back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Meditam impreuna pentru tara noastra!!

9am_3658

1 mesaj
Postat pe: 14 Martie 2014, ora 10:57

Buna ziua ma numesc Burnete Stefan si asi dorii sa va solicit ajutorul. Am creat un grup pe facebock pentru a ne strange cat mai multii oameni sa meditam impreuna pentru a ilumina tara si problemele sale de genul Rosia Montana , gazele de sist si alte probleme ...... am de gand sa strang cat mai multe persoane deoarece impreuna suntem mai puternici , iar daca meditam toti impreuna la acelasi ora in acelasi timp pentru acelasi scop se va acumula o forta formidabila impotriva celor care ne intuneca gandurile si mentalitatea . Iar pentru cei care au simboluri reiki este foate bine deoarece primesc mai multa energie . va multumesc si va astept !! VA ROG SA RASPANDITI MESAJUL MEU. DOMNUL SA VA AIBA IN PAZA!

Grupul se numeste "meditam impreuna"

Raporteaza abuz de limbaj
Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 19:50

De la: 9am_3658, la data 2014-03-14 10:57:13Buna ziua ma numesc Burnete Stefan si asi dorii sa va solicit ajutorul. Am creat un grup pe facebock pentru a ne strange cat mai multii oameni sa meditam impreuna pentru a ilumina tara si problemele sale de genul Rosia Montana , gazele de sist si alte probleme ...... am de gand sa strang cat mai multe persoane deoarece impreuna suntem mai puternici , iar daca meditam toti impreuna la acelasi ora in acelasi timp pentru acelasi scop se va acumula o forta formidabila impotriva celor care ne intuneca gandurile si mentalitatea . Iar pentru cei care au simboluri reiki este foate bine deoarece primesc mai multa energie . va multumesc si va astept !! VA ROG SA RASPANDITI MESAJUL MEU. DOMNUL SA VA AIBA IN PAZA!

Faceti si o spirala? Meditatia se face cu hainele pe voi sau fara?

Da-ne mai multe amanunte...vin si femei la meditatia asta? Ce varste au ele, ca daca mediteaza doar cele de varsta a treia, eu nu ma bag!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Martie 2014, ora 20:14

De la: 9am_3658, la data 2014-03-14 10:57:13Buna ziua ma numesc Burnete Stefan si asi dorii sa va solicit ajutorul. Am creat un grup pe facebock pentru a ne strange cat mai multii oameni sa meditam impreuna pentru a ilumina tara si problemele sale de genul Rosia Montana , gazele de sist si alte probleme ...... am de gand sa strang cat mai multe persoane deoarece impreuna suntem mai puternici , iar daca meditam toti impreuna la acelasi ora in acelasi timp pentru acelasi scop se va acumula o forta formidabila impotriva celor care ne intuneca gandurile si mentalitatea . Iar pentru cei care au simboluri reiki este foate bine deoarece primesc mai multa energie . va multumesc si va astept !! VA ROG SA RASPANDITI MESAJUL MEU. DOMNUL SA VA AIBA IN PAZA!

Nea Burnete , ilumineaza-ne bre cu o poza , sa stim si noi cine este guru cand meditam la integrarea-n Rosia Montana !

| Varianta pentru tiparire a topicului meditam impreuna pentru tara noastra!!
Mergi la: