back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

My job....

GabrielVoicu

10 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2013, ora 19:29

Dupa calculele mele, peste 70% din viata ne-o petrecem la munca. Adica si un program, sa zicem de 8 ore, intri la 08:00 – iesi la 16:00, matematic sunt numai 8 ore. Totusi tot matematic, mai adaugam cel putin inca 2 ore, transport si pregatirea fizica, igienizat, aranjat, calcat, plecat. Totusi sunt multe meserii care peste astea 10 ore (8+2) mai adaugam inca cateva ore, astfel, pregatirea (documentarea) pentru locul de munca, sa zicem, inca cel putin 2 ore/zi + weekend-uri pierdute. Astfel sa zicem un loc onorabil de munca, iti ocupa intre 10 / 12 / 16 ore de munca pe zi si daca e cazul unele weekend-uri.

Unde vreau sa ajung ? Fara doar si poate, locul de munca face parte din viata noastra intr-o masura foarte mare, la fel ca o persoana de care esti "lipit", intr-un fel sau altul. Intrebarea mea ar fi, cat de bine te intelegi cu aceasta "persoana" (locul de munca) ? Iti confera doar beneficii materiale sau si alte satisfactii, morale. Eu unul nu vreau sa ating vreo varsta inaintata, si sa ajung la concluzia, ca toata viata doar am muncit si atat. Nu am avut timp de nimic altceva. Consider ca un loc de munca fiabil, este acela care iti confera toate beneficiile.

"Joaca trebuie sã rãmânã viaþa ta. Munca trebuie sã fie doar un mijloc de a te juca. Nu-þi transforma viaþa într-o rutinã de muncã, pentru cã scopul vieþii e joaca." OSHO

Pareri, Opinii, Sugestii...

Raporteaza abuz de limbaj
GabrielVoicu
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Noiembrie 2013, ora 02:03

MUNCA SE MAI NUMESTE SI KARMA.
SI CU ASTA AM SPUS TOT DESPRE MUNCA.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
| Varianta pentru tiparire a topicului My Job....
Mergi la: