back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Real vs virtual

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Corina_Petre_1

428 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 13:00

De la: Musetel, la data 2013-10-30 15:31:03
asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti la cat rau semanam, aia sa culegem!

Tu culegi exact ce ai semanat. Si mi se pare ca singura pedepsita de D-zeu pe aici esti chiar tu. Saracu' de el, cred ca ii e greu sa te prinda la cate fetze ai. Dar te recunoaste dupa rautate si dispretul fata de ceilalti. Si dupa melagomanie si dupa lipsa de masura. Si dupa citatele despre iubire, bunatate si iertare postate cu nerusinata ipocrizie. Dupa nevoia ta de a te da-n stamba. Si dupa cat esti de ahtiata dupa aplauze si confirmari. Se enerveaza si hatz, iti mai din minti un pic.

Glumeam, evident nu D-zeu e responsabil pentru deraierile tale. Si nici noi astia de ne-am saturat de tine si de prostiile tale. Doar tu esti. Chiar e asa cum ai zis - ce semeni, aia aduni, cum iti asterni, asa dormi etc. Asa ca nu te mai plange de reactiile celorlati. Cam asta a fost raspunsul pe care l-ai primit mereu, oriunde.

Nu stiu daca comportamentul tau vine dintr-o prea buna parere despre tine sau dintr-una prea proasta. Cred ca, desi iti desfasori penele ca un paun, in adancul sufletului, ingropata bine de tot, este frica ca esti doar o biata vrabie. Inchisa-ntr-o colivie. Fara scapare, fara sanse. Iar solutia sta intr-un forum si o suita de masti acre de care mai colorate? Nu te mai pacali. Dar viata off line nu te prea tenteaza, nu? E o lume mare si rea acolo, afara, dincolo de zabrelele coliviei?

RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 13:56

De la: Corina_Petre_1, la data 2013-10-31 13:00:25

Tu culegi exact ce ai semanat. Si mi se pare ca singura pedepsita de D-zeu pe aici esti chiar tu. Saracu' de el, cred ca ii e greu sa te prinda la cate fetze ai. Dar te recunoaste dupa rautate si dispretul fata de ceilalti. Si dupa melagomanie si dupa lipsa de masura. Si dupa citatele despre iubire, bunatate si iertare postate cu nerusinata ipocrizie. Dupa nevoia ta de a te da-n stamba. Si dupa cat esti de ahtiata dupa aplauze si confirmari. Se enerveaza si hatz, iti mai din minti un pic.

Glumeam, evident nu D-zeu e responsabil pentru deraierile tale. Si nici noi astia de ne-am saturat de tine si de prostiile tale. Doar tu esti. Chiar e asa cum ai zis - ce semeni, aia aduni, cum iti asterni, asa dormi etc. Asa ca nu te mai plange de reactiile celorlati. Cam asta a fost raspunsul pe care l-ai primit mereu, oriunde.

Nu stiu daca comportamentul tau vine dintr-o prea buna parere despre tine sau dintr-una prea proasta. Cred ca, desi iti desfasori penele ca un paun, in adancul sufletului, ingropata bine de tot, este frica ca esti doar o biata vrabie. Inchisa-ntr-o colivie. Fara scapare, fara sanse. Iar solutia sta intr-un forum si o suita de masti acre de care mai colorate? Nu te mai pacali. Dar viata off line nu te prea tenteaza, nu? E o lume mare si rea acolo, afara, dincolo de zabrelele coliviei?

...se auzi vocea Blackului .

Spumega departe inspre pustietatea deshertului existentei tale!

Raporteaza abuz de limbaj
Lasati fluturii sa zboare!
RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 13:57

''melagomanie''

RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 13:59

'' iti mai din minti un pic''

Iti mai..... din minti!!! Verb cu prezenta presupusa! Tie, fratica, musai mai trebe sa iti DEA din minti!

RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 14:02

''Nu stiu daca comportamentul''....

RATAVA

888 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 14:04

MIHAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII hai sa vezi cine e 1303!

''desi iti desfasori penele ca un paun''

Io-te cine este obsedat de PAUNI!!!!!! CorinBlackul!!!!!!!

Corina_Petre_1

428 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 14:14

Ai dreptate, iata textul corectat. Ca ti-a fost greu sa il intelegi cu cateva greseli de litera, "machiavelitate" mica ce esti!

"Tu culegi exact ce ai semanat. Si mi se pare ca singura pedepsita de D-zeu pe aici esti chiar tu. Saracu' de el, cred ca ii e greu sa te prinda la cate fetze ai. Dar te recunoaste dupa rautate si dispretul fata de ceilalti. Si dupa megalomanie si dupa lipsa de masura. Si dupa citatele despre iubire, bunatate si iertare postate cu nerusinata ipocrizie. Dupa nevoia ta de a te da-n stamba. Si dupa cat esti de ahtiata dupa aplauze si confirmari. Se enerveaza si hatz, iti mai ia din minti un pic.

Nu stiu daca zombiliticul tau comportament vine dintr-o prea buna parere despre tine sau dintr-una prea proasta. Cred ca, desi iti desfasori penele ca un paun, in adancul sufletului, ingropata bine de tot, este frica ca esti doar o biata vrabie. Inchisa-ntr-o colivie. Fara scapare, fara sanse. Iar solutia sta intr-un forum si o suita de masti care de care mai colorate? Nu te mai pacali. Dar viata off line nu te prea tenteaza, nu? E o lume mare si rea acolo, afara, dincolo de zabrelele coliviei?"

PS - nu te mai agita ca musca fara cap. Esti isterica si numai buna de tratament de specialitate. Ca vezi dusmani peste tot. Ba sunt in haita, ba e doar o persoana multiplicata. Am doar un cont si nu, nu sunt vreun barbat pe care l-ai refuzat tu in visele tale. Dar vad ca de scenarita sufera multa lume pe aici.

Fosta membra 9am.ro

10 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 16:17

Propozitii cat mai scurte si mai dese, cheia marilor succese gramaticale ! DASTEPTILOR !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 16:29

De la: RATAVA, la data 2013-10-31 13:56:24
De la: Corina_Petre_1, la data 2013-10-31 13:00:25

...se auzi vocea Blackului .

Spumega departe inspre pustietatea deshertului existentei tale!

Deshertul existentei tale....Deci asta te obsedeaza pe tine!!! Copil si sot virtual, viata e un deshert...

www.youtube.com/watch?v=CVspg-K-rTw

GabrielVoicu

10 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 17:43

Iauite ba exista oameni specializati in numarat virgule si litere :))) Ca sa numai zic de persoanele specializate in aranjarea textului :)) banuiesc ca asta, se considera un fel de arhitect al gandurilor :)) Doamne mare iti e gradina, bine ca mi-ai dat o casa :))) sa nu traiesc printre handicapati. (Big Like, RATAVA)

GabrielVoicu
Corina_Petre_1

428 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 17:49

De la: GabrielVoicu, la data 2013-10-31 17:43:30Iauite ba exista oameni specializati in numarat virgule si litere :))) Ca sa numai zic de persoanele specializate in aranjarea textului :)) banuiesc ca asta, se considera un fel de arhitect al gandurilor :)) Doamne mare iti e gradina, bine ca mi-ai dat o casa :))) sa nu traiesc printre handicapati. (Big Like, RATAVA)

Ia uite cum musiu Gabriel cel Sfant are o problema cu space-ul! Dar noi stam linistiti pentru ca Big Sister ne urmareste, cu avatarul intors pe dos de oftica.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 18:29

De la: GabrielVoicu, la data 2013-10-31 17:43:30Iauite ba exista oameni specializati in numarat virgule si litere :))) Ca sa numai zic de persoanele specializate in aranjarea textului :)) banuiesc ca asta, se considera un fel de arhitect al gandurilor :)) Doamne mare iti e gradina, bine ca mi-ai dat o casa :))) sa nu traiesc printre handicapati. (Big Like, RATAVA)

Ntz, ntz, ntz! Gabriele, nu ar fi mai bine sa-ti faci tu temele, sa te joci pe afara cu copii, sau sa te duci la scoala? Nu oi fi tu handicapat, oi avea toate la locul lor, maini, picioare, ochi...dar la capitolul buna crestere, esti cam deficitar, baiete.

Ne iei cu "Iote ba", "asta" si alte figuri de stil, de zici ca ne batem pe burta. Dar fiind prietenul ratustei, probabil ca si tu tot un manelist esti, asa ca te intelegem.

GabrielVoicu

10 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 19:25

De la: Black_Friday_, la data 2013-10-31 18:29:28

Ntz, ntz, ntz! Gabriele, nu ar fi mai bine sa-ti faci tu temele, sa te joci pe afara cu copii, sau sa te duci la scoala? Nu oi fi tu handicapat, oi avea toate la locul lor, maini, picioare, ochi...dar la capitolul buna crestere, esti cam deficitar, baiete.

Ne iei cu "Iote ba", "asta" si alte figuri de stil, de zici ca ne batem pe burta. Dar fiind prietenul ratustei, probabil ca si tu tot un manelist esti, asa ca te intelegem.

Bai "vinerea galbena" :))) imediat sa cobor pe scara, ca tot jos ai ramas. Inca nu te vad, unde esti la subsol ?! Hai ca te stropesc cu niste talent :)) esti cam indignat si vreau sa iti dau un pic din buna starea mea. Jur !

Hai sa iti explic diferenta dintre mine si tine, simpatic rautacios.

1 Eu am deschis un subiect, tu si ai tai prieteni ati facut tot posibilul sa comentati orice, dar fara referire la acesta !
2 Eu folosesc un nume real, tu un pseudonim, si ala negativist. Sincer te-as transforma in "vinerea happy" :))) dar dupa modul cum analizezi situatia, ti s-ar potrivii, "vinerea involuburata", dar cred ca ar merge si "scufita rosie"
Daca te pasioneaza pe unde ma bat eu, ce prieteni am eu, sau hobby-urile mele. Ete ca iti raspund. Nu ca m-as considera egal cu tine, nu, never. O fac pentru ca vreau sa ies din mocirla asta, si poate reusesc ceva si cu tine.

I. Eu raspund la o intrebare, daca o inteleg si daca consider ca raspunsul meu este corect
II Coeficientul de inteligenta nu consta in muzica ascultata.
III Pe mine nu ma deranjeaza hobby-urile nimanui.

GabrielVoicu
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 19:51

De la: GabrielVoicu, la data 2013-10-31 19:25:49
De la: Black_Friday_, la data 2013-10-31 18:29:28

Bai "vinerea galbena" :))) imediat sa cobor pe scara, ca tot jos ai ramas. Inca nu te vad, unde esti la subsol ?! Hai ca te stropesc cu niste talent :)) esti cam indignat si vreau sa iti dau un pic din buna starea mea. Jur !

1 Eu am deschis un subiect, tu si ai tai prieteni ati facut tot posibilul sa comentati orice, dar fara referire la acesta !
2 Eu folosesc un nume real, tu un pseudonim, si ala negativist. Sincer te-as transforma in "vinerea happy" :))) dar dupa modul cum analizezi situatia, ti s-ar potrivii, "vinerea involuburata", dar cred ca ar merge si "scufita rosie"
Daca te pasioneaza pe unde ma bat eu, ce prieteni am eu, sau hobby-urile mele. Ete ca iti raspund. Nu ca m-as considera egal cu tine, nu, never. O fac pentru ca vreau sa ies din mocirla asta, si poate reusesc ceva si cu tine.

I. Eu raspund la o intrebare, daca o inteleg si daca consider ca raspunsul meu este corect

Gutza, esti plin de smecherii, ca wc-ul de....
Daca tu crezi ca muzica pe care o asculti nu denota nivelul intelectual, e clar. Esti de-al lui Salam!

Ramai la manelele tale, asculta-le sanatos cu ratusca ta crizata careia i-ai dat un BIG LIKE!!!! Fara numar, fara numar, fara numar....valorosilor!!!!

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 19:57

De la: GabrielVoicu, la data 2013-10-31 19:25:49

si iata ca acuma scrii corect Pe cine si de cine ascunzi? Pana la urma, museteaua ti-a raspuns la subiect?...ca n-am sesizat sa fi dat vreo cifra

Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 20:02

bingo!! I-ai dat o idee musetelei....Scufita Rosie va fi urmatorul ei topic, sau nume, sau poveste, sau poezie, sau....pl.apuma

Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2013, ora 22:44

Eu i-am raspuns initiatorului foarte serios la subiect si nici n-a observat, evident ca nu asta il interesa.
Pam pam!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2013, ora 03:22

De la: _Ingrid, la data 2013-10-30 15:15:26
De la: nastasemihail, la data 2013-10-30 15:08:32Aseara am baut un must facut in obor, si m-a usturat stomacul, de era sa o dau pe omega sau omez.
Mi-a trecut.
Asa ca tot mustul meu e mai bun. Chiar nu sint probleme de la el.
E real.

Trebuia sa iei de la nenea ala care storcea pe loc.

De acolo am luat. Sint multi acolo.
Dar inca ma resimt dupa gripa aia trepidanta.

Nu mai fac must acum ca s-au scumpit strugurii.
De fapt ce spun eu pe forum, scumpesc unii ȚbinevoitoriȚ, pina ajung sa nu mai cumpar.
Trebuie sa tac in domeniul asta.
Doar cind tac mai pot cumpara si eu ceva mai rezonabil.
E real ce spun.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2013, ora 03:23

De la: Musetel, la data 2013-10-30 15:11:55
De la: nastasemihail, la data 2013-10-30 15:08:32Aseara am baut un must facut in obor, si m-a usturat stomacul, de era sa o dau pe omega sau omez.
Mi-a trecut.
Asa ca tot mustul meu e mai bun. Chiar nu sint probleme de la el.
E real.

Las' ca si Omezu' alaar fi fost real. Ca doara mustu o fi fost oprit cu acid acetisalicilic.

Zi faina Mihai! Sa ne citim cu bine!

Nu cred ca baga nimic in el. Sint butoaie de 200 l, din care fac vin ce nu se vinde.
Oricum totul s-a scumpit de 2 ori fata de anul trecut.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Real VS Virtual
Mergi la: