back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Feritiva de firma citizen din bucuresti

simionvrl

1 mesaj
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 12:18

cei mai mari tepari am fost tepuit de 350 e

Din sursesigure am aflat c firma SC Citizen Jobs SRL cu punctul de lucru din Str. Dr.Thoma Ionescu nr.3-5, reprezentat de dl Radu Cornel (nu sunt sigur c este numele real) este aceeași firm care a fost implicat n scandalul muncitorilor ținuți n containere (caz prezentat și de B1TV, Antena 3, ProTV, Hotnews, Evenimentul Zilei) n care un domn Codrin Alexandrescu (manager general) a fost acuzat și condamnat pentru nșelciune și complicitate la trafic de persoane.

V rețin atenției o scurt declarație a Șeful Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane din Cipru, Rita Superman, care a zugravit conditiile inumane in care erau tinuti cei 110 muncitori romani: Oamenii acestia traiau in niste containere, fiecare avand cate 5 camere in care traiau 50 de oameni. Nu aveau apa calda, dispuneau doar de doua toalete si o singura masina de spalat. Nu puteau face dus si nu aveau hrana. Daca cereau cearsafuri sau paturi, li se cereau 25, 30 sau chiar 50 de euro.

Noua form de PROSTEAL s-a dezvoltat puțin și, cu voia voastr am s o dezvolt pentru a nu cdea n plas cu alți binevoitori, patroni de firme de recrutare și plasare a forței de munc pe meleaguri strine
Procedura este urmtoarea:

Pasul 1: Promovarea Se plaseaz anunțuri pe toate site-urile GRATUITE (unde responsabilitatea revine autorului!) n care informațiile (Oraș, Strada, FIrma, Hotel, Restaurant, Holding, Adres etc.) pot fi verificabile cu ajutorul Google, Google Maps sau a oricror alt motor de cutare. (Atenție! tocmai pe acest fapt se și bazeaz cnd fac acest anunț pe o verificare a posibilului candidat asupra veridicitții anunțului, prin confirmarea c locația (datele) prezentate sunt reale!)
Pasul 2: Selecția Se merge pe principiul Primul venit, primul servit! ns nu cdeți n aceast capcan. Odat ce trimiteți datele personale (n așteptarea unui rspuns) la rubricile special create n paginile site-urilor unde sunt publicate anunțurile la interval de 12-24 de ore telefonic veți fi contactat și, vi se vor pune un prim set de ntrebri (posibil și cteva n limba țrii n care ați optat pentru un loc de munc) Tot mini-interviul nu dureaz mai mult de 2-3 minute, timp n care reprezentantul este interesat de dvs și v solicit un prim set de acte pentru a forma un dosar:
Copie BI/CI
Copie diplom studii
Copie certificat de naștere
Dou fotografii tip pașaport 6/4
(ATENȚIE este vorba de copii de tip Xerox NU LEGALIZATE, NU nsoțite de Original!)
V ATENȚIONEAZ s aveți la dvs. suma de 150 euro (contravaloare n lei) pentru cazul n care toate condițiile de mai sus sunt ndeplinite și.. (EVIDENT C TOATE VOR FI NDEPLINITE!) partenerul (angajatorul) va accepta candidatura dvs pentru acel loc de munc
V INVIT la sediul firmei (punct de lucru) pentru a forma dosarul, a-l trimite angajatorului din respectiva țar (Franța, Germania, Italia, Grecia, Cipru, Spania Danemarca, etc.), pentru a fi semnat și de acesta. (TIMP N CARE V TRIMITE LA PLIMBARE VREO 2-3 ore! cu mesajul, V sunm noi!) dar asta nu nainte de a plti suma de 150 euro, care reprezint Contractul de mediere (Despre clauzele acestui contract gsiți destul de multe argumente care v dovedesc necesitatea lui ntr-o astfel de tranzacție și mai ales cine cștig de pe urma lui).
Pasul 3: PROSTEALA (ȚEAPA) Curios sau nu dup trecerea celor 2-3 ore, veți fi sunat s v ntoarceți la sediu (punctul de lucru al firmei) pentru a semna contractul venit de la angajator. Acesta va fi n limba țrii n care ați optat pentru locul de munc va avea (CURIOS!) toate datele de identificare din anunțul de baz, va stabili suma, obligațiile, beneficiile, concediul, numrul de ore lucrate/sptmn ba mai mult, va avea chiar și un numr de nregistrare fiscal (CULMEA!) al Oficiului sau Camerei de Munc (echivalentul n acea țar a ITM-ului romnesc), ceea ce vizual i d credibilitate iar ca efect personal ți ofer satisfacția c ai reușit!
Ți se elibereaz o factur/chitanț pentru suma pltit (contractul de mediere) și, pn la momentul plecrii spre țara unde urmeaz s lucrezi s obții o adeverinț medical care s dovedeasc c ești apt de munc + o asigurare medical (Asta pentru a te mai ncurca puțin și a crea un mic dezavantaj!) De ce ți cer asta? Pentru a avea scuza c din cauza TA din lipsa acestor acte nu ai putut s pleci mai repede cu lotul care este deja format și acum, va trebui s aștepți pn cnd se va forma un altul!
DAC, printr-o ntmplare ai aceste acte atunci situația se va derula astfel: Ți se sugereaz s-ți cumperi un bilet DUS de la firma X pentru ziua de ., zi n care (este posibil s grupeze 3-4 persoane chiar 10 ns nu pentru același oraș!) mpreun cu contractul te vei mbarca și, telefonic ți se va transmite un nume de contact al reprezentantului
Pasul 4: TREZIREA Dup tot traseul fcut cu autocarul odat ajuns/ajunși la destinație, dup ce cobori vei avea surpriza neplcut s constați c nu este nici un reprezentant al angajatorului sau trimis de la noul loc de munc s te ntmpine. (?!)
Logic, urmezi adresa pe care o ai pe contract și, cu mici eforturi (autobuz, microbuz, taxi, metrou) ajungi la locul de munc. Ceri s vorbești cu un oficial (manager, director, șef serviciu patron) pentru a-l nștiința asupra contractului tu apoi, vine surpriza!
Managerul, șeful, patronul ți spune c ai fost nșelat și c, el niciodat nu a fcut o nțelegere cu firma care te-a trimis la munc. Tu insiști și i arți contractul semnat de Registru/Camera de Munc (corespondentul ITM-ului din Romnia), i arți c are indice fiscal etc. Iar acesta ți rspunde la fel de simplu c ai fost nșelat!

DE REȚINUT:
Firma (n cazul de faț SC Citizen Jobs SRL) nu poate fi tras la rspundere penal pentru c ntre EA și TINE exist doar un contract de mediere, contract pe care EI l-au respectat cnd ți-au gsit un loc de munc! Contract ce nc este n derulare (acesta avnd o durat de 8 luni), timp n care, conform clauzelor lui nu prea poți s faci mare lucru
Firma strin, angajatoare (care practic nu exist, sau n cele mai bune cazuri este una de apartament sau, o cutie poștal) nu poate fi tras la rspundere tocmai prin faptul c nu vei de pune plngere sau dac o vei depune, autoritțile vor aștepta pn cnd la aceasta se va aduga și altele similare pentru a putea construi un caz timp n care, firma strin va fi disprut de mult iar mediatorul romn, și va muta sediul social (punctul de lucru) n alt zon, sub o alt denumire și alte nume de contact fapt ce va duce la clasarea cauzei!

9am_mario

4 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2016, ora 21:34

Am si eu un contract de mediere cu C ITIZEN dar daca iau teapa,or sa-si blesteme ziua in care m-au cunoscut,vad ca pana acum au urmat intocmai pasii spre finalizarea tepei,am simtit ca e ceva in neregula,dar au un mod bizar de a te prosti,folosesc multe argumente,,o sa recurg la represalii radicale in cazul tepuirii,ca asa merita escrociide teapa asta

9am_mario

4 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2016, ora 12:32

Curios lucru?!!!! Se pare ca au inteles mesajul,dar,pun pariu ca nu le trece prin minte ce le-am,pregatit,dar nici cu cine au de-a face,cred ca nu le cunosc identitatea sau ce hram poarta.Gresit!!!Au revenit cu alte promisiuni,sper ca le si onoreaza,daca nu?????Fiecare cum le face asa le trage.

9am_mario

4 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2016, ora 20:40

De la: 9am_15159, la data 2016-07-11 12:32:59Curios lucru?!!!! Se pare ca au inteles mesajul,dar,pun pariu ca nu le trece prin minte ce le-am,pregatit,dar nici cu cine au de-a face,cred ca nu le cunosc identitatea sau ce hram poarta.Gresit!!!Au revenit cu alte promisiuni,sper ca le si onoreaza,daca nu?????Fiecare cum le face asa le trage.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului feritiva de firma citizen din bucuresti
Mergi la: