back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Psd partid filo-rus?

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 16:42

De la: gabigabi2, la data 2019-05-22 16:08:17
De la: gabigabi2, la data 2019-05-21 15:41:45
De la: gabigabi2, la data 2019-05-20 15:24:16Dicteaza, pe sa va ia ! il si vezi pe Dragnea sa dea voie cuiva sa-i sufle-n ciorba ! hai ca esti prost cu caru' !

hai ca Amindoi sunteti Prosti de bubuiti....pacat ca NU va dati seama de asta, continuind sa va inchipuiti ca va merge mintea brici !
va merge ca melcul, natarailor, caci ati fi Inteles inca de pe vremea " Prostanacului " Lasat sa candideze la presedentie ca Iliescu nu mai e decit tataia pus in geam ca sa mai vina si luna asta pensia !
car' va sa zice e dupa cum va spusei : va dau clasa ! hai, pa !

adevarata-i vorba ca "prostul insista " si vad ca trebuie sa reiau poate ca ajunge si la mintea voastra ideea ca Iliescu nu mai e decit o momiie pusa-n vitrina !

fuck off, zdreanta cominternista imputita!
spala-ti jegul de pe tine si igenizeaza-ti cocina in care fermentezi ca o proasta ingalata, a, lumpenlatrinisto ingalata nesimtita!
siktir si du-te tu dreaku cu tot neamul tau de amarasteni drojdieri oligofreni congenital!
futu-te-n rat de scroafa bolsevica imputita, sa-l injuri pe fii-tu si pe batbat-tu, fuey, stioalfa ordinara!

Fosta membra 9am.ro

489 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 16:47

De la: _H44K_, la data 2019-05-15 15:16:19adica, 3 kgb-isti voinici; iliescu , militaru si brucan, l-au mierlit la targoviste pe cizmar aka cel mai iubit fiu al poporului si tu afirmi, in prostia si fudulia ta de stulta semianalfabeta agramata de sorginte bolsevica, nimic altceva decat ca, citez:

,, ati ajuns sa fiti convinsi ca Romania este condusa d'un kgb pe care Ceau' la epurat demult - inca din anii ' 70 - din structurile de partid si de stat si care nu mai exista nici in Rusia"

trebuie sa fii mai proasta decat prevad legile naturii daca esti in stare sa vomiti o asemenea afirmatie sau, cu certitudine, esti platita sa vehiculezi asemenea afirmatie, babaciune lumpenlatrinista stalinista.

poate imi spui si mie cine si-a insusit industria strategica a romaniei, exploatarea aurului, a gazelor si petrolului, (cu exceptia rompetrol) industria grea, construcoare de masini grele si armament etc.

le-a pus-o iliescu pe tava, o parte au demontat-o si transportat-o in rusia, pe altele le xploateaza in interes propriu si la ora actuala, inca din "92 exploateaza zacamant aurifer si il scot pentru prelucrare dincolo de frontierele romaniei etc. iar tu imi spui ca rusia si kgb-ul au fost epurate de ceausescu din romania inca din anii 1970.buahahaha!

mare tuta extraordinar de stulta!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2019, ora 21:56

Ce bine ar fi fost daca Cesca ar fi reusit sa ne scape de agentii kgb.
Cu siguranta acum am fi avut un psd democrat, proeuropean iar sluta asta ar fi fost de mult oale si ulcele.

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2019, ora 14:09

De la: 9am_20270, la data 2019-05-22 21:56:24Ce bine ar fi fost daca Cesca ar fi reusit sa ne scape de agentii kgb.
Cu siguranta acum am fi avut un psd democrat, proeuropean iar sluta asta ar fi fost de mult oale si ulcele.
Am glumit, desigur.
Ni.i doresc raul...dar nu inteleg de ce ne doreste dumneaei raul....asta nu pricep.....in rest sa.i dea Dzeu mintea cea de pe urma.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2019, ora 15:14

adica EU VA DORESC RAUL ? eu va blestem, Insul sau injur ca la usa cortului ?
da' cita minte sau bun - simt aveti, de nu vedeti sau intelegeti ca Ati depasit cu mult orice norma de civilizatie ?
vai de voi, dar si mai rau de Romania , daca ati ajuns sa va credeti Spuma acestui neam....vai de noi !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 23 Mai 2019, ora 16:25

De la: gabigabi2, la data 2019-05-23 15:14:27adica EU VA DORESC RAUL ? eu va blestem, Insul sau injur ca la usa cortului ?
da' cita minte sau bun - simt aveti, de nu vedeti sau intelegeti ca Ati depasit cu mult orice norma de civilizatie ?
vai de voi, dar si mai rau de Romania , daca ati ajuns sa va credeti Spuma acestui neam....vai de noi !
Prin sustinerea Gruparii infractionale de crima organizata PSD_ALDE.....ne vrei tot ce este mai rau. Ne condamni la saracie dar si la o moarte prematura. PSD_ALDE la asta lucreaza....distrugerea tarii prin lipsa serv de sanatate, infrastructurii, plecarea tineretului , lipsa sperantei.....asta faci matale.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2019, ora 14:57

dupa cita buna- stare ai si te lauzi cu ea, tu si familia ta si, la drept vorbind, NICIUNUL dintre USR.isti , Plusisti sau Liberali, NU SUNTETI in situatia de a spune ca v-a Condamnat cineva la saracie baaaa, dimpotriva, v-ati descurcat f.f. bine ...
asa ca, mai lasati-o jos p'asta cu saracia sau lipsa sperantei....la 5. 500 ron/ luna cit zici ca are salariul fie-ta, Speranta-i cit Vila, nu cit casa !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2019, ora 17:05

De la: gabigabi2, la data 2019-05-24 14:57:22dupa cita buna- stare ai si te lauzi cu ea, tu si familia ta si, la drept vorbind, NICIUNUL dintre USR.isti , Plusisti sau Liberali, NU SUNTETI in situatia de a spune ca v-a Condamnat cineva la saracie baaaa, dimpotriva, v-ati descurcat f.f. bine ...
asa ca, mai lasati-o jos p'asta cu saracia sau lipsa sperantei....la 5. 500 ron/ luna cit zici ca are salariul fie-ta, Speranta-i cit Vila, nu cit casa !
Esti proasta rau, asa sunteti voi.....va ganditi doar la voi.
Ei bine, eu ma gandesc si doresc sa poata ajunge , asa ca mine....cati mai multi cetateni, daca se poate toti cei care muncesc si traiesc cinstit.
Cum sa nu ma îngrijoreze ziua de maine? Pai si astazi intr.un mod perfid , prin ordonanta de urgenta a fost nationalizat pe ascuns pilonul 2 pensii. Eu cotizez la acest pilon.....asa ca astazi m.am trezit mai sarac, furat de catre gasca penala a psd.
Vezi? PSD TREBUIE DISTRUS IAR LIDERII LUI, TOTI CARE AU FOST SI SUNT....JUDECATI PENTRU TRADARE NATIONALA.
NOI, putem trai si evolua fara voi......voi fara noi.... NICIODATA!
Fara PSDisti....sa ne intelegem......tara ar fi mai curata, mai dezvoltata,mai democrata....mai civilizata...si mult mai bogata.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2019, ora 15:07

si ce Crezi tu, inteligentule, ca DACA dispare PSD .ul dispare si hotia si violurile si inselaciunile si lacomia neocolonialismului si perfidia neomarxistilor si PACEA se va instaura pe Terra ?!
bravos, mai, subscriu si eu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2019, ora 15:11

De la: 9am_3909, la data 2014-07-04 10:19:05Un subiect care ar trebui sa intereseze opinia publica din Romania.
Din pacate datele pe care le avem fiecare dintre noi duc spre acest verdict.
Ce este acest PSD?
Incepand cu 1989 sub denumirea de FSN acest partid se face vinovat de uciderea cu sange rece a tineretului revolutionar pe tot cuprinsul tarii.
Victime ....in jur de 2000.
Cu ce ne-am ales?
Pai cu ION ILICI ILIESCU dovedit ca agent KGB si o gasca de activisti PCR care au devalizat toata industria Romaneasca pentru a o insusi.
Mai avem CRIMELE pe care acest FSN le-a facut in perioada 13-15 iunie.........omoruri deosebit de grave...iar cimitirul Straulesti poate fi martorul acestor inimaginabile crime.
Rezultatul.....peste 300 de oameni ucisi cu sange rece .
Mai departe avem transformarea in PDSR......ocazie cu care au devalizat BancoRexul.....o banca de comert exterior pentru asi insusi valuta obtinuta de poporul roman in timpul dictaturii Ceausiste....uramata de falimentarea nenumaratelor intreprinderi si vanzarea la suma de 1 DOLAR catre camarila comunista.
Si vanzarea FLOTEI este tot creatia guvernului PDSR &Vacaroiu....deoarece o flota NU POATE FI VANDUTA fara consimtamantul GUVERNULUI.
Urmeaza .....ARO, REPUBLICA, COMBINATELE SIDERURGICE SI CHIMICE,ETC.
Apoi simbioza continua si PDSR se transforma in PSD.
URMEAZA DEZASTUOASA GUVERNARE 2000-2004 cand Romania este devalizata ....dovada sunt nenumaratele dosare care dateaza din perioada respectiva.
Totusi acest partid datorita nenumaratilor cetateni cu ,,bube'' in CV reuseste sa supravietuiasca si constatam ca in cei 24 de ani scursi........19 se ragasesc intr-o forma ori alta la guvernare .
Tinand cond de modul in care au transformat Romania dintr-o tara relativ industrializata ...in una FARA INDUSTRIE SI AGRICULTURA.........ne putem pune urmatoarea intrebare.....
CE A URMARIT ACEST PSD in anii cand au devalizat ROMANIA?
Cui a folosit acesta vanzare de tara care continua si la momentul actual.(*LOTERIA ROMANA deoarece firma greceasca are actionariat rus))
Cine sunt beneficiarii si raspunsul nu poate fi decat urmatorul.
ACTIVISTII PCR SI Marea RUSSIE.
De aici trebuie sa tragem si concluzia vizibila ca acest PSD este antinational si filo-rus.

si la textul asta "compatimesti " si nu-i postat de tine, nu-i asa @ 20270 ?

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2019, ora 22:27

PSD trebuie distrus din temelii iar liderii de la centru dar si din tara, anchetati pentru tradare nationala.

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2019, ora 11:13

PSD LA PUSCARIEEE!👍👍👍

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2019, ora 11:37

De la: gabigabi2, la data 2019-05-25 15:07:14si ce Crezi tu, inteligentule, ca DACA dispare PSD .ul dispare si hotia si violurile si inselaciunile si lacomia neocolonialismului si perfidia neomarxistilor si PACEA se va instaura pe Terra ?!
bravos, mai, subscriu si eu !
BABONE, o mai sugi cu tupeu! Romanii va urasc.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2019, ora 15:00

ASA, la gramada, zarghitule ? pe mine m-a distrat procentul realizat de Vaslui ....judetul cu cei mai multi violatori, betivi, pedofili si curve care ie ioropeni d'ai vostri : USR.isti plus cruci !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2019, ora 15:40

De la: gabigabi2, la data 2019-05-27 15:00:45ASA, la gramada, zarghitule ? pe mine m-a distrat procentul realizat de Vaslui ....judetul cu cei mai multi violatori, betivi, pedofili si curve care ie ioropeni d'ai vostri : USR.isti plus cruci !
Tot cu tupeu o sugi....Babone, nu te mai saturi? Cand va votau pe voi, nu mai earu betivi, etc?
Șarlä zbanghie si ticaloasa, asta esti asa cum sunt si cei pe care ii votezi. Mare rusine pentru un octogenar. Nu ai invatat nimic bun in viata traita....nimic.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2019, ora 15:39

OCTOGENAR, zbanghiule ? dar si asa sa fie, cam asa te-au invatat parintii tai sa te porti c'un om batrin ? ASA ?
ai grija si reiau ideea expusa mai demult : ai grija ca Tot ceea ce spui si faci , se va intoarce ca un bumerang la tine intro zi, tocmai atunci cind batrinetile si nevoile te vor cotropi ! nu uita asta !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2019, ora 21:04

De la: gabigabi2, la data 2019-05-28 15:39:43OCTOGENAR, zbanghiule ? dar si asa sa fie, cam asa te-au invatat parintii tai sa te porti c'un om batrin ? ASA ?
ai grija si reiau ideea expusa mai demult : ai grija ca Tot ceea ce spui si faci , se va intoarce ca un bumerang la tine intro zi, tocmai atunci cind batrinetile si nevoile te vor cotropi ! nu uita asta !
Sper..sa nu ma sclerozez ori sa raman cu doi neuroni functionali pentru a ajunge sa votez contra propriului copil. Mai bine mort.

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2019, ora 07:38

De la: 9am_20270, la data 2019-05-28 21:04:25
De la: gabigabi2, la data 2019-05-28 15:39:43OCTOGENAR, zbanghiule ? dar si asa sa fie, cam asa te-au invatat parintii tai sa te porti c'un om batrin ? ASA ?
Sper..sa nu ma sclerozez ori sa raman cu doi neuroni functionali pentru a ajunge sa votez contra propriului copil. Mai bine mort.
Nu stiu ce se petrece in capul vostru de aveti impresia ca sunteti buricul pamantului? Crezi ca este suficient sa ajungi pensionar pentru a primii respect? Respectul se castiga...nu este ceva care poate venii odata cu varsta inaintata . Voi respectati pe cei care va platesc pensiile? Raspuns, categoric nu. Pai in momentul cand guvernul iti mareste pensia dar se stie ca banii vor fi inprumutati ....de ce acceptati si mai mult , votati respectivul partid? Asta nu se numeste mita? Cand cetatenii activi sunt ingropati in datorii pe urmatorii 30 de ani...ce reactie aveti? Iti spun eu cum ganditi.
Lasa.i dreaku ca sunt tineri....sa muncesca si sa platesca....noi suntem buricul pamantului si avem doar drepturi....obligatii morale...PAUZA....si mai vreti respect?

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2019, ora 07:52

Ps. Sa.ti mai amintesc ceva.....
Generatiile pe care voi le.ati incalecat si ati adus odata cu votul vostru la putere ...necinstea, hotia, ticalosia ,coruptia, etc.......in majoritate, datorita stresului si a vietii intr.o societate patronata de incompetenta.....nu se vor mai putea bucura de pensie.
Bolile datorate stresului vor face ravagii.....si asta datorita voua.....buricii pamantului. Voi ati instaurat in Romania o dictatura a incompetentilor...v.au mituit si ati acceptat mita.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2019, ora 14:54

De la: 9am_20270, la data 2019-05-29 07:52:21Ps. Sa.ti mai amintesc ceva.....
Generatiile pe care voi le.ati incalecat si ati adus odata cu votul vostru la putere ...necinstea, hotia, ticalosia ,coruptia, etc.......in majoritate, datorita stresului si a vietii intr.o societate patronata de incompetenta.....nu se vor mai putea bucura de pensie.
Bolile datorate stresului vor face ravagii.....si asta datorita voua.....buricii pamantului. Voi ati instaurat in Romania o dictatura a incompetentilor...v.au mituit si ati acceptat mita.

gata, bre ! tot nu ti-a trecut fandaxia ? ajunge ! o sa cada guvernul si voi o sa preluati Puterea....

e drept : ati mai avut-o 10 ani si sub domnia basescului s-au intimplat multe nefacute !
vrei sa ti le amintesc ?
inchiderea de scoli si spitale ....ca cica se vor face azile de batrini din ele...da ? iti aduci aminte de asta ?
taierea subventiilor ptr. mamicile si pruncii lor....iti aduci aminte de pempersii folositi dusi ca cadou lu' Base' la Cotroceni ?
da' tu atunci Luptai ptr. viitorul copiilor, nu-i asa ? si-l iubeai in draci pe Bas' , sprijinind si taierea salariilor cu 35 % si, asa cum voia sa faca, si taierea pensiilor !
ce faceai tu atunci ?
urlai pe forum , ca si acum ,suparat ca CCR a decretat Anticonstitutionala aceasta taiere si propuneai pensionarilor sa REFUZE marirea pensiilor si, eventual, "Iesirea din sistem " - vorba lui Boc- pe cale naturala !
iti aduci aminte ce te-am intrebat cum sa facem ? sa ne punem cearceafurile-n cap si sa ne aliniem, cuminti, spre cimitirul Vesnica Pomenire ?
nici nu-ti dai seama cit de Stupid poti fi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2019, ora 15:04

si sa-ti mai spun - aduc aminte de ceva :
aceasta diaspora debusolata care nici ea nu mai stie ce vrea , e ajunsa prin tari straine GONITA tot de T. Basescu , cel care spunea ca cine-i nemultumit, sa Plece, ca-s libere granitele si 3. 5 mil. de romani au plecat ! dar azi au uitat si ei de binefacerile epocii basesciene ( in special prin plecarea medicilor si personalului sanitar calificat , ramasi fara locuri de munca) , tot sperind ca de data asta va fi altfel , ceea ce eu ma indoiesc !
iti aduci aminte de toate astea , da, ca sa n-avem vorbe ?

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 29 Mai 2019, ora 16:20

Cretinoido, nesimtita si corupta....ce reprezentati voi si bugetarii....de unde , mai precis .....din munca carei categorii primiti bani pentru a va umple burdihanele ?
Din partea celor care produc plus valoare, asa rste?
Atunci cand economia scade, contractele se subtiaza datorita unei crize ....ce trebuie facut, cum trebuie procedat? In privat s a umblat la salarii inainte de declansarea oficiala a crizei. Sistemul privat intrase deja in criza iar Tericeanu mintea ca economia duduie, mai mult....a si dublat pensiile intr.o perioada in care criza deja se instaurase si in tara.. Am simtit asta pe pielea mea inca de la inceputul lui 2009 dar guvernul nega, era campanie electorala. Nu este firesc ca atunci cand albinele lucratoare nu mai pot produce aceleasi cantitate de miere iar stupul saraceste si bondarii sedentari sa simta, adica sa le fie micsorata ratia de haleala? Ce vroiati , criza la care ati contribuit din plin sa fie resimtita doar de cei care si asa duceau tot greul iar voi nesatuilor sa va inbuibati?
Prostii si ticalosii dreakolui....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Mai 2019, ora 16:52

ISTERICULE, crizele tale cu spume la gura, NU vor rezolva in niciun fel situatia tarii, caci fara o analiza a problemelor si NEINTELEGIND cum si de ce s-a ajuns aici si cine-i vinovat ptr. a plati raul facut, nu se va face nici o brinza....doar ne vom injura in continuarea !
asadar, abtina-te, nebunule care doar bati apa-n piua !

P.S
dar, hai, fii sincer : esti frustrat ca ai tai au inceput sa se lupte pe Ciolan si tu te asteptai la altceva, nu-i asa ?
te-nteleg....zau ca te-nteleg si depling micimea oamenilor care PRETIND ca vor salvarea Romaniei , dar interesul lor personal , primeaza !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2019, ora 11:28

Într-un interviu acordat Deutsche Welle, un reputat investigator antifraudă, Dr. Paul Milata, demonstrează cu date statistice și estimări că PSD a obținut prin fraudă cel puțin două locuri în Parlamentul European. Metoda a fost una verificată și cu alte ocazii: blocarea votului în diaspora.

La cifrele prezentate de Paul Milata trebuie adăugate neapărat și miile de voturi blocate în România, în special în orașele studențești, unde nu au putut vota toți studenții.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2019, ora 14:31

deci, tu bagi mina-n foc ptr. ce afirma nea asta , da ? bine....oricum, tie- ti parea prea mult si unul , democratule de 2 lei !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2019, ora 15:27

De la: gabigabi2, la data 2019-06-02 14:31:29deci, tu bagi mina-n foc ptr. ce afirma nea asta , da ? bine....oricum, tie- ti parea prea mult si unul , democratule de 2 lei !
,,Simpatico"...nici in fata faptului implinit nu depui armele? Este clar....iesire la vot slaba...psd scor mare
iesire masiva....psd sub 10%......atatia sunteti, un partid filorus, antinational corupt. Ati ajuns sa bagati UDMR in Parlamentul European....asta spune mult. Cum naibi in judetele controlate de psd, acolo unde UDMR nu a luat niciodata voturi, sa se voteze masiv ....culmea cu ungurii?
Raspunsul este simplu.....Putin vrea sa controleze un grup parlamentar extremist ....format din partidul lui Orban, UDMR, PSD, partidul lui Marine Le Pen si alte scursuri europene. Timpul imi va da dreptate iar porunca primita de la Moscova ...a fost executata. Oricum PSD va fi distrus din temelii, liderii partial vor înfunda puscariile iar pe stanga va ramane Pro Romania....daca nu cumva este ,,calul troian" psd din opozitie.
Privitor la guvernare......opozitia nu trebuie sa preia guvernarea decat dupa alegeri anticipate si este corect.
Ce legi ar putea trece guvernul in vederea redresării economice si juritice cu un Parlament majoritar corupt? Rabdare ......incep sa se simta din plin ,,beneficiile" guvernarii psd..alde...udmr si este pacat sa nu se simta in toata splendoarea.....poate asa..cei care vor fi afectati....vor intelege ca un partid care promite mariri de pensii si salarii...trebuie neaparat intrebat de unde va avea banii necesari.....si dupa un raspuns bazat , reaist sa fie votat.... pomana ingrasa doar pe termen scurt...apoi vine nota de plata, care din pacate va fi platita si de cei care nu au votat monstruoasa coalitie.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2019, ora 14:31

bravo, mai....la un asemenea iures de ineptii, eu nu mai am nimic de zis, caci e INUTIL !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2019, ora 10:08

De la: gabigabi2, la data 2019-06-05 14:31:33bravo, mai....la un asemenea iures de ineptii, eu nu mai am nimic de zis, caci e INUTIL !
Trebuie sa pricepi odata pentru todeauna ce este PSD&ACOLITII...pentru ca este spre binele tau.
Vreau sa.mi raspunzi cu Da ori Nu la o intrebare si te rog nu evita sau o ignorara cum procedezi atunci cand esti prinsa la mantinela.
ESTI CONSTIENTA CA PENSIA PE CARE O PRIMESTI LUNA DE LUNA DAR SI SALARIILE BUGETARILOR SUNT PLATITE DE MEDIUL PRIVAT?
Staul nu mai are proprietati industriale decat cateva, toate falimentate.
Atunci de unde vrei sa.ti primesti in continuare pensia daca sustii un PSD care ingroapa initiativa privata, goneste multinationalele, mareste constant birurile si face varza justitia pentru a putea fura in continuare?
Nu vezi ca iti vrei singura raul?
Cat timp crezi ca ne vom mai putea împrumuta?
Deja PSD a fost refuzat de trei banci mari pentru un credit de 5 miliarde euro....cu toate ca a oferit o dobanda de 5,2% ...in timp ce alte state inclusiv Bulgaria se imprumuta cu dobanda de maxim 1,4%.
Cat crezi ca mai avem pana cand se va oficia dezastrul.BNR deja a anuntat, euro creste vertiginos, cresterea economica pe consum ...scade alarmant, inflatia galopeaza.......aceste semnale nu te ingrijoreaza? Pune.ti prostul la contribuție si nu mai fii prosta si fudula.....realitatea o cere...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2019, ora 15:39

EURO Scade, fitilistule, alarmistule si panicardule .... SCADE !

in rest, sigur ca si pensia si salariile si subventiile ptr. scoli, spitale si alte inst. publice , provin din Bugetul de stat , care aduna precum Dunarea, tot ce curge apa-n tara asta, fie ca-i riu, piriu sau izvoras !

Fosta membra 9am.ro

828 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2019, ora 15:51

De la: gabigabi2, la data 2019-06-06 15:39:22EURO Scade, fitilistule, alarmistule si panicardule .... SCADE !

in rest, sigur ca si pensia si salariile si subventiile ptr. scoli, spitale si alte inst. publice , provin din Bugetul de stat , care aduna precum Dunarea, tot ce curge apa-n tara asta, fie ca-i riu, piriu sau izvoras !
pe strada ta scade? Ciudat.... 2016...4.13
2019......4.8....? Doamne, in fata dezastrului programat tot te mai inchini psd....Gabi#kamicaze.psd.

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PSD partid filo-rus?
Mergi la: