Info
x
Un proiect muzical abitios isi cauta textier
|
SonarOfLife 1 mesaj Membru din: 28/09/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2014, ora 22:53
Salutare tuturor oamenilor creativi.
Proiectul Sonar Of Life de progressive rock este in cautare de un textier/a. Avem nevoie de o persoana pasionata de genul respectiv, care poate scrie cu abilitate versuri pe piesele deja facute pe baza unei povesti. Albumul are o poveste f frumoasa care se intinde peste toate piesele, este un album conceptual. Pare usor dar nu este de lucrat cu asa ceva. De la bun inceput dorim sa spunem ca nivelul proiectului este foarte ridicat si ne-ar incanta oameni pasionati, creativi si care dau rezultate. Cautam un textier/a pentru limba Romana si pe baza textului scris vom avea nevoie de o traducere SI adaptare catre Engleza. Mai jos aveti un link catre cateva piese sa va face-ti o idee: https://soundcloud.com/radu-florea Suntem presati de timp si ne-ar face mare placere sa gasim pesoana care vibreaza pe aceeasi frecventa cu muzica, cu povestea. Cine crede ca poate ajuta acest proiect , rog sa ne contactati la nr 0728.546.559 sau pe mail: sonaroflife@yahoo.com Acolo vom vorbi putin, ne cunoastem la un ceai daca esti din apropiere, schimbam impresii, schitam cum sa lucram impreuna si vei primii si povestea. Toate cele bune tuturor :) Raporteaza abuz de limbaj
Totul a inceput in anul 1900....
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 13:19
dle Emil Pislaru , am nevoie de ajutorul talentului dvs ! dati -mi un semn ca ati primit mesajul meu ! va sarut cu drag
si multa speranta ca ma veti contacta !
Raporteaza abuz de limbaj |

si multa speranta ca ma veti contacta !