pe foaia lui.


motto-ul scorpionului este "totul sau nimic", da totul si cere tot ... iar daca nu faci cam el fereste-te ... asa zice horoscopul ... parerea mea bullsh1t...


scorpionu n-are motto. e o personalitate prea complexa si eficienta ca sa aiba timp de motto-uri

Raporteaza abuz de limbaj
b_voichita

313 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 22:34

o chestie misto cu zodiile astea. in principiu nu mai cititi daca scorpionu se combina sau nu se combina cu lei si sagetatori daca au auzit ca exista sau ca nu exista zodia balanta. omu are o zodie, are un ascendent, are o luna, si inca vreo 3 planete esentiale, asa ca nu va bateti capu si nu mai cititi carti despre zodii. sunt niste minciuni mizerabile toate.
ideea aia misto care era e ca planeta venus determina la fete atat latura sociala cat si latura sexuala, a relatiei, pe cand la baieti sunt doua planete diferite: marte determina natura sociala si venus determina natura sexuala si formatul in care decurge relatia. s-a-nteles ce-am zis?

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Doara nu te-o'm lasa de capu' tau;)...
Mergi la: