Info
x
Greșeli grave fãcute de pãrinți când copiii refuzã sã mãnânce
|
9am_3991 3 mesaje Membru din: 27/05/2014 |
Postat pe: 27 Mai 2014, ora 00:18
Cea mai mare greșeal pe care prinții bine intenționați o fac atunci cnd vine vorba de hran este ncercarea de a controla dac și ct de mult copilul lor a mncat. Aceasta este, de fapt 100% responsabilitatea copilului.
Sfaturi pentru prinții copiilor care refuz alimente: Lsați copilul s aleag singur mncarea uneori. Lsați-l s decid ce alimente dorește s aib n farfurie și ce nu. Scopul este de a-i permite s se simt ca și cum el deține un pic de control; Serviți ntotdeauna cel puțin un aliment care știți c-i place. Acest lucru va face ca alimentele necunoscute sau neacceptate s par mai puțin bleah sau nfricoștoare. Continuați reintroducerea alimentelor neacceptate n diferite forme. De exemplu, n loc de a prepara mncarea ca de obicei, ncercați o abordare diferit, adaugați ce i place gtiți mai distractiv! Modelul de alimentație sntoas. Copiii presupun c tot ceea ce mama și tata fac (și mnnc) este normal și sntos ei sunt cu ochii pe voi și v vor imita acțiunile, cum ar fi consumul de alimente sntoase. integral aici smartandhappychild.ro/greseli-grave-facute-de-parinti-cand-copii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 13:58
Da.
Sint copii ce au complet alte comportamente la mincare decit parintii. Spunea cineva ca baietelul nu ii minca carne deloc. Nu stiau ce sa faca. Eu nu mincam deloc grasime cind eram mic. Fata mea se aseza linga dulapul cu piine si infuleca pina se satura. Maica-sa nu ii dadea deloc piine sa manince. Sau minca unt cu ligurita de capul ei. La fel nu i se dadea unt. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|